چه لحظه هایی حیوان هستیم

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان
اصلا حال تاپیک زدن نداشتم ولی این موضوع اینقدر برام مهم بود که اومدم کافی نت و این تاپیک رو زدم

امروز داشتم مستند حیات وحش رو میدم و فکر میکردم ایا ماهم حیوانیم و خصوصیات انهارو داریم؟
ادما از چه چیزهایی لذت میبرند وچه خصوصیاتی دارند؟
از غذای خوب خوردن لذت میبرن.از دیدن اب و شنیدنش لذت میبرن.از لذتهایه جنسی لذت میبرن.از محبت کردن و محبت دیدن لذت میبرنو هر انچه که شما دوستان فکرش را بکنید...
حالا چه خصوصیاتی دارن؟
دعوا میکنند.احتیاج به همسر دارند.از کودکانشان مراقبت میکنند و انهارا دوست دارند. ناراحت میشوند.عصبانی میشوند.خوشحال میشوندو هرانچه که ما این خصوصیات را داریم....
اما حیوانات...
شما فکر میکنید خصوصیاتی که انسانها دارن حیوانها ندارن؟؟؟؟
من با تمام قدرت میگویم که حیوانها همانند انسانها احساسات دارند
اما واقعا اون چیه که انسانها رو از حیوان بودن متمایز میکنه؟؟؟
ما همه جواب این سوال رو میدونیم یعنی تفکروعقل...
اما من به این موضوع رسیدم که...
اگر پشت هر کاری باز هم تاکید میکنم هرکاری که ما انسانها انجام میدیم تفکر و عقل نباشه ما
حیوان هستیم
یعنی اگه من بدون تفکر راه بروم /حرف بزنم /بخوابم /درس بخوانم/غذا بخورم/حتی اگه طبق احساساتم گریه ویاخنده کنم و فکر نکنم - در ان لحظه حیوان هستم وبا یک مگس و میمون در جهان هستی هیچ تفاوتی ندارم...
امیدوارم اهمیت موضوع را به شما :gol:عزیزان گلم :gol:رسونده باشم
منو را با نظراتتون خوشحال کنید
:gol::gol::gol:

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببشخيد مگه مگسم گريه موكونه!!!:eek:
آره گاهي ممكنه مخصوصا تو عصبانيت يا تو ... انقد بي فكر عمل كني كه يه حيوون به تمام معنا شي...:razz:

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان ازتون تمنا دارم اسپم نکنید وفقط به موضوع بحث ب÷ردازید من با این تاپیک رو با جون و دل زدم.

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعن تفاوت انسانها و حیوانات به عقلشونه
اگه آدمی شده اشرف مخلوقات به خاطر عقلشه...

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببشخيد مگه مگسم گريه موكونه!!!:eek:
آره گاهي ممكنه مخصوصا تو عصبانيت يا تو ... انقد بي فكر عمل كني كه يه حيوون به تمام معنا شي...:razz:
مگس گریه نمیکنه ولی من شتری رو با چشم خودم دیدم که گریه میکرد

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عقل وتفکر
همه ما عقل داریم ولی تفکر یعنی فکر کردن در مورد کارها اینو نداریم
نه میدونی چیه همه انسانها برابر آفریده شدن
یکی میشه انیشتن که بازم میگن 12درصد از عقلش استفاده کرده یکی هم مث من
ما نمیخایم استفاده کنیم متاسفانه

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه میدونی چیه همه انسانها برابر آفریده شدن
یکی میشه انیشتن که بازم میگن 12درصد از عقلش استفاده کرده یکی هم مث من
ما نمیخایم استفاده کنیم متاسفانه
حرفا شما صحیحه ولی همه انسانها برابر نیستند
انشیتن از توانایی هاش استفاده کرده و همه این توانایی هارو ندارن
اما میتونند در مورد کارهایی که انجام میدن فکر کنند

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفا شما صحیحه ولی همه انسانها برابر نیستند
انشیتن از توانایی هاش استفاده کرده و همه این توانایی هارو ندارن
اما میتونند در مورد کارهایی که انجام میدن فکر کنند
میگی میتونن
پس نمیتونن هم داریم
مشکل اینجاست

kaveh_69

عضو جدید
سلام به دوستان
اصلا حال تاپیک زدن نداشتم ولی این موضوع اینقدر برام مهم بود که اومدم کافی نت و این تاپیک رو زدم
امروز داشتم مستند حیات وحش رو میدم و فکر میکردم ایا ماهم حیوانیم و خصوصیات انهارو داریم؟
ادما از چه چیزهایی لذت میبرند وچه خصوصیاتی دارند؟
از غذای خوب خوردن لذت میبرن.از دیدن اب و شنیدنش لذت میبرن.از لذتهایه جنسی لذت میبرن.از محبت کردن و محبت دیدن لذت میبرنو هر انچه که شما دوستان فکرش را بکنید...
حالا چه خصوصیاتی دارن؟
دعوا میکنند.احتیاج به همسر دارند.از کودکانشان مراقبت میکنند و انهارا دوست دارند. ناراحت میشوند.عصبانی میشوند.خوشحال میشوندو هرانچه که ما این خصوصیات را داریم....
اما حیوانات...
شما فکر میکنید خصوصیاتی که انسانها دارن حیوانها ندارن؟؟؟؟
من با تمام قدرت میگویم که حیوانها همانند انسانها احساسات دارند
اما واقعا اون چیه که انسانها رو از حیوان بودن متمایز میکنه؟؟؟
ما همه جواب این سوال رو میدونیم یعنی تفکروعقل...
اما من به این موضوع رسیدم که...
اگر پشت هر کاری باز هم تاکید میکنم هرکاری که ما انسانها انجام میدیم تفکر و عقل نباشه ما
حیوان هستیم
یعنی اگه من بدون تفکر راه بروم /حرف بزنم /بخوابم /درس بخوانم/غذا بخورم/حتی اگه طبق احساساتم گریه ویاخنده کنم و فکر نکنم - در ان لحظه حیوان هستم وبا یک مگس و میمون در جهان هستی هیچ تفاوتی ندارم...
امیدوارم اهمیت موضوع را به شما :gol:عزیزان گلم :gol:رسونده باشم
منو را با نظراتتون خوشحال کنید
:gol::gol::gol:
من کلا مخالف تاپیک شما هستم.
پشت هر عملی اندیشه ایست یعنی اگر اندیشه صورت نگیرد هیچ عملی رخ نمیدهد.
فکر نکردن به هیچ چیز قدرت تمرکز بسیار بالایی میخواهد که از هر کسی ساخته نیست.
و اینکه ممکن است شما فکر کنید کاری را بدون فکر انجام داده اید ولی در اصل شما بدون اینکه متوجه شوید ضمیر ناخوداگاه هدایت شما را به عهده دارد.بدون اینکه متوجه افکار خود باشید.
در واقع ما نباید غیر منطقی و مسموم فکر کردن را با فکر نکردن اشتباه کنیم.
انسان هیچ وقت حیوان نیست؛حیوانی است ناطق.;)

Topcoding

عضو جدید
چه لحظه هایی آدم هستیم!!!

چه لحظه هایی آدم هستیم!!!

سلام به شما دوست عزیز و بقیه دوستان
ممنون از تاپیکتون که مارو به فکر فرو می بره;)
بهتر بود عنوان تاپیک به جای "چه لحظه هایی حیوان هستیم" این بود:چه لحظه هایی آدم هستیم!!!
به هر حال خودم رو می گم من همیشه به نیازهای شخصی
خودم فکر می کنم و برای رسیدن به اونا تلاش می کنم پس میشه گفت مانند یک حیوان رفتار کرده ام منظور از حیوان در اینجا بی احترامی نیست بلکه رفع غرایزی است که خود خداوند در وجود انسان و حیوان قرار داده است . و بیشترشون هم مشترکه
حالا بریم سراغ لحظه هایی که آدم هستیم...
همه می گن آدم باش ،مثل آدم حرف بزن ،مثل آدم .... حالا موندم ،آدم یعنی چی؟
شما گفتید برای آدمیت ،تفکر بایدت.قبوله ،کاملا قبوله ولی چه چیزهایی مانع این تفکره می شه؟
هر کسی یه جوابی براش
داره که اون هم قابل احترامه ،همه اش که شیطان و نفس و غریزه که مانع فکر کردن نیست بعضی وقتا توی شرایطی قرار میگیری که نمی تونی فکر کنی ، اصلا فکر کردن که هیچ یادت می ره که چی هستی.
توی پست های قبلی حرف انیشتین شد که آره ایشون فکر کردو ... منم مخالف دانشمند و عالم نیستم بلکه دمشون هم جیز;) اما آیا همین انیشتین اگه توی شرایطی بزرگ میشد که بوی از علم و دانش نبود آیا آن وقت انیشتین میشد؟ (شاید گوشه خیابون معتادی بود و منتظر رهگذری که بهش کمک کنه یا از او دزدی کنه)
توی طول تاریخ همیشه این 3 سوال مطرح بوده : از کجا آمده ای؟ برای چی آمده ای؟ به کجا می روی؟ (این هم از خودم : اصلا تو چی هستی؟)
روی این سوالا اگه فکر کنیم می تونیم کم کم بفهمیم و این فهمیدن خیلی مهمه گاهی وقتا بعضیا وقتی مردن می فهمند. بعد از آنکه فهمیدیم تازه شروع میشه (سنگینی بار فهمیدن کم از ندانستن نیست) آنچه که فهمیدیم و دانستیم رو باید عمل کنید.روی این عمل کردن خیلی میشه بحث کرد که متاسفانه من زیاد اهل عمل کردن نیستم (یه دفعه هم خواستم آنچه که می دانستم درسته رو عمل کنم که با مخ خوردم زمین ،هنوز روی اون مسئله دارم فکر می کنم که کجای کارم مشکل داشت،بی خیال )
به نظر من زمانی ما آدم هستیم که به خودمان فکر نکنیم ،در اندیشه رفع غرایز خودمان نباشیم حالا اینکه پس به چی فکر کنیم تا آدم باشیم بازهم جای بحث داره ،بعضیا میگند به خدا فکر کنیم ،بندگیش رو بکنیم و .... ،بعضیا می گند که عاشق بشیم و به پای عشقمون بسوزیم( حیوانات گریه می کنند ،احساس دارند ، محبت حالیشونه ، از دلتنگی و تنهایی دغ می کنند ولی هیچگاه عاشق نمی شوند. یعنی من که تاحالا ندیدم که یه حیوانی به خاطر یه حیوان دیگه ای بخواهد جونش رو بده حتی مادر و فرزندش تا یه جایی مادره از فرزندش مراقبت میکنه)
بعضیای دیگه هم نظرات خودشون رو دارند.
موفق باشید:gol:

roya.b

عضو جدید
آن لحظه که از نیاز انسان
دارد نه کم از هوای حیوان

یه دانه ی گندم طلایی
از دشت طلا گرانبهاتر

در حادثه های ناگهانی
سالم ز مریض مبتلا تر

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
حیوان فقط شهوت داره، عقل نداره/خیلی وقتها که شهوت انسان خارج از روابط شرعی بر عقلش غلبه میکنه میشه یک حیوان پست

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به شما دوست عزیز و بقیه دوستان
ممنون از تاپیکتون که مارو به فکر فرو می بره;)
بهتر بود عنوان تاپیک به جای "چه لحظه هایی حیوان هستیم" این بود:چه لحظه هایی آدم هستیم!!!
به هر حال خودم رو می گم من همیشه به نیازهای شخصی
خودم فکر می کنم و برای رسیدن به اونا تلاش می کنم پس میشه گفت مانند یک حیوان رفتار کرده ام منظور از حیوان در اینجا بی احترامی نیست بلکه رفع غرایزی است که خود خداوند در وجود انسان و حیوان قرار داده است . و بیشترشون هم مشترکه
حالا بریم سراغ لحظه هایی که آدم هستیم...
همه می گن آدم باش ،مثل آدم حرف بزن ،مثل آدم .... حالا موندم ،آدم یعنی چی؟
شما گفتید برای آدمیت ،تفکر بایدت.قبوله ،کاملا قبوله ولی چه چیزهایی مانع این تفکره می شه؟
هر کسی یه جوابی براش
داره که اون هم قابل احترامه ،همه اش که شیطان و نفس و غریزه که مانع فکر کردن نیست بعضی وقتا توی شرایطی قرار میگیری که نمی تونی فکر کنی ، اصلا فکر کردن که هیچ یادت می ره که چی هستی.
توی پست های قبلی حرف انیشتین شد که آره ایشون فکر کردو ... منم مخالف دانشمند و عالم نیستم بلکه دمشون هم جیز;) اما آیا همین انیشتین اگه توی شرایطی بزرگ میشد که بوی از علم و دانش نبود آیا آن وقت انیشتین میشد؟ (شاید گوشه خیابون معتادی بود و منتظر رهگذری که بهش کمک کنه یا از او دزدی کنه)
توی طول تاریخ همیشه این 3 سوال مطرح بوده : از کجا آمده ای؟ برای چی آمده ای؟ به کجا می روی؟ (این هم از خودم : اصلا تو چی هستی؟)
روی این سوالا اگه فکر کنیم می تونیم کم کم بفهمیم و این فهمیدن خیلی مهمه گاهی وقتا بعضیا وقتی مردن می فهمند. بعد از آنکه فهمیدیم تازه شروع میشه (سنگینی بار فهمیدن کم از ندانستن نیست) آنچه که فهمیدیم و دانستیم رو باید عمل کنید.روی این عمل کردن خیلی میشه بحث کرد که متاسفانه من زیاد اهل عمل کردن نیستم (یه دفعه هم خواستم آنچه که می دانستم درسته رو عمل کنم که با مخ خوردم زمین ،هنوز روی اون مسئله دارم فکر می کنم که کجای کارم مشکل داشت،بی خیال )
به نظر من زمانی ما آدم هستیم که به خودمان فکر نکنیم ،در اندیشه رفع غرایز خودمان نباشیم حالا اینکه پس به چی فکر کنیم تا آدم باشیم بازهم جای بحث داره ،بعضیا میگند به خدا فکر کنیم ،بندگیش رو بکنیم و .... ،بعضیا می گند که عاشق بشیم و به پای عشقمون بسوزیم( حیوانات گریه می کنند ،احساس دارند ، محبت حالیشونه ، از دلتنگی و تنهایی دغ می کنند ولی هیچگاه عاشق نمی شوند. یعنی من که تاحالا ندیدم که یه حیوانی به خاطر یه حیوان دیگه ای بخواهد جونش رو بده حتی مادر و فرزندش تا یه جایی مادره از فرزندش مراقبت میکنه)
بعضیای دیگه هم نظرات خودشون رو دارند.
موفق باشید:gol:
اول از نظر شما بسیار خرسند و متشکرم
من از طولانی کردن پست صرف نظر میکنم تا دوستان خسته نشوند
اما در مورد نظر شما
اونجایی که قرمز کردم رو یه خورده باهاش مشکل دارم
میدونی چیه ؟توی اون مستند من دیدم که میمونی به خاطر همنوع وغیر همنوع خودش رفت توی دهن تمساح اون هم توی بدترین شرایط که قحطی اون منطقه رو فراگرفته بود
این برای من بسیا بسیار جالب بود من رو توی فکر فرو برد که دلیل این حیوان برای این عملش چی بوده؟
هر چی فکر کردم دیدم که حیوان عقل نداره!!!پس لابد از روی غریزه بوده و تفکری روی این عملش نداشته....
این تفکر وتعقلی که من میگم همه میتونند انجام بدهند

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کلا مخالف تاپیک شما هستم.
پشت هر عملی اندیشه ایست یعنی اگر اندیشه صورت نگیرد هیچ عملی رخ نمیدهد.
فکر نکردن به هیچ چیز قدرت تمرکز بسیار بالایی میخواهد که از هر کسی ساخته نیست.
و اینکه ممکن است شما فکر کنید کاری را بدون فکر انجام داده اید ولی در اصل شما بدون اینکه متوجه شوید ضمیر ناخوداگاه هدایت شما را به عهده دارد.بدون اینکه متوجه افکار خود باشید.
در واقع ما نباید غیر منطقی و مسموم فکر کردن را با فکر نکردن اشتباه کنیم.
انسان هیچ وقت حیوان نیست؛حیوانی است ناطق.;)
از نظر شما هم ممنونم
لازم میدونم بگم که تفکر و تعقل با ضمیر ناخود اگه فرق میکنه دوست عزیز شما با این تفکر مغز خود را هدایت میکنید که نهایتا منجر به تصمیماتی یا فکر های دیگر فرو میبرد
این حیوان ناطق است هم یک کلمه کلیشه ای و حاصل تفکر یک نفر دیگس که بعضیا با اون موافقن
ما درست فکر میکنیم...

aminrokh

عضو جدید
ما فكر ميكنيم ، ولي اشتباه.
اشتباه فكرميكنيم چون فكركردن بلد نيستيم.

واقعا كه بعضي اوقات انسان ها حيوان هستند.شايدم بدتر......

Topcoding

عضو جدید
اول از نظر شما بسیار خرسند و متشکرم
من از طولانی کردن پست صرف نظر میکنم تا دوستان خسته نشوند
اما در مورد نظر شما
اونجایی که قرمز کردم رو یه خورده باهاش مشکل دارم
میدونی چیه ؟توی اون مستند من دیدم که میمونی به خاطر همنوع وغیر همنوع خودش رفت توی دهن تمساح اون هم توی بدترین شرایط که قحطی اون منطقه رو فراگرفته بود
این برای من بسیا بسیار جالب بود من رو توی فکر فرو برد که دلیل این حیوان برای این عملش چی بوده؟
هر چی فکر کردم دیدم که حیوان عقل نداره!!!پس لابد از روی غریزه بوده و تفکری روی این عملش نداشته....
این تفکر وتعقلی که من میگم همه میتونند انجام بدهند
ممنونم
میشه بگی با اونجایی که قرمز کردی چه مشکلی داری؟
خب نمیشه گفت که میمونه به خاطر همنوعش رفته توی دهن تمساحه ،گفتم که حیوانات احساس دارند و شاید خواسته یه جورایی خودش رو بکشه ،حالا چرا ،نمی دونم

این دنیا پراز راز و رمزه که ماازش بی خبریم ،تازه بعضی وقتا فکر می کنیم که همیشه حق باماست و به خاطر این خودخواهی هایمان هست که جهانی پر از آشوب و بلا درست کردیم و دنبال یه سیاره دیگه می گردیم که بریم اونجا رو هم به .... بکشیم

kaveh_69

عضو جدید
از نظر شما هم ممنونم
لازم میدونم بگم که تفکر و تعقل با ضمیر ناخود اگه فرق میکنه دوست عزیز شما با این تفکر مغز خود را هدایت میکنید که نهایتا منجر به تصمیماتی یا فکر های دیگر فرو میبرد
این حیوان ناطق است هم یک کلمه کلیشه ای و حاصل تفکر یک نفر دیگس که بعضیا با اون موافقن
ما درست فکر میکنیم...
تو قسمت اول متوجه منظورتون نشدم واضح تر بگید میتونم توضیح بدم.
حیوان ناطق تعریف فلسفی از انسانه که شامل دو مقوله نطق و اندیشه و خرد میشه...
که البته خودمم یه کم تو بعضی جاها باهاش مشکل دارم.
اگه بخاییم از نظر فلسفی بحث کنیم انسان در هر حال انسان است...