چند درصد بچه های باشگاه اهل دین هستند؟

چند درصد بچه های باشگاه اهل دین هستند؟

• اصلاً به این جور مسائل اعتقاد ندارم.

رای: 11 11.1%
  • بعضی وقتها (چند روز در میان) انجام می دهم.

رای: 11 11.1%
  • فقط ماه رمضان نماز و روزه یادم می افته.

رای: 10 10.1%
  • سعی می کنم همیشه به تکالیف عمل کنم.

رای: 67 67.7%

• مجموع رای دهندگان
    99

شهراسب

عضو جدید
ايمان چيز خوبيه، سعي كردن در داشتن ايمان و عمل به تكاليفي كه خدا براي ما مقرر كرده هم بسيار سودبخشه.

شهراسب

عضو جدید
ازتون خواهش می کنم پیش داوری نکنید . تنها هدف من از این تاپیک بدست آوردن یک آمار کلی از وضعیت اعتقادی یک جمعیت باسواد و تقریباً با امکاناته . این آمار هم یک آمار کاملاً علمی هست و هم اینکه فکر می کنم برای همه بچه ها جالب باشد . ازتون خواهش می کنم در این نظرسنجی شرکت کنید و دیگران را هم تشویق به این کار بکنید . حالا یک متنی هم اگر بنویسید تا از صفحه اول ارسالها محو نشه بیشتر ممنوتون می شم.
ايمان چيز عاليه

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین عزیز جون اگر انجام این مسائل که شما گفتی کل قضیه بود پس حتما ما داریم توی بهشت زندگی میکنیم!
بله میتونی همه کارهایی رو که توی دین توصیه شده انجام بدی آخر شب هم برای جناب شیطان کلاس خصوصی تضمینی راه بندازی بلکه از شما (منظورم شمای نوعی است یه وقت ناراحت نشین) چند تا ترفند جدید یاد بگیره.:redface::gol:

bahareh85

عضو جدید
ميدونيد مشكل اينجاست من تا فلسفه كاري رو خودم درك نكنم نمي تونم انجامش بدم دين دارم عميقا به خدا اعتقاد دارم حجابم متعادلش رو قبول روضه همين طور ولي از اولم با نماز مشكل داشتم راز نياز كردم شكر كردم شايد تقريبا هر روز 1ساعت آخر شب ولي نمي دونم جز كدوم دسته ام،آيا من بي اعتقادم؟ كي
مي دونه جز خدا.

niyaz_sepas

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من دین فقط نماز و روزه نیست
نماز فقط تشکر از اونی که تو ساده ترین کارا نمی زاره محتاج دیگرون باشی
حتی نفس کشیدن.
روزه هم یه جور هم دردی با ندار هاس که یاد بگیری از احوال همسایت جویا باشی"نه زاغ سیاه دختره همسایه رو چوب بزنی نه"یاد بگیری دل بزرگ داشته باشی دست یکی دیگه رو بگیری به قول سعید دسته بده داشته باشی "سخاوتمند باشی
دین به ریش نیست به ریشس
دین به چادر نیست به 2 تا تل نیست ما شا لله درس خونده این جامعه ایم خودمون باید تشخیص بدیم چی خوبه چی بد
به نظر من دین و خدا اورده عین نقشه داده دستت میگه برو
بخدا دین ما خیلی اسون تر از اوونیه که فکرش رو کنی فقط یکم این اخوند مسلک های عصا قورت داده میان یه مشت اراجیف بارمون میکنن بعد میگن دین اینه به نماز اول وقته به روزه و خمس و زکات و......
علتم داره چون اقا ملا بروز خیلی کم پیدا میشه اقا ملا اشنا به مشکل جوان امروز کم داریم
اوونایی هم که هستن سریع سیاسی میشن مثل اقای پناهیان و رفیعی
مونده اقای علی اکبری اوونم سالی ماهی یه برنامه تکراری ازش پخش بکنن یا نکن !
نتیجه: خودت باید کلات رو با خدای خودت قاضی کنی

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
منم احساس می کنم اسلامی که درست تعریف نشده و شبهاتی که در دین وارد شده خیلی هارو از اون رونده
شاید خیلیا گمشدشون رو در تعلیمات بودا و اوشنو و دینهای جدید جستجو می کنند
قدر مسلم اینه که همه اونها سعی در استفاده از ذات پاک انسانها و حس خوبی که یک انسان از انجام مراقبه و تزکیه نفس پیدا می کنه دارند و از نظر من اگر به اسلام اصیل و نه منحرف شده عمل کنیم به همه درجات بالای روحی و متعالی میشه دست پیدا کرد.
حقیقت اینه که امانت بزرگی در دل همه ما به امانت گذاشته شده و اون امانتی است که خدا به کوه ها سپرد متلاشی شدند به آسمان عرضه کرد نپذیرفت.. اما انسان پذیرفت... انسان ظالم بود..(نمیدونم کدوم آیه هست.)
اون امانت عشقه حضرت حق هست که متاسفانه ظواهر اونو پوشونده.
من خودم عرفان رو واقعا دوست دارم اما لازمه اون فکر زیاد و انتخابی هست که پشتوانه اون یک درک صحیح باشه و نه یک هوس
امیدوارم روزی با لطف خدا قدم در این راه بگذارم

یا علی
إنا عرضنا الامانة علي السماوات و الأرض و الجبال فأبين أن‌يحملنها و أشفقن منها و حملها الإنسان، أنه کان ظلوماً جهولاً*
ما امانت {خويش} را بر آسمان‌ها و زمين و کوه‌ها عرضه داشتيم، ولي از پذيرفتن آن سرباز زدند، و از آن هراسيدند، و انسان آن را پذيرفت، که او {در حق خويش} ستم‌کاري نادان بود. (33:72)

دوش ديدم که ملايک در ميخانه زدند

گِل آدم بسرشتند و به پيمانه زدند

شکر ايزد که ميان من و او صلح افتاد

صوفيان رقص‌کنان ساغر شکرانه زدند

آسمان بار امانت نتوانست کشيد

قرعه‌ي فال به‌نام من ديوانه زدند

آتش آن نيست که از شعله‌ي او خندد شمع

آتش آن است که در خرمن پروانه زدند

جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه

چون نديدند حقيقت، رهِ افسانه زدند

"حافظ"
:gol:

دوست من به نظر من گزینه هات کافی نیست;)
این گزینه ها شاید اعتقادات عام رو پوشش بدن
ولی وقتی به قول خودت میخوایم از باسوادها که خواص هستند آمار بگیریم در بسیاری موارد که نسبی میشه و هر کسی عقیده ای متفاوت با دیگران داره
و در بسیاری موارد هم قاعدتا باید شاهد تعدد عقاید باشیم:smile:

karo7

اخراجی موقت
ببخشید دوست عزیز ولی با این تاپیک شما 15000 هزار سوال به ذهنم زد که من فقط چندتاش رو براتون می نویسم:
1- به نظر شما دین فقط یعنی اسلام؟
2- اسلام یعنی فقط نماز و روزه؟
3- دینداری ضعیف و قوی داریم؟
4- کسی که نماز و روزش کامل باشه ذیگه اهل دینه؟
5- کسی که نماز روزه نداشته باشه ولی انسان باشه دیگه کافره؟
و ووووووووووو....

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اون موقع امام حسین ع گفتند " اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید " دین گذاشتم کنار به سمت آزاده زندگی کردن رفتم !!! اینطوری بهتره /// سمان بار امانت نتوانست کشید. . . قرعه کار به نام من دیوانه زدند /// ما امانت نخواستیم

بالا