چقدر رو دوستت برای ازدواج حساب میکنی؟؟

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر پسرها هم همینه در مورد دختر ها!!!
خدا رو شکر که گفتم من فقط رو خودم و خدا حساب باز می کنم
یعنی حتی رو دخترا هم حساب باز نمی کنم
رو همسایه و فامیل هم حساب باز نمی کنم
فرقی نداره واسه من
اصلا کلا حساب باز کردن رو کسی جز خدا و خودت اشتباهه محضه

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
شما که راس میگید.موفق باشید دختران و پپسران پاک ایران زمین.
شمام خیلی گیریااااااااااااا
بر فرض همه هم دروغ بگن .ولی فک نکنم کسی دوس داشته باشه با دوستش ازدواج کنه...

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
این فکر اشتباهه...دلیلشم اینه که 90 درصد دوستی های الان احمقانست
ولی من دوستی های سالم و منطقی هم دیدم که آخرش به ازدواج موفق ختم شده...هرچند که تعدادشون خیلی کمه

خودت داری می گی خیلی کمه درصدم دادی 10 درصد به ازدواج ختم میشه

حالا من ازت یه سوال دارم : به عنوان یه ادم عاقل ادم می ارزه واسه همچین درصد و احتمال کمی ریسک کنه ودوست بشه؟

شاید تو زندگی ریسک کردن یه جاهایی لازمه منکرش نمیشم ولی ریسک کردن تو این موضوع احمقانه ترین ریسکه چون اگه نشه ادم چیزی رو از دست می ده که جبرانش غیر ممکنه. ابرو حیثیت شرف غیرت شکست عاطفی اینا پول نیستن که بگی دوباره بشه بدست اورد
.

پس به ریسکش نمی ارزه

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه وجدان وجود داشته باشه اشتباه که نیست هییچ خیلیم انرژی می ده

وجدان کو داداش دلت خوشه ها .
خیلی از با وجداناش هم تو این موضوع اخرش گند زدن. می دونی که شیطون از این راه بیشترین فریب دادگان خودشو پیدا می کنه

ghxzy

کاربر ممتاز
اون حتما مشکل روانی داره.وقتی فرد مقابل انسان مناسبی باشه چه اشکالی داره.
lشکل اینه که فرد مناسب پیدا نمیشه.
وقتی دو نفر همدیگه رو تو خیابون میبینن باهم دوست میشن بعد به هم عادت میکنن و اسمشو میذارن علاقه,یعنی شناخت درستی از هم ندارن.واون زندگی هم به جایی ختم نمیشه.
اگه از روی شناخت صحیح باهم ارتباط داشته باشن چرا که نه حتما باهم ازدواج کنن.

gole ziba

عضو جدید
خودت داری می گی خیلی کمه درصدم دادی 10 درصد به ازدواج ختم میشه

حالا من ازت یه سوال دارم : به عنوان یه ادم عاقل ادم می ارزه واسه همچین درصد و احتمال کمی ریسک کنه ودوست بشه؟

شاید تو زندگی ریسک کردن یه جاهایی لازمه منکرش نمیشم ولی ریسک کردن تو این موضوع احمقانه ترین ریسکه چون اگه نشه ادم چیزی رو از دست می ده که جبرانش غیر ممکنه. ابرو حیثیت شرف غیرت شکست عاطفی اینا پول نیستن که بگی دوباره بشه بدست اورد
.

پس به ریسکش نمی ارزه
دوستی منطقی و اینکه طرفی حدخودشونو بدونن خیلی هم خوبه و اگه به ازدواج ختم شه خیلی هم بهتره. اگه هم به ازدواج ختم نشه نه چیزی و از دست میدن نه کسی آذار میبینه..بازم تاکید میکنم دوستی کاملا منطقی

ghxzy

کاربر ممتاز
دوستی منطقی و اینکه طرفی حدخودشونو بدونن خیلی هم خوبه و اگه به ازدواج ختم شه خیلی هم بهتره. اگه هم به ازدواج ختم نشه نه چیزی و از دست میدن نه کسی آذار میبینه..بازم تاکید میکنم دوستی کاملا منطقی
دوستی دو جنس مخالفو اصلا ول کن اگه یکی از دوستای همجنست(دختر)-به عنوان یه دوست منطقی-باهات قهر کنه یا اینکه دیگه دوست نداشته باشه باتو زیاد رابطه داشته باشه تو ناراحت نمیشی نمیشکنی؟
حالا اینو تعمیم بده به یه نفر از یه جنس دیگه که رابطت با اون فرق داشته با یه دختر...

yekta69

عضو جدید
به نظر من جوونهاي الان (چه دختر چه پسر-البته بلانسبت بچه هاي تاپيك) تنوع طلب شدند . ديگه نميشه به كسي اعتماد كرد ، خيانت زياد شده
اوني كه باهات دوسته مطمئن باش ديروز با يكي ديگه بوده و شايد فرداش هم بره با يكي ديگه
پس با كسي دوست نباشي خيلي بهتره تا چه برسه به اينكه بخواي باهاش ازدواجم بكني

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
احسنت ولی تعریف دوستی خیلی گستردست. مشکلم اینجاست که اکثرا حد خودشونو نمی دونن و غیر منطقی می شن.

مخمل

عضو جدید
وجدان کو داداش دلت خوشه ها .
خیلی از با وجداناش هم تو این موضوع اخرش گند زدن. می دونی که شیطون از این راه بیشترین فریب دادگان خودشو پیدا می کنه
آره درست میگی ولی اگه دو طرف بدونن واقعا برای چی با هم موندن و به هم ایمان داشته باشن چی؟

gole ziba

عضو جدید
دوستی دو جنس مخالفو اصلا ول کن اگه یکی از دوستای همجنست(دختر)-به عنوان یه دوست منطقی-باهات قهر کنه یا اینکه دیگه دوست نداشته باشه باتو زیاد رابطه داشته باشه تو ناراحت نمیشی نمیشکنی؟
حالا اینو تعمیم بده به یه نفر از یه جنس دیگه که رابطت با اون فرق داشته با یه دختر...
عزیز دلم دوستیه منطقی یعنی تو چند درصدی و بگذاری برای اینکه ممکنه روزی بدونه اون باشی یا به قول خودت دیگه دوست نداشته باشه.اگه اینجوری باشی شاید بتونی ارومتر و منطقی تر با این قضیه کنار بیای.البته خیلی سخته

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره درست میگی ولی اگه دو طرف بدونن واقعا برای چی با هم موندن و به هم ایمان داشته باشن چی؟

نمی دونم من کلی گفتم . اینم یاد گرفتم هیچ چیز مطلق تو دنیا وجود نداره همیشه استثنائاتی هم هست . شاید یه دوستی های استثنائی هم باشه که خدایی باشه مثه ماله شما

مخمل

عضو جدید
نمی دونم من کلی گفتم . اینم یاد گرفتم هیچ چیز مطلق تو دنیا وجود نداره همیشه استثنائاتی هم هست . شاید یه دوستی های استثنائی هم باشه که خدایی باشه مثه ماله شما
این شد حرف حساب .والا ما رابطمون خدایی نیست اما یه مرز بندیاییم داره که هر کس پاشو اون ور تر بذاره جیز!!میشه ،باید بره دنبال لیاقتی که داشته;)

yekta69

عضو جدید
خوش به حالت كه اينقدر به طرفت ايمان داري و از جانبش مطمئني !
انشاءالله خوشبخت بشين

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
این شد حرف حساب .والا ما رابطمون خدایی نیست اما یه مرز بندیاییم داره که هر کس پاشو اون ور تر بذاره جیز!!میشه ،باید بره دنبال لیاقتی که داشته;)

پس مواظب خودت باش جیزززززززززززززز نشی عزیزم