چرا وقتی یه خانم توی خیابون را می ره هر کسی به خودش اجازه میده هر حرفی بزنه؟

hhhh8055

عضو جدید
سلام . به نظر من شاید اون دختر خودش یه جوری تیپ زده که با تیپش می گه بیاید به من متلک بگید!!!!!!!!!:child: ضمنا استفاده از کلمه هرکسی هم به نظرم اشتباه است چون هر کس که به آخرت اعتقاد واقعی داشته باشد و برای خودش هم ارزش قایل باشد به خودش اجازه اینکار را نمی دهد . ما انسانیم و دنیا مزرعه آخرت است برای اینکه در این دنیا زراعت کنیم و در آخرت برداشت محصول . نه اینکه ما حیوان باشیم و دنیا طو یله!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

2276417

کاربر فعال
چرا باید وقتی توی خیابون راه می ریم از هر کسی که از کنارمون بگذره بترسیم؟
چرا باید از هر مردی که از کنارمون رد می شه 2متر فاصله بگیریم؟
چرا وقتی منتظر اتوبوسیم هر ماشینی به خودش اجازه می ده واسمون بوق بزنه؟
اگه یه دختر سنگین باشه و تیپ مناسب داشته باشه و لباس خوبی بپوشه نه حالا تو چادر خودشو خفه کنه و به اطرافش کمتر توجه کنه و سبک بازی رو بزاره کنار و تو خیابون شوخی نکنه کدوم پسری جرات به خودش میده که بیفته دنبالش

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه یه دختر سنگین باشه و تیپ مناسب داشته باشه و لباس خوبی بپوشه نه حالا تو چادر خودشو خفه کنه و به اطرافش کمتر توجه کنه و سبک بازی رو بزاره کنار و تو خیابون شوخی نکنه کدوم پسری جرات به خودش میده که بیفته دنبالش

ها عاره راست میگه

پسرا تا نخ نگیرن نمیان جز یه عده ی مریض و عقده ای!

تا دته نوشی بوری بوری کر نمکه کار زوری:)

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون اون خانوم خودش طوري مياد بيرون كه به هركسي اجازه بده بهش حرف بزنه به همين سادگي
ا شخصيتمون دست خودمون

شماهاا با شلوار پاره پوره میاین بیرون بعد تموم آرایشایی که دخدر نمیکنه شماها رو صورتتون و تمام تنتون اجرا میکنین میاین بیرون ما چیزی میگیم بهتون؟؟؟؟
شماها کلن نمیدونین شخصیت چیه تخصیرو میندازین گردن یکی دیگه!

والا ما مثل ادم میریم بیرون چش ما رو دارین از کاسه در میاارین!!:D

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
باو تیکه انداختن هم دنیایی داره نمیشه که حذف بشه
اصن یه حس جوونیه یه دختر خانم بره بیرون یه تیکه بشنوه
ولی من با اون پسرا مخالفم که شورش ـو در میارن

تعریف کردن بد نیس،حتی اگر خودتم نخوای.ولی توهین کردن با تعریف کردن فرق میکنه.

کلن پسرا چون میدونن تیکه بندازن به یه دختر،براشون عواقب بدی نداره و یکم فان ـه، انجام میدن.
ولی خو اگر دخترا هم برمیگشتن یه کشیده آب دار میزدن تو صورت طرف،خو هیچ پسری جرات نمیکرد بگه "هی خانوم کجا کجا؟!" :D
دوست دارم بخدا... :D

پ.ن» من در طول عمرم تیکه ننداختم ازین قماش(غماش؟) نیستم ولی کلن حال میکنم برعکس همه نظر بدم :D
پ.ن2» اتی تاپیک عهد بوق رو میاری بالا مارو مجبور کردی به نظر گذاشتن.اصن همش تخصیر توئه

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همش زیر سر این اتیه خو بگو ملت بهت تیکه میندازن -تو اخرش باز ی کاری میکنی من اخراج بشم :d

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
همش زیر سر این اتیه خو بگو ملت بهت تیکه میندازن -تو اخرش باز ی کاری میکنی من اخراج بشم :d
واسه تو که برنامه های ویژه ای داریم،مثل کارت King میمونی،یهو میندازیمت وسط یا مارو به..... اخراجی میدی یا خودتو (KamiKaze!)
:D
حیف ممد ـه نیس فعلا (یـُخرِجونَهُم)،وگرنه چارتا دعوای آبدار میچسبه تو این بین 2ترمی :D

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از هر کسی یا یه عده معدود؟

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

ما نخندیم شوخی نکنیم شاد نباشم چون شماها میفتین دنبالمون؟؟؟
همه رو افسرده کردید رفته!!مشکل از شماهاست...

شماها برین خودتونو اصلاح کنید...

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
این رفتار کاملا مربوط میشه به شخصیت اون آقا و نه پوشش خانم ها یا رفتارشون... هیچ شکی درین موضوع نیست ،چون به شخصه در مورد هر پوششی و هر رفتاری،مزاحمت هارو تو مکان های عمومی دیدم!چه طرف پوشش کامل داشته باشه چه به قولِ همون آقایون نامناسب!پس مشکل از شخصیت بعضی آقایونه نه پوششو رفتاره خانوم!

sfk123

اخراجی موقت

در قانون جنگل تنها کسانی زنده می مانند که یا استتار خوبی داشته باشند(قانون زنانه)یا سرعت بالا(قانون مردانه).

خوبی قانون جنگل اینه که کاری به تبعیض جنسیتی نداره،بنابراین همونهایی که به مونثین متلک می اندازند، مذکرین را نیز خفت کرده، لخت کرده، در آخر خط خطی می نمایند.

متلک یا خط خطی شدن، مسئله این است.
:w20:

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه جا اینجوریه ... فرقی نداره جهان سوم یا جهان اول .... حالا شما بشین روضه بخون

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واسه تو که برنامه های ویژه ای داریم،مثل کارت King میمونی،یهو میندازیمت وسط یا مارو به..... اخراجی میدی یا خودتو (KamiKaze!)
:D
حیف ممد ـه نیس فعلا (یـُخرِجونَهُم)،وگرنه چارتا دعوای آبدار میچسبه تو این بین 2ترمی

اره دلم واسه سفسطه(ثفثطه یا ...)هاش تنگ شده میگم من خود جوش برم اخراج بشم 2 روز بعد اون ک اخراجیم تموم شد میام بدون اون باشگاه صفایی نداره ......کسی نیست بهش تیکه بندازیم .........خدایا این خوشی هار و از ما نگیر :D

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی از مردا بی جنبن! مگه خودشون ناموس ندارن .. :mad:
تازه بعضیا آدموم تا خونه تعقیب هم میکنن!!!! :mad:

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این رفتار کاملا مربوط میشه به شخصیت اون آقا و نه پوشش خانم ها یا رفتارشون... هیچ شکی درین موضوع نیست ،چون به شخصه در مورد هر پوششی و هر رفتاری،مزاحمت هارو تو مکان های عمومی دیدم!چه طرف پوشش کامل داشته باشه چه به قولِ همون آقایون نامناسب!پس مشکل از شخصیت بعضی آقایونه نه پوششو رفتاره خانوم!

مشکل یکی دوتا نیست که
جو حاکم تو جامعه انقدر بده که ی دختر میترسه تو اتوبوس یا مکان های عمومی بشینه کنار ی پسر یا تو ذهنش هزارتا فکر میکنه که الان اگه من این کار یا این رفتار رو کنم پشت سریم چه فکری دربارم میکنه یا ممکنه چه واکنشی نشون بده

بارها برای خودم و دوستام پیش اومده که کاملا از چشمای دختره معلومه میخواد بیاد اسم کتابی که دستمه رو ازم بپرسه و یا خیلی چیزای مشابه این اما نیومده و تو دلش کلی ......

هم جو جامعه خرابه هم از بس دختر و پسر رو از هم جدا کردن که تصور همه درباره پسرها :یه موجود لاشی که فقط دنبال هوس رانیه و غیرقابل اعتماد
و در مورد دخترا:یه موجود تیغ زن و سو استفاده گر و کسی که میخاد خودش رو آویزون کنه!!!!!

آخرین ویرایش:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
مشکل یکی دوتا نیست
جو حاکم تو جامعه انقدر بده که ی دختر میترسه تو اتوبوس یا مکان های عمومی بشینه کنار ی پسر یا تو ذهنش هزارتا فکر میکنه که الان اگه من این کار یا این رفتار رو کنم پشت سریم چه فکری دربارم میکنه یا ممکنه چه واکنشی نشون بده

بارها برای خودم و دوستام پیش اومده که کاملا از چشمای دختره معلومه میخواد بیاد اسم کتابی که دستمه رو ازم بپرسه و یا خیلی چیزای مشابه این اما نیومده و تو دلش کلی ......

هم جو جامعه خرابه هم از بس دختر و پسر رو از هم جدا کردن که تصور همه درباره پسرها :یه موجود لاشی که فقط دنبال هوس رانیه و غیرقابل اعتماد
و در مورد دخترا:یه موجود تیغ زن و سو استفاده گر و کسی که میخاد خودش رو آویزون کنه!!!!!

تو بیا کنار من بشین یه دقه :D

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل یکی دوتا نیست

این موضوعی که شما میگی زیاد مربوط به سوال استارتر نمیشه!! ولی تا حدودی قبول دارم
من راجع به سوال استارتر میگم،فقط مسئله شخصیت طرفه حالا چه آقا چه خانوم...که اینجا مخاطب آقایون بودن!! اینکه کسی به خودش اجازه میده با حرف یا رفتاری مزاحمت برای خانومی ایجاد کنه کاملا به شخصیت طرف برمییگرده و اصلا قبول ندارم که بعضی ها میگن خوب شماها رفتارتونو درست کنید تا حرفی نشنوید...موندم وقتی دوتا دوست تو خیابون بدون توجه به دیگران و جلب توجه کردن دارن صحبت میکنن یا میخندن چرا باید یک آقا بپره وسط حرفشون واسه شیرین زبونی یا هر دلیلِ دیگه!!!
راحتتر بگم:لااقل من که اینطوریم اولین چیزی که راجع به این افراد پیشِ خودم میگم اینه:"چه قدر بی شخصیته"

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونی که به خودش اجازه میده هر حرفی بزنه اونم به جنس مخالف تربیتش مشکل داره (والسلام)

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این موضوعی که شما میگی زیاد مربوط به سوال استارتر نمیشه!! ولی تا حدودی قبول دارم
من راجع به سوال استارتر میگم،فقط مسئله شخصیت طرفه حالا چه آقا چه خانوم...که اینجا مخاطب آقایون بودن!! اینکه کسی به خودش اجازه میده با حرف یا رفتاری مزاحمت برای خانومی ایجاد کنه کاملا به شخصیت طرف برمییگرده و اصلا قبول ندارم که بعضی ها میگن خوب شماها رفتارتونو درست کنید تا حرفی نشنوید...موندم وقتی دوتا دوست تو خیابون بدون توجه به دیگران و جلب توجه کردن دارن صحبت میکنن یا میخندن چرا باید یک آقا بپره وسط حرفشون واسه شیرین زبونی یا هر دلیلِ دیگه!!!
راحتتر بگم:لااقل من که اینطوریم اولین چیزی که راجع به این افراد پیشِ خودم میگم اینه:"چه قدر بی شخصیته"

حرفتون درسته ولی شخصیت کجا و چه زمانی شکل میگیره؟ وقتی که تو مهد کودک هم دارن دخترو پسر رو از هم جدا میکنند تکلیف مشخصه

اینجا شناخت مطرحه -شما اگه از یه شخص شناخت کافی داشته باشید و بدونید باهاش چطور برخورد و نشت و برخواست کنید خیلی راه ارتباط راحتتر میشه

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفتون درسته ولی شخصیت کجا و چه زمانی شکل میگیره؟ وقتی که تو مهد کودک هم دارن دخترو پسر رو از هم جدا میکنند تکلیف مشخصه

اینجا شناخت مطرحه -شما اگه از یه شخص شناخت کافی داشته باشید و بدونید باهاش چطور برخورد و نشت و برخواست کنید خیلی راه ارتباط راحتتر میشه
اون که شما مگی یه چیز دیگه ست...الان بحث سرِ مزاحمت های خیابونیه..نه آشنایی و شناخت..!! مسلما ما میتونیم فرقِ بین آشنا شدن و مزاحمت ایجاد کردنو متوجه شیم ;)

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون که شما مگی یه چیز دیگه ست...الان بحث سرِ مزاحمت های خیابونیه..نه آشنایی و شناخت..!! مسلما ما میتونیم فرقِ بین آشنا شدن و مزاحمت ایجاد کردنو متوجه شیم ;)

باید این مشکل از ریشه حل بشه وگرنه اره منم میتونستم اینجور پست کنم که اینا همشون فلانند بسارند من خیلی ازشون بدم میاد و .....

حالا ما بیایم درباره تنبیه یا .... این افراد بحث کنیم آیا تونستیم تغییری ایجاد کنیم؟

مستدام باشید

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید این مشکل از ریشه حل بشه وگرنه اره منم میتونستم اینجور پست کنم که اینا همشون فلانند بسارند من خیلی ازشون بدم میاد و .....

حالا ما بیایم درباره تنبیه یا .... این افراد بحث کنیم آیا تونستیم تغییری ایجاد کنیم؟

مستدام باشید

اینکه شما گفتی درست...ولی نوع رفتارِ مردم بخش زیادش به تربیت خانوادگیشون ربط داره..اگر اینطوره که شما میگی،ما همه تو محیطایی مثل هم رشد کردیم، همه از اول تفکیک بودیم تا دانشگاه..پس چرا یه سری ها درست رفتار میکنن یه سری ها نه!!!؟؟
پس اول برمیگرده به شخصیت و تربیت خانوادگی طرف..این موضوعی که استارتر مطرح کرد فقط تو جامعه ی ما نیست :smile:

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینکه شما گفتی درست...ولی نوع رفتارِ مردم بخش زیادش به تربیت خانوادگیشون ربط داره..اگر اینطوره که شما میگی،ما همه تو محیطایی مثل هم رشد کردیم، همه از اول تفکیک بودیم تا دانشگاه..پس چرا یه سری ها درست رفتار میکنن یه سری ها نه!!!؟؟
پس اول برمیگرده به شخصیت و تربیت خانوادگی طرف..این موضوعی که استارتر مطرح کرد فقط تو جامعه ی ما نیست

من نقش خانواده رو نفی نکردم -اتفاقا برعکس -تو همون خونواده هم همون رفتار و برخورد اجتماع و مهد داره اجرا میشه

حرف واسه گفتن زیاد دارم درباره خانواده ... چند بار نوشتمو پاکشون کردم چون زیاد مربوط به این بحث نمیشه :smile:

بالا