لیلا تیموری
عضو جدید
ما که نفهمیدیم بابابزرگ واقعاً چند سالشه ؟ ولی گناه داره این پیرمرد رو اینقدر اذیت نکنید مگه چه کارتون کرده به ما هم بگین بدونیم ..........

از بس که بزرگ و عظیم الاندیشه هست هر جوری میخوایم از بغلش رد بشیم به اجبار یه تنه بهش میزنیم. بابا بزرگه دیگه . شوخی که نیست. دیدی سر اون تاپیک چقدر کتکم زد؟ بزرگ تالاره نمیشه جلوش سرمونو بلند کنیم.ما که نفهمیدیم بابابزرگ واقعاً چند سالشه ؟ ولی گناه داره این پیرمرد رو اینقدر اذیت نکنید مگه چه کارتون کرده به ما هم بگین بدونیم ..........![]()
یعنی چی اگه تو ایینه نگاه کنم ، راستی من تا چند لحظه دیگه میرم .
سر کدوم تاپیک کتک خوردید؟از بس که بزرگ و عظیم الاندیشه هست هر جوری میخوایم از بغلش رد بشیم به اجبار یه تنه بهش میزنیم. بابا بزرگه دیگه . شوخی که نیست. دیدی سر اون تاپیک چقدر کتکم زد؟ بزرگ تالاره نمیشه جلوش سرمونو بلند کنیم.
حالا وحید میاد باز یه چیزی میگه.
نیگام کن!
نمیشناسی؟
نامررررررررررد
19
با بابا مامانت بیا مدرسه.
شناختی؟!
شماره موبایلتو خصوصی کن تا برات اسممو اس کنم![]()
خوب بره خونه بره بشینه ور دل خانم بزرگ! مگه من بهش گفتم بیاد اینجاما که نفهمیدیم بابابزرگ واقعاً چند سالشه ؟ ولی گناه داره این پیرمرد رو اینقدر اذیت نکنید مگه چه کارتون کرده به ما هم بگین بدونیم ..........![]()
خوب بالاخره مجبور شدی حرف بزنی!از بس که بزرگ و عظیم الاندیشه هست هر جوری میخوایم از بغلش رد بشیم به اجبار یه تنه بهش میزنیم. بابا بزرگه دیگه . شوخی که نیست. دیدی سر اون تاپیک چقدر کتکم زد؟ بزرگ تالاره نمیشه جلوش سرمونو بلند کنیم.
حالا وحید میاد باز یه چیزی میگه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بچه ها همتون دعام کنید | گفتگوی آزاد | 54 | |
![]() |
نصیحتی از طرف داداش کوچولوی همتون Major Geologist | گفتگوی آزاد | 18 | |
![]() |
از همتون ممنونم ، از همتون... | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
متشكرم از شما از همتون! | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |