کارشناسی ارشد (مشاوره، سوال و درخواست)

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
من که اصلا دوست ندارم دانشگاه خودم برم چون background خوبی از استادام ندارم. حداقل دانشگاه دیگه ای که میرم از استاداش بدم نمیاد.
من بک گراند خوبی دارم !!
اما میدونی همه میگن بهتر هر مقطع تحصیلی بری یه جا دیگه با یسری استاد دیگه تا چیز ها بیشتری یاد بگیری
چون کلا اساتید هر کدومشون رو یه موضوع اطلاعات ناب دارند که معمولا تو دوره کارشناسی دراختیارمون قرار میدن دیگه تو ارشد نصفش میشه تکراری !!

gorgan89

عضو جدید
اره سخت هس !! ولی خوب حداقل برا دکترا قبول شدن راحت میشه !!

این دعا گشایش کار بعد نماز هاتون بخونید جواب میده : اللّهُمَاِنّیاَسئَلُکَبِکَلِماتِکَ وَمَعاقِدِعَرشِکَوسُکّانِسَماواتِکَوَاَرضِکَ
وَاَنبیآئِکَو َرُسُلِکَ
اَن تَستَجیبَ لی فَقَد رَهَقَنی مِن اَمری عُسرٌ
فَاَسئَلُکَاَنتُصَلِیَعَلیمُحَمَّدٍوآلمُحَمَّد
وَاَنتَجعَللیمِناَمریُسراً
وَالحَمدُلِلهِاَوَّلاًوَاخِرًا

حالا خوبه نجف آباد بوده !! فاصله نجف آباد تا خمینی شهر چیزی نیس !!

کار از دعا گذشته
فقط باید بشینم نتیجه عملمون رو ببینیم

(M&M)

کاربر بیش فعال
من بک گراند خوبی دارم !!
اما میدونی همه میگن بهتر هر مقطع تحصیلی بری یه جا دیگه با یسری استاد دیگه تا چیز ها بیشتری یاد بگیری
چون کلا اساتید هر کدومشون رو یه موضوع اطلاعات ناب دارند که معمولا تو دوره کارشناسی دراختیارمون قرار میدن دیگه تو ارشد نصفش میشه تکراری !!

استادای من ........................:mad:

eliot -esf

کاربر ممتاز
کار از دعا گذشته
فقط باید بشینم نتیجه عملمون رو ببینیم

مثلا من الان دعا کنم نفر اول بشم خیلی نامردیه اخه شاید یکی دیگه بوده از من خیلی بیشتر تلاش کرده
بهترین دعا اینه که بگیم خدایا خود مزد کارمون رو بده فقط با عیدی باشه لطفا:D

این دعا فقط برا رتبه نمیشه !!
شاید اصلا گشایش کار شما تو ارشد نباشه !! ( من یادمه یه معلم داشتیم تو دوره دبیرستان, میگفتبرا ارشد چند بار آزمون داده بود و واقعا میخونده و قبول هم میشد ولی هر دفعه یه اتفاقی میفته که نمیشه بره آخرش خودش منصرف شده بود)

gorgan89

عضو جدید
این دعا فقط برا رتبه نمیشه !!
شاید اصلا گشایش کار شما تو ارشد نباشه !! ( من یادمه یه معلم داشتیم تو دوره دبیرستان, میگفتبرا ارشد چند بار آزمون داده بود و واقعا میخونده و قبول هم میشد ولی هر دفعه یه اتفاقی میفته که نمیشه بره آخرش خودش منصرف شده بود)
منم دارم میگم دیگه امسال سال اخری هستش که کنکور میدم

gorgan89

عضو جدید
چقدر خوب !!
من اندازه 4سال نخوندم ولی بازم شرمنده خودم نیستم آخه گناه داره بهش سخت بگیرم !! دل براش میسوزه :D

این جورموقعیت ها تو زندگی تک هستن باید کمال استفاده رو ببری
ایشالله که پشیمون نمیشی

eliot -esf

کاربر ممتاز
این جورموقعیت ها تو زندگی تک هستن باید کمال استفاده رو ببری
ایشالله که پشیمون نمیشی
اره کم هستن !! ولی منم تا اونجایی که میتونستم بدون اذیت به خودم خوندم !! بیشتر از اون حد سلامتی به خطر میفته چه ارزش داره
ارزش نداره ادم به خاطر درس عینکی بشه !!

(M&M)

کاربر بیش فعال
اره کم هستن !! ولی منم تا اونجایی که میتونستم بدون اذیت به خودم خوندم !! بیشتر از اون حد سلامتی به خطر میفته چه ارزش داره
ارزش نداره ادم به خاطر درس عینکی بشه !!

پس عینکی نیستی؟:w10:

راستی توی بخش مهندسی مکانیک نوشته بود شاید امروز بیاد. نظرتون؟

gorgan89

عضو جدید
بخدا دیگه خسته شدم از این تپش قلب لعنتی. ایشالله زودتر از کار بیفته !

اگه رتبم خوب نشه چه خاکی به سرم بریزم.:wallbash:
ایشالله که رتبه خوبی میارین
مثه من باشین اصلا دیگه استرس ندارم
دیگه واسم مهم نیس
هفته قبل فکرش رو میکردم تپش قلب داشتم ولی الان نه

(M&M)

کاربر بیش فعال
رییس سازمان سنجش خبر داد

نتایج اولیه آزمون ارشد فردا اعلام می‌شود/ 400 هزار نفر مجاز به انتخاب رشته 

» سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي 
کد خبر: 93022113999 
یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۹

رییس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93 در فردا دوشنبه 22 اردیبهشت ماه خبر داد. 

دکتر ابراهیم خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اعلام نتایج اولیه به صورت کارنامه و از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org، گفت: داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان از نتایج آزمون خود مطلع شوند. 

وی افزود: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته می‌شوند، می‌توانند با مطالعه دقیق فرم راهنمای انتخاب رشته که از فردا روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد، از روز چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه برای انتخاب رشته اقدام کنند. 

رییس سازمان سنجش با بیان اینکه مهلت انتخاب رشته داوطلبان مجاز تا روز یکشنبه 28 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: داوطلبان در این مدت فرصت دارند نسبت به انتخاب و ثبت حداکثر 100 کدرشته تحصیلی از میان کدرشته یا کدرشته‌های مجاز اقدام کنند. 

خدایی افزود: از مجموع حدود 950 هزار داوطلب ثبت‌نام کننده در این آزمون حدود 400 هزار نفر در اعلام نتیجه اولیه مجاز به انتخاب رشته شدند. 

وی درباره زمان برگزاری آزمون‌های تشریحی و عملی رشته‌های خاص که نیاز به برگزاری این آزمون‌ها دارند، اظهار کرد: این آزمون‌ها در خرداد ماه برگزار می‌شوند که زمان دقیق آن متعاقبا اعلام خواهد شد. 

رییس سازمان سنجش درباره ظرفیت پذیرش دانشجو در آزمون کارشناسی ارشد سال 93، گفت: ظرفیت پذیرش در این آزمون تاکنون حدود 100 هزار نفر است. 

به گزارش ایسنا، آزمون کارشناسی ارشد سال 93 با یک هفته تاخیر به دلیل شرایط نامساعد جوی در برخی استان‌ها با رقابت حدود 950 هزار داوطلب در روزهای 23 تا 25 بهمن ماه برگزار شد. 

انتهای پیام

gorgan89

عضو جدید
اقا من حرفمو پس گرفتم
تپش قلب دارم
احساس میکنم امشب میاد
خدایا کمکم کن

behrah

عضو جدید
جوابا اومد!

جوابا اومد!

بچه ها جوابا اومد ! من گرایش "منابع آب" رتبه ام شده 27 بوعلی میمونم! رتبه هاتونو بگید :)

آخرین ویرایش:

behrah

عضو جدید
آره... شما چند شدید؟
آخرشم اصلاح نکردن اون سوالای هیدرولوژی رو :)))