behrah
عضو جدید
بله ایشون از هم کلاسی ها هستند...امروز توی همون سایت تخمین رتبه یکی به نام خانم نگار درصداشونو گذاشته بودن و بهش گفته شده بود که رتبش بین 7 تا 12 میشه.
Lucky her
بله ایشون از هم کلاسی ها هستند...امروز توی همون سایت تخمین رتبه یکی به نام خانم نگار درصداشونو گذاشته بودن و بهش گفته شده بود که رتبش بین 7 تا 12 میشه.
Lucky her
بله ایشون از هم کلاسی ها هستند...
آره اما خب برعکس من که دوتا درسو نزدم ایشون همه رو زده که خیلی رو تراز این تاثیر داره... البته این سایت مثل فال حافظ خیلی خوش بینهدرصداشون انچنان بالا نیست.فقط زبانو 10 درصد زده بود. درسته؟
سلام از بچه های سازه خودتون خبر ندارید چیکار کردن؟بله ایشون از هم کلاسی ها هستند...
یوسف گم گشته باز اید به کنعان غم مخورچرا نتایج دکترا با اینکه دیر تر از ارشد برگزار شد زودتر اعلام میشه؟![]()
فقط یک نفر امسال از ما سازه داد ... درصدهاش به قول خود ایشان!سلام از بچه های سازه خودتون خبر ندارید چیکار کردن؟
چرا نتایج دکترا با اینکه دیر تر از ارشد برگزار شد زودتر اعلام میشه؟![]()
اولا دیگه اینو نگین چون خودتونم امسال قبولین و باید آزمون دکترا شرکت کنین خودتون
ثانیا یک دلیل مهم و کاملا منطقیش اینه که دکتری باید برن مصاحبه که خودش کلی وقت گیر و طاقت فرساست پس باید زود نتایج اولیه رو بزنن
پس شکایت نکنین چون برای خود شما هم هست
اگه با فوق لیسانس بریم سر کار اونوقت دکترا هم ادامه میدیمکنکور ارشد آخرین کنکوریه که تو ایران شرکت میکنم.![]()
یه دلیلل دیگه هم که من فک میکنم داشته باشه اینه که بالاخره تعداد شرکت کننده های دکترا کمتر از ارشد !!!اولا دیگه اینو نگین چون خودتونم امسال قبولین و باید آزمون دکترا شرکت کنین خودتون
ثانیا یک دلیل مهم و کاملا منطقیش اینه که دکتری باید برن مصاحبه که خودش کلی وقت گیر و طاقت فرساست پس باید زود نتایج اولیه رو بزنن
پس شکایت نکنین چون برای خود شما هم هست
اگر هیچ وقت نداشته احتمالش کمه داشته باشه اما شایدم بیاره... همه چیز به زودی معلوم میشه... هرچی خیر هست همون بشه انشالله...ای کاش برای گرایش منابع دانشگاه گیلان هم پذیرش داشته باشه. برای دو تا گرایش دیگه داره اما برای منابع نداره.
دانشگاه ساری فک کنم بهتر باشه واسه منابعای کاش برای گرایش منابع دانشگاه گیلان هم پذیرش داشته باشه. برای دو تا گرایش دیگه داره اما برای منابع نداره.
زمان دقیقش معلوم نیس؟اگر هیچ وقت نداشته احتمالش کمه داشته باشه اما شایدم بیاره... همه چیز به زودی معلوم میشه... هرچی خیر هست همون بشه انشالله...
نه اما همه اون هایی که ارشد دادن منتظرن...! من فکر میکنم 17 ام 18 ام دیگه بیاد... این همه صبر کردیم اینم روشزمان دقیقش معلوم نیس؟![]()
من که تا 31 اردیبهشت نمیکشمسال 1392 کارنامه نتایج اولیه در تاریخ 22 اردیبهشت اومده... سال 1391 هم 31 اردیبهشت! اینو گفتم که 15 ام رو بیخیال بشید![]()
آره تا 20 ام میادمن که تا 31 اردیبهشت نمیکشم
همون 17 یا 18 بیاد من راضیم
تازه هفته بعد میخوان بگن کی میاد!به گزارش جهان به نقل از فارس، نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ به صورت کارنامه تنظیم و در نیمه دوم اردیبهشت ماه ۹۳ از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی اینترنتی www.sanjesh.org منتشر میشود.
بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، روز و ساعت دقیق اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد هفته آینده اعلام میشود.
پس از اعلام نتایج، داوطلبان مجاز میتوانند از هفته اول خردادماه با مطالعه دقیق دفترچه راهنما نسبت به انتخاب کدرشتهمحلهای مورد علاقه خود اقدام و آنها را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته الکترونیکی ثبت کنند.
پس از انتخاب رشته داوطلبان و بررسیهای انجام شده نتایج نهایی در شهریور ماه ۹۳ اعلام خواهد شد.
شایان ذکر است، آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ در روزهای ۲۳ تا ۲۵ بهمن ۹۲ برگزار شد.
تازه هفته بعد میخوان بگن کی میاد!
من دیگه طافت تحمل ندارمحداکثر تا 18 میاد.
ای خدا یعنی چی میشه؟/////////////////////
من دیگه طافت تحمل ندارم![]()
به این میگن آرامش قبل طوفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان!![]()
![]()
خبری امد .........خبری در راه است
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چه درس هایی رو بالای 18 گرفتید؟ (مقطع کارشناسی) | علوم و مهندسی آب | 20 |