کارشناسی ارشد (مشاوره، سوال و درخواست)

behrah

عضو جدید
من که میگم اینقدر آرزو نکنید جوابا بیاد چون وقتی بیاد خراب شده باشه حالمون گرفته میشه !!!!!!! من فقط امیدوارم قبول بشم انگار خیلی خراب کردم !!!!! :|

یه سر هم به این لینک ها بزنید خوبه!

اینجا

آخرین ویرایش:

(M&M)

کاربر بیش فعال
من که میگم اینقدر آرزو نکنید جوابا بیاد چون وقتی بیاد خراب شده باشه حالمون گرفته میشه !!!!!!! من فقط امیدوارم قبول بشم انگار خیلی خراب کردم !!!!! :|

اینجا

سلام

چرا اینقدر ناامیدین؟ درصدای شما که خوبه.

gorgan89

عضو جدید

اینجا
سلام
ما که قرار حالمون گرفته بشه فرقی هم نمیکنه الان باشه یا 20 روز دیگه
پس بزار زودتر نتیجه بیاد راحت بشیم یا خراب کردیم یا نکردیم دیگه
بابت این سایت هم که گفتی ممنون

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز

اینجا

اگه زودتر بیاد بفهمیم خراب کردیم بهتر !! فوقش یه هفته گریه میکنم بعدش فراموش میشه
ولی هر چی درتر بیاد هفته گریه زاری مصادف میشه با امتحانات آخر ترم و ممکنه خدایی نکرده بیفتم!!! :confused:

چرا همه مهندسی آب هستن !!! حشره شناسی کشاورزی کسی نیس ؟!؟!؟ از همین سایت ها برا حشره سراغ ندارید !!!

به نظرتون با این درصد ها رتبه من چی میشه ؟؟!!

زبان -3%(ضریب 2)
جانور 53%(ضریب 2)
حشره 44%(ضریب 3)
آفت 54%(ضریب 4)
سم و اصول 30% (ضریب 3)

gorgan89

عضو جدید
اگه زودتر بیاد بفهمیم خراب کردیم بهتر !! فوقش یه هفته گریه میکنم بعدش فراموش میشه
ولی هر چی درتر بیاد هفته گریه زاری مصادف میشه با امتحانات آخر ترم و ممکنه خدایی نکرده بیفتم!!! :confused:

چرا همه مهندسی آب هستن !!! حشره شناسی کشاورزی کسی نیس ؟!؟!؟ از همین سایت ها برا حشره سراغ ندارید !!!

زبان -3%(ضریب 2)
جانور 53%(ضریب 2)
حشره 44%(ضریب 3)
آفت 54%(ضریب 4)
سم و اصول 30% (ضریب 3)
من احساس میکنم زیر 100 باشین ایشالله
از رتبه ها سال های قبل اطلاعی ندارین؟

eliot -esf

کاربر ممتاز
پس ایشالله دو رقمی میاری
خودمونیما واسه شما قبولی سختره اینگار
اهوم !!! خیلی !!! تازه ظرفیت هاشم داغون !! دانشگاه صنعتی اصفهان یک نفر دختر روزانه میگیره
یک نفر دختر شبانه
4 تا پسر

eliot -esf

کاربر ممتاز
بهترین دانشگاهتون کجاست؟
اصفهان با رتبه چند قبول میشین؟
بهترین هاش تهران اند بعد میان اصفهان !!!یعنی همه بعد از دانشگاه تهران کرج - پردیس ابوریحان - اصفهانو میزنند :cry:

اصفهان روزانه حتما رتبه دو رقمی میخواد !!! پارسال با 48 بهترین رتبشون بوده
سال 91 بهترینشون 13 بوده

gorgan89

عضو جدید
بهترین هاش تهران اند بعد میان اصفهان !!!یعنی همه بعد از دانشگاه تهران کرج - پردیس ابوریحان - اصفهانو میزنند :cry:

اصفهان روزانه حتما رتبه دو رقمی میخواد !!! پارسال با 48 بهترین رتبشون بوده
سال 91 بهترینشون 13 بوده
الان کجا میخونی؟همونجا قبول میشی اگه رشتتون رو داشته باشه؟

eliot -esf

کاربر ممتاز
الان کجا میخونی؟همونجا قبول میشی اگه رشتتون رو داشته باشه؟
الان آزاد اصفهان میخونم !!! هه

با معدلم میتونم دانشگاه خودمون برم ولی نمیخوااااااااااااام !! نه که استاد هاش بد باشند !! مشکل اینجاست هیچ امکانات و وسیله ای در حد ارشد و کارهای تحقیقاتی ندارند
همون چیز هایی که دارند همش در انحصار به سختی میشه کار تحقیقاتی کرد !! تازه هزنیشم که دیگه هیچی !!

gorgan89

عضو جدید
الان آزاد اصفهان میخونم !!! هه

با معدلم میتونم دانشگاه خودمون برم ولی نمیخوااااااااااااام !! نه که استاد هاش بد باشند !! مشکل اینجاست هیچ امکانات و وسیله ای در حد ارشد و کارهای تحقیقاتی ندارند
همون چیز هایی که دارند همش در انحصار به سختی میشه کار تحقیقاتی کرد !! تازه هزنیشم که دیگه هیچی !!
گرگان قبول نمیشی؟

gorgan89

عضو جدید
چرا !! به جز تهران و اصفهان !! روزانه بقیه شهر هاا را فک کنم بتونم بیارم !!! ولی خانواده نمیگذارند !! برا خودمم سخته !!
اره خوب راه دور اونوم واسه ارشد خیلی سخته
ایشالله که قبولی
ولی اگه خدا نکرده نشدی سال بعد حتما میتونی تهران هم بیاری
ارشد رو میگن ادم تو شهر خودش باشه بهتره ولی دانشگاه ازاد فک کنم هزینش بالا باشه دیگه

eliot -esf

کاربر ممتاز
اره خوب راه دور اونوم واسه ارشد خیلی سخته
ایشالله که قبولی
ولی اگه خدا نکرده نشدی سال بعد حتما میتونی تهران هم بیاری
ارشد رو میگن ادم تو شهر خودش باشه بهتره ولی دانشگاه ازاد فک کنم هزینش بالا باشه دیگه
سال دیگم سخت تر از امسال !! ای خدا کاش همه ارشدیاا هر جا دوس دارند قبول بشند !!!

24 روز دیگه تا اعلام نتایج باقی مونده !!!

gorgan89

عضو جدید
سال دیگم سخت تر از امسال !! ای خدا کاش همه ارشدیاا هر جا دوس دارند قبول بشند !!!

24 روز دیگه تا اعلام نتایج باقی مونده !!!
بهتر بگیم خدایا هرکی تلاش کرده مزد کارشو بگیره
من نمیدنم این 24 روز کی میخاد تموم شه بلاتکلیف هستم الان

behrah

عضو جدید

زبان -3%(ضریب 2)
جانور 53%(ضریب 2)
حشره 44%(ضریب 3)
آفت 54%(ضریب 4)
سم و اصول 30% (ضریب 3)
خب این قسمتی که دارید کامنت میذارید واسه مهندسی آب هست! فکر کنم هم رشته ای هاتون رو توی بخش های دیگهِ سایت میتونید پیدا کنید.

behrah

عضو جدید
بالاخره جوابا اومـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد...! همونی شد که میخواستم!!!!!!

اینم کارنامه من:

لینک

eliot -esf

کاربر ممتاز
خب این قسمتی که دارید کامنت میذارید واسه مهندسی آب هست! فکر کنم هم رشته ای هاتون رو توی بخش های دیگهِ سایت میتونید پیدا کنید.
نه بابا !!! اسم تاپیکو ببین [h=1]تاپیک: کارشناسی ارشد (مشاوره، سوال و درخواست)[/h]
بالاخره جوابا اومـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد...! همونی شد که میخواستم!!!!!!

اینم کارنامه من:

لینک
واااا !! تو سایت سنجش که چیزی نیومده !!! از کجا گرفتید نتیجتون ؟!؟

جواب چی؟ارشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:confused:

behrah

عضو جدید
بابا شوخی کردم خواستم استرس بگیریــــــــــــد هاهاهاها :D اون کارنامه نفر اول سال 91 هست واسه گرایش منابع آب :w01:

آخرین ویرایش:

behrah

عضو جدید
اون کاربری! که گفتند اینجا واسه مهندسی آب نیست...
درسته که توی عنوان چیزی ننوشته اما اینجا زیر مجموعه مهندسی آب هست به بالا دقت کنید! اینم عکسش: اینجا

آخرین ویرایش:

eliot -esf

کاربر ممتاز
نه بابا !!! اسم تاپیکو ببین تاپیک: کارشناسی ارشد (مشاوره، سوال و درخواست)
درسته اما این زیر مجموعه مهندسی آب هست به بالا دقت کنید! اینم عکسش: اینجا
اهوووم !!! به زیر مجموعه دقت نکردم !!!

اما کلا از گرایش من کسی تو باشگاه نیس انگار !!!به هرحال خوشحال شدم از استرس و جوی که دادید !!!
جای من اینجا نیس بهتر بروم

خدافظ

behrah

عضو جدید
اهوووم !!! به زیر مجموعه دقت نکردم !!!

اما کلا از گرایش من کسی تو باشگاه نیس انگار !!!به هرحال خوشحال شدم از استرس و جوی که دادید !!!
جای من اینجا نیس بهتر بروم

خدافظ
خواهش میکنم بابت استرس!
نه بابا من نگفتم که برید ازینجا... گفتم کمک کنم با هم رشته ای هاتون مقایسه کنید خودتونو... :)

اینم بخش گیاه پزشکی این سایت: لینک

آخرین ویرایش: