مگه لی لی جون ترس داره ؟؟؟؟![]()
نه لیلی جون ترس نداره
با یه حالتی گفتی ترسیدم

مگه لی لی جون ترس داره ؟؟؟؟![]()
چرا جدی گرفتی،تو همین دانشکده خودمون که مثلا با جنبن ،کم نیستن![]()
اخه الاهی کلفکی(تفلکی)!حالا بازم شما که دخترین.....
من بدبختو همه دائم نیگا میکنن.....
آخه این زیپ لعنتی را کی اختراع کرده!![]()
گفته های شما کاملا درسته اینجوری هست من هم دوستانی دارم که مثل خواهر میمونن برام . اما نگاهی که به این نوع دوستان میشه با نگاهی که بهش میگن چشم چرونی فرق میکنه . موافقید با نظرم شما ؟آقای محترم نگاه داریم تا نگاه من بین اطرافیانم ادمی دارم که نمیتونم یه لحظه هم تحملش کنم دوستایی رو هم دارم که ساعت ها باهاشون گپ میزنم بدون ذره ای احساسه..... آدمایی که برام مثله داداشم می موننو از هزارتا دختر باهاشون راحت ترم![]()
بله کاملا!!!گفته های شما کاملا درسته اینجوری هست من هم دوستانی دارم که مثل خواهر میمونن برام . اما نگاهی که به این نوع دوستان میشه با نگاهی که بهش میگن چشم چرونی فرق میکنه . موافقید با نظرم شما ؟
با عرض معذرت از آقایون باشگاه...من فکر میکنم چشم چرونی و هیز بازی یه صفت کاملا" حیوانیه و کار آدمای عقده ای هست..
من که از مردای هیز متنفرم و وقتی کسی بهم نگاه میکنه از خدا می خوام نعمت دیدن رو ازش بگیره و جفت چشاش کور بشه!!![]()
شما که زحمت میکشین دعا میکنید اینطوری دعا کنید که خدا به راه راست هدایتشون کنه یا شرایطشون جوری بشه که چشم چرونی نکنن. فکر میکنم اینجوری بهتره.با عرض معذرت از آقایون باشگاه...من فکر میکنم چشم چرونی و هیز بازی یه صفت کاملا" حیوانیه و کار آدمای عقده ای هست..
من که از مردای هیز متنفرم و وقتی کسی بهم نگاه میکنه از خدا می خوام نعمت دیدن رو ازش بگیره و جفت چشاش کور بشه!!![]()
اون موقع انقدر لجم میگیره که نمیتونم اینجوری دعا کنم!شما که زحمت میکشین دعا میکنید اینطوری دعا کنید که خدا به راه راست هدایتشون کنه یا شرایطشون جوری بشه که چشم چرونی نکنن. فکر میکنم اینجوری بهتره.
حالا یه کاریش بکنید....!!!!اون موقع انقدر لجم میگیره که نمیتونم اینجوری دعا کنم!![]()
چه شخصیت عجیب غریبی....من مامانم رو میخوام...به هر حال ما که زن نبودیم و احساسای شما رو نداریم .... اما به هر حال .
.
این طبیعت آدمه و نمیشه کاریش کرد
من خودم به شخصه تو زندگیم برام اتفاقاتی رخ داده که از همه دخترا حالم بهم میخوره و دلم میخواد همشونو خفه کنم برن بمیرند راحش شن !!!!!!!
(البته دست جمهوری اسلامی هم درد نکنه کار ما رو راحت کرده )
...
اما بازم نا خود آگاه به یه دخترجذب میشم و این یه غریزه ی انسانیه و نمیشه کاریش کرد .
رراستی :
تریپ قاتل به این میگنا !ازز این قاتلا هستن زنجیره ای کار میکنند !!
و کلا هرچیزی برام تازه باشه هم نگاهش میکنم . مثل :![]()
خیلی از نگاه هامم تخصصیه و فیزیک صورتو آنالیز میکنم ببینم مدل تو مکس چطوری میشه کردتش . من مدلینگ کار میکنم![]()
با این طرز فکر قشنگت 1لطف کن هیچوقت زن نگیرحالا یکی پیدا شده از اون ریختتون خوشش میاد ، بدتون میاد ؟
همون بهتر که برید بترشید
اون وقت آرزوتون میشه اینکه یکی فقط یک نگاه بکبنه بهتون ....
من خودم اگر آدم زیبایی باشه نگاه میکنم بهش اما زل نمیزنم بهش چون جودشو میگیره یهویی فکر میکنه کی هست و خودشو با ملکه های زیبایی اشتباه میگیره !
در نهایت هر وقت شما خانوما تونستید که از یه بچه کوچولوی مامانی ناز خوشگل خوشتون نیاد مردا هم از شما ها خوششون نمیاد . این یه غریزه است و موجب ادامه نسل بشر میشه وگرنه الان تا حالا نه هیچ کس مامان شده بود چون مثل ما حالش از گریه و ... بچه بهم میخورد و هم اینکه در طول تاریخ تا الان همه مردا همه زنها رو نابود کرده بودند ! چون به هر میانگین قدرت مرد ها خیلی بیشتر از زنها است
اینا دیگه ابرو مردا رو بردن. من شرمنده از طرف آقایون.از این مسائل تو جامعه زیاده و بقدری عادی شده که موندیم چه واکنشی باید نشون داد
تازه ایکاش فقط به نگاه کردن بسنده میکردن و دنبال ادم راه نمی افتادن
من خودم محجبه هستم ورفتارم مثل دخترهای محجبه ولی بعضی از اقایون کاری ندارن خانم چه پوششی داره
اونا کار خودشونو میکنن
والا سوای خوبی و بدی و سایر مسائل بی بحث اخیرا من تو یکی دو سایت دیدم مبنی بر تحقیقات پژوهشگران که اثبات کرده چشم چرانی یه چندسالی به عمر مردان اضافه میکند که شاید شما دوستان نیز این اواخر چنین اخباری رو دیدید حالا اگه پیدا کردم میذارم (البته من فقط یه خبر گفتم و بحثی مبنی بر خوب یا بد بودن این عمل نکردم در نتیجه از شنیدن جوابهای نامناسب معذورم)
شما دخترا اگه سعی کنین کمی بهتر بیاین بیرون این نگاه ها هم کمتر میشه!!!!!-البته منظورم همه دخترا نیست-یاعلی
تا یه حدیش به پوشش برمیگرده ولی یه قسمتیشم مال اینه که بعضی از آقایون مریضن !
بهتر نیست به جای اینکه همه تقصیرارو بندازین گردن حجاب خانوما یه کمم اعمال خودتون رو کنترل کنین !
این حجاب هم شده بهونه شما آقایون !
صد در صد ما هم باید کنترل کنیم،مثلا یکی که چادر سر کرده یا حجاب نرمالی داره که نباید چشم چرونی کرد....
ولی تو ایران بیشترش به خاطر حجاب بد خانماست،اینو مطمئنم
صد در صد ما هم باید کنترل کنیم،مثلا یکی که چادر سر کرده یا حجاب نرمالی داره که نباید چشم چرونی کرد....
ولی تو ایران بیشترش به خاطر حجاب بد خانماست،اینو مطمئنم
والا برادر من واسه بد حجابش هم نباید چشم چرونی کرد!
ولی متاسفانه کسی به باید ها و نباید ها کاری نداره ...
درسته بیشترش مربوط میشه به بدحجابی ولی صد در صدش این نیست !
خب آره باید سعی کرد به بدحجابش هم چشم چرونی نکرد...
ولی از خودتون میپرسم کار سختی داری از آقایون نمیخواین؟؟؟
آدم باید سعی کنه خودش درست زندگی کنه،که بد نگن چرا اینطوری نگام میکنن!!!؟؟
آدم نباید توقع زیاد داشت....ما کشورمون فرق میکنه