بعضی از مردها که یه جورای بد نگاه میکنن واقعا مریضند.....یه سری هستن که ادم هرچی نگاشون میکنه بفهمه که چقدر دوسش داره نمیفهمه........

بعضی از مردها که یه جورای بد نگاه میکنن واقعا مریضند.....یه سری هستن که ادم هرچی نگاشون میکنه بفهمه که چقدر دوسش داره نمیفهمه........
چرا هستن
ولی اینجاها معمولا کمتر پیداشون میشه
الان اون دخترا یا تو خیابونن یا تو مهمونین یا دارن جلو آیینه خودشونو برنداز میکنن و یه ژست جدید رو تمرین میکنن
نه بابا باشگاه کجا بود؟؟؟؟؟؟؟///
وقت سر خاروندن ندارم
الان دارم با چپ تایپ میکنم با راست مسئله حل میکنم!!!!!
مگه شما پسر نبودي؟؟؟ نكنه بهت زياد نگاه ميكنن
![]()
جواب؟؟
مگه سوال کردی؟؟
اون آقاه که گفت ساعت چنده شما بودی؟؟
شرمنده من ساعت ندارم..
خوب اگه این طوری نیستی پس چطوری قرار گیرمن بیوفتی؟؟
بعدم اون وقت دعا کنم که گیرت نیوفتم؟؟![]()
وااااااااااای حالم از این مردای چندشششششششششششش هیزز که خیلی بد نگا میکنن به هم میخوره
بعضیا که نگاهشون اصلا..... قابل توصیف نیست
و اینکه دوس دارم چه بلایی سرشون بیاد هم قابل توصیف نیست.
باید از پاشون از سقف آویزون کرد تو بیابون خالی.انقد بمونن تا از رو زمین باید محو شن!!!!
منم خودمو جمع و جور میکنم و تا جائیکه چهره ام پتانسیل اخم رو داره اخم میکنم![]()
آفرین جوجو . یکی به من تهمت زد گفت تو از اونایی ؟
منم گفتم نه![]()
الان می خواستی بگی به شماهام نگاه می کننپیشنهاد می کنم این قضیه از دو طرف بررسی بشه
شخصاً بارها بارها و بارها این نگاهرو از طرف خانمها حتی در دانشگاه حس می کنم نه در مترو که هر مدل آدمی عبور می کنه !
به نظر من برای اینکه به یک نتیجه ی مطلوب پیرامون بحث مطرح شده برسیم راهی به جز بررسی دو جانبه ی موضوع نداریم . . .
![]()
الان می خواستی بگی به شماهام نگاه می کننآخه کیییییییییی؟
![]()
اول اینکه جو نگیردتون.دوما ؟ سوما؟ شماها زنید.درضمن نگاه داریم تا نگاه .برا این گفتم که حس نگاه ها رو میفهمید چه خوب چه بد.اینکه میگی علت رو نگو اشتباهه.بازم میگم نگاه داریم تا نگاه.در ضمن جو نگیردتون.(میدونم گفتی علت رو نمیخام)تازه شما زنها هم ...سلام
2،3 روز پيش تو مترو يه دختر با مادرش كنار من (داخل قطار) نشسته بودن و متاسفانه مثل هميشه نگاه همه آقايون به دختر خانوم بود كه انصافا بعضي از نگاه ها جالب نبودن! اونجا چند لحظه رفتم تو اين فكر كه واقعا خانومها چه احساسي در مورد اين نگاه ها دارن و تصميم گرفتم اين تاپيك رو بزنم پس خانوماي عزيز لطفا صادقانه نظرتونو بگين:
" وقتي تو يه همچين موقعيتي قرار ميگيرين كه نگاه يك يا چند مرد به شما خيره شده چه احساس بهتون دست ميده؟؟؟"
توجه
- دوستان لطفا از بحث منحرف نشين و به شوخي نكشونين
- اينكه چرا آقايون نگاه ميكنن موضوع بحث اين تاپيك نيست!
ممنون
احتمالا تو هم از اونهایی که زیاد بدت نمیاد بهت نگاه کنند. هااااا؟ چی میگی؟نظر دارم اما ن- می - گم ..........تااااااااااااااااااااااا دلت بسوزه![]()
اول اینکه جو نگیردتون.دوما ؟ سوما؟ شماها زنید.درضمن نگاه داریم تا نگاه .برا این گفتم که حس نگاه ها رو میفهمید چه خوب چه بد.اینکه میگی علت رو نگو اشتباهه.بازم میگم نگاه داریم تا نگاه.در ضمن جو نگیردتون.(میدونم گفتی علت رو نمیخام)تازه شما زنها هم ...
راستی... میدونید که خود خانم ها علی رغم حرفاشون خیلی مایل هستن بهشون نگاه بشه.علت: چون یکی از چیز هایی که تو ادمیزاد بخصوص زنها است این هست که میخوان مورد توجه باشن.دلایل: تیپ دختر تو همین دانشگاه بخصوص اوایل ورود به دانشگاه .در ضمن این ارایش و چکمه های .... و..... .
بازم میگم دخترا ها دست کمی از مردا ندارن.مثلا دانشگاه خودم. تازه رفتم دانشگاه تا حالا چند نفر به من زل زدن نه یکی نه دوتا و البته نه 100 تا نه زیاد و نه کم . البته بیشتر برا دوستی بود (البته فکر میکنم ... دو تا شونو ضایع کردم) حتی یه چادری؟؟؟از جور چیزا تو دانشگاه زیاده
اينجا چه خبره؟؟؟![]()
دخترا
چت شد ؟ یه لیوان آب سرد بخور حالت جا بیاد
دوست عزيز نميدونم من شايد من اينجوري احساس كردم اولا: لحنتون خيلي جالب نبود!
دوما: من پسرم نه دختر . نظر خواهي هم درمورد خانومها بود بهتر بود اول عنوان تاپيكو ميخوندي بعدش وارد ميشدي![]()
برادر من مگه مجبورن یه جور لباس بپوشن که اینجوری شه؟سلام
2،3 روز پيش تو مترو يه دختر با مادرش كنار من (داخل قطار) نشسته بودن و متاسفانه مثل هميشه نگاه همه آقايون به دختر خانوم بود كه انصافا بعضي از نگاه ها جالب نبودن! اونجا چند لحظه رفتم تو اين فكر كه واقعا خانومها چه احساسي در مورد اين نگاه ها دارن و تصميم گرفتم اين تاپيك رو بزنم پس خانوماي عزيز لطفا صادقانه نظرتونو بگين:
" وقتي تو يه همچين موقعيتي قرار ميگيرين كه نگاه يك يا چند مرد به شما خيره شده چه احساس بهتون دست ميده؟؟؟"
توجه
- دوستان لطفا از بحث منحرف نشين و به شوخي نكشونين
- اينكه چرا آقايون نگاه ميكنن موضوع بحث اين تاپيك نيست!
ممنون
بابا یا آواتارت و عوض کن..
یا اسمتو..
انقدر دختر حسابت نکنن![]()
برادر من مگه مجبورن یه جور لباس بپوشن که اینجوری شه؟
البت بلا نسبت
اي بابا آخه پيانيست كه اسم دختر نيستآواتارمم خيلي دوست دارم اگه هركس ميخواد بدونه پسرم يا دختر بايد پروفايلو ببينه ديگه.