چقدر رو دوستت برای ازدواج حساب میکنی؟؟

alborz_3000

اخراجی موقت
یعنی هنوز به یکی دیگه فکر می کنی با اینکه با اون دوستی؟
یعنی هنوز فکرم پیش یکی دیگست، نمیدونم چرا فکرش از ذهنم پاک نمیشه با اینکه 8سال گذشته. خدا نیاره اون روزیو که بخوام با 2نفر همزمان دوست باشم

مخمل

عضو جدید
یعنی هنوز فکرم پیش یکی دیگست، نمیدونم چرا فکرش از ذهنم پاک نمیشه با اینکه 8سال گذشته. خدا نیاره اون روزیو که بخوام با 2نفر همزمان دوست باشم
خب اینجوری که اذیت می شی؟اونم به تو به نظرت فکر می کنه؟

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
ما که bfوgfو از این جور چیزا نداریم ونخواهیم داشت ولی اگه هم خدایی ناکرده داشتیم اصلا واسه ازدواج بهش فک نمی کردم
دوست فقط مال دو روز دنیاست.....

مخمل

عضو جدید
شما اشتباه میکنی. خیلی از دخترا اصلا به احساسات پسرا اهمیت نمیدند.
دختر پسر نداره محبت زیادی همه رو پررو میکنه.خود من استعداد خاصی تو پررو کردن پسر دارم.اگه یه قدم اون بر داره برام .10 نه 2 برابر جوابشو می دم:redface:البته اشتباهه.تو این دوره به تنها چیزی که اهمیت نمی دن احساساته.هیییییییییی

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب تو از کجا میدونی به تو فک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه خود تو تو این 8سال سراغشو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی داره من فکر میکنم رابطه ای که توش اطمینان نباشه بهتره کات بشه

alborz_3000

اخراجی موقت
ببخشید تو فضای مجازی بیان دروغ بگن که چی مثلا ...آبروشون نره یا مثلا میخوان مدال طلا بهشون بدن!؟ اینجا که هیچکی همو نمیشناسه...​
تو چرا خودتو عصبانی میکنی؟ خوب نظرش این بود دیگهف گرچه اگه همچین نظری داره، نباید وقتشو تلف کنه و بیاد این دروغ ها رو بخونه

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته من مطمئنم دوسم داره ها، بروز نمیده، ولی دیگه روحیه اقدام مجدد ندارم، تقریبا مثل یه سربازی هستم که مهماتش تموم شده، فرماندشم مرده
مطمئنی خب برای دله خودتم شده یه کاری کن........
دوروز دیگه پشیمون نشی.....