چقدر فاجعه ی 2012 رو جدی گرفتین؟؟؟

ceaselife

عضو جدید
نظرت راجب این چیه که اگه آنروپی به سمت کاهش میل کنه زمان باز می گرده؟
کاری که دیوید کاپر فیلد کرد

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرت راجب این چیه که اگه آنروپی به سمت کاهش میل کنه زمان باز می گرده؟
کاری که دیوید کاپر فیلد کرد

دیوید ماپرفیلد یه "شعبده بازه"............. اگه منم میتونستم کارای اون رو بکنم الان من توی تلویزیون شو اجرا میکردم...............:D

saeed_pacino

عضو جدید
فقط شیطان پرستان به نابودی جهان در سال 2012 اعتقاد دارن.نکنه شما هم........

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته من قصد توهین ندارم و بد برداشت نکنی من خودم هم مسلمون زادم....
ظهور آقا فقط از دید ما مسلمونای شیعه دوازده امامی که به زور 100 هزار نفر میشیم وجود داره...پس تکلیف اون 4 میلیارد و 900 میلیون نفر بقیه چی؟؟؟!!!!
وقتي آقا (براي ظهورش صلوات) ظهور كنه اونها هم خواه ناخواه خواهند فهميد كه ما پربيراه نمي گفتيم.

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من كه اصلا اعتقاد ندارم مگه دنيا الكيه. ولي بذار يه پيشگويي هم من بكنم :
دنيا نابود نخواهد شد ولي پايان عمر اسرائيل نزديكه شايد هم تو همون سال 2012 اتفاق بيفته.:thumbsdown:

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که خوابو خوراک ندارم از فکرش:D
ولی گذشته از شوخی نکنه جدی جدی دو سال دیگه پودر شیم:cry::cry:

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر قضیه ی 2012 رو جدی گرفتین؟؟
لطفا نظراتتون رو بنویسید ...........

بهترین نظر رو آقای شفیعی سروستانی در این رابطه عنوان کردن در برنامه راز که گفتن اینها دارن برا خودشون یکم اذعان عمومی رو همراه میکنن تا با ما وارد جنگ بشن و اسمش رو گذاشتن نبرد آخر الزمانی اما در حقیقت این یه قسمت از پروسه ای از برنامه جهان تک قطبی هست که برای جلوگیری از قیام مهدی (عج) انجام میدن و متاسفانه یه عده فکر میکنن آخر الزمان اون موقع هست اون هم توی مملکت خودمون. البته یه سری بحث های دیگه هم ایشون کردن که اگه همون قسمت راز رو دانلود کنید بهتر متوجه میشید.

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز

Relampago

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم مقاله ای خوندم که یه آقایی به نام نوستر داموس این پیش بینی رو کرده که البته برمی گرده به چندصد سال پیش.از پیش بینی های دیگه اش می تونم به جنگهای جهانی اول و دوم اشاره کنم.:)

حقیقت اینه که من اهمیتی بهش نمیدم
یعنی تو برنامه ریزی هام تاثیری نداره
من کار خودمو میکنم
اما بدمم نمیاد واقعیت داشته باشه

sarvestan1987

عضو جدید
درود
از وقتی خوندم که تو کتاب اموات مصریان باستان در مورد این فاجعه نوشته شده ..بیشتر بهش فکر میکنم.
اما ترسی ندارم...فوووووووووووقش میمیریم.

pari ko0cho0lo0

عضو جدید
بهترین نظر رو آقای شفیعی سروستانی در این رابطه عنوان کردن در برنامه راز که گفتن اینها دارن برا خودشون یکم اذعان عمومی رو همراه میکنن تا با ما وارد جنگ بشن و اسمش رو گذاشتن نبرد آخر الزمانی اما در حقیقت این یه قسمت از پروسه ای از برنامه جهان تک قطبی هست که برای جلوگیری از قیام مهدی (عج) انجام میدن و متاسفانه یه عده فکر میکنن آخر الزمان اون موقع هست اون هم توی مملکت خودمون. البته یه سری بحث های دیگه هم ایشون کردن که اگه همون قسمت راز رو دانلود کنید بهتر متوجه میشید.

کاملا باهات موافقم

saina'

عضو جدید
اون روز تقویم قبیله ی یاماها به پایان میرسه!اونقدر عقل ندارن یکی دیگه بسازن میگن آخر دنیاس...
همه ش خرافاته بابا...!

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

همش دروغه

اون روز تقویم قبیله ی یاماها به پایان میرسه!اونقدر عقل ندارن یکی دیگه بسازن میگن آخر دنیاس...
همه ش خرافاته بابا...!

همش حرفه....هیشکی ازاینده خبرنداره....!!!خیالتون راحت

دقیقا....

آقا ما که رسیدیم ته خط بالاتر از سیاهی هم رنگی نیست.بزار هر اتفاقی می خواد بیفته.شاید جسم ما از بین بره اما روح ما جاویدان خواهد بود.

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام
همش حرفقه مفته.:biggrin::biggrin::biggrin:
اظهاراته جدیدی هم کردن واسه توجیح پیشگوییشون که بهتون میگم:
یکی از خبر گذاری ها اعلام کرده :
طبق اطلاعات درز کرده از مرکز تحقیقات سریه آمریکا رو موجودات فضایی مشخص شده یه سفینه ی فضایی در ابعاد 200کیلومتر در 200 کیلومتر از نزدیکیه پولوتون گذشته داره به سمت زمین میاد و تا 21.دسامبر 2012 به زمین میرسه.:biggrin::biggrin::biggrin:
البته یه سوتیه فاحش دادن که تحلیلگران منوجهش شدن::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
امروزه حتی با پیشرفته ترین تجهیزات نمیشه از فاصله ای که گفته شد اجسام با ابعاد کمتر از 1000 کیلومتر رو تشخیص داد.;)