alborz_3000
اخراجی موقت
یعنی هنوز فکرم پیش یکی دیگست، نمیدونم چرا فکرش از ذهنم پاک نمیشه با اینکه 8سال گذشته. خدا نیاره اون روزیو که بخوام با 2نفر همزمان دوست باشمیعنی هنوز به یکی دیگه فکر می کنی با اینکه با اون دوستی؟
یعنی هنوز فکرم پیش یکی دیگست، نمیدونم چرا فکرش از ذهنم پاک نمیشه با اینکه 8سال گذشته. خدا نیاره اون روزیو که بخوام با 2نفر همزمان دوست باشمیعنی هنوز به یکی دیگه فکر می کنی با اینکه با اون دوستی؟
خب اینجوری که اذیت می شی؟اونم به تو به نظرت فکر می کنه؟یعنی هنوز فکرم پیش یکی دیگست، نمیدونم چرا فکرش از ذهنم پاک نمیشه با اینکه 8سال گذشته. خدا نیاره اون روزیو که بخوام با 2نفر همزمان دوست باشم
نه بابا، اگه فکر میکرد، که 8سال دور از هم نمیگذشتخب اینجوری که اذیت می شی؟اونم به تو به نظرت فکر می کنه؟
پس تو چرا روزای قشنگتو با فکر کردن بهش از بین می بری؟گناه داری؟به قول قدیمیا برا کسی بمیر که لا اقل برات تب کنه؟نه بابا، اگه فکر میکرد، که 8سال دور از هم نمیگذشت
اكه هر دختري يكي مثله تورو داشت كه ديكه غم نداشتنه بابا، اگه فکر میکرد، که 8سال دور از هم نمیگذشت
شما اشتباه میکنی. خیلی از دخترا اصلا به احساسات پسرا اهمیت نمیدند.اكه هر دختري يكي مثله تورو داشت كه ديكه غم نداشت
8سال كذشته و فراموشش نكردي؟
.شما اشتباه میکنی. خیلی از دخترا اصلا به احساسات پسرا اهمیت نمیدند.
ما که اهمیت میدیم...شما اشتباه میکنی. خیلی از دخترا اصلا به احساسات پسرا اهمیت نمیدند.
ثابت کنما که اهمیت میدیم...
اكه هر دختري يكي مثله تورو داشت كه ديكه غم نداشت
8سال كذشته و فراموشش نكردي؟
نظرت محترمه اما فقط برای اهل دلجسارته.ولی ه تایپک پر از دروغی.
ما که bfوgfو از این جور چیزا نداریم ونخواهیم داشت ولی اگه هم خدایی ناکرده داشتیم اصلا واسه ازدواج بهش فک نمی کردم
دوست فقط مال دو روز دنیاست.....
دختر پسر نداره محبت زیادی همه رو پررو میکنه.خود من استعداد خاصی تو پررو کردن پسر دارم.اگه یه قدم اون بر داره برام .10 نه 2 برابر جوابشو می دمشما اشتباه میکنی. خیلی از دخترا اصلا به احساسات پسرا اهمیت نمیدند.
خب تو از کجا میدونی به تو فک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی هنوز فکرم پیش یکی دیگست، نمیدونم چرا فکرش از ذهنم پاک نمیشه با اینکه 8سال گذشته. خدا نیاره اون روزیو که بخوام با 2نفر همزمان دوست باشم
جسارته.ولی ه تایپک پر از دروغی.
بله، اخرین باری که سراغشو گرفتم 30شهریور تا 1مهر پارسال بود. ولی افسوس که بازم نتیجه ندادخب تو از کجا میدونی به تو فک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه خود تو تو این 8سال سراغشو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو چرا خودتو عصبانی میکنی؟ خوب نظرش این بود دیگهف گرچه اگه همچین نظری داره، نباید وقتشو تلف کنه و بیاد این دروغ ها رو بخونهببخشید تو فضای مجازی بیان دروغ بگن که چی مثلا ...آبروشون نره یا مثلا میخوان مدال طلا بهشون بدن!؟ اینجا که هیچکی همو نمیشناسه...
خب پس حق با تو.........بله، اخرین باری که سراغشو گرفتم 30شهریور تا 1مهر پارسال بود. ولی افسوس که بازم نتیجه نداد
البته من مطمئنم دوسم داره ها، بروز نمیده، ولی دیگه روحیه اقدام مجدد ندارم، تقریبا مثل یه سربازی هستم که مهماتش تموم شده، فرماندشم مردهخب پس حق با تو.........
تو چرا خودتو عصبانی میکنی؟ خوب نظرش این بود دیگهف گرچه اگه همچین نظری داره، نباید وقتشو تلف کنه و بیاد این دروغ ها رو بخونه
مطمئنی خب برای دله خودتم شده یه کاری کن........البته من مطمئنم دوسم داره ها، بروز نمیده، ولی دیگه روحیه اقدام مجدد ندارم، تقریبا مثل یه سربازی هستم که مهماتش تموم شده، فرماندشم مرده
نه این اطمینان من از اعتماد به نفسه بالام ناشی شده،مطمئنی خوب برای دله خودتم شده یه کاری کن........
دوروز دیگه پشیمون نشی.....
میخواستم بگم از اعتماد به نفس بالاته ها...............نه این اطمینان من از اعتماد به نفسه بالام ناشی شده،والا سایمو با تیر میزنه! نمیدونم چرا!!!!!!!!!!!
99/99 درصد دختر پسرا دوس دارن پس چرا انکار میکنن.ببخشید تو فضای مجازی بیان دروغ بگن که چی مثلا ...آبروشون نره یا مثلا میخوان مدال طلا بهشون بدن!؟ اینجا که هیچکی همو نمیشناسه...
خب من که ندارم..............99/99 درصد دختر پسرا دوس دارن پس چرا انکار میکنن.
99/99 درصد دختر پسرا دوس دارن پس چرا انکار میکنن.