سوالاتتون خيلي بي ادبانه بود... اگر كسي بهتون بي احترامي كرده دليلي نداره به همه آقايون توهين شه... همه مثل هم نيستند
ایشون گفته بودن من از خیلیا خوردم(خوب کسی که یه بار بدی میبینه برای بار دوم باید یکم حواسشو جمع کنه)کاش اینقدر زود قضاوت نمی کردیم راجع به آدما....!
آخجون دعوا...........![]()
ایشون گفته بودن من از خیلیا خوردم(خوب کسی که یه بار بدی میبینه برای بار دوم باید یکم حواسشو جمع کنه)
من قضاوتم این بود
اگه اشتباه بوده معذرت میخوام
بعد ببخشید کجای این جمله انقدر خنده دار بود که دلتون رو هم گرفتید ومی خندید ......
ببخشیتا شوما عمو تورج ما نیستی؟ما یه عمو تورج داشتیم دیگه نیستش احیانا شوما اوشون نیستی؟![]()
بعد ببخشید کجای این جمله انقدر خنده دار بود که دلتون رو هم گرفتید ومی خندید ......
از کجا مشناسی؟
درموردش چی گفتن؟
و کی بهت گفته؟
تا بگم همونم یا نه..دی
من با اون جمله ای ک گفته بودین آدماییی ک دو رو باشن به پست آدم دورو می خورن مشکل دارم یعنی اصلا قبولش ندارم!!!!
نیازی به معذرت خواهی نیست بالاخره هر کسی یه نظری داره....
چرا هستم....دی
ای کاش میموندی.....دی
مشکلش کجاس فرزانه خانوم؟
وقتی من هر چن وقت یه باز با یکی دوست میشم(منظورم با ایشون نیست)(مثاله) یعنی ارزشی واسه دخترای مقابلم قائل نیستم پس باید به اونام حق بدم که بخوان منو سرکار بذارن یا بهم بدی کنن
اگه عشقه یکی باید باشه
البته عشقای بعدیم وجود دارند
اما وقتی سرکاری یا وقت گذرونیه دیگه ضربه خوردن یه چیز طبیعیه!
محله زندگیتو بگو کجاس؟
چرا جدیدا پسرا همشون دور رو شدن ؟
چرا پسرا آدم نیستن ؟
چرا پسرا فقط میمونن ؟
دخترا اگه شما هم ازشون سوال دارین بپرسین
ببخشید اونیکه نوشتم پس محله بنده نوازه؟
اردبیل هستش....من نمیدونم کجاس خودت توضیح بده
تمام حرفاتون درست.....
اما حرف من اینه : اگه خدایی نکرده یه روز یه آدم دو رو به پست شما بخوره!!!! دلیلش دوروییِ شماست؟ یا نه؟ دلایل دیگه ای هم می تونه داشته باشه؟ مثل بدشانسی!مثل امتحان! مثل سادگی!مثل نادونی!و.....
اینکه خیلی راحت بگیم اگه طرفت دورو بوده چون خودت دورو بودی یکم بی انصافیه! حالا نه صرفا تو این مورد!کلا تو هر مسئله ای نمیشه اینقدر کلی نظر داد!در هر صورت معذرت می خوام من اصولا سعی می کنم تو اینجور تایپیکا نیام ! یکم مشکل اعصاب دارم
موفق باشین...
معلومه که حرف منم این نبوده و نخواهد بود
شک نکنید
منظور من همونجور که تو همین پست قبیلمم گفتم این بود که خودم صافو صادقانه جلو نرمو انتخابمم صادقانه نباشه(اینجاست که باید اگه بدیم دیدم ناراحت نشم)چون خودم احساسم خوب نبوده
کاملا حق با شماست
یا از شانس بد
یا از انتخاب اشتباه
یا از سادگی
و یا مثه من از صداقت زیاد ضربه میخوره
اوکی ...
پس خدا رو شکر منظور هر دومون یکی بوده حرف شمام کاملا درسته کسی ک با احساسات دیگران بازی می کنه مطمئنا یه روز ضربه می خوره و حقشم هست
ولی صداقت زیاد هیچ وقت بد نیست اگه به همراهش علاوه بر احساسات ، عقل هم وجود داشته باشه....
هرچند زدنِ این حرفا راحته اما تو شرایطش عمل کردن بهش خیلی سخته!
خدارو صد هزار مرتبه شکر
واقعا حق با شماست
عمل کردن به خیلی چیزا واقعا سخت میشه
حتی وقتی خود آدمم میدونه که امکان اشتباه وجود داره
مخصوصا بار اول که سن آدم کم باشه و کلا احساسی عمل کنه
من از صداقت زیادم ناراحت نیستم و همیشه به صداقتم پایبند میمونم
از حرفاتون واقعا ممنونم
سلامتو شاد باشید ایشالا
خیلی خوبه ک به صداقتتون پایبندین هنوز! آفرین
منم از شما ممنونم شبتون خوش
ببینید به ها ما اینجا همه باهم دوستیم. قصد توهین ندارم اما بنظرم. رفتار هرکس باز تاب رفتارشو دربر داره.....
وقتی یک خانم برخورد درست داشته باشه طرف رو در روش هم درست باهاش برخورد میکنه....
همه چی بستگی به خودمون داره....
چرا پسرا آدم نیستن ؟
چرا پسرا فقط میمونن ؟
چرا پسرا آدم نیستن ؟
چرا پسرا فقط میمونن ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |