چرا پسرا اینجورین؟؟؟؟؟؟؟؟

rozan

عضو جدید
اقا بابک شما به حرفهای نیچه التفات نکنید چون بیشتر کتاباش مربوط میشه به زمانی که بیماری روانی پیدا کرده بود:wallbash:
شما خودت عقل سلیم داری ببین واقعا این حرفها برای خانومها صدق میکنه؟

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود سمانه خانم !!!!!!!!!!!!!!!!!11
ولی خدایی بی انصافیه .....یعنی فقط پسرا اینطورن .......
اینجور حرکات دو طرفه است سمانه خانم تا خانما نخوان هیچ پسری جرات نمیکنه نزدیک بشه

دقیقا همینا که دوستمون گفت :w16::w16:

mamadj

عضو جدید
اقا بابک شما به حرفهای نیچه التفات نکنید چون بیشتر کتاباش مربوط میشه به زمانی که بیماری روانی پیدا کرده بود:wallbash:
اره خب اشتباه میکنه باید ما پسرا بیفتیم دنبالتون تا شما لذت ببرین
همون جریان در و تخته است:cry:

samirarch2020

عضو جدید
اجازه بديد....اجازه بديد من پر كنم جاي خالي رو......:D
دوست من تازیانه خوردن از دست خانوم ها. خیلی مزه داره:w42: :w42::w33::w14:

paeeizan

اخراجی موقت
خب ديگه .....
.
.
.
.
اما تا حدودي فانتزي بود ..... من نديدم پسري دنبال مانكن باشه .... همه دنبال واقعي اند . مگه اينكه پسره مونگل باشه .

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در پایان بحث تاپیک جا داره که بگیم............همینی که هست!

golrokh

اخراجی موقت

چرا پسرا اینجورین؟؟؟؟؟؟؟؟:w15::w15::w15:

خیلی باحال بوددددددددددددددد سمانه !!!;)

مرررسی ،پسرا بلا نسبته بچه هایه باشگاه ببینن خجالت بکشن...:D

Sarp

مدیر بازنشسته
حالا اون یه چیزی گفت تو نمیخواد با تازیانه بری...:cry::cry::cry:
:surprised::huh::sweatdrop:
بستگی به خانمش داره :cool:

kazimoto

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خویه اقایون تیکتون رو میندازین بعد میکین شوخی بود
این ارزش وجودی خانوماست که اقایون بدون اونها کارشون زاره واگر هم ملاکتون زیباییشون باشه که این یعنی اقایون هوس باز تشریف دارن
حالا کدومو قبول دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بحث شوخی:
واقعا خوشحالید از اینکه ارزش وجودیتون این چیزه؟؟ خب متاسفم.
بعدش شما گفتید کارمون زاره؟؟ اونوقت شما تبلیغات عروسکهای جدیدی که همه کاره هستند رو دیدید؟؟ نه حرف میزنند نه غر میزنند نه مهریه میخواند نه شک میکنند نه چکت میکنند و نه خیانت!!! پس کاره ما دیگه زار نیست!!

بحث جدی:
کاملا درسته. مردها به زنها احتیاج دارند و زنها هم به مردها احتیاج دارند. موضوع بحثم س ک س نیست بلکه نیازهای روحی منظورمه. لطافتی که زنها دارند واقعا دنیای یه مردو شاد میکنه. خودم صد در صد قبول دارم.

شاد باشی

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin:

خوب بنده خداها دختر ندیدن! از وقتی به دنیا اومدن یه چیزی توی پارچه نشونشون دادن گفتن این دختره! خوب اینجوری هیز میشن دیگه! :biggrin: :redface: البته بعضیهاشون دیگه شورشو در میارن...........:razz:

rozan

عضو جدید
بحث شوخی:
واقعا خوشحالید از اینکه ارزش وجودیتون این چیزه؟؟ خب متاسفم.
بعدش شما گفتید کارمون زاره؟؟ اونوقت شما تبلیغات عروسکهای جدیدی که همه کاره هستند رو دیدید؟؟ نه حرف میزنند نه غر میزنند نه مهریه میخواند نه شک میکنند نه چکت میکنند و نه خیانت!!! پس کاره ما دیگه زار نیست!!

بحث جدی:
کاملا درسته. مردها به زنها احتیاج دارند و زنها هم به مردها احتیاج دارند. موضوع بحثم س ک س نیست بلکه نیازهای روحی منظورمه. لطافتی که زنها دارند واقعا دنیای یه مردو شاد میکنه. خودم صد در صد قبول دارم.

شاد باشی
بحث شوخی:متاسفم که ارزش یه خانوم برای شما همون چیزه.ارزش وجودیه یه زن اینه که وقتی دله یه مرد پر باشه از درد و رنج همینکه گوشه چادر نماز مادر یا همسرشو به پیشونیش میکشه و میبوسه غم دنیا از دلش میره,ارزش وجودی یه زن اینه که وقتی مردش اومد خونه کمکش کنه کتشو در بیاره خستگی رو از تنش بیرون بیاره بازم بگم یا کافیه؟
ببینم این عروسکهایی که گفتید میتونه عشق رو بهتون بده؟اگه اره پس بسم الله پاشید همین الان همتون یکی ده تاشو بیارید ببینم چقدر دوام میارید

shotgun

عضو جدید
بحث شوخی:متاسفم که ارزش یه خانوم برای شما همون چیزه.ارزش وجودیه یه زن اینه که وقتی دله یه مرد پر باشه از درد و رنج همینکه گوشه چادر نماز مادر یا همسرشو به پیشونیش میکشه و میبوسه غم دنیا از دلش میره,ارزش وجودی یه زن اینه که وقتی مردش اومد خونه کمکش کنه کتشو در بیاره خستگی رو از تنش بیرون بیاره بازم بگم یا کافیه؟
ببینم این عروسکهایی که گفتید میتونه عشق رو بهتون بده؟اگه اره پس بسم الله پاشید همین الان همتون یکی ده تاشو بیارید ببینم چقدر دوام میارید

از اين لحاظ حق با شما. ولي موقعي هم ميرسه كه زن داره غر ميزنه. واااااااااااااااااي

يه موقع ميرسه زن پول ميخواد و اون موقع هست كه كاملا سرود ملي مي خونه رو اعصاب شوهره

كافيه يا بازم بگم؟؟

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
عالي بوووووود خانومي :w15:;)

khahesh mishee

از اين لحاظ حق با شما. ولي موقعي هم ميرسه كه زن داره غر ميزنه. واااااااااااااااااي

يه موقع ميرسه زن پول ميخواد و اون موقع هست كه كاملا سرود ملي مي خونه رو اعصاب شوهره

كافيه يا بازم بگم؟؟

jedi nagirin dostan ina mezahee pesar dariim ta pesar hame injori nistann:w27:

shotgun

عضو جدید
jedi nagirin dostan ina mezahee pesar dariim ta pesar hame injori nistann:w27:[/QUOTE]

يعني من الان اينجوريم؟؟؟؟

:w02:

farzaan

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط خودتون قضاوت کنین که کی زشته:
ما پسرها خیلی به خودمون برسیم یه ژل خرج موهامون میشه و یه تیغ که به صورتمون بکشیم و بیایم توی خیابون که شماها مث پروانه دورمون بچرخین و با یه چشمک ما از ذوق خودتونو ...:D:D:D:D:D
اما شما:
سه ساعت و چهل و پنج دقیقه و سی ثانیه حمام
چهارساعت و نیم آرایش موها
هشت ساعت و بیست و دو دقیقه و سی و نه ثانیه آرایش صورت
و... که از گفتن ادامه ماجرا معذورم:confused::confused::confused::confused:

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط خودتون قضاوت کنین که کی زشته:
ما پسرها خیلی به خودمون برسیم یه ژل خرج موهامون میشه و یه تیغ که به صورتمون بکشیم و بیایم توی خیابون که شماها مث پروانه دورمون بچرخین و با یه چشمک ما از ذوق خودتونو ...:D:D:D:D:D
اما شما:
سه ساعت و چهل و پنج دقیقه و سی ثانیه حمام
چهارساعت و نیم آرایش موها
هشت ساعت و بیست و دو دقیقه و سی و نه ثانیه آرایش صورت
و... که از گفتن ادامه ماجرا معذورم:confused::confused::confused::confused:

kachallllll be koja miikhai zhel bezaniii:w15::w15:

farzaan

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه کم خدایی انصاف به خرج بدین
ما ذاتا هیکلهامون قشنگ و مانکنه
اما شما چی؟
10000 تا کلاس ایروبیک و بدنسازی و .. میرین و 10000 دستگاه تردمیل و 10000 تا کمربند لاغری میخرین تا بشین مث ما:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: