چه جوري ميشه يه شغل مرتبط پيدا كرد؟

helya.azad

عضو جدید
سلام دوستان
من ميخام يه شغل مرتبط با رشته ي تحصيلي م پيدا كنم شغلي كه توش تخصص داشته باشم (البته ميدونم زهي خيال باطل...اما آرزو بر جوانان عيب نيست.)
شغلي كه با داشتنش احساس كنم تحصيلاتم مفيد بودن و احساس نكنم تو گزينش براي شغلي كه دارم هيچ فرقي بين من و فارغ التحصيلاي ساير رشته ها نبوده.:redface:
البته اين مشكل فقط مشكل من نيست و ماشالا هزار ماشالا سيل جووناي جوياي كار با اين مشكل دست و پنجه نرم مي كنن!:neutral:
اين وسط من نمي دونم از كجا شروع كنم؟!:(
اينكه نسبت به آزمون هاي استخدامي بدبينم بماند!:surprised:(مطمئنم فقط من نيستم كه بدبينم...)
كارياييام كه جاي خود دارن...نميدونم كي براي اولين بار اسم اين مكان پول گيري رو كاريابي گذاشته!:mad:
تا ميري يه كاريابي بخوان يه نيم نگاهي بهت بكنن اولش ميگن هزينه ي ثبت نام رو لطف بفرماييد!تا لطف مي فرمايي و مشخصات خودت و شغل دلخواهتو ميگي ميگن:همچين تقاضايي نداريم!:razz:
-حالا نميشد قبل از گرفتن پول ميگفتين همچين تقاضايي نداريم؟
-باهاتون تماس ميگيريم.
-خدا ازتون راضي باشه.
بعد از يك ماه،دو ماه ،چهار ماه،هشت ماه و...هر وقت زنگ ميزني ميگن هنوز چنين درخواستي نشده!:cry:
تا ميخاي شاكي شي دست پيش ميگرن كه پس نيفتن!ميگن مگه كسي شما رو مجبور كرده بود بياي؟!:exclaim:
از كاريابيا كه نااميد ميشي ميري سراغ يكي از آشناهات كه بالاخره چي كار ميشه كرد با آزمون و كاريابي به جايي نرسيديم شايد دست به دامان پسر خاله ي دختر عموي همسايه بالايي مادربزرگمون شديم و دستي از غيب برون آمد و كاري بكرد كه متوجه ميشي اين دست از غيب برون آمده هنر كنه واسه فاميلاي درجه يكش آستين بالا ميزنه!
اين وسط تو مي موني و افسردگي حاد!:crying2:
حالا از چند خان فوق هم كه گذشتي يه فارغ التحصيل صفر كيلومتر كمش 3 سال سابقه رو از كجا بياره؟:w06:
من سردر گمم با اين همه مانع!:w19:
خوشحال ميشم اگه راهنماييم كنين و دوستاني كه شاغلن تجربياتشون رو در اختيار اينجانب قرار بدن و بگن كه چطور شده براي اين شغل انتخاب شدن:w26:
ممنون ميشم دوستان!:gol:

مهندکس

عضو جدید
به نظر من به مادرت بگو نذر کنه تا بلکه فرجی بشه..جون تو چاره دیگه ای نداری!

منم رفتم دقیقا همینجوری شد.

آی خدای شاغلا کمک...کمک...

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
هم!! هم هم!!!! اقا رو.... دنبال کار مرتبط با رشته‌اش اونم صنایع میگرده!!!!
برادر من الان برق و نرم افزار و حسابداری دارن دنبال هر کاری میگردن! اونوقت شما میخوای بری سر کار مرتبط؟!!!!!
اولین جایی که تونستی بری تو، جای خودتو باز کن و بعد به این فکر کن که بتونی شرکت خودتو راه بندازی و خدمات خودتو ارائه بدی....یا اینکه بگرد و شرکت های شهرت رو پیدا کن و باهاشون حرف بزن!!!!

memar_lahijani

عضو جدید
خدا خیرتون بده . من امید وارم کار دلخواهتون رو پیدا کنید . ولی باور کنین رشته ی تحصیلی تون رو دیدم خشکم زد . برای شما که کار زیاده . تنها رشته ی مهندسی که همه جا می گیرن صنایع هست دیگه . غیر از اینه ؟
خوب رشتتون مرتبط با همه ی صنایع هست . به خاطر همینه که همچین حسی دارین . به نظر من که رشته خوبیه . :smile:

helya.azad

عضو جدید
برادر من الان برق و نرم افزار و حسابداری دارن دنبال هر کاری میگردن! اونوقت شما میخوای بری سر کار مرتبط؟!!!!!
اولین جایی که تونستی بری تو، جای خودتو باز کن و بعد به این فکر کن که بتونی شرکت خودتو راه بندازی و خدمات خودتو ارائه بدی....یا اینکه بگرد و شرکت های شهرت رو پیدا کن و باهاشون حرف بزن!!!!
متاسفانه من اون هر كاري كه مي فرماييد رو دارم و الآن ميشه گفت شاغلم
اما اصلا نميتونم خودمو راضي كنم كه اينم يه شغله!:redface:

helya.azad

عضو جدید

helya.azad

عضو جدید

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما اصلا نميتونم خودمو راضي كنم كه اينم يه شغله!:redface: اما اصلا نميتونم خودمو راضي كنم كه اينم يه شغله!:redface: اما اصلا نميتونم خودمو راضي كنم كه اينم يه شغله!:redface: اما اصلا نميتونم خودمو راضي كنم كه اينم يه شغله!:redface:

خوب، شما مرحله اول رو رفتی.... مرحله‌ی دوم اینه که بگردید بین شرکت هایی که در زمینه مورد علاقتون(نه رشته!! مورد علاقه!) دارن کار میکنن... از زیر سنگ هم که شده پیداشون کنین.... مثلا شرکتی که داره از خدماتشون استفاده میکنه رو پیدا کرده، ازشون ادرس شرکت مربوطه رو بخواید و بعد برید اون جا و درخواست کار بدین....

بقیه‌ی حالت استخدام بانک و ادارات دولتی هست که کسی رو راضی نمیکنه!!!!

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
دنبال کار میگردی ؟
شوخی نکن بابا !! :)
80 درصد مردم اروپا بیکارن (البته به نقل از رسانه ی ملّی ! ) ایران که دیگه تکلیفش معلومه

helya.azad

عضو جدید
دنبال کار میگردی ؟
شوخی نکن بابا !! :)
80 درصد مردم اروپا بیکارن (البته به نقل از رسانه ی ملّی ! ) ایران که دیگه تکلیفش معلومه
اروپاييا شغل اروپايي ميخان!
من كه يه شغل ايراني ميخام (حتي تو خود ايرانم چنين گزينه اي موجود نيست):(

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول باید ببینی چه مدرکی داری بعد باید دنبال یه شغل کاملا بی ربط با رشته ات و مدرکت بگردی

amir-freedom

عضو جدید
شغلي كه مربوط باشه .باغداري .خيلي مربوط باشه باغ گلابي .اينا شوخي بود ولي براي اينكه بيكار نباشيم بايد براي ارشدودكتري و....درس بخونيم .البته خيلي ها هم اسم اينو ميزارن كسي كه خودشو سر كار گذاشته:)

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما کارشناسی تمام کردید ؟

بهترین شغل در حال حاضر شروع تاپیکی با مضمون (نفر قبلی - نفر بعدی) است
نکته مهمی که هست اینه که باید حضور فعال در تاپیکتون داشته باشید

امیدوارم در شغل جدیدتون موفق باشید

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
تا اونجایی که میدونم تو دختر مذهبییی هستی
برو پذیرش بگیر از خاتم الانبیا یا خاتم الاوصیا یا جاهایی مثل این
شک نکن قبولت میکنن

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام

متاسفانه دوستان کمکی که نمی کنند، باعث سرخوردگی سایرین هم می شوند.

دوست گرامی، بافتن شغل مناسب و مزتبط با تحصیلات شما نیاز به یک سری پیش نیاز داره، اگه تحصیلاتت تموم شده و اون پیش نیاز ها رو کسب نکردی یه برنامه زمانی یکساله بریز و حداقل اونا رو کسب کن، حالا این پیش نیازها چی هست:
شما برای اینکه تو بازار کار حرفی برای گفتن داشته باشی باید نسبت به دروس تئوری دانشگاهی یه اشراف کلی داشته باشی.
بعد از اون باید یک کاربر قوی در استفاده از کامپیوتر و اینترنت باشی.
زبان انگلیسی هم که در این مقطع جزو الویت های شرکتها برای استخدام هست.
با توجه به رشته تحصیلیت که صنایع هستی باید از تسلط لازم در کار بر نرم افزارهای Excel, MS Project, Primavera و .. داشته باشی.
باید با مفاهیم و محیط کاری EPM آشنا باشی.
در ضمن از مطالعه لازم در زمینه رشته تحصیلیت برخوردار باشی.
و چیزی که من در خصوص مهندسین صنایع می بینم که الزامی هم هست باید قدرت تحلیل خوبی داشته باشی.

دوست عزیز اینا حداقل پیش نیازهایی هست که شما برای اینکه بتونی به پشتوانه خودت و بدون استفاده از بندهای پ به شغل مناسب و مرتبط با تخصص خودت دست پیدا کنی هستش. دستیابی به اینا سخت هست و باید از دوران دانشجویی شروع می شد اگه این مهارت ها رو داری که با تلاش و امید می تونی خیلی سریع کار مناسب پیدا کنی، اگه این مهارت ها رو نداری باید یکسال برنامه ریزی کنی تا به حداقلشون برسی. انوقت می تونی به اهدافت برسی.

امیدوارم موفق باشی.
هیچ وقت هم نا امید نباش

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما باید دنبالش باشی و از مهارت هایی که داری استفاده کنی و همش دنبال یادگیری باشی....از آگهی تو روزنامه ها یا سایت ها شروع کن....بعد رزومه بفرست و پیگیر باش..این پیگیر بودن خیلی مهمه...حتی بعد از مصاحبه زنگ بزن بگو: جی شد؟ نه اینکه بی خیال شی به امان خدا...خب یند "پ" هم کمک شایانی می کنه تیو پیدا کردن کار.
موفق باشی :gol:

helya.azad

عضو جدید
تا اونجایی که میدونم تو دختر مذهبییی هستی
برو پذیرش بگیر از خاتم الانبیا یا خاتم الاوصیا یا جاهایی مثل این
شک نکن قبولت میکنن
واقعا شرمنده مون كردي با اين راهنماييت!
بپا يه وقت ندزدنت مهندس!

helya.azad

عضو جدید
با سلام

متاسفانه دوستان کمکی که نمی کنند، باعث سرخوردگی سایرین هم می شوند.

دوست گرامی، بافتن شغل مناسب و مزتبط با تحصیلات شما نیاز به یک سری پیش نیاز داره، اگه تحصیلاتت تموم شده و اون پیش نیاز ها رو کسب نکردی یه برنامه زمانی یکساله بریز و حداقل اونا رو کسب کن، حالا این پیش نیازها چی هست:
شما برای اینکه تو بازار کار حرفی برای گفتن داشته باشی باید نسبت به دروس تئوری دانشگاهی یه اشراف کلی داشته باشی.
بعد از اون باید یک کاربر قوی در استفاده از کامپیوتر و اینترنت باشی.
زبان انگلیسی هم که در این مقطع جزو الویت های شرکتها برای استخدام هست.
با توجه به رشته تحصیلیت که صنایع هستی باید از تسلط لازم در کار بر نرم افزارهای Excel, MS Project, Primavera و .. داشته باشی.
باید با مفاهیم و محیط کاری EPM آشنا باشی.
در ضمن از مطالعه لازم در زمینه رشته تحصیلیت برخوردار باشی.
و چیزی که من در خصوص مهندسین صنایع می بینم که الزامی هم هست باید قدرت تحلیل خوبی داشته باشی.

دوست عزیز اینا حداقل پیش نیازهایی هست که شما برای اینکه بتونی به پشتوانه خودت و بدون استفاده از بندهای پ به شغل مناسب و مرتبط با تخصص خودت دست پیدا کنی هستش. دستیابی به اینا سخت هست و باید از دوران دانشجویی شروع می شد اگه این مهارت ها رو داری که با تلاش و امید می تونی خیلی سریع کار مناسب پیدا کنی، اگه این مهارت ها رو نداری باید یکسال برنامه ریزی کنی تا به حداقلشون برسی. انوقت می تونی به اهدافت برسی.

امیدوارم موفق باشی.
هیچ وقت هم نا امید نباش
واقعا ممنونم به خاطر وقتي كه گذاشتين
من تو زمينه هايي كه نوشتين تخصص مختصري دارم و يك ترمه كه كارشناسي رو تموم كردم و شروع به كسب همين مهارتها كردم
اميدوارم بتونم ادامه مسير رو هم با اميدواري طي كنم
با تشكر از راهنمايي شما:gol:

محمدسرلک

عضو جدید
دوست عزیز کار خودش خلاقیت میخواد سخته اما باید خودت رو به نحوی به کارفرما باید نشون بدی.
مزاح:biggrin:
مثلا پولدار باشی
پارتی داشته باشی
پشتوانه قوی
خلاصه از بند پ استفاده کن