چقدر مومنيد ؟!!!!!

چقدر مومنيد ؟!!!!!

• خيلي زياد

رای: 1 3.4%
  • تقريبا زياد

رای: 6 20.7%
  • در حد متوسط

رای: 9 31.0%
  • زياد به دين كاري ندارم

رای: 13 44.8%

• مجموع رای دهندگان
    29

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

چقدر مومنيد ؟
( بيشتر منظورم اين كه چقدر به دستورات دين عمل ميكنيد )

:d

آخرین ویرایش:

Belle Fille

عضو جدید
سلام

چقدر مومنيد ؟
چقدر دين داريد ؟
چقدر هر كاري ميخوايد بكنيد اول فكر ميكنيد با دين ميخونه يا نه ؟

:d

من اصلا به دین کاری ندارم. اما به خدا اعتقاد دارم. اونو یک انرژی کیهانی و هستی بخش می بینم که در درون همه ی ما وجود داره.
نمی دونم منظورتون دقیقا از هر کاری! چی هست. اما به هر حال همیشه قبل از هر اقدامی سعی می کنم خوب یا بد بودنش رو با ملاک عقل و خردم بسنجم.:gol:
پس اگه منظورتون از مومن بودن تقید به دین یا آیین به خصوصی هست. نه اصلا مومن نیستم.

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم باید یه معیاری باشه تو زندگیم که باهاش پیش برم

چه معیاری بهتر از یه دین؟!
و چه دینی بهتر از اسلام ؟!

تا اونجا که بتونم و مقتضیات زمان و جامعه اجازه بده با دین پیش میرم.

گزیزه

عضو جدید
واقعا آدم نمیتونه بگه ...آسون نیست ...تا می خوای یکی از این چهار گزینه رو انتخاب کنی به خودت شک میکنی ...

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من پیرو دین هستم
ولی نه دینی که به اسم اسلام تو جامعه ما رواج داره

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب
اكقريت دوستان تقريبا يه نظر رو دارند و يا به هم نزديك
به نظر شما اون كسي كه شب قدر ميشينه كلي گريه ميكنه و بعدش فردا انگار نه انگار بهتره يا اوني كه اصلا مثل اون اعتقادي نداره و فقط به خدا اعتقاد داره ولي ميره به يه بد بختي يه كمكي ميكنه
؟

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم باید یه معیاری باشه تو زندگیم که باهاش پیش برم

چه معیاری بهتر از یه دین؟!
و چه دینی بهتر از اسلام ؟!

تا اونجا که بتونم و مقتضیات زمان و جامعه اجازه بده با دین پیش میرم.
نظر شما در مورد حجاب به اين شكل كه تو جامعه هستش مثلا چطوري ؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوال تاپیکتون با سوال نظر سنجی نمی خونه!
مومن بودن با ایمان داشتن فرق میکنه!

ایمان داشتن رو من اینجوری تفسیر میکنم که طرف معتقد باشه و قبول داشته باشه که اسلام بهترین راه برای رسیدن به سعادته و مطمئن باشه اگر طبق اصول اسلام رفتار کنه خوشبخت میشه.

ولی مومن بودن رو این میدونم که این فرد در عمل چقدر به اصول اسلامی عمل میکنه و چقدر در واقعیت احکام و اخلاقیات اسلامی رو رعایت می کنه.
خیلی ها ایمان دارن ولی مومن نیستند!
توی قرآن هم اومده که "نگویید ایمان آوردیم، بگویید اسلام آوردیم"

حالا کدومش منظور شماست؟

اگر مومن بودن منظورتونه که به شخصه به خودم 0 میدم، اگر هم ایمان داشتن منظورتونه، 100 میدم....

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جالب
به نظر شما اون كسي كه شب قدر ميشينه كلي گريه ميكنه و بعدش فردا انگار نه انگار بهتره يا اوني كه اصلا مثل اون اعتقادي نداره و فقط به خدا اعتقاد داره ولي ميره به يه بد بختي يه كمكي ميكنه
؟
عزیزم چرا اینجوری دسته بندی میکنی
یا صفر یا صد
به نظر من اونی از همه بهتره که هم به خدا اعتقاد داره هم به بقیه کمک میکنه هم اونی که میشینه شب قدر گریه میکنه:D

Belle Fille

عضو جدید
جالب
؟

مسلما شخص دوم خیلی ارزشمند تره.:gol: ببخشید تشکر نداشتم:redface:

اما در جوامع مذهبی مثل ما این تفکر رو در بین مردم رواج دادند که کسی که بی دین یا کافره آدم بد ذات و گمراهی هست که احتمالا هم به خاطر این اندیشه ش باید تا ابد در آتش دوزخ بسوزه. حالا فرقی نمی کنه که طرف یک انسان والا باشه. تو زندگی ش حق کسی رو نخورده باشه، و تمام صفت های یک فرد نیکوکار رو داشته باشه، همین که بی دینه کافیه که مورد غضب و شماتت و آزار همه قرار بگیره.

اما برعکس طرف نماز و روزه هاش ترک نمی شه، صد بار رفته مکه دور حرم چرخ زده اما دزده، نزول خوره، دروغگو و فریبکاره، آدم کشه!!..... همه می گن بازم چون مسلمونه یا دین داره خدا گناهاش رو می بخشه...!!!!!!

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال تاپیکتون با سوال نظر سنجی نمی خونه!
مومن بودن با ایمان داشتن فرق میکنه!

ایمان داشتن رو من اینجوری تفسیر میکنم که طرف معتقد باشه و قبول داشته باشه که اسلام بهترین راه برای رسیدن به سعادته و مطمئن باشه اگر طبق اصول اسلام رفتار کنه خوشبخت میشه.

ولی مومن بودن رو این میدونم که این فرد در عمل چقدر به اصول اسلامی عمل میکنه و چقدر در واقعیت احکام و اخلاقیات اسلامی رو رعایت می کنه.
خیلی ها ایمان دارن ولی مومن نیستند!
توی قرآن هم اومده که "نگویید ایمان آوردیم، بگویید اسلام آوردیم"

حالا کدومش منظور شماست؟

اگر مومن بودن منظورتونه که به شخصه به خودم 0 میدم، اگر هم ایمان داشتن منظورتونه، 100 میدم....
درست ميگيد ;)
اين بحث اين قدر پيچيده و گستردست كه خيلي جا كار داره
خودمم آخر نفميدم منظورم چي:d
ممنون

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسلما شخص دوم خیلی ارزشمند تره.:gol: ببخشید تشکر نداشتم:redface:

اما در جوامع مذهبی مثل ما این تفکر رو در بین مردم رواج دادند که کسی که بی دین یا کافره آدم بد ذات و گمراهی هست که احتمالا هم به خاطر این اندیشه ش باید تا ابد در آتش دوزخ بسوزه. حالا فرقی نمی کنه که طرف یک انسان والا باشه. تو زندگی ش حق کسی رو نخورده باشه، و تمام صفت های یک فرد نیکوکار رو داشته باشه، همین که بی دینه کافیه که مورد غضب و شماتت و آزار همه قرار بگیره.

اما برعکس طرف نماز و روزه هاش ترک نمی شه، صد بار رفته مکه دور حرم چرخ زده اما دزده، نزول خوره، دروغگو و فریبکاره، آدم کشه!!..... همه می گن بازم چون مسلمونه یا دین داره خدا گناهاش رو می بخشه...!!!!!!
بازمهمون دسته بندیه صفر وصد:wallbash:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا خودتو نزن. من دسته بندی نکردم!!!:surprised:
من می گم دید بیشتر آدم ها نسبت به آدم هایی که دین ندارند منفیه ولو اینکه طرف انسان درستی باشه؟
غیر از اینه که می گم؟؟!!
نه حق با شماست
ولی من به شخصه زیاد به این که ادما در مورد من چی میگن فکر نمیکنم
من واسه خودم اعتقاداتی دارم که هیچ کس نمیتونه عوضش کنه مگه اینکه با دلیل و برهان محکم
اصولا نباید واسه حرف مردم ارزش قائل شد

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر شما در مورد حجاب به اين شكل كه تو جامعه هستش مثلا چطوري ؟
خودم رو میگم.
چادری نیستم اما تیپم جوری نیس که تو چشم باشه.
الحق اینجوری خودم راحت ترم.
نگاه آقایون واقعا سنگینتر از اونیه که بتونم تحمل کنم!
من اینطوری ام البته،شاید بعضی ها براشون مهم نباشه...
و شاید حجابم اونجور که تو احادیث اومده نیست (گردی صورت و این حرفها...) اما بنظرم به مقتضای زمان و جامعه مناسبه!

@spacechild@

عضو جدید
باید یه گزینه میذاشتی که هیچ کاری ندارم.
من اونو انتخاب می کردم.

ram_call17

عضو جدید
حالا خودتو نزن. من دسته بندی نکردم!!!:surprised:
من می گم دید بیشتر آدم ها نسبت به آدم هایی که دین ندارند منفیه ولو اینکه طرف انسان درستی باشه؟
غیر از اینه که می گم؟؟!!
باید تو بحثا واژه دین تعریف بشه که آیا ایده ال دین را میگید یا نه انچه که الان تصور میشه ازش.احتمالا دومیه.از یه طرف آدمای مذهبی نوعی حرص تو جمع کردن صواب دارن و در عین حال با دین میشه خیلی چیزا رو توجیه کرد.از طرفی دین میتونه یه سری حدو مرز واسه طرفش بزاره که اونو بی آزار می کنه نسبت به اطرافیانش.در کل نیشه نظر قطعی دادو مهر زد.فکر می کنم کلا آدم باید اصالتی تو خونش باشه تا رفتارش درست باشه.

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باید تو بحثا واژه دین تعریف بشه که آیا ایده ال دین را میگید یا نه انچه که الان تصور میشه ازش.احتمالا دومیه.از یه طرف آدمای مذهبی نوعی حرص تو جمع کردن صواب دارن و در عین حال با دین میشه خیلی چیزا رو توجیه کرد.از طرفی دین میتونه یه سری حدو مرز واسه طرفش بزاره که اونو بی آزار می کنه نسبت به اطرافیانش.در کل نیشه نظر قطعی دادو مهر زد.فکر می کنم کلا آدم باید اصالتی تو خونش باشه تا رفتارش درست باشه.
البته نمیشه خیلی رو اصالتو این چیزا تکیه کرد
بسیار انسانهایی وجود دارند که اصالت دارند ولی عدالت ندارند و همین بی عدالتی در تصمیم گیریهاشون بین اونا و خدا فاصله انداخته

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
حکمت 31 نهج البلاغه

و درود خدا بر او ، فرمود : (از ايمان پرسيدند ، جواب داد)
شناخت پايه هاى ايمان : ايمان بر چهار پايه استوار است : صبر ، يقين ، عدل و جهاد . صبر نيز بر چهار پايه قرار دارد . شوق ، هراس ، زهد و انتظار. آن كس كه اشتياق بهشت دارد ، شهوت هايش كاستى گيرد ، و آن كس كه از آتش جهنّم مى ترسد ، از حرام دورى مى گزيند ، و آن كس كه در دنيا زهد مى ورزد ، مصيبت را ساده پندارد ، و آن كس كه مرگ را انتظار مى كشد در نيكى ها شتاب مى كند . يقين نيز بر چهار پايه استوار است : بينش زيركانه ، دريافت حكيمانة واقعيت ها ، پند گرفتن از حوادث روزگار ، و پيمودن راه درست پيشينيان . پس آن كس كه هوشمندانه به واقعيت ها نگريست ، حكمت را آشكارا بيند ، و آن كه حكمت را آشكارا ديد ، عبرت آموزى را شناسد ، و آن كه عبرت آموزى شناخت گويا چنان است كه با گذشتگان مى زيسته است . و عدل نيز بر چهار پايه بر قرار است : فكرى ژرف انديش ، دانشى عميق و به حقيقت رسيده ، نيكو داورى كردن و استوار بودن در شكيبايى . پس كسى كه درست انديشد به ژرفاى دانش رسيد و آن كس كه به حقيقت دانش رسيد ، از چشمة زلال شريعت نوشيد ، پس كسى كه شكيبا شد در كارش زياده روى نكرده با نيكنامى در ميان مردم زندگى خواهد كرد . و جهاد نيز بر چهار پايه استوار است : امر به معروف ، نهى از منكر ، راستگويى در هر حال ، و دشمنى با فاسقان . پس هر كس به معروف امر كرد ، پشتوانه نيرومند مؤمنان است ، و آن كس كه از زشتى ها نهى كرد ، بينى منافقان را به خاك ماليد ، و آن كس كه در ميدان نبرد صادقانه پايدارى كند حقّى را كه بر گردن او بوده ادا كرده است ، و كسى كه با فاسقان دشمنى كند و براى خدا خشم گيرد ، خدا هم براى او خشم آورد ، و روز قيامت او را خشنود سازد .
شناخت اقسام كفر و ترديد : و كفر بر چهار ستون پايدار است : كنجكاوى دروغين. ستيزه جويى و جُدُل ، انحراف از حق و دشمنى كردن . پس آن كس كه دنبال توهم و كنجكاوى دروغين رفت به حق نرسيد . و آن كس كه به ستيزه جويى و نزاع پرداخت از ديدن حق نابينا شد ، و آن كس كه از راه حق منحرف گرديد ، نيكويى را زشت ، و زشتى را نيكويى پنداشت و سر مست گمراهى ها گشت ، و آن كس كه دشمنى ورزيد پيمودن راه حق بر او دشوار و كارش سخت ، و نجات او از مشكلات دشوار است . و شك چهار بخش دارد : جدال در گفتار ، ترسيدن ، دو دل بودن ، و تسليم حوادث روزگار شدن . پس آن كس كه جدال و نزاع را عادت خود قرار داد از تاريكى شُبهات بيرون نخواهد آمد و آن كس كه از هر چيزى ترسيد همواره در حال عقب نشينى است ، و آن كس كه در ترديد و دودلى باشد زير پاى شيطان كوبيده خواهد شد ، و آن كس كه تسليم حوادث گردد و به تباهى دنيا و آخرت گردن نهد ، و هر دو جهان را از كف خواهد داد .

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
دین چیز خیلی خوبیه
اما من آزادگی رو بیشتر دوست دارم.قربون خدا و شما برم
مرسی