چه میدونم خوب !! من همین پارسال کنکور دادم !! حالم ار کنکور بهم میخوره !!! تصمیم دارم با معدل برم ارشد دیگه کنکور نمیدم !!!مگه کنکور سراسریه که عمومی بخونیم؟ بیا از فردا عربی میخونیم! بعدم معارف و ادبیات!!!
یه زیان مثل همیم!!
البته من که بیماری شناسی ام " گیاهشناسی" هم دارم...که صفر صفرم!!! شمام دارید نفس؟؟
چه میدونم خوب !! من همین پارسال کنکور دادم !! حالم ار کنکور بهم میخوره !!! تصمیم دارم با معدل برم ارشد دیگه کنکور نمیدم !!!
واییییییی استرس کنکور گرفتم !!!
خوب زبان و گیاهتون با هم بخونین !!! البته گیاه شناسی بچه های باغبانی حتما مفصل تر از ماهاست !!
چه میدونم خوب !! من همین پارسال کنکور دادم !! حالم ار کنکور بهم میخوره !!! تصمیم دارم با معدل برم ارشد دیگه کنکور نمیدم !!!
واییییییی استرس کنکور گرفتم !!!
خوب زبان و گیاهتون با هم بخونین !!! البته گیاه شناسی بچه های باغبانی حتما مفصل تر از ماهاست !!
آره منم گیاهشناسی دارم.فکر کنم مثل هم باشه گیاهمون!خاک شناسی یا فیزیولوژی شما ندارین؟![]()
شما هم گیاهپزشکی می خونید؟با معدل منظورتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
نه دیگه ما کل درسامون همینه:
1- زبان عمومی
2-. سیستماتیک
3- بیماری شناسی
4- قارچ شناسی
5- اصول مبارزه و سم شناسی
میخواد معدل برتر بشه دانشگاه خودشون قبول شه بدون کنکور!
باریکلاااااااااا ایشاالله موفق بشی
واقعا که پس چرا ما 9 تا داریم؟
1-گلهای زینتی
2-سبزیکاری
3-گیاهشناسی
4-فیزیولوژی
5-فیزیولوژی پس از برداشت
6-ازدیاد
7-خاکشناسی
8-میوه کاری
9-= زبان
سلام من میخوام برا ارشد اصلاح نباتات بخونم کسی پایه هست الوووووووووووووووووو الووووووووووووووووو![]()
سلام من میخوام برا ارشد اصلاح نباتات بخونم کسی پایه هست الوووووووووووووووووو الووووووووووووووووو![]()
آره !! منم اگه خدا قبول کنه گیاه پزشکی میخونمشما هم گیاهپزشکی می خونید؟با معدل منظورتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
به الهام گفتم دیگه!!!!!!!
ببخشیدااااااااا مال ما هم زیر شاخه میخوره مثل شما بعضیاش!!!!اییییششششششششششششششش چرا پز میدی حالا؟؟؟؟؟؟؟
اسپـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم اونم تو تاپیک من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره !! منم اگه خدا قبول کنه گیاه پزشکی میخونم با معدل یعنی اینکه اگه معدل کل همه دروسی که پاس کردی بالای 17 باشه نامه و درخواست میدی به دانشگاهی که میخوای ارشد بخونی اونها هم شاید قبول کنند !! البته میگن بیشتر همه دانشگاه شاگرد اول و ممتاز های خودشون میگیرند اما کارهای پژوهشی کرده باشی و عضو هسته علمی باشیو کلا بچه فعال و خوبی باشی ممکنه دانشگاهی دیگه هم قبولت کنه !! من خودمو دارم برای صنعتی میکشم !! فعلا خدارا شکر معدلم رو 18 است کاش همین طوری ادامه پیدا کنه !!
ریا تو درس نشیده بودماصلا هم اهل ریا نیستن!![]()
نفس خانوم حالا یه پست من شد اسپم؟؟؟ بد اخلاق!! من هر شب درسامو میخونم! از ساعت 12 شب تا 4......
چی کنییییییییییم دیگه دیگه؟؟![]()
آها پای نت درس میخونی دیگه؟
حالا جدی تو ماه رمضون بیاید برنامه بریزیم درس بخونیم.مثلا من امروز شروع کردم 10 صفحه خوندم اومدم پای نت.شما شروع کردی؟
من خیلی وقته شروع کردم... از اول تیر نم نمک میخونم...تو ماه رمضان هم ساعت درسیمو تغییر دادم از 12 تا 4 میخونم....
منم میخواستم بخونمااا ولی وقت خالی گیر نیاوردم....امروز شد یه 10 صفحه ای خوندم تاپیک ارشد مکانیک رو خوندم دیدم چقد باحال با هم درس میخونن کاش ما هم تعدادمون زیاد بود با هم میخوندیم.شما 12 شب تا 4 صبح میخونی اونوقت صبح ساعت چند بیدار میشی؟