جالب بود سمانه خانم !!!!!!!!!!!!!!!!!11
ولی خدایی بی انصافیه .....یعنی فقط پسرا اینطورن .......
اینجور حرکات دو طرفه است سمانه خانم تا خانما نخوان هیچ پسری جرات نمیکنه نزدیک بشه
دوست من تازیانه خوردن از دست ... خیلی مزه دارهاگه جالب گفت با تازیانه برو ببین چه بلایی سرت میاد...![]()
حالا نمیشد جای خالیشو پر میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟دوست من تازیانه خوردن از دست ... خیلی مزه داره![]()
![]()
اره خب اشتباه میکنه باید ما پسرا بیفتیم دنبالتون تا شما لذت ببریناقا بابک شما به حرفهای نیچه التفات نکنید چون بیشتر کتاباش مربوط میشه به زمانی که بیماری روانی پیدا کرده بود
شما خودت عقل سلیم داری ببین واقعا این حرفها برای خانومها صدق میکنه؟
افرین به این همه هوش و استعداد...اجازه بديد....اجازه بديد من پر كنم جاي خالي رو......
دوست من تازیانه خوردن از دست خانوم ها. خیلی مزه داره![]()
![]()
واقعا نتیجه گیری کامل و جامعی بود...در پایان بحث تاپیک جا داره که بگیم............همینی که هست!
![]()
چرا پسرا اینجورین؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
حالا اون یه چیزی گفت تو نمیخواد با تازیانه بری...![]()
بستگی به خانمش دارهاقا بابک شما به حرفهای نیچه التفات نکنید چون بیشتر کتاباش مربوط میشه به زمانی که بیماری روانی پیدا کرده بود
شما خودت عقل سلیم داری ببین واقعا این حرفها برای خانومها صدق میکنه؟
حالا نمیشد جای خالیشو پر میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خیلی خویه اقایون تیکتون رو میندازین بعد میکین شوخی بود
این ارزش وجودی خانوماست که اقایون بدون اونها کارشون زاره واگر هم ملاکتون زیباییشون باشه که این یعنی اقایون هوس باز تشریف دارن
حالا کدومو قبول دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بحث شوخی:متاسفم که ارزش یه خانوم برای شما همون چیزه.ارزش وجودیه یه زن اینه که وقتی دله یه مرد پر باشه از درد و رنج همینکه گوشه چادر نماز مادر یا همسرشو به پیشونیش میکشه و میبوسه غم دنیا از دلش میره,ارزش وجودی یه زن اینه که وقتی مردش اومد خونه کمکش کنه کتشو در بیاره خستگی رو از تنش بیرون بیاره بازم بگم یا کافیه؟بحث شوخی:
واقعا خوشحالید از اینکه ارزش وجودیتون این چیزه؟؟ خب متاسفم.
بعدش شما گفتید کارمون زاره؟؟ اونوقت شما تبلیغات عروسکهای جدیدی که همه کاره هستند رو دیدید؟؟ نه حرف میزنند نه غر میزنند نه مهریه میخواند نه شک میکنند نه چکت میکنند و نه خیانت!!! پس کاره ما دیگه زار نیست!!
بحث جدی:
کاملا درسته. مردها به زنها احتیاج دارند و زنها هم به مردها احتیاج دارند. موضوع بحثم س ک س نیست بلکه نیازهای روحی منظورمه. لطافتی که زنها دارند واقعا دنیای یه مردو شاد میکنه. خودم صد در صد قبول دارم.
شاد باشی
بحث شوخی:متاسفم که ارزش یه خانوم برای شما همون چیزه.ارزش وجودیه یه زن اینه که وقتی دله یه مرد پر باشه از درد و رنج همینکه گوشه چادر نماز مادر یا همسرشو به پیشونیش میکشه و میبوسه غم دنیا از دلش میره,ارزش وجودی یه زن اینه که وقتی مردش اومد خونه کمکش کنه کتشو در بیاره خستگی رو از تنش بیرون بیاره بازم بگم یا کافیه؟
ببینم این عروسکهایی که گفتید میتونه عشق رو بهتون بده؟اگه اره پس بسم الله پاشید همین الان همتون یکی ده تاشو بیارید ببینم چقدر دوام میارید
عالي بوووووود خانومي![]()
از اين لحاظ حق با شما. ولي موقعي هم ميرسه كه زن داره غر ميزنه. واااااااااااااااااي
يه موقع ميرسه زن پول ميخواد و اون موقع هست كه كاملا سرود ملي مي خونه رو اعصاب شوهره
كافيه يا بازم بگم؟؟
jedi nagirin dostan ina mezahee pesar dariim ta pesar hame injori nistann![]()
این نقاشی کار یه دختره !!
فقط خودتون قضاوت کنین که کی زشته:
ما پسرها خیلی به خودمون برسیم یه ژل خرج موهامون میشه و یه تیغ که به صورتمون بکشیم و بیایم توی خیابون که شماها مث پروانه دورمون بچرخین و با یه چشمک ما از ذوق خودتونو ...
اما شما:
سه ساعت و چهل و پنج دقیقه و سی ثانیه حمام
چهارساعت و نیم آرایش موها
هشت ساعت و بیست و دو دقیقه و سی و نه ثانیه آرایش صورت
و... که از گفتن ادامه ماجرا معذورم![]()
کپل تو برو کلاس ایروبیک ثبت نام کنkachallllll be koja miikhai zhel bezaniii![]()