فرامرز نوری
عضو جدید
سلام دوستان من یک ژنراتور40kwدارم که برق نمیدهد رگولاتور را چک کردم سالم است اما با ولت متر که اندازه گیری میکنم 12 یا 14ولت بیشتر نداره لطفا کمکم کنید ممنونم از لطفتون
سلام دوستان من یک ژنراتور40kwدارم که برق نمیدهد رگولاتور را چک کردم سالم است اما با ولت متر که اندازه گیری میکنم 12 یا 14ولت بیشتر نداره لطفا کمکم کنید ممنونم از لطفتون
چه نوع ژنراتوری ؟
رگولاتور کدوم قسمت ؟
عجیبه ژنراتور 40 کیلو وات باشه
اطلاعات بیشتر بده
ولتاژ نامی؟
من تجربه عملی در رابطه با ژنراتور ندارم . مهندسای عزیز حتما راهنمایی میکننموتور ژنراتورKATOLIGHT KW=40/50 KVA=50/62.5 Engine Model=3-71N unit Model=40/50FRX5/16می باشد رگولاتور قسمتی که برق رو تنظیم میکنه
من تجربه عملی در رابطه با ژنراتور ندارم . مهندسای عزیز حتما راهنمایی میکنن
.
گاز سوز رو نمیدونم چطور کار میکنه
دیزلی باشه که اگر دیزل بچرخه ژنراتور هم به چرخش درمیاد و حتما ولتاژ میده اگر بچرخه.
حالا چی باعث شده که ژنراتور در حال چرخش ولتاژ نده ...؟! نمیدونم
اطلاعاتم راجب اون رگولاتوری ک میگید کمه و الا میشد یه طوری مشکل رو پیدا کرد.
...
نظر دوستان رو هم بدونیم
سلام
دوست من اگر ژنراتورتون 3 فاز هست مدار تحریک رو اگه میشه چک کنید
اصولا باید روی روتور یه سیم پیچی داشته باشید که با ولتاژ دی سی تغذیه میشه. اگه برق اون قسمت قطع باشه کلا هیچ ولتاژی تولید نمیشه
سلامسلام سعید ان از راهنمایی تون اگه منه یک مقداریتوضیح بدهید توضیحات دوستان رو دیدم ولی توضیحات شما منطقی تر است لطفا سیم پیچ روی روتور را بیشتر توضیح بده با تشکر فرامرز
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
دیزل ژنراتور | سوالات و مشكلات قدرت | 3 | ||
M | محاسبه استاندارد توان دیزل ژنراتور باتوان مصرف کننده | سوالات و مشكلات قدرت | 3 | |
C | حل مشکل ولتاز پسماند ژنراتور | سوالات و مشكلات قدرت | 9 | |
سوال در مورد ژنراتور نیروگاه آبی | سوالات و مشكلات قدرت | 1 | ||
A | ژنراتور زیر بار | سوالات و مشكلات قدرت | 5 |