چرا همتون اینقدر بابا بزرگو اذیت می کنین؟

لیلا تیموری

عضو جدید
ما که نفهمیدیم بابابزرگ واقعاً چند سالشه ؟ ولی گناه داره این پیرمرد رو اینقدر اذیت نکنید مگه چه کارتون کرده به ما هم بگین بدونیم ..........:gol:

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما که نفهمیدیم بابابزرگ واقعاً چند سالشه ؟ ولی گناه داره این پیرمرد رو اینقدر اذیت نکنید مگه چه کارتون کرده به ما هم بگین بدونیم ..........:gol:
از بس که بزرگ و عظیم الاندیشه هست هر جوری میخوایم از بغلش رد بشیم به اجبار یه تنه بهش میزنیم. بابا بزرگه دیگه . شوخی که نیست. دیدی سر اون تاپیک چقدر کتکم زد؟ بزرگ تالاره نمیشه جلوش سرمونو بلند کنیم.
حالا وحید میاد باز یه چیزی میگه.

لیلا تیموری

عضو جدید
از بس که بزرگ و عظیم الاندیشه هست هر جوری میخوایم از بغلش رد بشیم به اجبار یه تنه بهش میزنیم. بابا بزرگه دیگه . شوخی که نیست. دیدی سر اون تاپیک چقدر کتکم زد؟ بزرگ تالاره نمیشه جلوش سرمونو بلند کنیم.
سر کدوم تاپیک کتک خوردید؟

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا من احساس می کنم بابابزرگ یکی از کاربرای نسبتا قدیمیه اینجاس؟؟؟:whistle:
حالا واقعا کیه؟؟!!!:surprised:

حسین-تی

عضو جدید
شماره موبایلتو خصوصی کن تا برات اسممو اس کنم:smile::razz::cool:

:cry::cry::cry:

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب بره خونه بره بشینه ور دل خانم بزرگ! مگه من بهش گفتم بیاد اینجا:biggrin:

خوب بالاخره مجبور شدی حرف بزنی! :smile:
ولی تو خانم نیستی! آقایی! اینم یه جور مظلوم نماییه:smile: