سلام به دوستان
اصلا حال تاپیک زدن نداشتم ولی این موضوع اینقدر برام مهم بود که اومدم کافی نت و این تاپیک رو زدم
امروز داشتم مستند حیات وحش رو میدم و فکر میکردم ایا ماهم حیوانیم و خصوصیات انهارو داریم؟
ادما از چه چیزهایی لذت میبرند وچه خصوصیاتی دارند؟
از غذای خوب خوردن لذت میبرن.از دیدن اب و شنیدنش لذت میبرن.از لذتهایه جنسی لذت میبرن.از محبت کردن و محبت دیدن لذت میبرنو هر انچه که شما دوستان فکرش را بکنید...
حالا چه خصوصیاتی دارن؟
دعوا میکنند.احتیاج به همسر دارند.از کودکانشان مراقبت میکنند و انهارا دوست دارند. ناراحت میشوند.عصبانی میشوند.خوشحال میشوندو هرانچه که ما این خصوصیات را داریم....
اما حیوانات...
شما فکر میکنید خصوصیاتی که انسانها دارن حیوانها ندارن؟؟؟؟
من با تمام قدرت میگویم که حیوانها همانند انسانها احساسات دارند
اما واقعا اون چیه که انسانها رو از حیوان بودن متمایز میکنه؟؟؟
ما همه جواب این سوال رو میدونیم یعنی تفکروعقل...
اما من به این موضوع رسیدم که...
اگر پشت هر کاری باز هم تاکید میکنم هرکاری که ما انسانها انجام میدیم تفکر و عقل نباشه ما حیوان هستیم
یعنی اگه من بدون تفکر راه بروم /حرف بزنم /بخوابم /درس بخوانم/غذا بخورم/حتی اگه طبق احساساتم گریه ویاخنده کنم و فکر نکنم - در ان لحظه حیوان هستم وبا یک مگس و میمون در جهان هستی هیچ تفاوتی ندارم...
امیدوارم اهمیت موضوع را به شما
عزیزان گلم
رسونده باشم
منو را با نظراتتون خوشحال کنید

اصلا حال تاپیک زدن نداشتم ولی این موضوع اینقدر برام مهم بود که اومدم کافی نت و این تاپیک رو زدم
امروز داشتم مستند حیات وحش رو میدم و فکر میکردم ایا ماهم حیوانیم و خصوصیات انهارو داریم؟
ادما از چه چیزهایی لذت میبرند وچه خصوصیاتی دارند؟
از غذای خوب خوردن لذت میبرن.از دیدن اب و شنیدنش لذت میبرن.از لذتهایه جنسی لذت میبرن.از محبت کردن و محبت دیدن لذت میبرنو هر انچه که شما دوستان فکرش را بکنید...
حالا چه خصوصیاتی دارن؟
دعوا میکنند.احتیاج به همسر دارند.از کودکانشان مراقبت میکنند و انهارا دوست دارند. ناراحت میشوند.عصبانی میشوند.خوشحال میشوندو هرانچه که ما این خصوصیات را داریم....
اما حیوانات...
شما فکر میکنید خصوصیاتی که انسانها دارن حیوانها ندارن؟؟؟؟
من با تمام قدرت میگویم که حیوانها همانند انسانها احساسات دارند
اما واقعا اون چیه که انسانها رو از حیوان بودن متمایز میکنه؟؟؟
ما همه جواب این سوال رو میدونیم یعنی تفکروعقل...
اما من به این موضوع رسیدم که...
اگر پشت هر کاری باز هم تاکید میکنم هرکاری که ما انسانها انجام میدیم تفکر و عقل نباشه ما حیوان هستیم
یعنی اگه من بدون تفکر راه بروم /حرف بزنم /بخوابم /درس بخوانم/غذا بخورم/حتی اگه طبق احساساتم گریه ویاخنده کنم و فکر نکنم - در ان لحظه حیوان هستم وبا یک مگس و میمون در جهان هستی هیچ تفاوتی ندارم...
امیدوارم اهمیت موضوع را به شما

منو را با نظراتتون خوشحال کنید