خب اینجا همه رو با نام کاربریشون صدا می کنن...آره خوب بود! قبولی... اسمتم بگو یه چیزی صدات کنیم...
خب اینجا همه رو با نام کاربریشون صدا می کنن...آره خوب بود! قبولی... اسمتم بگو یه چیزی صدات کنیم...
ما اینیم دیگهبابا همشهری!! بابا اصلاح نباتات! بابا گرایش به ژنتیک!
آره من پایه م.من دیروز 1 ساعت زبان خوندمای بابا... باز دوستان خوابیدن؟چی شد؟اسم برنامه ریزی و درس اومد همه زیر آبی؟نه بابا این چه حرفیه خانوم. زبونتو گاز بگیر بچه ها دارن میفکرن... آره؟ همه با هم یک صدا بگید که هستید... پایه خوندن. خب من تنها درس خون نیستم.
![]()
باز آفرین به تو من همون 1 ساعتشم نخوندم!آره من پایه م.من دیروز 1 ساعت زبان خوندم![]()
ببخشین دیر دیدم که جواب بدم !!! من تازه میرم ترم3 !!! بالاترین معدلمون الان 18.90 هم کلاسی خودمه یعنی ورودی 89 بعدی ها را نمیدونم ولی من که 5 کل گروهم فعلا 18خالی !!!خب گلی فدات شم. نفر اول هر گرایشو تو کل دانشکده میگیرن...ولی تو ناراحن نباش. ترم چندی؟ اگه وقت داشته باشی خوبه؟یا اصن بگو چند صدم معدلاتون اختلاف داره؟
1.خواهش.ببخشین دیر دیدم که جواب بدم !!! من تازه میرم ترم3 !!! بالاترین معدلمون الان 18.90 هم کلاسی خودمه یعنی ورودی 89 بعدی ها را نمیدونم ولی من که 5 کل گروهم فعلا 18خالی !!!
خب هم ورودی خودشه دیگه. چون تازه میره سال دوم. اون هم کلاسیشم میره سال دوم دیگه.بعدش موقع کنکور و برداشتن هرکسی که ارشد داده باشه و فارغ التحصیل میشه محسوبه.فقط بین هم ورودیای خودت حساب میشه و معمولا 10 در صد اولو میگیرن (آیین نامه استعدادهای درخشان رو بخون)
چرا نا امیدش می کنی؟
الهام جون به درس خوندنت ادامه بده میتونی روش حساب کنی سعی کن شاگرد اولتون بشی (البته با یه رقابت سالم) چون این جوری احتمال قبولیت بیشتره حتی از راه کنکور ولی کنکور رو هم حتما شرکت کن چون یه سهمیه ای برا شاگرد اولا داره شاگرد اول ما با یه رتبه نجومی دانشگاه تهران قبول شد.
من معدلم کمتر 18 بود ولی حشره شناسی دانشگاه خودمون قبول شدم چون دو نفر قبل از من با کنکور قبول شدن
سلام به همگی
این قضیه سهمیه شاگرد اولا تو کنکور چیه؟ دقیقا میدونید چطوریه؟ یه چیزایی شنیدم ولی خیلی اطلاع ندارم.
اگه اینطوریه که شروع کنم به خوندن و زمان رو از دست ندم!!!![]()
اگه جزو دانشجوهای ممتاز گروه باشی میتونی بدون کنکور وارد ارشد بشی! به همین سادگی، به همین خوشمزگی!
تعدادش هم تو دانشگاههای مختلف متفاوته ...
البته بستگی به دانشگاهت داره که رشته شما رو داشته باشه یا نه، اگه نداشته باشه معرفی میکنه به سایر دانشگاهها که اونجوری یه کمی قضیه سختتر میشه، سعی کن شاگرد اول بشی!![]()
الان یه اطلاعیه رو سایت سازمان سنجش هست برا دانشجویان ممتاز و یه تبصره هست برا شاگرد اولا فکر میکنم صفحه آخر دفترچه انتخاب رشته باشه که تو همون اطلاعیه هست اینارو بخون یه چیزایی دستت میاد.اینو میدونم که دانشگاه دانشجویای برترشو میگیره! دانشگامونم رشته مورد نظرمو داره.
می خوام درمورد سهمیه شاگرد اولا برای کنکور بدونم. کسی اطلاع داره؟
شما پس چرا رفتی، شروع کن دیگه
چون من از همتون زرنگ ترم! بچه ها پشت سر من!![]()
آفرین به این میگن اراده... ما که ( خودمو عرض میکنم، جسارت نشه به بقیه دوستان)فقط داریم میحفیم. شروع هم نکدیم. اصن همگی یه روزو تعیین کنیم از اونروز هرکی جدی شروع کنه. تعطیلات کافیه. بعدش بیام پیشرفت درسیمونو بگیم. قبول؟ای بابا، شماها که فقط حرف می زنید.پس کی می خواید درس بخونید؟
اگه اجازه بدید، منم هستم واسه درس خوندن
گرایشم خاکشناسیه، فارغ التحصیل 89، پارسالم کنکور ندادمفکر کنم من از همتون تنبل ترم
شما پس چرا رفتی، شروع کن دیگه
من الان می رم درس بخونم، فردا میام بهتون میگم چند ساعت خوندم
فعلا
رااستی اون سهمیه شاگرد اولی که گفتم تو دفترچه دیدم مثل اینکه یه بار میشه استفاده کرد،منظورم این بود که مثلا اگه یکی سال قبل با همین سهمیه ارشد داده امسال هم میتونه از سهمیش استفاده کنه؟
خب گلم این یعنی از سهمیه استفاده نکرده. در صورتی استفاده کرده که رفته باشه دانشگاه.نرفته که....دوردونه خانمی منظورم این بود که مثلا یه نفر از سهمیش سال قبل استفاده کرده و کنکور هم داده ولی رتبش خوب نشده و دانشگاهی که میخاسته با سهمیه قبول نشده میتونه سال بعد استفاده کنه از سهمیش؟
فکر کنم اگه سوالتونو توی تاپیک درخواست ها و مشاوره کارشناسی ارشد بپرسید بهتر به جواب برسیدسلام
بچه ها یه سوال خیلی ضروری دارم
من میخوام از ارشد شبانه خواجه به تبریز روزانه انتقالی بگیرم میتونم یکی رو از تبریز روزانه پیدا کنم باهاش جابه جا بشم؟
یا کلا چه جوری میشه؟
ممنون میشم راهنماییم بکنید
سلام به همگی
این قضیه سهمیه شاگرد اولا تو کنکور چیه؟ دقیقا میدونید چطوریه؟ یه چیزایی شنیدم ولی خیلی اطلاع ندارم.
اگه اینطوریه که شروع کنم به خوندن و زمان رو از دست ندم!!!![]()
من چند روز پیش سایت یکی از دانشگاهاها رو دیدم که اطلاعیه داده بود و از شرایط پذیرش دانشجو در مقطع فوق لیسانس و بدون کنکور گفته بود شرایط شامل دانشجویان اول تا سوم المپیادهای علمی و دانشجویان برتر در مسابقات علمی مقالات برگزیده و همچنین دانشجویان اول تا سوم دانشگاهها بود بهتره سری به سایت دانشگاههای مختلف بزنید یکی از شرایط دیگه این بود که حتما دانجو باید تا شهریور نود فارق التحصیل از مقطع لیسانس پیوسته باشه