چه چیزه مادی تو دنیا رو بیشتر از همه چیز دوست داری؟ و می خوای داشته باشیش؟
redonly کاربر فعال کاربر ممتاز May 18, 2011 #1 چه چیزه مادی تو دنیا رو بیشتر از همه چیز دوست داری؟ و می خوای داشته باشیش؟
shahram1159 عضو جدید Jun 16, 2011 #5 arash_441 گفت: سمت وزارت نیرو !! کلیک کنید تا باز شود... ای گفتی چه حالی میده
arash_441 متخصص انرژی های نو Jun 16, 2011 #7 میبینم که طلسم این تاپیک رو شکستم! کلیک کنید تا باز شود... از اونجایی که خانوما مقدمترن منتظر شما بودیم!! شهرام نگران نباش بره همه ی بچه های باشگاه کار جور می کنم تو فقط دعا کن به خواستم برسم!!
میبینم که طلسم این تاپیک رو شکستم! کلیک کنید تا باز شود... از اونجایی که خانوما مقدمترن منتظر شما بودیم!! شهرام نگران نباش بره همه ی بچه های باشگاه کار جور می کنم تو فقط دعا کن به خواستم برسم!!
S sisi_eng کاربر فعال Jun 16, 2011 #8 arash_441 گفت: از اونجایی که خانوما مقدمترن منتظر شما بودیم!! شهرام نگران نباش بره همه ی بچه های باشگاه کار جور می کنم تو فقط دعا کن به خواستم برسم!! کلیک کنید تا باز شود... OOOOOOOOO یه ماهه منتظره ما بودین؟؟؟؟
arash_441 گفت: از اونجایی که خانوما مقدمترن منتظر شما بودیم!! شهرام نگران نباش بره همه ی بچه های باشگاه کار جور می کنم تو فقط دعا کن به خواستم برسم!! کلیک کنید تا باز شود... OOOOOOOOO یه ماهه منتظره ما بودین؟؟؟؟
arash_441 متخصص انرژی های نو Jun 16, 2011 #9 OOOOOOOOO یه ماهه منتظره ما بودین؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بله اگه نمیومدی تا صد سال سیاهم به این تاپیک سر نمیزدم حالا چی شد بعد اینهمه مدت جواب دادی!!؟
OOOOOOOOO یه ماهه منتظره ما بودین؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بله اگه نمیومدی تا صد سال سیاهم به این تاپیک سر نمیزدم حالا چی شد بعد اینهمه مدت جواب دادی!!؟
S sisi_eng کاربر فعال Jun 16, 2011 #10 arash_441 گفت: بله اگه نمیومدی تا صد سال سیاهم به این تاپیک سر نمیزدم حالا چی شد بعد اینهمه مدت جواب دادی!!؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب شد دیدما وگرنه تاپیک متروکه متروک میشد.
arash_441 گفت: بله اگه نمیومدی تا صد سال سیاهم به این تاپیک سر نمیزدم حالا چی شد بعد اینهمه مدت جواب دادی!!؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب شد دیدما وگرنه تاپیک متروکه متروک میشد.
shahram1159 عضو جدید Jun 16, 2011 #11 arash_441 گفت: از اونجایی که خانوما مقدمترن منتظر شما بودیم!! شهرام نگران نباش بره همه ی بچه های باشگاه کار جور می کنم تو فقط دعا کن به خواستم برسم!! کلیک کنید تا باز شود... جدی میگی جریان چیه من کار می خوامممممممممممم
arash_441 گفت: از اونجایی که خانوما مقدمترن منتظر شما بودیم!! شهرام نگران نباش بره همه ی بچه های باشگاه کار جور می کنم تو فقط دعا کن به خواستم برسم!! کلیک کنید تا باز شود... جدی میگی جریان چیه من کار می خوامممممممممممم
arash_441 متخصص انرژی های نو Jun 16, 2011 #12 جدی میگی جریان چیه من کار می خوامممممممممممم کلیک کنید تا باز شود... من که تصمیمو گرفتم انشا... تا دو دوره ریاست جمهوری دیگه وزیر نیرو شدم خیالت راحت!!!(جدی نگیرین) بدون سابقه کار بیشتر از 400 تومن نمیدن خودم لنگ کارم!!
جدی میگی جریان چیه من کار می خوامممممممممممم کلیک کنید تا باز شود... من که تصمیمو گرفتم انشا... تا دو دوره ریاست جمهوری دیگه وزیر نیرو شدم خیالت راحت!!!(جدی نگیرین) بدون سابقه کار بیشتر از 400 تومن نمیدن خودم لنگ کارم!!
زيگفريد عضو جدید کاربر ممتاز Jun 16, 2011 #13 ماشین ! همین ماشین فعلیمو دوست دارم ولی خب هرچی بالاتر هم بشه بهتره
shahram1159 عضو جدید Jun 17, 2011 #14 arash_441 گفت: من که تصمیمو گرفتم انشا... تا دو دوره ریاست جمهوری دیگه وزیر نیرو شدم خیالت راحت!!!(جدی نگیرین) بدون سابقه کار بیشتر از 400 تومن نمیدن خودم لنگ کارم!! کلیک کنید تا باز شود... من به 400 تومن هم راضیم
arash_441 گفت: من که تصمیمو گرفتم انشا... تا دو دوره ریاست جمهوری دیگه وزیر نیرو شدم خیالت راحت!!!(جدی نگیرین) بدون سابقه کار بیشتر از 400 تومن نمیدن خودم لنگ کارم!! کلیک کنید تا باز شود... من به 400 تومن هم راضیم
arash_441 متخصص انرژی های نو Jun 17, 2011 #15 من به 400 تومن هم راضیم کلیک کنید تا باز شود... منم راضیم اما ازین سوزش دارم که یه کارگر معمولیم همون ماهی 400 تومن در میاره دیگه احتیاجی به اینهمه درس خوندن نبود!!
من به 400 تومن هم راضیم کلیک کنید تا باز شود... منم راضیم اما ازین سوزش دارم که یه کارگر معمولیم همون ماهی 400 تومن در میاره دیگه احتیاجی به اینهمه درس خوندن نبود!!
redonly کاربر فعال کاربر ممتاز Apr 18, 2012 #17 hadi1525 گفت: پوووووووووووووووووول پول که باشه همچی هست کلیک کنید تا باز شود... موافــــــــــــــــــــــــــــــــقم
hadi1525 گفت: پوووووووووووووووووول پول که باشه همچی هست کلیک کنید تا باز شود... موافــــــــــــــــــــــــــــــــقم