mohsen_zaker
عضو جدید
سلام
پارسال رتبه33 سازه شبانه شيراز قبول شده
پارسال رتبه33 سازه شبانه شيراز قبول شده
سلام با رتبه 50منابع تهران مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟علی صمدی با کسب رتبه 23سازه تربیت مدرس تهران
رضا سلحشور با کسب رتبه 50 مدیریت منابع اب تهران
سید علی دژن مدیریت منابع اب زابل
سلام مرسی درصداتو گذاشتیسلام.
5 زبان.25 ریاضی.40 هیدرولوژی.45 هیدرولیک.60 خاک و 25 سازه.
البته معدلم هم 17.08 بود.
سلاممن دانشجوی ترم دوم مهندسی اب وخاک هستم می خواستم بپرسم اگه بخوام کنکورارشد گرایش عمران- اب شرکت کنم باید حداقل چه رتبه داشته باشم ودر چه درس هایی قوی باشم؟ممنونتون میشم راهنماییم کنین.
![]()
سلام.
5 زبان.25 ریاضی.40 هیدرولوژی.45 هیدرولیک.60 خاک و 25 سازه.
البته معدلم هم 17.08 بود.
سلام.
تو گروهی که من درس خوندم، با این معدل من نفر 4ام گروهم بودم پس نمی تونستم از سهمیه استفاده کنم.(در نظر بگیرید که من چقدر باید آدم خوش شانسی باشم؟؟) در دانشگاه من 3 نفر از این شرط استفاده کردن.1 نفر که عمران شرکت کرده بود و با این شرط رتبش کم شد(نمی دونم دقیقا چقدر کم شد) و 2 نفر هم دانشگاه به عنوان دانشجوی ارشد قبولشون کرد البته باید مجاز به انتخاب رشته بودن.
آخه هر دانشگاه 10درصد تعداد افرادی رو که ارشد میگیره میتونه از دانشجوهای خودش برای ارشد بگیره.ارومیه 14 نفر ارشد میگیره(از هردو گرایش) که میشه 1.4 و دو نفر گرفته.البته از قوانین امسال خبر ندارم.مرسی، از قانون امسال اطلاعی دارید؟؟؟ شنیدم فقط یه نفر میگیرن!! من نفر دومم (اگه منو نگیرن من از شما بد شانس ترم) پارسال دانشگاه ما 2 تا رشته ارشد داشت 2 تا هم با شرط معدل گرفته بود.
سلام.خیلی ممنون از راهنمایی تون
. فقط نگفتین تو چه درس هایی در مقطع کارشناسی بیشتر باید قوی باشیم تا راحت تر کارشناسی ارشد عمران -اب رو راحتر قبول بشیم.
![]()
علی صمدی با کسب رتبه 23سازه تربیت مدرس تهران
رضا سلحشور با کسب رتبه 50 مدیریت منابع اب تهران
سید علی دژن مدیریت منابع اب زابل
سلام بچه ها کسی منابع نداده اگه کسی هس چه طور بود؟ رتبه های قبولی سال پیش چطوربود خبری ندارین؟![]()
سلام مرسی که جوابم رو دادین آره غلط داشت .امیدوارم که موفق شین .من منابع رو کم زدم به نظرم سخت بود شما کجا کارشناسی تونو گرفتین من تبریز بودم منابع ارایه نشد تو تبریز؟
سلام مرسي. بد نيس ولي زهكشيش قوي. از سازه ميناليدن ولي از خاك راضي بودن.شما كجا كارشناسي گرفتين؟سلام مهندس خوبي؟
دانشگاه تبريز در گرايش سازه انتقال اب قوي؟ از دوستات كسي اين گرايش امتحان داده؟
نظرشون درباره امتحان اين گرايش ؟
سلامسلام به دوستان منتظر
چرا نتیجه ها نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
( پارسال گفته بودن 8 ساعت 4 اومد )
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چه درس هایی رو بالای 18 گرفتید؟ (مقطع کارشناسی) | علوم و مهندسی آب | 20 |