اگه یه دختر سنگین باشه و تیپ مناسب داشته باشه و لباس خوبی بپوشه نه حالا تو چادر خودشو خفه کنه و به اطرافش کمتر توجه کنه و سبک بازی رو بزاره کنار و تو خیابون شوخی نکنه کدوم پسری جرات به خودش میده که بیفته دنبالشچرا باید وقتی توی خیابون راه می ریم از هر کسی که از کنارمون بگذره بترسیم؟
چرا باید از هر مردی که از کنارمون رد می شه 2متر فاصله بگیریم؟
چرا وقتی منتظر اتوبوسیم هر ماشینی به خودش اجازه می ده واسمون بوق بزنه؟
اگه یه دختر سنگین باشه و تیپ مناسب داشته باشه و لباس خوبی بپوشه نه حالا تو چادر خودشو خفه کنه و به اطرافش کمتر توجه کنه و سبک بازی رو بزاره کنار و تو خیابون شوخی نکنه کدوم پسری جرات به خودش میده که بیفته دنبالش
چون اون خانوم خودش طوري مياد بيرون كه به هركسي اجازه بده بهش حرف بزنه به همين سادگي
ا شخصيتمون دست خودمون
واسه تو که برنامه های ویژه ای داریم،مثل کارت King میمونی،یهو میندازیمت وسط یا مارو به..... اخراجی میدی یا خودتو (KamiKaze!)همش زیر سر این اتیه خو بگو ملت بهت تیکه میندازن -تو اخرش باز ی کاری میکنی من اخراج بشم![]()
از هر کسی یا یه عده معدود؟چرا باید وقتی توی خیابون راه می ریم از هر کسی که از کنارمون بگذره بترسیم؟
از هر کسی یا یه عده معدود؟
اگه یه دختر سنگین باشه و تیپ مناسب داشته باشه و لباس خوبی بپوشه نه حالا تو چادر خودشو خفه کنه و به اطرافش کمتر توجه کنه و سبک بازی رو بزاره کنار و تو خیابون شوخی نکنه کدوم پسری جرات به خودش میده که بیفته دنبالش
همش زیر سر این اتیه خو بگو ملت بهت تیکه میندازن -تو اخرش باز ی کاری میکنی من اخراج بشم![]()
ما نخندیم شوخی نکنیم شاد نباشم چون شماها میفتین دنبالمون؟؟؟
همه رو افسرده کردید رفته!!مشکل از شماهاست...
شماها برین خودتونو اصلاح کنید...
چرا باید وقتی توی خیابون راه می ریم از هر کسی که از کنارمون بگذره بترسیم؟
واسه تو که برنامه های ویژه ای داریم،مثل کارت King میمونی،یهو میندازیمت وسط یا مارو به..... اخراجی میدی یا خودتو (KamiKaze!)
حیف ممد ـه نیس فعلا (یـُخرِجونَهُم)،وگرنه چارتا دعوای آبدار میچسبه تو این بین 2ترمی
این رفتار کاملا مربوط میشه به شخصیت اون آقا و نه پوشش خانم ها یا رفتارشون... هیچ شکی درین موضوع نیست ،چون به شخصه در مورد هر پوششی و هر رفتاری،مزاحمت هارو تو مکان های عمومی دیدم!چه طرف پوشش کامل داشته باشه چه به قولِ همون آقایون نامناسب!پس مشکل از شخصیت بعضی آقایونه نه پوششو رفتاره خانوم!
مشکل یکی دوتا نیست
جو حاکم تو جامعه انقدر بده که ی دختر میترسه تو اتوبوس یا مکان های عمومی بشینه کنار ی پسر یا تو ذهنش هزارتا فکر میکنه که الان اگه من این کار یا این رفتار رو کنم پشت سریم چه فکری دربارم میکنه یا ممکنه چه واکنشی نشون بده
بارها برای خودم و دوستام پیش اومده که کاملا از چشمای دختره معلومه میخواد بیاد اسم کتابی که دستمه رو ازم بپرسه و یا خیلی چیزای مشابه این اما نیومده و تو دلش کلی ......
هم جو جامعه خرابه هم از بس دختر و پسر رو از هم جدا کردن که تصور همه درباره پسرها :یه موجود لاشی که فقط دنبال هوس رانیه و غیرقابل اعتماد
و در مورد دخترا:یه موجود تیغ زن و سو استفاده گر و کسی که میخاد خودش رو آویزون کنه!!!!!
مشکل یکی دوتا نیست
جو حاکم تو جامعه انقدر بده که ی دختر میترسه تو اتوبوس یا مکان های عمومی بشینه کنار ی پسر یا تو ذهنش هزارتا فکر میکنه که الان اگه من این کار یا این رفتار رو کنم پشت سریم چه فکری دربارم میکنه یا ممکنه چه واکنشی نشون بده
بارها برای خودم و دوستام پیش اومده که کاملا از چشمای دختره معلومه میخواد بیاد اسم کتابی که دستمه رو ازم بپرسه و یا خیلی چیزای مشابه این اما نیومده و تو دلش کلی ......
هم جو جامعه خرابه هم از بس دختر و پسر رو از هم جدا کردن که تصور همه درباره پسرها :یه موجود لاشی که فقط دنبال هوس رانیه و غیرقابل اعتماد
و در مورد دخترا:یه موجود تیغ زن و سو استفاده گر و کسی که میخاد خودش رو آویزون کنه!!!!!
این موضوعی که شما میگی زیاد مربوط به سوال استارتر نمیشه!! ولی تا حدودی قبول دارم
من راجع به سوال استارتر میگم،فقط مسئله شخصیت طرفه حالا چه آقا چه خانوم...که اینجا مخاطب آقایون بودن!! اینکه کسی به خودش اجازه میده با حرف یا رفتاری مزاحمت برای خانومی ایجاد کنه کاملا به شخصیت طرف برمییگرده و اصلا قبول ندارم که بعضی ها میگن خوب شماها رفتارتونو درست کنید تا حرفی نشنوید...موندم وقتی دوتا دوست تو خیابون بدون توجه به دیگران و جلب توجه کردن دارن صحبت میکنن یا میخندن چرا باید یک آقا بپره وسط حرفشون واسه شیرین زبونی یا هر دلیلِ دیگه!!!
راحتتر بگم:لااقل من که اینطوریم اولین چیزی که راجع به این افراد پیشِ خودم میگم اینه:"چه قدر بی شخصیته"
اون که شما مگی یه چیز دیگه ست...الان بحث سرِ مزاحمت های خیابونیه..نه آشنایی و شناخت..!! مسلما ما میتونیم فرقِ بین آشنا شدن و مزاحمت ایجاد کردنو متوجه شیمحرفتون درسته ولی شخصیت کجا و چه زمانی شکل میگیره؟ وقتی که تو مهد کودک هم دارن دخترو پسر رو از هم جدا میکنند تکلیف مشخصه
اینجا شناخت مطرحه -شما اگه از یه شخص شناخت کافی داشته باشید و بدونید باهاش چطور برخورد و نشت و برخواست کنید خیلی راه ارتباط راحتتر میشه
اون که شما مگی یه چیز دیگه ست...الان بحث سرِ مزاحمت های خیابونیه..نه آشنایی و شناخت..!! مسلما ما میتونیم فرقِ بین آشنا شدن و مزاحمت ایجاد کردنو متوجه شیم![]()
همه جا اینجوریه ... فرقی نداره جهان سوم یا جهان اول .... حالا شما بشین روضه بخون
باید این مشکل از ریشه حل بشه وگرنه اره منم میتونستم اینجور پست کنم که اینا همشون فلانند بسارند من خیلی ازشون بدم میاد و .....
حالا ما بیایم درباره تنبیه یا .... این افراد بحث کنیم آیا تونستیم تغییری ایجاد کنیم؟
مستدام باشید
شما رفتی همه جا رو دیدی!!
خوش به حاالت جهان اولی دیده!![]()
اینکه شما گفتی درست...ولی نوع رفتارِ مردم بخش زیادش به تربیت خانوادگیشون ربط داره..اگر اینطوره که شما میگی،ما همه تو محیطایی مثل هم رشد کردیم، همه از اول تفکیک بودیم تا دانشگاه..پس چرا یه سری ها درست رفتار میکنن یه سری ها نه!!!؟؟
پس اول برمیگرده به شخصیت و تربیت خانوادگی طرف..این موضوعی که استارتر مطرح کرد فقط تو جامعه ی ما نیست