سلام
چقدر مومنيد ؟
چقدر دين داريد ؟
چقدر هر كاري ميخوايد بكنيد اول فكر ميكنيد با دين ميخونه يا نه ؟
![]()
نظر شما در مورد حجاب به اين شكل كه تو جامعه هستش مثلا چطوري ؟به نظرم باید یه معیاری باشه تو زندگیم که باهاش پیش برم
چه معیاری بهتر از یه دین؟!
و چه دینی بهتر از اسلام ؟!
تا اونجا که بتونم و مقتضیات زمان و جامعه اجازه بده با دین پیش میرم.
عزیزم چرا اینجوری دسته بندی میکنیجالب
اكقريت دوستان تقريبا يه نظر رو دارند و يا به هم نزديك
به نظر شما اون كسي كه شب قدر ميشينه كلي گريه ميكنه و بعدش فردا انگار نه انگار بهتره يا اوني كه اصلا مثل اون اعتقادي نداره و فقط به خدا اعتقاد داره ولي ميره به يه بد بختي يه كمكي ميكنه
؟
جالب
اكقريت دوستان تقريبا يه نظر رو دارند و يا به هم نزديك
به نظر شما اون كسي كه شب قدر ميشينه كلي گريه ميكنه و بعدش فردا انگار نه انگار بهتره يا اوني كه اصلا مثل اون اعتقادي نداره و فقط به خدا اعتقاد داره ولي ميره به يه بد بختي يه كمكي ميكنه
؟
درست ميگيدسوال تاپیکتون با سوال نظر سنجی نمی خونه!
مومن بودن با ایمان داشتن فرق میکنه!
ایمان داشتن رو من اینجوری تفسیر میکنم که طرف معتقد باشه و قبول داشته باشه که اسلام بهترین راه برای رسیدن به سعادته و مطمئن باشه اگر طبق اصول اسلام رفتار کنه خوشبخت میشه.
ولی مومن بودن رو این میدونم که این فرد در عمل چقدر به اصول اسلامی عمل میکنه و چقدر در واقعیت احکام و اخلاقیات اسلامی رو رعایت می کنه.
خیلی ها ایمان دارن ولی مومن نیستند!
توی قرآن هم اومده که "نگویید ایمان آوردیم، بگویید اسلام آوردیم"
حالا کدومش منظور شماست؟
اگر مومن بودن منظورتونه که به شخصه به خودم 0 میدم، اگر هم ایمان داشتن منظورتونه، 100 میدم....
بازمهمون دسته بندیه صفر وصدمسلما شخص دوم خیلی ارزشمند تره.ببخشید تشکر نداشتم
اما در جوامع مذهبی مثل ما این تفکر رو در بین مردم رواج دادند که کسی که بی دین یا کافره آدم بد ذات و گمراهی هست که احتمالا هم به خاطر این اندیشه ش باید تا ابد در آتش دوزخ بسوزه. حالا فرقی نمی کنه که طرف یک انسان والا باشه. تو زندگی ش حق کسی رو نخورده باشه، و تمام صفت های یک فرد نیکوکار رو داشته باشه، همین که بی دینه کافیه که مورد غضب و شماتت و آزار همه قرار بگیره.
اما برعکس طرف نماز و روزه هاش ترک نمی شه، صد بار رفته مکه دور حرم چرخ زده اما دزده، نزول خوره، دروغگو و فریبکاره، آدم کشه!!..... همه می گن بازم چون مسلمونه یا دین داره خدا گناهاش رو می بخشه...!!!!!!
خوب حالا کدومش؟ یعنی من رای ندمدرست ميگيد
اين بحث اين قدر پيچيده و گستردست كه خيلي جا كار داره
خودمم آخر نفميدم منظورم چي
ممنون
بازمهمون دسته بندیه صفر وصد![]()
خوب حالا کدومش؟ یعنی من رای ندم؟
نه حق با شماستحالا خودتو نزن. من دسته بندی نکردم!!!
من می گم دید بیشتر آدم ها نسبت به آدم هایی که دین ندارند منفیه ولو اینکه طرف انسان درستی باشه؟
غیر از اینه که می گم؟؟!!
خودم رو میگم.نظر شما در مورد حجاب به اين شكل كه تو جامعه هستش مثلا چطوري ؟
باید تو بحثا واژه دین تعریف بشه که آیا ایده ال دین را میگید یا نه انچه که الان تصور میشه ازش.احتمالا دومیه.از یه طرف آدمای مذهبی نوعی حرص تو جمع کردن صواب دارن و در عین حال با دین میشه خیلی چیزا رو توجیه کرد.از طرفی دین میتونه یه سری حدو مرز واسه طرفش بزاره که اونو بی آزار می کنه نسبت به اطرافیانش.در کل نیشه نظر قطعی دادو مهر زد.فکر می کنم کلا آدم باید اصالتی تو خونش باشه تا رفتارش درست باشه.حالا خودتو نزن. من دسته بندی نکردم!!!
من می گم دید بیشتر آدم ها نسبت به آدم هایی که دین ندارند منفیه ولو اینکه طرف انسان درستی باشه؟
غیر از اینه که می گم؟؟!!
البته نمیشه خیلی رو اصالتو این چیزا تکیه کردباید تو بحثا واژه دین تعریف بشه که آیا ایده ال دین را میگید یا نه انچه که الان تصور میشه ازش.احتمالا دومیه.از یه طرف آدمای مذهبی نوعی حرص تو جمع کردن صواب دارن و در عین حال با دین میشه خیلی چیزا رو توجیه کرد.از طرفی دین میتونه یه سری حدو مرز واسه طرفش بزاره که اونو بی آزار می کنه نسبت به اطرافیانش.در کل نیشه نظر قطعی دادو مهر زد.فکر می کنم کلا آدم باید اصالتی تو خونش باشه تا رفتارش درست باشه.
الان خيليا دارن مثل شما ميشندباید یه گزینه میذاشتی که هیچ کاری ندارم.
من اونو انتخاب می کردم.