چر مردان حلقه ازدواج دست نمی کنند؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شغل‌های پرخطر دارند
بسیاری از آقایان در مشاغل سخت و پرخطر فعالیت می‌کنند که نمی‌توانند کارشان را با به همراه داشتن جواهر و زینت‌آلات به خوبی انجام دهند. مکانیک‌های اتومبیل، کارگران ساختمانی یا خلبانان نظامی از جمله کسانی هستند که همراه داشتن حلقه ازدواج برایشان میسر نیست.
حساسیت دارند
مردان بسیاری به مواد سازنده حلقه حساسیت دارند به طوری که با دست کردن آن احساس آرامش ندارند. یکی دیگر از دلایل اجتناب از دست کردن حلقه، ورم روماتیسمی مفاصل است که در این بیماری،‌ مفاصل انگشتان دچار ورم می‌شود و استفاده از حلقه انگشتری را بسیار دشوار می‌کند.
یادشان می‌رود
بسیاری از آقایان هم اصلا به دلیل فراموشکاری به یاد نمی‌آورند که باید حلقه خود را به دست کنند یا حتی هراس دارند که جایی مجبور شوند آن را از دست خارج کنند، آن وقت ممکن است آن را گم کنند. بسیاری از آنها هم به دلیل قیمت بالای حلقه‌ها از گم شدن آن هراس دارند.
زیورآلات دوست ندارند
شاید این دلیل هم چندان موجه به نظر نرسد‌ اما بعضی از مردها اصلا با زیور‌آلات مختلف مثل انگشتر و گردنبند و… راحت نیستند و برخی مشخصا با انگشتر در انگشت‌شان احساس خوب و راحتی ندارند.
از سر بی‌لطفی
بعضی از مردان هم از کم‌لطفی حلقه‌شان را دست نمی‌کنند هرچند بدون تردید همسران خود را دوست دارند اما خیلی دوست ندارند که همه متوجه متاهل بودنشان شوند.

дажджавая кропля

عضو جدید
کاربر ممتاز
شغل‌های پرخطر دارند
بسیاری از آقایان در مشاغل سخت و پرخطر فعالیت می‌کنند که نمی‌توانند کارشان را با به همراه داشتن جواهر و زینت‌آلات به خوبی انجام دهند. مکانیک‌های اتومبیل، کارگران ساختمانی یا خلبانان نظامی از جمله کسانی هستند که همراه داشتن حلقه ازدواج برایشان میسر نیست.
حساسیت دارند
مردان بسیاری به مواد سازنده حلقه حساسیت دارند به طوری که با دست کردن آن احساس آرامش ندارند. یکی دیگر از دلایل اجتناب از دست کردن حلقه، ورم روماتیسمی مفاصل است که در این بیماری،‌ مفاصل انگشتان دچار ورم می‌شود و استفاده از حلقه انگشتری را بسیار دشوار می‌کند.
یادشان می‌رود
بسیاری از آقایان هم اصلا به دلیل فراموشکاری به یاد نمی‌آورند که باید حلقه خود را به دست کنند یا حتی هراس دارند که جایی مجبور شوند آن را از دست خارج کنند، آن وقت ممکن است آن را گم کنند. بسیاری از آنها هم به دلیل قیمت بالای حلقه‌ها از گم شدن آن هراس دارند.
زیورآلات دوست ندارند
شاید این دلیل هم چندان موجه به نظر نرسد‌ اما بعضی از مردها اصلا با زیور‌آلات مختلف مثل انگشتر و گردنبند و… راحت نیستند و برخی مشخصا با انگشتر در انگشت‌شان احساس خوب و راحتی ندارند.
از سر بی‌لطفی
بعضی از مردان هم از کم‌لطفی حلقه‌شان را دست نمی‌کنند هرچند بدون تردید همسران خود را دوست دارند اما خیلی دوست ندارند که همه متوجه متاهل بودنشان شوند.
لبانت از خنده لبریز

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم حلقه ملقه دس نمیکنم خوشم نمیاد...
گفته باشم از الان!
فقط یه زنجیر دارم که تو گردنمه..هیچوقتم درش نمیارم..آخه:
اگه از گردنم اونو درآرم اگه جایی برم اونو جا بزارم
معلوم میشه معلوم میشه معلوم میشه که دوسش ندارم!!
:D

YaZahra313

عضو جدید
بی خیال بابا مگه مهمه مردا حلقه دستشون کنن
به خانمشون محبت کنن نمیخواد حلقه دستشون کنن:D

mahaya67

عضو جدید
اگه مردی ریگی به کفشش نباشه و نخوتد نشون بده که مجرده هرطور باشه دستش میکنه ، چرا دستش نکنه!؟

mandana sh

عضو جدید
حلقه دسشون نمیکنن که مخ یه زن دیگه رو بزنن که خوشکلتر از زنشون باشه و ادای مجردا رو در میارن و.....

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا مگه دروغه. الان مردای متاهل از پسرای مجرد بدتر شدن وچشمشون همه جا تاب میخوره
همه مردا که مثل هم نیستن

این مدل مردایی که شما منظورتونه از نظر روانی مریض و سیر شدنی نیستن حتی اگه جنیفر لوپز هم زنشون بشه باز آنتن شون به اطراف میچرخه !
.
.
مردی که عاشق همسرشه هیشکی غیر همسرش به چشمش نمیاد.

اگه دست نمیکنید پ چرا بخریم !!! والا ... :)
.
دوستم هم حلقه ی خودش هم حلقه ی شوهرش دستشه ... :D

حلقه نشونه عشق و پیونده ...
من که عاشق حلقه ازدواجم و دوس دارم کلکسیونی از حلقه ها رو همسرم برام بخره من نگه دارم :)

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خعلی دلایل ممکنه باشه ولی نمیشه قضاوت کرد ............ هر چند که زنا کلا کارشون قضاوت بدون مدرک و صادر کردن حکمه

مبینا جون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا بعضی مردها از بعضی زنها بیشتر به زندگیشون پایبندن وحلقه هم دستشون میکنن....

همه جا همه جور ادم هست..

A.8

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی بزرگواری میگفت :من حلقه دستم نمیکنم چون میترسم گمش کنم آخه حواس ندارم...

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
شغل‌های پرخطر دارند
حساسیت دارند
یادشان می‌رود
زیورآلات دوست ندارند
از سر بی‌لطفی
من فقط اسمشو میذارم از سر بی لطفی و بی تعهدی
یه رینگ ساده پلاتین که دیگه جواهر آلات نیست خوششون نیاد یا حساسیت
یا مزاحم کار بخواد بشه
اگه متعهد باشن هرگز نباید یادشون بره
من یه فیلم خارجی دیدم الان اسمش خاطرم نیست
مرده دکتر بود زنش مریض بود ، یه بار که عمل داشت دستشو که خواست بشوره حلقشو گذاشت رو سینک دیگه بعدش گم شد
وقتی زنش میمیره انگشت حلقه شو خال کوبی کرد قلم داغو زد تو شمع پوستشو سوراخ کرد تا خونش درومد
دور تادورشو داغ کرد
به این میگن مردددد...لطفا با غلظت بخونین
;)

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستم میگفت ما خعلی وختا که مهمون داریم همش باید حلقه ازدباج خانوما رو از این گوشه کنار پیدا کنیم بدیم بهشون که گم نشه !!! شوعراشون اصن یه بار ندیدم در بیارن اونوخت دختره تازه وختی بهش حلقه رو میدی به دستش نیگا میکنه میگه : عه کوجا بود عزیزم :دی اصن یعنی اون جای خالیش رو حس نمیکنه ؟ این نشون میده اصلا دستشون نمیکنن و بهش عادت ندارن

جالبترش اینه که اصلا این رفیمقون داشت آماده سازی میکرد که اینو تعریف کنه که یه بار یکی از همین خانوما شلخته شوعرش حلقه ش دم دستشویی جا میزاره اصلا میگفت زنه تا وختی که از خونه ما برن شده بود برج زهر مار :D حالا میگفت از این حرصم در اومد که این همونیه که هر سری حلقشو ما بهش میدیم که گم نشه ! من جای اون پسره بودم فرداش طلاقش میداد

حس من موقع تعریف این داستان:confused:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط اسمشو میذارم از سر بی لطفی و بی تعهدی
یه رینگ ساده پلاتین که دیگه جواهر آلات نیست خوششون نیاد یا حساسیت
یا مزاحم کار بخواد بشه
اگه متعهد باشن هرگز نباید یادشون بره
من یه فیلم خارجی دیدم الان اسمش خاطرم نیست
مرده دکتر بود زنش مریض بود ، یه بار که عمل داشت دستشو که خواست بشوره حلقشو گذاشت رو سینک دیگه بعدش گم شد
وقتی زنش میمیره انگشت حلقه شو خال کوبی کرد قلم داغو زد تو شمع پوستشو سوراخ کرد تا خونش درومد
دور تادورشو داغ کرد
به این میگن مردددد...لطفا با غلظت بخونین
;)
:surprised:
خوبه خودت میگی فیلم ها :|
والا هرچی مرد ما دیدیم از ترس زنش حلقه رو دستش کرده ....
هرچی زنم دیدیم بعد یه مدت هی حلقه شو فراموش کرده یا در آورده و اینا ....
بعدم اگه تعهد به یک حلقه اس میخوام نباشه :| ...والا

nafis...

مدیر بازنشسته
:surprised:
خوبه خودت میگی فیلم ها :|
والا هرچی مرد ما دیدیم از ترس زنش حلقه رو دستش کرده ....
هرچی زنم دیدیم بعد یه مدت هی حلقه شو فراموش کرده یا در آورده و اینا ....
بعدم اگه تعهد به یک حلقه اس میخوام نباشه :| ...والا
سلام
به کار بردن لفظ هرچی و هرکی درست نیست، نمیشه وقتی دورواطرافمون یه عده رو دیدیم این کاررو انجام نمیدن به همه تعمیم بدیم
اکثر غریب به اتفاق خانم ها و آقایون رو دیدیم که حلقه دستشون هست مگر تعداد اندک! حداقل من دورور اطرافم حتی به اندزه انگشتای یک دستم ندیدم که کسی حلقه دستش نباشه:|
پدر و مادر خودم بعد از 36 سال زندگی با هم هنوز که هنوزه حتی یک روزم حلقه رو از دستشون در نیاوردن
شاید یکی از فلسفه های حلقه انداختن تعهد باشه اما همه چیز نمیتونه باشه!
خیلی ها رو دیدیم که حلقه ندارن اما تعهدشون از یک آقا یا خانمی که حلقه دارن بیشتر باشه!
باید متاهل باشین تا برخی از این مسائل و حساسیت خانم ها و آقایون رو در حلقه دست کردن درک کنید و درک کنیم:D

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.