تبریک میگم بهتون... امشب ساعت 10 که دفترچه بیاد معلوم میشه اما نا امید نباش احتمالش هست واست.سلام ، آقا انصافا راست میگی...سوالای هیدرولوژی رو اصلاح نکردن!.....در ضمن ترتیب گرایش ها : 1.آبیاری 2.سازه 3.منابع 4.هواشناسی
دوستان من منابع آب رتبه ام 19 شده.... بنظرتون تهران میارم؟
بعد تهران اصن کدوم دانشگاه بهتره؟تربیت مدرس یا دانشگاه تهران؟
به شما هم تبریک میگم... من کلی توی تخمین درصدهام اشتباه کرده بودم!! شما درست فکر می کردید راجع به درصد هاتون؟سلام
من 25 شدم.
به شما هم تبریک میگم... من کلی توی تخمین درصدهام اشتباه کرده بودم!! شما درست فکر می کردید راجع به درصد هاتون؟
سلام منم گرایش اول رتبه 119 شده ب نظرتون خوبه یا بده؟
به همهی شما تبریم میگم واقعا خوشحال شدم از اینکه رتبه هاتون خوبه
آره مطمئنا مشهد رو رسوندیدسلام
ممنونم. شما هم همین طور
ریاضی من شده 50.67
که 6 درصد کمتر شده.اما بقیه درصدام همونی شده که حساب کرده بودم.
مشهد رو میارم؟
آره مطمئنا مشهد رو رسوندید
من هیدرولیم 86% زدم که 10 درصد بیشتر بود از پیشبینیم... اما هیدرولوژی واقعا شکه شدم 17% زدم! بقیه هم مثل پیشبینیم البته یکم کمتر...!
امشب ساعت ده میاد دفترچه...کی دفتر چه میاد؟
پس دیگه فردوسی اوکی؟
شما میخواین بوعلی بمونید؟
امشب ساعت ده میاد دفترچه...
آره قبولید مشهد 99%
آره بوعلی میمونم![]()
واسه سازمان سنجشه!!! من فکر میکردم حداقل دیگه یک سوالو اصلاح کننحالا اون 1 درصد واسه چیه؟![]()
واسه سازمان سنجشه!!! من فکر میکردم حداقل دیگه یک سوالو اصلاح کنن)))
آره اما به من گفت 10 تا 20ولی اون سایت تخمین رتبه کارش درسته.دقیقا به من گفته بود که 25-35 میشم.![]()
بچه ها دفترچه ها هم اومد برید دانلود کنید
تا 21 تهران قبولن خوشا به حالشون ... صلوااااات))
من ازونجاها دیگه خبر ندارم!اصفهان چطور؟
خب من الان از داداشم خواستم از هم اتاقی هاش بپرسه این موضوع رو! یکی از هم اتاقی های اون که منابع تربیت مدرس میخونه گفته پارسال که تا 17-18 نفر میخواسته کل شهر تهران اما تا رتبه 25 تونسته بره اونجا! امسال که 21 نفر میخواد... پس احتمالش وجود داره. حالا بشینیم تا جواب آخر تابستون بیاد!!!!!!با سلامی دوباره
به نظر من این اصفهان که زن میگیره باعث میشه تا رتبه برای تهران و تربیت بالاتر بره.
مدرس 9 نفر خیلی عالیه.
تهران هم ترکونده.
کاش 4 نفر نخوان برن تربیت یا تهران.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چه درس هایی رو بالای 18 گرفتید؟ (مقطع کارشناسی) | علوم و مهندسی آب | 20 |