کاریابی و بازار کار

farzad arish

عضو جدید
بازار کار

بازار کار

با سلام خدمت دوستان
من شنیدم که با مدرک کارشناسی ارشد کار گیر نمیاد به همین دلیل شک دارم که ارشد بگیرم یا اینکه بعد از لیسانس برم سر کار .
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

سوال دیگه اینکه برای ورود به بازار کار چه شرایطی نیازه؟ و اینکه چه درسایی رو باید به طور کامل بلد باشیم؟

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوستان
من شنیدم که با مدرک کارشناسی ارشد کار گیر نمیاد به همین دلیل شک دارم که ارشد بگیرم یا اینکه بعد از لیسانس برم سر کار .
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

سوال دیگه اینکه برای ورود به بازار کار چه شرایطی نیازه؟ و اینکه چه درسایی رو باید به طور کامل بلد باشیم؟

.
.
.

سلام!!

اول همه عضویتتون در باشگاه و آغاز فعالیت تون در تالار مهندسی صنایع رو تبریک میگم ... :gol:

،

در مورد سوالاتون باید بگم شاید این عنوان سوال بارها و بارها تکرار شده و برای همین لینک تاپیک های مشابه رو میزارم :

زمينه هاي كاري مهندس صنايع

بازار کار

بازار کار صنایع

هشدار : بازار کار مهندسی صنایع

شما با مراجعه به این تاپیک ها و مطالعه ی اونا جوابتون رو خواهید گرفت !!:cool:

البته من و بقیه دوستان بازهم سعی میکنیم در این خصوص تجربیات ، سلیقه ها و دانسته هامون رو بیان کنیم!

فعلا ... ;):gol:

hamid051

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
سلام منم تقریبا تفکر شما رو دارم از این بایت که میگن باید بعد از لیسانس بری سر کاربخاطر سابقه کار هست موقعی که سابقه کار داشته باشید سریع تر و بهتر جذب میشید:gol:
البته من تصمیمی که دارم اینکه وقتی دارم درس میخونم توی یکی از کارخانه ها مشغول به کار بشم (انشالله )

iman-bonapart

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

با سلام
اتفاقا مهندسی صنایع یکی از رشته هاییه که بازار کارش خیلی خوبه...فقط باید به دنبال چیزایی بری که برا کار نیاز هست..مثل نرم افزارایه کنترل پروژه..نه اینکه فقط بخوای یه مدرک بهت بدن و بگی با همین میرم سر کار.. بعضی از دوستام هستن که با کنترل پروژه دارن بیش از 2 تومن حقوق میگیرن.. اگه فوق صنایع بگیری هم که عالیه
موفق باشی

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
.
.
.

در خصوص سوال اولتون :

خب این یه امر سلیقه ای محسوب میشه!!

اما خب باید واقع بین باشیم!!

در شرایط الان و موقیعت جغرافیایی که من هستم کار برای مهندسای صنایع هست ( در تمام گرایش ها )‌ ... :cool:

اما خب مسلما اگر شما کارشناسی ارشد خونده باشی خیلی خیلی جلوتر از بقیه مهندسای متقاضی کار هستی !!:)

درضمن اونایی رو هم که میبینید مدرک ارشد دارن اما بیکار هستن قطعا بدونین که صرفا درس خوندن و واحد پاس کردند!!

شما باهمین کارشناسی و البته آشنایی و کارکردن با نرم افزارهای مهم رشته میتونید بهتیرن جا و با شرایط کاری خوب جذب کار بشید!!:)

کلا باید شرایط خودتون رو بالا و پائین کنید!!

وضعیت خدمتتون!!

خب شما بر فرض مثال این ترم کارشناسی تون تموم شده و موندید که چیکار کنید!!

اگر خدمت رو باید بری حتما بشین برای کنکور بخون اما اگر معاف شدی یا رفتی به نظر من اول دنبال کار باش و در کنارش برای ارشد هم اماده شو ... :cool:

البته من اکثر دانشجوهای ارشد صنایع رو که میشناسم ، خبر دارم که سر کار هستن و همراه با درس و پروژه هاشون کار میکنند!:surprised:

sed ali

کاربر ممتاز
با سلام
اتفاقا مهندسی صنایع یکی از رشته هاییه که بازار کارش خیلی خوبه...فقط باید به دنبال چیزایی بری که برا کار نیاز هست..مثل نرم افزارایه کنترل پروژه..نه اینکه فقط بخوای یه مدرک بهت بدن و بگی با همین میرم سر کار.. بعضی از دوستام هستن که با کنترل پروژه دارن بیش از 2 تومن حقوق میگیرن.. اگه فوق صنایع بگیری هم که عالیه
موفق باشی

درسته باید تو اون زمینه کاری هم چی رو یاد بگیری !
شاید صنایع زمینه های مختلفی داشته باشه ولی از طرفی میشه تو یکیش واقعا حرف اول رو زد !!
که این خیلی عالی هست !

راستی کی گفته کنترل پروژه نرم افزار هست !! نرم افزار فقط یک بخش کوچکش هست !

iman-bonapart

عضو جدید
درسته باید تو اون زمینه کاری هم چی رو یاد بگیری !
شاید صنایع زمینه های مختلفی داشته باشه ولی از طرفی میشه تو یکیش واقعا حرف اول رو زد !!
که این خیلی عالی هست !

راستی کی گفته کنترل پروژه نرم افزار هست !! نرم افزار فقط یک بخش کوچکش هست !

من کی گفتم کنترل پروژه نرم افزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم یادگیری نرم افزارهای کنترل پروژه مثل msp یا پریماورا میتونه خیلی مفید باشه ( البته اگه الان نگید مدیریت پروژه) . کسی هم که میخواد وارد بازار کار بشه هم باید بتونه تجزیه و تحلیل کنه پس مفاهیم رو هم باید بلد باشه ( تا sed ali ناراحت نشه) . شما اگه به مدیریت پروژه مسلط باشین و تمام مفاهیم رو خوب بلد باشین ولی نرم افزارهای مربوطه رو بلد نباشین نمیتونید برا شرکتی مفید باشین ( حداقل برا خواسته هایی که الان شرکته دارن)

behzad-hr

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوستان
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

سلام دوست عزیز
میخوام از یکی از تجربه هام براتون بگم من توی یکی از شرکتها برای پروژه درس ارزیابی رفتم و همزمان با من یک اقایی بودند که مدرکشون دکتری صنایع بود و قرار شد من همراه با اون تو شرکن شروع به کار کنیم برای پروژمون و بعد از چند جلسه گفت و گوی من با اون دکتر متوجه شدم که من اطلاعات بیشتری راجع به خط تولید اون شرکت دارم و برای همین بیشتر میتونستم کهپیشنهاد بدم برای پروژه ولی اون اقا هر چی که میدونستند توی اون شرکت یا قابل اجرا نبود یا وقت گیر بود و در نهایت قرار شد که پیشنهاد ها را در اختیار مدیر تولید بزاریم و به مدیر نگفتیم که هر پیشنهاد را چه کسی داده و در نهایت مدیر پیشنهاد من را پذیرفت ولی متاسفانه بعد از 2 روز که متوجه شد این پیشنهاد من بوده اون را کنسل کرد و رفت دنبال پیشنهاد اون دکتر و گفت ایشون سوادش بیشتره ....
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی .

Iman Gom

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
میخوام از یکی از تجربه هام براتون بگم من توی یکی از شرکتها برای پروژه درس ارزیابی رفتم و همزمان با من یک اقایی بودند که مدرکشون دکتری صنایع بود و قرار شد من همراه با اون تو شرکن شروع به کار کنیم برای پروژمون و بعد از چند جلسه گفت و گوی من با اون دکتر متوجه شدم که من اطلاعات بیشتری راجع به خط تولید اون شرکت دارم و برای همین بیشتر میتونستم کهپیشنهاد بدم برای پروژه ولی اون اقا هر چی که میدونستند توی اون شرکت یا قابل اجرا نبود یا وقت گیر بود و در نهایت قرار شد که پیشنهاد ها را در اختیار مدیر تولید بزاریم و به مدیر نگفتیم که هر پیشنهاد را چه کسی داده و در نهایت مدیر پیشنهاد من را پذیرفت ولی متاسفانه بعد از 2 روز که متوجه شد این پیشنهاد من بوده اون را کنسل کرد و رفت دنبال پیشنهاد اون دکتر و گفت ایشون سوادش بیشتره ....

معمولا هیچ دکتری پیدا نمی شه با شما این قرارو بزاره که پشنهادتون رو ارائه بدین و نگین ماله کی هست . اما هر کس دیگه ای هم جای مدیر بود همین کار رو می کرد .

linktaz

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز
سلام.به نظر من هیچ ربطی نداره به هم ! من کارشناسی صنایع هستم.وقتی به استاد برنامه ریزی خودم مراجعه کردم.(ایشون دکترای صنایع شریف هستند)اطلاعات من تو این زمینه خیلی بیشتر بود!خوب ؟
ببینید شما وقتی توی خط تولید میرید بعضی وقتا ممکنه اپراتورها پیش خودشون به مهندسین بخندند!که فلانی مهندسه اما کار بلد نیس.اپراتور پای دستگاه است.یقینا ً به خاطر شرایط کاری در زمینه کاریش اطلاعاتش زیاده.خوب اون داره با کار کشتی میگیره!اما دید مهندسی نداره.شما واقعا فکر کردید برنامه ریزی تولید کار شاقیه؟!!
 تا حالا صد جا رفتم دیدم کارشناس های برنامه ریزی شون آمار،ریاضی ،حسابداری و... بودند.دو سال طرف کار میکنه یاد مبگیره.آپولو که نمیخواد هوا کنه.اما نمیتونه گزارش در بیاره و تحلیل کنه.
خوب.یه دکترای صنایع هم همینطوره.بعدشم به نظر من این دید مغایر با تفکر سیستمی هستش.
بهر حال با این دید مخالفم.:smile:

آخرین ویرایش:

sed ali

کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز

به نظر من سوادی که که یک مهندس صنایع باید برای کار یاد بگیره فقط تو کارشناسی هست !!
حتی بعضی های برای ارشد از یادگیریشون هم تو لیسانس میزنند که متاسفانه بعد هیچی یاد نمیگیرن !!
من یه مهندسی رو که تو کار بوده رو بیشتر از یک دکتر که تحصیلات آکادامیک داره قبول دارم !! البته برای یک مجیط صنعتی ها !!
خودم بعضی وقتها تو کلاس پیشنهاد ها و یا دیدهایی از بعضی دروس میدادم که هیچی این کار رو نمیکرد و حتی استادا خودشون زیاد وارد نمیشدن جالبه جتی چند جا به جرف من استناد کردن(در مورد پروژه مدیریت کیفیت بود ) نمیگم بیشتر از استاد میدونم ولی چون تو کارخونه رفتم دید بهتری دارم !!

حالا کار شما هم بهزاد جان همین جور بود !
مطمئن باش تو بادید صنعتی که داری بیشتر از بقیه موفقی !!

vatanparast

کاربر بیش فعال
با سلام خدمت دوستان
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

با سلام
من خودم دقیقا با همین دید وقتی برای گرفتن ارشد نگذاشتم و الان برام واقعا ارشد قبول شدن مشکل هست ببینید این قضیه یک امر شخصیه و باید فکر کنید اگر بعد لیسانس برید فوق بگیرید تازه بعد از اون باید برید خدمت یعنی در چه سنی حدود25 سالگی الانم که فک کنم دوره خدمت افزایش پیدا کرده بعد خدمت میشین 27 ساله حالا باید برید دنبال کار اگر رو به خود اشتغالی بیارید که چه بهتر اگرم نیارید این پروسه برای یک کار خوب حالت خوش بینانه یک سال طول میکشه شدید 28 سال حالا شرایط من در 28 سالگی خدمت رفتم بعد وارد بازار کار شدم در مجموع 4 سال سابقه بیمه و کار دارم ولی از طرفی ادامه تحصیل برام به شدت سخت شده ، این مسئله برای آقایون به شدت اهمیت داره خانمها نیازی به این زمان بندی ها ندارن ولی آقایون دارن حالا باید خودت سبک سنگین کنی ببینی چی به نفعته

malihe68

عضو جدید
سوالتون مثله اینه که بگین توی این دریای بزرگ چه ماهی هایی وجود داره
بازار کار یه مهندس صنایع خیلی وسیعه
و اما درامدی که کسب میشه ربطی به کارشناسی یا ارشد یا دکترا نداره" کسی بیشترین کسب درامد می کنه که ناخدا و یا ماهی گیر خوبی باشه

در واقع صنایع مثه بقیه رشته ها محدود به چیزی نیست " این رشته چندین شاخه داره
اگه می خوای تو جاهای دولتی کار کنی بیشتر دروس مدیریت بگذرون
اگه می خوای تو صنعت و جاهای خصوصی باشی نت و ایمنی بهداشت و تحلیل سیستم بگذرون
اگه می خوای دفتر خوب داشته باشی دروس کنترل پروژه و کنترل موجودی و مدیریت پایه قوی داشته باش

امیدوارم کمک خوبی کرده باشم

hamid051

کاربر ممتاز
به نظر من کسی میتونه موفق بشه که هر دو مورد رو داشته باشه همانطوری که بیشتر موقع ها به نظر میرسه که اگر ادم پولی بیشتر داشته باشه به درسهاشو بهتر میتونه ادامه بده - این جمله من یعنی داشتن امکانات خیلی مهمه و کسی که هم دکترا داشته باشه و هم صاحب تجربه زیادی باشه به نظرم فرصت سر خاروندن نداره مثل یکی از استاد های ما واقعا برای وقت گذاشتن برای خانواده درجه دومش مشکل داشت من یادم یکبار پروژه پی آ اس 99 براش فرستادم وقتی ایشون خودش ایمیلشو برام باز کرد نزدیک 500 مقاله نخونده داشت .که از یکسال پیش مونده بود.

malihe68

عضو جدید
100% حرف شما متین
اگه تو هر دو شاخه قوی باشی
به یکی از مشاوران زبردست تبدیل میشی و ب راحتی می تونی دفتر مشاوره بزنی

mohsen_522

عضو جدید
این بحث ارشد یکی از دغدغه های ذهنی منه! از یه طرف نمیخام با لیسانس کارمو تموم کنم از یه طرف اگه ارشد بخونی تو بهترین حالت 27 سالگی وارد بازارکار میشی با صفر روز تجربه!:razz:
البته من اگه دنبال ارشد رفتم تجربه دوستام بود.یکی از دوستان سال قبل ارشد تربیت مدرس قبول شد.اونجا شرایط واقعا خوب بود.یعنی ازطرف اینقد کار میکشیدن که شخص واقعا تجربه عملی عالی پیدا میکرد(تو هر زمینه ای) مثلا اینقد متلب کار کردن که الان متلبش خیلی خوبه . خب به نظرم یه همچین ارشدی خیلی بهتر از لیسانسه. در ضمن ممکنه الان بازار کار برای ارشد به خوبی کارشناسی نباشه اما قطعا بعد ده سال نیاز به بچه های کارشناسی خیلی بیشتر میشه

hamid051

کاربر ممتاز
اصلا خود رشته های پزشکی مثلا یکی از پروژهاشون بازو بسته کردن قلب یک انسانه خیلی جالبه :biggrin:
نه از شوخی بگذریم رشته های پزشکی از موقعی که وارد دانشگاه میشن یا انترم میشن یکسره در بیمارستان ها تجربه کسب میکنند اما ما چی تا یک ترم مونده که درسمون تموم بشه میگن برو دنبال یک جا برای کاراموزی تازه خارج از اون بعد فارق التحصیل شدن هیچ پشتیبانی برای کار نیست حداقل رشته های حساسی مثل مهندسی صنایع مثل لجستیک که به هرکسی این شغل رو نمیدن پشتیبانی بشه . خدا وکیلی هیچ مدیری نیست که به من سه تا شرکت بیرون سپاری بده که بتونم با لجستیک هماهنگشون کنم وقتی رشته های مثل مدیریت اجرایی و ... هست چرا لجستیک ان هم کاردانی ولی در حق ما نامردی شد یکی از استادمون میگفت چرا درسهای شما اینطوری همش مربوط به کارشناسی و کارشناسی ارشد واقعا که رشته گذاشتن در حد تیم ملی ولی حیف از پشتیبانی خبری نیست ما هم امیدمون به خداست خودش هوای ما رو داره :cry:

malihe68

عضو جدید
اصلا خود رشته های پزشکی مثلا یکی از پروژهاشون بازو بسته کردن قلب یک انسانه خیلی جالبه :biggrin:
نه از شوخی بگذریم رشته های پزشکی از موقعی که وارد دانشگاه میشن یا انترم میشن یکسره در بیمارستان ها تجربه کسب میکنند اما ما چی تا یک ترم مونده که درسمون تموم بشه میگن برو دنبال یک جا برای کاراموزی تازه خارج از اون بعد فارق التحصیل شدن هیچ پشتیبانی برای کار نیست حداقل رشته های حساسی مثل مهندسی صنایع مثل لجستیک که به هرکسی این شغل رو نمیدن پشتیبانی بشه . خدا وکیلی هیچ مدیری نیست که به من سه تا شرکت بیرون سپاری بده که بتونم با لجستیک هماهنگشون کنم وقتی رشته های مثل مدیریت اجرایی و ... هست چرا لجستیک ان هم کاردانی ولی در حق ما نامردی شد یکی از استادمون میگفت چرا درسهای شما اینطوری همش مربوط به کارشناسی و کارشناسی ارشد واقعا که رشته گذاشتن در حد تیم ملی ولی حیف از پشتیبانی خبری نیست ما هم امیدمون به خداست خودش هوای ما رو داره :cry:

ببینین ما هم از ترم 1 یا 2 کارگاه داریم و از اون موقع می تونیم عین رشته های دیگه استارتش رو بزنیم واسه کار
درست ترم 4 یا 5 که کنترل پروژه داریم درست شروع کار جدیدمونه
و ترم 6 که کنترل موجودی داریم اوج کارمونه
شاید باورتون نشه با اینکه دخترم اما من کارم رو از کاسترول شروع کردم با 3 نفر از همکلاسیام
می دونید کار ما چی بود؟ 1 ماه اول کنار گالن ها می ایستادیم و گالن خراب رو جدا می کردیم (کاری که یه سنسور هم می تونست انجام بده اما ما نمی دونستیم) این استارت کارم بود و الان از جایگاهم راضی ام
ما درسته مثه پزشکا نیستیم چون اونا مجبورند اما ما دل بخواهیه

mohsen_522

عضو جدید
راستش من وقطی فهمیدم کاردانی لجستیک خوندی خیلی تعجب کردم! چون اسم لجستیک رو فقط تو ارشد شنیدم و اینو میدونم که رشته بسیار مهمیه و جاش تو صنعت ما خیلی خالیه. ارشدشم فک کنم یکی دو تا دانشگاه بیشتر ندارن . اگه به جای کاردانی میزاشتن کارشناسی بخونید خیلی بهتر بود در کل نامردیه برای یه همچین رشته ای فقط 4 ترم!

hamid051

کاربر ممتاز
راستش من وقطی فهمیدم کاردانی لجستیک خوندی خیلی تعجب کردم! چون اسم لجستیک رو فقط تو ارشد شنیدم و اینو میدونم که رشته بسیار مهمیه و جاش تو صنعت ما خیلی خالیه. ارشدشم فک کنم یکی دو تا دانشگاه بیشتر ندارن . اگه به جای کاردانی میزاشتن کارشناسی بخونید خیلی بهتر بود در کل نامردیه برای یه همچین رشته ای فقط 4 ترم!

نمی دونی محسن جان من چی کشیدم باورکن از پارسال هر شب دارم راه کار جلوی پای خودم میزارم دانشگاه ازاد قبول شدم رتبه 10 مدیریت بازرگانی البته نیشابور چون مشهد نداشت گفتن متجانس نیستی حالا هم دارم برای سراسری میخونم اونم فردوسی نه از غیر انتفاعی حالا چه رشته ای رشته ای که فقط یک درسش با ما هماهنگه یعنی واقعا عذاب دارم میکشم ولی مهم نیست چون امید دارم که به هدفم میرسم انشالله -

mohsen_522

عضو جدید
نمی دونی محسن جان من چی کشیدم باورکن از پارسال هر شب دارم راه کار جلوی پای خودم میزارم دانشگاه ازاد قبول شدم رتبه 10 مدیریت بازرگانی البته نیشابور چون مشهد نداشت گفتن متجانس نیستی حالا هم دارم برای سراسری میخونم اونم فردوسی نه از غیر انتفاعی حالا چه رشته ای رشته ای که فقط یک درسش با ما هماهنگه یعنی واقعا عذاب دارم میکشم ولی مهم نیست چون امید دارم که به هدفم میرسم انشالله -
ایشالا که حتما با این همتی که داری به هدفت میرسی;) ولی در کل در حق بچه های کاردانی خیلی ظلم شده و میشه! من خودم دوستم کاردانی برق گرفته کارسم خدایی از ده تا مهندس بهتر بلده ولی چون کاردانه هیچ جا نمیگیرنش! ولی ایشالا همینجوری شما ادامه بده تا ارشد که برسی بری لجستیک بخونی! :gol:

hamid051

کاربر ممتاز
ایشالا که حتما با این همتی که داری به هدفت میرسی;) ولی در کل در حق بچه های کاردانی خیلی ظلم شده و میشه! من خودم دوستم کاردانی برق گرفته کارسم خدایی از ده تا مهندس بهتر بلده ولی چون کاردانه هیچ جا نمیگیرنش! ولی ایشالا همینجوری شما ادامه بده تا ارشد که برسی بری لجستیک بخونی! :gol:

اره یکی از اهدافم هم همین هست.مرسی محسن جان راستی اگر کسی دیگه لجستیک کاردانی میخونه باید بگم که من 3 ماه پیش که نمایشگاه دولت در مشهد برپا شد با اعضا و مدیران وزارت تحقیقات مشورت کردم و برایشان توضیح دادم که یک خلاء تحصیلی بین کاردانی و ارشد هست بعد از اون یک نامه نوشتم و با نامه من موافقت شد و الان در دست اقدام هست مسلما برای خودم که چشمم اب نمیخوره تصویب بشه ولی برای نسلهای بعد از من که لجستیک میخونن باید بگم که کارشناسی رو میزارن فقط اینجا دهه 60 که باید بسوزه :w04:

melika02

عضو جدید
.
.
.

در خصوص سوال اولتون :

خب این یه امر سلیقه ای محسوب میشه!!

اما خب باید واقع بین باشیم!!

در شرایط الان و موقیعت جغرافیایی که من هستم کار برای مهندسای صنایع هست ( در تمام گرایش ها )‌ ... :cool:

اما خب مسلما اگر شما کارشناسی ارشد خونده باشی خیلی خیلی جلوتر از بقیه مهندسای متقاضی کار هستی !!:)

درضمن اونایی رو هم که میبینید مدرک ارشد دارن اما بیکار هستن قطعا بدونین که صرفا درس خوندن و واحد پاس کردند!!

شما باهمین کارشناسی و البته آشنایی و کارکردن با نرم افزارهای مهم رشته میتونید بهتیرن جا و با شرایط کاری خوب جذب کار بشید!!:)

کلا باید شرایط خودتون رو بالا و پائین کنید!!

وضعیت خدمتتون!!

خب شما بر فرض مثال این ترم کارشناسی تون تموم شده و موندید که چیکار کنید!!

اگر خدمت رو باید بری حتما بشین برای کنکور بخون اما اگر معاف شدی یا رفتی به نظر من اول دنبال کار باش و در کنارش برای ارشد هم اماده شو ... :cool:

البته من اکثر دانشجوهای ارشد صنایع رو که میشناسم ، خبر دارم که سر کار هستن و همراه با درس و پروژه هاشون کار میکنند!:surprised:

منم تو همین فکرم فقط نگرانم نکنه اون بخشهایی از درسارو که تو کارم نیاز ندارم فراموش کنم و نتونم همراه کار کردن و بعد اینکه 1 مدت دانشگاه نرفتم 1 جای خوب قبول بشم.

hamid051

کاربر ممتاز
یک ضرب المثل یونانی باستانی هست که میگه قوی باش:smile:
اینکه مشگلی نداره موقعی که درسو خوب فهمیده باشی وقتی که یک مورد مربوط به اون دیدی سریع یاد اون مبحثی می افتی که در دانش خوندی فوق فوقش اینکه دوباره مرور میکنی

melika02

عضو جدید
یک ضرب المثل یونانی باستانی هست که میگه قوی باش:smile:
اینکه مشگلی نداره موقعی که درسو خوب فهمیده باشی وقتی که یک مورد مربوط به اون دیدی سریع یاد اون مبحثی می افتی که در دانش خوندی فوق فوقش اینکه دوباره مرور میکنی
ضرب المثله خسته نشه انقدر فکر کرده!

mohsen_522

عضو جدید
اره یکی از اهدافم هم همین هست.مرسی محسن جان راستی اگر کسی دیگه لجستیک کاردانی میخونه باید بگم که من 3 ماه پیش که نمایشگاه دولت در مشهد برپا شد با اعضا و مدیران وزارت تحقیقات مشورت کردم و برایشان توضیح دادم که یک خلاء تحصیلی بین کاردانی و ارشد هست بعد از اون یک نامه نوشتم و با نامه من موافقت شد و الان در دست اقدام هست مسلما برای خودم که چشمم اب نمیخوره تصویب بشه ولی برای نسلهای بعد از من که لجستیک میخونن باید بگم که کارشناسی رو میزارن فقط اینجا دهه 60 که باید بسوزه :w04:
ایشالا که درست بشه کارتون:gol:
دهه شصتی که کلا از زمین وزمان خورده اینم روش! :w04:

8702013

عضو جدید
سوله سازی

سوله سازی

با سلام
کسی تا حالا پروژه ای چیزی تو یه شرکت سوله سازی داشته؟
میشه اگه کاری کردین به من پیام بدین؟
واسه پایان نامه و کارآموزیم واقعا بهش نیاز دارم

sed ali

کاربر ممتاز
با سلام
کسی تا حالا پروژه ای چیزی تو یه شرکت سوله سازی داشته؟
میشه اگه کاری کردین به من پیام بدین؟
واسه پایان نامه و کارآموزیم واقعا بهش نیاز دارم

خیلی خوب میشد به نظرم به جای شماره اسم برای خودت میزاشتی !!!
من یه جا دیدم !
برو دنبالش خیلی کارش تک هست !
شرکت غرب استیل سمنان !
از یک دستگاه استفاده میکنه که تو خاورمیانه تک هست !
بیشتر هم برای سوله سازی هواپیماها تو امریکا استفاده میشه !

khatami1

عضو جدید
استخدام مهندس صنایع در شرکتی معتبر

شرکت سامه آرا جهت پیاده سازی پروژه های‎ SAP-ERP ‎در سازمانهای بزرگ مهندس صنایع به صورت تمام وقت استخدام می نماید.

شهرهای مورد نیاز : تهران

تعداد مورد نیاز : مشخص نشده

————————————————� �————————————————� ��————————-

شرایط شغلی مورد نیاز

عنوان شغلی : مهندس صنایع

مقطع تحصیلی : کارشناسی به بالا

رشته تحصیلی : صنایع

حداقل سابقه کار : سابقه کار نمی خواهد

شهرهای محل خدمت : تهران

حداکثر سن : بدون محدودیت

شرایط : به صورت تمام وقت (برای همکاری بلند ‏مدت ) ،‏فارغ التحصیل از دانشگاههای معتبر دولتی

————————————————� �————————————————� ��————————-

آدرس و نحوه تماس

تلفن تماس : ۴۴۶۹۷۲۸۱

ایمیل : job@samehara.com

سایت : http://www.samehara.com

————————————————� �————————————————� ��———————–

متن آگهی

شرکت سامه آرا جهت پیاده سازی پروژه های‎ SAP-ERP ‎در سازمانهای بزرگ مهندس صنایع به صورت تمام وقت (برای همکاری بلند ‏مدت ) فارغ التحصیل از دانشگاههای معتبر دولتی (بدون نیاز به سابقه کار ) استخدام می نماید.

hamid051

کاربر ممتاز
جدی داره ERP پیاده سازی میکنه چقدر خوب خوب هم موفق بوده ها من رفتم سایتش حیف که شرایطش به من نمیخوره و گرنه میرفتم من فکر کردم که توی ایران خیلی کم شرکت ERP پیاده سازی کردنند
واقعا باید بگم خسته نباشند

آخرین ویرایش:
بالا