حالا من شب یه یک ساعتی رو میخوابم ولی از اینور 2 ظهر بیدار میشم امروز ولی 1 بیدار شدم .
اگه ارشد رو از مهر بخونیم قبول میشیم دیگه؟نه؟
آره به شرطی که بکوب بخونی، نت و بازی و اینا هم بذاری کنار...منم همین تصمیمو دارم... از مهر..نت تعطیل!
حالا من شب یه یک ساعتی رو میخوابم ولی از اینور 2 ظهر بیدار میشم امروز ولی 1 بیدار شدم .
سلام .
منم میخوام کنکور بیماری بدمدرس خوندن دسته جمعی رو هستم
ولی هنوز شروع نکردمالبته وقت که زیاده .
ولی من نتو باید بیام دانشجو هم که نیستم وقت زیاد دارم ولی قراره تا 2 _3 ماه دیگه یه جا مشغول به کاربشم اون موقع دیگه باید قید نتو بزنم![]()
نت چیزی نداره !!! باشگاه جای جالبیه !!! بعد رقیبتون هاااا !!! یک راه حل موفق شدن در کنکور زیر ابی رفتنمگه این نت چی داره که همه رو اسیر کرده؟ بیا با هم از مهر قیدشو بزنیم!![]()
الهام جون راست میگه من اینو گفتم شما وسوسه بشی بیای نت من بشینم بخونم رتبه 1 بشممگه این نت چی داره که همه رو اسیر کرده؟ بیا با هم از مهر قیدشو بزنیم!![]()
نت چیزی نداره !!! باشگاه جای جالبیه !!! بعد رقیبتون هاااا !!! یک راه حل موفق شدن در کنکور زیر ابی رفتن![]()
الهام جون راست میگه من اینو گفتم شما وسوسه بشی بیای نت من بشینم بخونم رتبه 1 بشمالانم کلی از شما عقبم آسکومیستا رو که داری تموم میکنی
قراره یه کلینیک دستم بدن با این اطلاعاتم باید بیام از نت کمک بگیرم برا تشخیص بیماریا
حالا شما از چی میخونین ؟
جزوه ؟
کتاب؟
من یه سری جزوه پارسال گرفتم ولی چند دفعه کپی شده کم رنگ و نا خواناست خیلیم کثیفه
تصمیم دارم امسال از رو کتاب بخونم
البته هنوز جواب کنکور نیومده ولی امیدی هم ندارم![]()
منم همچین بهتر نبود ولی مجاز شدم سال سوم رفتی کنکور دادی؟رتبت چند شده؟ من 844 شدم اصلا مجاز نشدم!![]()
منم همچین بهتر نبود ولی مجاز شدم سال سوم رفتی کنکور دادی؟
salam man hana hastam man paie hastam baraie arshade eslah,,,,amma kii mikhad startoo bezanee??komak man baraie zendegim ie barname mikham ta be karam beresam!!!
کنکور حال داد یا ساندیسه؟آره ...میخواستم ببینم چجوریه! خیلی حال داد!![]()
کنکور حال داد یا ساندیسه؟
نه بابا ! 10 تومن گرفتن یه کلوچه دادنمگه به شما ساندیس دادن! ای نامردا... ما خیر سرمون رفتیم صنعتی شریف! یه بیسکویت دادن!
به به!!
مثلا اومدیم واسه سال بعد انگیزه و قوت بگیریم !!
گشنم شد از بس از کیک و ساندیسو ..حرفیدین!!!!!
نه نه نه نه خیلی کار بدیه!!
این کار فقط از حشره شناسیا برمیادحسنش یادت رفت !!! این یک واقعیتیه باید استفاده کنین تا برنده بشین از من گفتن بود![]()
این کار فقط از حشره شناسیا برمیاد
ای ول به افتخارش!
منم بازی. هستم همه جوره.سلــــــــــــــــــام
از عنوان تاپیک معلومه دیگه قضیه چیه.
هر کی میاد بیاد با هم شروع کنیم.
دوستان با تجربه هم بیان راهکارای مفید برامون بزارن.و اینکه چه گرایشی برای ارشد رشته ی ما عالیه.
![]()
من زراعت خوندم واسه ارشد میخوام بیو شرکت کنم. ببخشدا منم معدلم نزدیک 18 بود ولی یه معدل19 داشتیم که ارشدشو از شانس من بد داد و جالبه مال 1 استان دیگه بود ولی سهمیه دانشگاه شهر ما به اون خورد.آره !! منم اگه خدا قبول کنه گیاه پزشکی میخونمبا معدل یعنی اینکه اگه معدل کل همه دروسی که پاس کردی بالای 17 باشه نامه و درخواست میدی به دانشگاهی که میخوای ارشد بخونی اونها هم شاید قبول کنند !! البته میگن بیشتر همه دانشگاه شاگرد اول و ممتاز های خودشون میگیرند اما کارهای پژوهشی کرده باشی و عضو هسته علمی باشیو کلا بچه فعال و خوبی باشی ممکنه دانشگاهی دیگه هم قبولت کنه !! من خودمو دارم برای صنعتی میکشم !! فعلا خدارا شکر معدلم رو 18 است کاش همین طوری ادامه پیدا کنه !!
منو که دعوت نکرده قاطی شدم .ولی هنوز شروع نکردم اما معروفم به جغد شبا تا صب بیدار روزا هم صب پامیشم. نه مثه بعضیا بعدازظهر. حاا اگه دوس دارید منم قاطی شما. چون منم تنها تنبلم.
من که گفتم هستم. اما یه بدی داره اینجور که بوش میاد شماها همتون شبا تو نتید اما من... صبحا هستم. همیشه هم 10 تا پیام پشت هم واسه خودم میدم.آخرش ارشد من چـــــــــــــــــــــــــی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
چرا نا امیدش می کنی؟من زراعت خوندم واسه ارشد میخوام بیو شرکت کنم. ببخشدا منم معدلم نزدیک 18 بود ولی یه معدل19 داشتیم که ارشدشو از شانس من بد داد و جالبه مال 1 استان دیگه بود ولی سهمیه دانشگاه شهر ما به اون خورد.
پس کی میخوابی؟منو که دعوت نکرده قاطی شدم .ولی هنوز شروع نکردم اما معروفم به جغد شبا تا صب بیدار روزا هم صب پامیشم. نه مثه بعضیا بعدازظهر. حاا اگه دوس دارید منم قاطی شما. چون منم تنها تنبلم.
پارسال که شدم طرف 800 =))
امسال به امید دانشگاه تهران (پرچم بالاست) گرایش مکانیزاسیون و میترکونمپای نت اونم =))