خدا رو شکر که گفتم من فقط رو خودم و خدا حساب باز می کنمنظر پسرها هم همینه در مورد دختر ها!!!
یعنی حتی رو دخترا هم حساب باز نمی کنم
رو همسایه و فامیل هم حساب باز نمی کنم
فرقی نداره واسه من
اصلا کلا حساب باز کردن رو کسی جز خدا و خودت اشتباهه محضه
خدا رو شکر که گفتم من فقط رو خودم و خدا حساب باز می کنمنظر پسرها هم همینه در مورد دختر ها!!!
شمام خیلی گیریاااااااااااااشما که راس میگید.موفق باشید دختران و پپسران پاک ایران زمین.
شمام خیلی گیریااااااااااااا
بر فرض همه هم دروغ بگن .ولی فک نکنم کسی دوس داشته باشه با دوستش ازدواج کنه...
این فکر اشتباهه...دلیلشم اینه که 90 درصد دوستی های الان احمقانست
ولی من دوستی های سالم و منطقی هم دیدم که آخرش به ازدواج موفق ختم شده...هرچند که تعدادشون خیلی کمه
اگه وجدان وجود داشته باشه اشتباه که نیست هییچ خیلیم انرژی می ده
موافق نیستم.شمام خیلی گیریااااااااااااا
بر فرض همه هم دروغ بگن .ولی فک نکنم کسی دوس داشته باشه با دوستش ازدواج کنه...
lشکل اینه که فرد مناسب پیدا نمیشه.اون حتما مشکل روانی داره.وقتی فرد مقابل انسان مناسبی باشه چه اشکالی داره.
دوستی منطقی و اینکه طرفی حدخودشونو بدونن خیلی هم خوبه و اگه به ازدواج ختم شه خیلی هم بهتره. اگه هم به ازدواج ختم نشه نه چیزی و از دست میدن نه کسی آذار میبینه..بازم تاکید میکنم دوستی کاملا منطقیخودت داری می گی خیلی کمه درصدم دادی 10 درصد به ازدواج ختم میشه
حالا من ازت یه سوال دارم : به عنوان یه ادم عاقل ادم می ارزه واسه همچین درصد و احتمال کمی ریسک کنه ودوست بشه؟
شاید تو زندگی ریسک کردن یه جاهایی لازمه منکرش نمیشم ولی ریسک کردن تو این موضوع احمقانه ترین ریسکه چون اگه نشه ادم چیزی رو از دست می ده که جبرانش غیر ممکنه. ابرو حیثیت شرف غیرت شکست عاطفی اینا پول نیستن که بگی دوباره بشه بدست اورد.
پس به ریسکش نمی ارزه
دوستی دو جنس مخالفو اصلا ول کن اگه یکی از دوستای همجنست(دختر)-به عنوان یه دوست منطقی-باهات قهر کنه یا اینکه دیگه دوست نداشته باشه باتو زیاد رابطه داشته باشه تو ناراحت نمیشی نمیشکنی؟دوستی منطقی و اینکه طرفی حدخودشونو بدونن خیلی هم خوبه و اگه به ازدواج ختم شه خیلی هم بهتره. اگه هم به ازدواج ختم نشه نه چیزی و از دست میدن نه کسی آذار میبینه..بازم تاکید میکنم دوستی کاملا منطقی
احسنت ولی تعریف دوستی خیلی گستردست. مشکلم اینجاست که اکثرا حد خودشونو نمی دونن و غیر منطقی می شن.دوستی منطقی و اینکه طرفی حدخودشونو بدونن خیلی هم خوبه و اگه به ازدواج ختم شه خیلی هم بهتره. اگه هم به ازدواج ختم نشه نه چیزی و از دست میدن نه کسی آذار میبینه..بازم تاکید میکنم دوستی کاملا منطقی
آره درست میگی ولی اگه دو طرف بدونن واقعا برای چی با هم موندن و به هم ایمان داشته باشن چی؟وجدان کو داداش دلت خوشه ها .
خیلی از با وجداناش هم تو این موضوع اخرش گند زدن. می دونی که شیطون از این راه بیشترین فریب دادگان خودشو پیدا می کنه
عزیز دلم دوستیه منطقی یعنی تو چند درصدی و بگذاری برای اینکه ممکنه روزی بدونه اون باشی یا به قول خودت دیگه دوست نداشته باشه.اگه اینجوری باشی شاید بتونی ارومتر و منطقی تر با این قضیه کنار بیای.البته خیلی سختهدوستی دو جنس مخالفو اصلا ول کن اگه یکی از دوستای همجنست(دختر)-به عنوان یه دوست منطقی-باهات قهر کنه یا اینکه دیگه دوست نداشته باشه باتو زیاد رابطه داشته باشه تو ناراحت نمیشی نمیشکنی؟
حالا اینو تعمیم بده به یه نفر از یه جنس دیگه که رابطت با اون فرق داشته با یه دختر...
آره درست میگی ولی اگه دو طرف بدونن واقعا برای چی با هم موندن و به هم ایمان داشته باشن چی؟
این شد حرف حساب .والا ما رابطمون خدایی نیست اما یه مرز بندیاییم داره که هر کس پاشو اون ور تر بذاره جیز!!میشه ،باید بره دنبال لیاقتی که داشتهنمی دونم من کلی گفتم . اینم یاد گرفتم هیچ چیز مطلق تو دنیا وجود نداره همیشه استثنائاتی هم هست . شاید یه دوستی های استثنائی هم باشه که خدایی باشه مثه ماله شما
این شد حرف حساب .والا ما رابطمون خدایی نیست اما یه مرز بندیاییم داره که هر کس پاشو اون ور تر بذاره جیز!!میشه ،باید بره دنبال لیاقتی که داشته![]()
ما ثابت کردیم جان جانان.ضد جیززززززز دارم با خودم.پس مواظب خودت باش جیزززززززززززززز نشی عزیزم