0 قدر
به نظرم پیام نور هر چی باشه بهتر از دانشگاه ازادهچه اعتماد به نفسی!
چقدر از اینکه اسم پیام نور را به یدک می کشید احساس حقارت می کنید؟
بله بلهمهم نیست چی میخونی یا کجا میخونی مهم اینه که حرفی باسه گفتن داشته باشی،مهم اینه که سعی کنی تو رشتت بهترین باشی.
به نظرم پیام نور هر چی باشه بهتر از دانشگاه ازاده
من پیام نور خوندم عزیز کامپوتر حاضرم با آرادی ها و حتی سراسری ها بشینم بحث کنم ببینم کی بیشتر میدونه و ار اینکه پیام نور زدم اصلا ناراحت نیستم حالا هی اعتماد به نفس رو حال کن
داداش دیگه از تو بعید بود همچین تاپیکی
من که با پیام نور حال میکنم اصلا هم حقارت نمیکشم
جلوی بچه های ازاد که با افتخار می گم پیام نوریم
موضوعی که واسه تاپیک انتخاب کردی اصلا" قشنگ نیست دوست عزیز ، خواهشا" این تاپیک و ببند و یه چیزی بزن که بدردخور باشه ...
مگه چشه حداقل با جاسبی طرف نیستی. تازه از نظر سطح علمی از آزاد خیلی بالاتره
من پيام نوري نيستم ولي تو اين دوره زمونه بايد زرنگ باشي تا بتوني وارد بازار كار بشي هيچ فرقي نداره سراسري باشي يا آزاد يا پيام و....
خداییش پیام نور تو این یکی دو ساله وضعش خیلی بهتر شده حداقل تو مشهد. اما هنوزم سیستم نمرات و انتخاب واحدش افتضاحه همین که نمره ی منفی درسای تستی و برداشتن خیلی خوب شده.ولی خب این ترم خوب شهریه هارو بردن بالا جالبتر اینکه شهریه ثابتشم تغییر میکنه اگه ثابته پس واسه چی تغییر می کنه و اگه تغییر می کنه واسه چی اسمش ثابته.
یه سوال دارم! چرا وقتی پیام نوری ها می خوان دانشگاهشونو سطح بالا نشون بدن دانشگاه آزاد رو می کوبند؟!
واقعا واسه من سواله!
البته ناراحت نشید ها ولی با حلوا حلوا گفتن دهن ادم شیرین نمیشه!
بعد شما هی بگید سطح علمی پیام نوری ها از آزاد بالاست! همین طوری! یهو!
اینم بگم الان سواد مهمه و نه مدرک. پس تا می تونید یاد بگیرید و دیگران رو بخاطر ضعف ها نکوبید! خواهش می کنم!
موفق باشید!
موضوع تاپیک اصلا" خوب نیست.