اگه دخترا نبودن،عشقی هم وجود نداشت.....زندگی بدون عشق یعنی هیچ....
اگه دخترا نبودن ديگه زندگي معنايي نداشت ...
با اون حرفت خیلی موافقم.محیط اینجا یه زمانی خیلی بسته بود،واسه همین الان جوونا دارن خودشونو به بدترین شکل ممکن خالی می کنن!!!!!!!!!!!!حالا به نظرت چه جوري اين روابطو ميشه اصلاح كرد ؟ يه جور ديگه ميگم , به نظرت جامعه اي خوبه كه كاملا بسته باشه مثل بعضي عربا , يا امريكا كه همه چيز ازاده يا مثل ما كه تكليفمون معلوم نيست ؟
جو اينجا يه موقع انقدر بسته بوده كه به حد انفجار رسيد و همه فكر كردن حالا چه خبر شده .
من احساس ميكنم دخترا مهمترين نقشو توي سالم بودن روابط دارن , يعني اگه اونا ميخواستن هيچ وقت مردا نميتونن بد فكر كنن يا بد عمل كنن . نميدونم تونستم منظورمو برسونم ؟؟![]()
اگه دخترا نبودن،آبجی هم در کار نبوداآقا محشر میشد.....
فوق العاده بود........
آقا بهمم ریختید...واقعا چه دنیایی میشد.......
چه رویای شیرینی
با اون حرفت خیلی موافقم.محیط اینجا یه زمانی خیلی بسته بود،واسه همین الان جوونا دارن خودشونو به بدترین شکل ممکن خالی می کنن!!!!!!!!!!!!
محیط یه جامعه نه باید اونقدر بسته باشه،نه اوقدر باز...باید متعادل باشه..
خیلی پیچیده سالانم وضع داره بد و بدتر می شه.نمی شه گفت فقط تقصیر دختراس یا فقط تقصیر پسرا.
اره..هرکسی باید از خودش شروع کنه و خودش به این نتیجه برسه که باید اصلاح بشه.به زور نمی شه کسی رو اصلاح کرد.پس ميگي كاري از دست ما برنمياد !!!
من فكر ميكنم هر چي جلوتر ميريم بدتر ميشه ؟
الان وضعيتمون اينه خدا رحم كنه به جامعه اي كه هيچ ارماني توش نباشه بجز ارضا كردن نيازاي جسمي![]()
بالاخره ما بايد يه كاري بكنيم كه لااقل اول خودمونو درست كنيم بعدش ...
اگه دخترا نبودن،آبجی هم در کار نبودا
حواست هست؟؟؟؟؟
تازه دارم می شناسمت....به به آفریناوهووو
شمام اینجایی آبجی؟؟؟
آقا ما غلط کردیم...حرفمان را پس میگیریم![]()
تازه دارم می شناسمت....به به آفرین
بازم بگو ببینم
هیچی نگفتی...مظلوم نمایی ممنوع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1من؟؟؟؟
من چی گفتم مگه؟؟؟![]()
هیچی نگفتی...مظلوم نمایی ممنوع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
داداش هم داداشای قدیم به خدااااااااااااااااااااااااااا
بیا. . .من؟؟؟؟
من چی گفتم مگه؟؟؟![]()
من اذیتش نمی کنم کهسارا زیاد داش مرتضای مارو اذیت نکن.خیلی با مرامه![]()
اوهووو
شمام اینجایی آبجی؟؟؟
آقا ما غلط کردیم...حرفمان را پس میگیریم![]()
پسر جون چقدر تو مارو سر افکنده میکنی آخه؟ این چه حرفیه داری میزنی......
اما نظر من:
خداوند زن و مرد رو در کنار هم آفزید تا مایه آرامش هم باشند...........این دو مکمل همدیگرند و اساس هستی بدون یکی از اینها متلاشی میشه
به نظر من آدم باید عزت نفس داشته باشه تا در مقابل هر چیزی از خود بی خود نشه باید اونقدر ادم بزرگ منشی داسته باشه که مساله جنس مخالف دل مشغولی دایم نشه.......البت کمش مفیده.......ولی باز پسر ها برترند![]()
پسر جون چقدر تو مارو سر افکنده میکنی آخه؟ این چه حرفیه داری میزنی......
اما نظر من:
خداوند زن و مرد رو در کنار هم آفزید تا مایه آرامش هم باشند...........این دو مکمل همدیگرند و اساس هستی بدون یکی از اینها متلاشی میشه
به نظر من آدم باید عزت نفس داشته باشه تا در مقابل هر چیزی از خود بی خود نشه باید اونقدر ادم بزرگ منشی داسته باشه که مساله جنس مخالف دل مشغولی دایم نشه.......البت کمش مفیده.......ولی باز پسر ها برترند![]()
بیشین بابا....
برو شیر موزتو بخور بچه....
نه که تو خیلی دلاوری؟؟؟دوتا جیغ سرت بزنن میشی موش....
گربه دستش به گوشت نمی رسه میکه بو میده.چي ميشد اگه دخترا نبودن؟!؟!؟!؟!؟!؟![]()
اين همه اميد , درس , پيشرفت , خود زندگي
يعني دخترا فقط هستن تا به پسرا اميد بدن ؟!![]()
گربه دستش به گوشت نمی رسه میکه بو میده.
دقیقا............
شما هر چی دارین از ...........بی خیال ........
خوب ضد حالی بود خوشمان امد.......ایول ایول........
![]()
مگه دروغ می گه؟؟؟؟؟دست شما درد نکنه آبجی![]()
از این مبهم تر نمی شد حرف زد.....