n30e
عضو جدید
بین تهران و تربیت دو دلم![]()
سلام مهندس!ازطرف منم تبریک!ما رتبه هفت فقط تورو داریم تازه شناختم کی ای!

بین تهران و تربیت دو دلم![]()
سلامی دوباره و تبریک خدمت همه دوستان.....
آقا کسی نمی دونه بین تربیت و تهران کدومش بهتره؟(تو منابع آب)
چون من شنیدم که (از بچه های آبیاری) دانشگاه تهران اونی که تو کرج هست بهتره و اونی که زده واحد ابوریحان خوب نیست!
دوستان اگه یه راهنمایی بزنن خیلی خوبه!!!!
با تشکر و تبریک مجدد.....
سلام مهندس!ازطرف منم تبریک!ما رتبه هفت فقط تورو داریم تازه شناختم کی ای!ایشالا همیشه بهترین باشی من میدونستم تک رقمی میاری آخه پی هرسختی یه راحتیه.بازم تبریک
![]()
سلام بچه ها
کسی میدونه سازه تهران بهتره یا تربیت مدرس؟
سلام
از استاداتون بپرسین.
مشهد مگه نمیرین؟رتبه 25 منابع اصفهان میاره؟![]()
مشهد مگه نمیرین؟
میخام نظر بچه ها رو هم بدونم
اخه بچه هایی که دارن درس میخونن فضاشو درک کردن دیگه
any idea?![]()
من تهران بودم کارشناسی.اینجور بت بگم که فقط اسم در کرده !!رتبه ارشدم 27ه ولی امکان نداره برگردم تهران(شبانه منظورمه ها !!)چون از 30 نفر ورودی کارشناسی فقط 1 نفر رتبه زیر 20 آورد !!و کلا 3 نفر رتبه زیر 50 !!بار علمی نمیگم ندارن اما کاریت ندارن خودت باید بری دنبال درس.رفیقم ارشد تربیت مدرس گرفت تموم شد واسه زهکشی میگفت خیلی با کلاس تر و بهتره
سلام
رتبه شما چند شده؟
خوبه !ممنونم از راهنمایی که کردن. من که تهران نمیارم. حالا اصفهان چطوره؟
من رتبه ام بالا نشده ..... 19 !!!!
و اصن هم نمی دونم میارم تهران یا نه؟(بعیده!!!!)
خوش به حالتون. 19 کمه؟
تبریک
اصفهانو میارید. فکر کنم تهرانم احتمالش هست.
ممنون....راستش من اولویت اولم رفتن تهرانه ( حالا یا دانشگاه تهران یا تربیت مدرس ) وگرنه همین مشهد می مونم.....
علاقه زیادی هم به رفتن دانشگاه تهران واحد پاکدشت ندارم چون شنیدم خوب نیس.....تازه شبانه هم نمی زنم.....
پاکدشت ابئریحان خوب نیس ؟؟ جدا ؟؟؟ممنون....راستش من اولویت اولم رفتن تهرانه ( حالا یا دانشگاه تهران یا تربیت مدرس ) وگرنه همین مشهد می مونم.....
علاقه زیادی هم به رفتن دانشگاه تهران واحد پاکدشت ندارم چون شنیدم خوب نیس.....تازه شبانه هم نمی زنم.....
پس شما فردوسی هستین؟ ازش راضی هستین؟ دکتر علیزاده استادتون بودن؟ از جانب من بهشون سلام برسونید.![]()
پاکدشت ابئریحان خوب نیس ؟؟ جدا ؟؟؟
ازچه لحاظ خوب نیس ؟؟
من بعد صنعتی دارم به ابوریحان فک میکنم !!
حشره شناسی فقط کرج!پاکدشت ابئریحان خوب نیس ؟؟ جدا ؟؟؟
ازچه لحاظ خوب نیس ؟؟
من بعد صنعتی دارم به ابوریحان فک میکنم !!
سلام دوست عزیزم. منم گرگانی ام خوشبختمبین تهران و تربیت دو دلم![]()
والا اولا که خب دانشگاه کلا تو پاکدشت هست و از این بابت یکم سخته و دوما خودشم من شنیدم زیاد خوب نیس......
حالا بازم دوستان اگه اطلاعات جامع تری دارن ( مخصوصا کسایی که درس خونده دانشگاه های تهران هستن ) لطف کنن تو بحث بیان....
سلام حسام عزیز.
من چند تا دوست دارم که کارشناسی شون رو توی دانشگاه ابوریحان بودن و الان با من تو پردیس کرج همکلاسی هستن. چیزی که هست بیشتر اونا می گن که اگه تهرانی نیستید ارزش نداره که پاکدشت رو انتخاب کنید. چون که جو علمی و بچه ها کلا از یه دانشگاه توی شهرستان هم پایین تره. فضای خوابگاهش هم کلا زیاد جالب نیست. دانشگاه هم توی پاکدشت هست که با توجه به نداشتن مترو و بی آر تی، رفت و آمد به تهران خیلی سخته. تقریبا با اتوبوس اگه ترافیک نباشه یک ساعت تا تهران راه هست اونم تا پایانه خاوران. که بعد از اون تا انقلاب باز حدود یک ساعت راه هست. اگه توی شهرستان زندگی می کنید نظر من اینه که اول پردیس کرج رو انتخاب کنید بعد تربیت مدرس و بعد دانشگاه شهر خودتون. اگر هم دانشگاهی مثل شیراز، مشهد یا اصفهان مثلا نزدیکتون هست که دیگه چه بهتر شک نکنید و اونا رو انتخاب کنید چون پردیس پاکدشت اصلا ارزشش رو نداره که از شهرستان اون رو انتخاب کنید.
امیدوارم همگی موفق باشید
ممنونم از راهنمایی که کردین. اصفهانو چطور ارزیابی میکنید؟ گرایش من منابعه.
خواهش می کنم. من از افرادی که آبیاری و زهکشی یا حتی سازه در اصفهان می خونن پرسیدم اکثرا از دانشگاه راضی هستن. اما واقعیت از وضعیت گرایش منابع اونجا خبری ندارم. شرمنده
ممنون واسه توضیحات... به نظر شما اگر یه خونه توی افسریه داشته باشه طرف باز هم نمی ارزه بره اونجا؟!!سلام حسام عزیز.
من چند تا دوست دارم که کارشناسی شون رو توی دانشگاه ابوریحان بودن و الان با من تو پردیس کرج همکلاسی هستن. چیزی که هست بیشتر اونا می گن که اگه تهرانی نیستید ارزش نداره که پاکدشت رو انتخاب کنید. چون که جو علمی و بچه ها کلا از یه دانشگاه توی شهرستان هم پایین تره. فضای خوابگاهش هم کلا زیاد جالب نیست. دانشگاه هم توی پاکدشت هست که با توجه به نداشتن مترو و بی آر تی، رفت و آمد به تهران خیلی سخته. تقریبا با اتوبوس اگه ترافیک نباشه یک ساعت تا تهران راه هست اونم تا پایانه خاوران. که بعد از اون تا انقلاب باز حدود یک ساعت راه هست. اگه توی شهرستان زندگی می کنید نظر من اینه که اول پردیس کرج رو انتخاب کنید بعد تربیت مدرس و بعد دانشگاه شهر خودتون. اگر هم دانشگاهی مثل شیراز، مشهد یا اصفهان مثلا نزدیکتون هست که دیگه چه بهتر شک نکنید و اونا رو انتخاب کنید چون پردیس پاکدشت اصلا ارزشش رو نداره که از شهرستان اون رو انتخاب کنید.
امیدوارم همگی موفق باشید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چه درس هایی رو بالای 18 گرفتید؟ (مقطع کارشناسی) | علوم و مهندسی آب | 20 |