امید وارم که به زودی این تاپیک قفل بشهاتفاقا این سوالات رو باید از خانم ها پرسید.
در علم تکنولوژی فکر میگه انگشتی خطایی که به سوی دیگری دراز میکنی چهار انگشت به طرف توستسلام
مثل اینکه دل پری از پسرا داریها !!!!
نه بابا اینطورهام هم نیست .
دختر ها هم خوب و بد دارن درست مثل پسرا .
شاد باشید .
هر کس هر بلایی که سرت آورده معلومه خیلی درد داشته که اینطور نسبت به پسر ها عقده پیدا کردی.
مسئله و مشکل افرادی مثل شما اینه که انسان ها رو "دختر" و "پسر" می بینند. "انسان بودن" اونها ارزشش رو از دست میده. در نتیجه شما فکر میکنی پسر ها "دروغگو" هستند ولی دختر ها نیستند یا کمتر دروغ میگند. در صورتی که اینچنین نیست.
به هر حال اگر کسی سرت رو کلاه گذاشته یا با احساساتت بازی کرده و ضربه ی روحی و شایدم جسمی خوردی بهتره به جای اینکارها به روانپزشک مراجعه کنی. اینطوری خودت رو هم جلوی بقیه مثل یه انسان سطحی و نادان نشون نمیدی.
ای بابا اینجوری هم نیست حالا اگر بچه ها توی باشگاه چیزی میزارن برای شوخی وخنده است والا هم پسرا خوبند هم دخترا نکنه یکی بهت نارو زده خفت اونو بچسب نه همه روچرا جدیدا پسرا همشون دور رو شدن ؟
چرا پسرا آدم نیستن ؟
چرا پسرا فقط میمونن ؟
دخترا اگه شما هم ازشون سوال دارین بپرسین
چرا جدیدا پسرا همشون دور رو شدن ؟
چرا پسرا آدم نیستن ؟
چرا پسرا فقط میمونن ؟
تا زماني كه بما جنس دو رو بفروشند ما هم ناچاريم دو رو باشيم....منظور از جنس(دخملها ميباشند)چرا جدیدا پسرا همشون دور رو شدن ؟
چرا پسرا آدم نیستن ؟
چرا پسرا فقط میمونن ؟
موافقمیادت باشه که اگر از "همهشون" ضربه خوردی پس صد در صد خودت مشکل داری. یادت باشه اگر کسی در خونش رو یه قفل محکم بزنه کار آقا دزده خیلی سخت تر میشه. اگر همه سرت کلاه گذاشتند از بی عرضگی خودت هست.
خوش باشی
پسردورو دختردورو نصیبش میشهتا زماني كه بما جنس دو رو بفروشند ما هم ناچاريم دو رو باشيم....منظور از جنس(دخملها ميباشند)
تا زماني كه بين موجوداتي ناشناخته اي همانند زنها باشيم..بايد هم امثال شما فك كنند كه آدم نيستيم..فرشته هستيم كه شما دخملها رو تحمل ميكنيم........
خب عزيزم شماها هم ميمونيد ...............چون يه ريز آرايش ميكنيد و دلقك بازي در مياريد تا يه پسر بدبخت رو تور كنيد.......
به دخملهاي خوبي كه چه من ميشناسم وچه نميشناسم بر نخور....خب خورد هم خورد نوش جونتون
عوامري باشه درخدمت هستيم.........![]()
چرا پسرا آدم نیستن ؟
چرا پسرا فقط میمونن ؟
چرا پسرا آدم نیستن ؟
چرا پسرا فقط میمونن ؟
منم همین رو میگمتا زماني كه بما جنس دو رو بفروشند ما هم ناچاريم دو رو باشيم....منظور از جنس(دخملها ميباشند)
تا زماني كه بين موجوداتي ناشناخته اي همانند زنها باشيم..بايد هم امثال شما فك كنند كه آدم نيستيم..فرشته هستيم كه شما دخملها رو تحمل ميكنيم........
خب عزيزم شماها هم ميمونيد ...............چون يه ريز آرايش ميكنيد و دلقك بازي در مياريد تا يه پسر بدبخت رو تور كنيد.......
به دخملهاي خوبي كه چه من ميشناسم وچه نميشناسم بر نخور....خب خورد هم خورد نوش جونتون
عوامري باشه درخدمت هستيم.........![]()
توضیح میمونن یعنی خیلی دلقک و مسخره هستن
من از همشون خوردم هیچکدوم آدم نبودن
پسر خوب دیدی سلام برسون![]()
یه شعری بود قدیما یادتونه؟چرا جدیدا پسرا همشون دور رو شدن ؟
چرا پسرا آدم نیستن ؟
چرا پسرا فقط میمونن ؟
بابا خیلی با حالی تو
از کدوم پسر خوردی که این همه مینالی؟
شما دخترا خیلی پررویید.
![]()
من واقعا واسه شخصیت شما متاسفام این چیزایی که نوشتی ممکنه از چندتا مشکل که واست به وجود اومده سرچشمه گرفته باشه که به 2تاش اشاره میکینمچرا جدیدا پسرا همشون دور رو شدن ؟
چرا پسرا آدم نیستن ؟
چرا پسرا فقط میمونن ؟
من واقعا واسه شخصیت شما متاسفام این چیزایی که نوشتی ممکنه از چندتا مشکل که واست به وجود اومده سرچشمه گرفته باشه که به 2تاش اشاره میکینم
1-همون طور که یکی از دوستان عزیز توی این تاپیک نوشتن احتمال داره شما به واسطه بی تجربگی و کم عقلیت از یه پسر بدتور خورده باشی که این شکلی جبهه گرفتی
2-هیچ پسری تا به حال بهت ابراز علاقه نکرده و این واست یه عقده شده یا به قول معروف: گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه رژیمم
در ضمن خلی بده که واسه جمع کردن امتیاز که نمیدونم به چه دردت میخوره بی شخصیت بازی در بیاری و به جنس مخالفت که خیلی تو کف اون هستی توهین کنی
![]()
از پسرا باشگاه خواهش میکنم یکی از خود گذشتکی کنه به ایشون ابراز علاقه کنه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چندتا....؟! | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
چندتا دوست داری؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
بیا تو چندتا از خصوصیات فیلم های ایرانی رو بگو!@ | گفتگوی آزاد | 32 | |
![]() |
چندتا حرف حساب... | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
چندتا سوال جواب درست و حسابی | گفتگوی آزاد | 7 |