(M&M)
کاربر بیش فعال
ممنون واسه توضیحات... به نظر شما اگر یه خونه توی افسریه داشته باشه طرف باز هم نمی ارزه بره اونجا؟!!
سلام
بنظر شما من اصفهانو میارم؟

ممنون واسه توضیحات... به نظر شما اگر یه خونه توی افسریه داشته باشه طرف باز هم نمی ارزه بره اونجا؟!!
آره معلومه!سلام
بنظر شما من اصفهانو میارم؟![]()
خواهش می کنم...ممنون واسه توضیحات... به نظر شما اگر یه خونه توی افسریه داشته باشه طرف باز هم نمی ارزه بره اونجا؟!!
ممنونم.![]()
به نظر منم شما با احتمال 200 درصد اصفهان قبولین. اصلا نگران نباشید. خیالتون راحت![]()
سلام
رتبه شما چند شده؟
سلام مهندس
عجبپس یکی منو شناخت
خیلی ممنونم
![]()
میخوام یه حرف بزنم واسه همه عجیب و غیر قابل قبوله اما من اعتــــــــــــــــــــــــــــراض دارم
من هرچی فکر میکنم نمی فهمم چرا درصد هیدرولوژی من اینقدر کم شدهمن فکر میکردم در بدترین حالت 37% بشه الان شده 17%
تا کلیدهارو سازمان سنجش گذاشت من چک کردم خوب یادمه چی رو چی زدم! اون موقع که چک کردم شد 37% بعدا فکر میکردم حداقل دو سه سوالو تصحیح کنن یا حذف کنن که در اون صورت درصد من 40-50% میشد! که به نظر هیچ سوالی رو حتی نگاه نکردن چه برسه بخوان حذف یا تصحیح کنن. چرا توی بقیه پیشبینی درصدهام اینقدر تفاوت نداشتم؟! یکی منو توجیح کنه چی شده؟![]()
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
من در رشته هواشناسی کشاورزی رتبه ام 12 شده.
در مدیریت منابع آب 85و
در طراحی سازه 150:
حالا کدومو برم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها سلام با رتبه 82 منابع کجا میشه قبول شد؟ رتبه 45 زهکشی شیراز میاره؟
من شیرازیم به نظرتون اهواز ارزش رفتن داره دانشگاه اهواز بهتره یا باهنر کرمان؟
سلام دوستان من رتبه امسال آبیاریم شده 325 و سازه های ابی 346 من امید قبولی شبانه داشته باشم یا نه؟![]()
سلام دوست عزیزسلام دوستان من رتبه امسال آبیاریم شده 325 و سازه های ابی 346 من امید قبولی شبانه داشته باشم یا نه؟![]()
سلام منم رتبم تو منابع ۸۶شده به نظرتون ارومیه روزانه قبول میشم؟؟واینکه تو دفترچه نوشته واسه ورودی ۹۳ خوابگاه نمیدن اون قضیش چیه ؟؟بعضیا میگن که اونجوری مینویسن ولی بعدا میدن؟؟
سلام منم رتبم تو منابع ۸۶شده به نظرتون ارومیه روزانه قبول میشم؟؟واینکه تو دفترچه نوشته واسه ورودی ۹۳ خوابگاه نمیدن اون قضیش چیه ؟؟بعضیا میگن که اونجوری مینویسن ولی بعدا میدن؟؟
مگه میشه نشناخت!!!!!!!من الان پشیمونم که چرا از مهر به بعد نخوندم!دیدی امسال منابع آب ظرفیتاش بیشتره!شاید امیدی باشه واسه قبولی!
یا عرض سلام خدمت دوستان.
من تو رشته منابع آب رتبه 92 شدم,به نظرتون کجا میتونم قبول شم؟
ارومیه روزانه میشه؟یا شبانه تبریز؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چه درس هایی رو بالای 18 گرفتید؟ (مقطع کارشناسی) | علوم و مهندسی آب | 20 |