مگه تو پروفایلت چی داری؟؟
خوب پیانیست اسم پیرم نیست..
پیانیست می تونه دختر با شه می تونه هم پسر باشه..
پس اصلا" اسم نیست...
رسما" زیر سوال بردمت..
خوب بزار باشه آواتارت و..
فقط اول هر پستت بگو من پسرم سوت تفاوت نشه![]()

بروي چشم (من پسرم)

مگه تو پروفایلت چی داری؟؟
خوب پیانیست اسم پیرم نیست..
پیانیست می تونه دختر با شه می تونه هم پسر باشه..
پس اصلا" اسم نیست...
رسما" زیر سوال بردمت..
خوب بزار باشه آواتارت و..
فقط اول هر پستت بگو من پسرم سوت تفاوت نشه![]()
اگه پسری پس برا چی اومدی اینجا... حتما برا چشم چرونی..؟![]()
بروي چشم (من پسرم)![]()
این اقا گفته باصداقت حرف بزنیم نه جان من خانوما واقعا لذت نمی برین وقتی پسرا نگاتون می کنن البته مونده به پسر که چه ریختی باشه خوشگل باشه با کلاس باشه یا یه پسر لپ قرمزی دهاتی ؟؟؟؟؟؟؟؟ نگاه با نگاه فرق میکنهسلام
2،3 روز پيش تو مترو يه دختر با مادرش كنار من (داخل قطار) نشسته بودن و متاسفانه مثل هميشه نگاه همه آقايون به دختر خانوم بود كه انصافا بعضي از نگاه ها جالب نبودن! اونجا چند لحظه رفتم تو اين فكر كه واقعا خانومها چه احساسي در مورد اين نگاه ها دارن و تصميم گرفتم اين تاپيك رو بزنم پس خانوماي عزيز لطفا صادقانه نظرتونو بگين:
" وقتي تو يه همچين موقعيتي قرار ميگيرين كه نگاه يك يا چند مرد به شما خيره شده چه احساس بهتون دست ميده؟؟؟"
توجه
- دوستان لطفا از بحث منحرف نشين و به شوخي نكشونين
- اينكه چرا آقايون نگاه ميكنن موضوع بحث اين تاپيك نيست!
ممنون
دوست دارم يكي بزنم تو گوش اون مرده ........................![]()
ازکی تا حالا؟ما که خانمیم نمی دونستیم شما از کجا فهمیدی کلک؟
مورد توجه بودن فرق داره،خانمها دوست دارن مورد توجه باشن اما نه از طرف سبزی فروش وقصاب وبقال محله،ازطرف کسایی که براشون مهمن.نه 4 تا پسر علاف.اونایی هم که دوست دارن از طرف همه پسرا مورد توجه واقع بشن مشکل دارن،شامل همه دخترا نیست. لباس پوشیدنه هر کس هم به شخصیت فرد مربوط میشه.
1 سوال: نظرشما راجع به خودتون چیه؟
.
کاش همیشه اینطوری بود که به دختر خوشگلا نگاه می کردن...با عرض معذرت از اقا پیانیست.مورد توجه برا خانم ها زیادم غیر عادی نیست.علت:تیپ دختر 7 ساله ها (مثل .... لباس می پوشن).این یه چیزی مثل میدونم بنظرم .... نیاز. نمیدونم شاید ولی یه همچین چیزی.من هم اگریه دختر خوشکل ببینم شاید ناخداگاه نگاهش کرد. وفتی خوشکل شدی نگاهت میکنه شاید ؟؟؟ شاید.... شایدم ....یا شایدم همین جوری. منظورت چیه( نظرشما راجع به خودتون چیه؟). من سعی میکنم نگاه نکنم اگر هم اره حداقل زل نمزنم.
سلام
حقیقتش منم مسیرو یه جوریه که هر روز با مترو میرم همیشه سعی میکنم بیام قسمت بانوان اماااااا امان از روزی که من برسم ببینم قطار وایستاده و اگه برم قسمت مردونه میرسم سوار بشم اماااااا هر دفعه سوار شدم صد بار به خودم گفتم من غلط بکنم بازم بیام قسمت مردونه دقیقا به دلیل نگاه ها
من ادمی نیستم که تیپی بزنم که بخوام توجه ادما رو به خودم جلب کنم اما اقایونن دیگه بخوای نخوای نگاه رو میکنن
حقیقتش خیلییییییی معذب میشم و اگه راه فراری باشه سعی میکنم پشت ادمای دیگه قایم بشم تا اون اقایی که نگاه بدی داره نتونه منو ببینه![]()
من اهل چشم چراني نيستم و خدائيش از اونهائي كه اين كارو ميكنند بدم مياد .
یه جوری سعی می کنم تو زاویه دیدش نباشم
حس مزخرفیه!
ها؟؟! وایسم نگاه کنه؟!فدات شم دستت درد نكنه نگار جون بزرگترين ضد حالا ميزني بهش گناه داره
واویلا...
جدا"؟؟/
آخی....
ندیدی؟؟؟
من تا دلت بخواد تحصیل کرده چشم چرون دیدم این طوری
مخصوصا" بعضی استادای دانشگاه..![]()
پیشنهاد می کنم این قضیه از دو طرف بررسی بشه
شخصاً بارها بارها و بارها این نگاهرو از طرف خانمها حتی در دانشگاه حس می کنم نه در مترو که هر مدل آدمی عبور می کنه !
به نظر من برای اینکه به یک نتیجه ی مطلوب پیرامون بحث مطرح شده برسیم راهی به جز بررسی دو جانبه ی موضوع نداریم . . .
![]()
منم اگه خودت هم مثل آواتارت باشی سیخ میشم بهت....!!لا مصب اگه قیافت مثله این عکس آواتورت مایکل باشه خودم نگات میکنم ...4چشمی .....![]()
لا مصب اگه قیافت مثله این عکس آواتورت مایکل باشه خودم نگات میکنم ...4چشمی .....![]()
منم اگه خودت هم مثل آواتارت باشی سیخ میشم بهت....!!