چرا عاشق می شویم ؟

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
این که خوب شعار بدید:D
جالب بود نظرت!!!!
همین یه بار عاشق شدن.اونم همسر...

ببنید خب بعضی وقتا ممکنه ادم عاشق بشه که بنا به شرایطی نتونه با طرف ازدواج کنه
بعدش چون باید یه بار عاشق میشده دیگه نباید حق داشته باشه دوباره عاشق بشه
بودند کسایی که عاشق بودند و ازدواج هم کردند بعد ها بهشون خیانت شد...
پس این طور نگید...یه بار عاشق شدن مهم نیست...مهم عاشق موندن...عاشق کسی باشی که اونم عاشقت نباشه لااقل دوست داشته باشه....

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیلش که دست خود آدم نیست ....دله دیگه ....اصلا درستش اینه که بی دلیل باشه ..اگرنه اسمش میشه کمبود .مثلا فرار از تنهایی و نیاز به داشتن رابطه می تونه یک دلیل باشه ولی نه برای توجیه عشق.واسه فرار از تنهایی معمولا انسان مدام در تلاشه و تو فکره تا یه جوری دربره . به نظر من پدیده ی اشتباه عشق در نگاه اول در این موقع هست که ظهور پیدا می کنه . اصلا در یک نگاه ،عشقی وجود نداره!!!! ....نمیدونم میگن یهو دلم هری ریخت پایینو چه میدونم بند دلم پاره شدو اینا کشکه ..کشک نیستا!!!! ولی عشقم نیست.به نظر بنده عشق حقیقی و عمیق از سر شناخت به وجود میاد.

shakibam

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود نظرت!!!!

پس این طور نگید...یه بار عاشق شدن مهم نیست...مهم عاشق موندن...عاشق کسی باشی که اونم عاشقت نباشه لااقل دوست داشته باشه....

شما مردا وفادار باشید.عاشق هم نبودید قبوله..

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
شما مردا وفادار باشید.عاشق هم نبودید قبوله..

ببنید بزارید یه چیزی بگم
بخدا همه مردا از اولش وفادار بودند و هستند و در این شک نکنید
یه عده هستند که با بعضی کاراشون خواسته یا ناخواسته اونا رو بی وفا میکنند....

zemestan_d

عضو جدید
دلیلش که دست خود آدم نیست ....دله دیگه ....اصلا درستش اینه که بی دلیل باشه ..اگرنه اسمش میشه کمبود .مثلا فرار از تنهایی و نیاز به داشتن رابطه می تونه یک دلیل باشه ولی نه برای توجیه عشق.واسه فرار از تنهایی معمولا انسان مدام در تلاشه و تو فکره تا یه جوری دربره . به نظر من پدیده ی اشتباه عشق در نگاه اول در این موقع هست که ظهور پیدا می کنه . اصلا در یک نگاه ،عشقی وجود نداره!!!! ....نمیدونم میگن یهو دلم هری ریخت پایینو چه میدونم بند دلم پاره شدو اینا کشکه ..کشک نیستا!!!! ولی عشقم نیست.به نظر بنده عشق حقیقی و عمیق از سر شناخت به وجود میاد.

ولی اگه این به قول شما شناخت باعث بشه که اگه یروز اون طرف نبود ادم بد حال بشه و زندگی براش بی معنی بشه و.......................... میشه همون کمبود .وتازه اگه قرار باشه بدون دلیل باشه پس شناختش کجای ماجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised::confused:

zemestan_d

عضو جدید
ببنید بزارید یه چیزی بگم

مثلا چه کارایی؟؟؟جدا این همیشه برام سوال بوده:redface:

عاشق پیشه

عضو جدید
جالب بود نظرت!!!!

مهم اینه که عاشق پیشه باشی
احسنت! آفرین! باریکلا به خودم که عاشق پیشه ام:D

shakibam

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببنید بزارید یه چیزی بگم

توجیه نکن آقا.توجیه نکن...
قبول دارم خانوم بی وفا هم هست اما وقتی بحث بچه دار نشدن وسطه این آقایون هستن که اگه مشکل داشته باشن زنشونو طلاق میدن.اگه مشکل از خودشون باشه مثل پروانه دور زنشون می چرخن..

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی اگه این به قول شما شناخت باعث بشه که اگه یروز اون طرف نبود ادم بد حال بشه و زندگی براش بی معنی بشه و.......................... میشه همون کمبود .وتازه اگه قرار باشه بدون دلیل باشه پس شناختش کجای ماجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised::confused:

خب ینی شما یکیو میشناسید بعد یه مدت دورید حالا دلتنگید حالتون بده و زندگی براتون معنایی نداره -------> میگید که کمبود دارید؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! حالا به فرض دارید بعد اگر بخواید این کمبودتون رو جبران کنید از یه طریق دیگه اون دیگه اسمش مریضیه نه تنهایی!!!
منظور از رابطه ی "بی دلیل بودن و شناخت "اینه که یهو عاشق نمیشی......از قبل تصمیم نگرفتی که عاشق بشی یه مدت که میگذره حس میکنی بهش علاقه مندی و خصوصیاتش رو دوس داری و این علاقه روز به روز بیشتر میشه تا اینکه زندگی و تنفس بدون طرف تصورش امکان ناپذیره ...در اینجاست که متاسفانه باید بگم عاشق شدید:D

zemestan_d

عضو جدید
خب ینی شما یکیو میشناسید بعد یه مدت دورید حالا دلتنگید حالتون بده و زندگی براتون معنایی نداره -------> میگید که کمبود دارید؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! حالا به فرض دارید بعد اگر بخواید این کمبودتون رو جبران کنید از یه طریق دیگه اون دیگه اسمش مریضیه نه تنهایی!!!
منظور از رابطه ی "بی دلیل بودن و شناخت "اینه که یهو عاشق نمیشی......از قبل تصمیم نگرفتی که عاشق بشی یه مدت که میگذره حس میکنی بهش علاقه مندی و خصوصیاتش رو دوس داری و این علاقه روز به روز بیشتر میشه تا اینکه زندگی و تنفس بدون طرف تصورش امکان ناپذیره ...در اینجاست که متاسفانه باید بگم عاشق شدید:D
دلتنگی با بی معنی شدن زندگی فرق میکنه و ریشه هاشونم فرق میکنه اصلا مثل هم نیستن

hiva13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من عشق های آبکی امروزی وقتی پیدا میشه که آدم بیکار باشه
پس توصیه ی جدی من این که برای فرار از دچار شدن به این چنین بیماریه مزخرفی سرتونو به کارهای مفیدتر گرم کنید

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدم های عادی عاشق می شن! از نظر من کسی که عاشق نمی شه مشکل داره! با رفتن پیش روان پزشکم مشکلش حل نمی شه! (مگر اینکه عاشق روانپرشکش بشه!!)

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام تا حالا به معنی واقعش غاشق نشدم و معتقدم که یه بار برای همیشه باید عاشق شی اونم برای همسرت همین

بزن به افتخارش..
همسر و خوب اومدی...
آقایون یاد بگیرن..

آدم کف دستشو بو کرده که اون طرفی که الان باهاش هست قراره همسرش بشه یا نه؟ این که اسمش عشق نیست! دوس داشتنه که شاید بعدا منجر به عشق بشه

malmal_r

عضو جدید
فقط و فقط دلیلش اینه که میخایم تنها نباشیم!یکی باشه دوسمون داشته باشه و به زبون بیاره!
و یکی باشه واسش جونمونو بدیم!
اگه این چندتا خصلتو نداری بدون عاشق نشدی!قاشق شدی!

malmal_r

عضو جدید
یکی جمله ی معروف هسش میگه!
اگه عاشق دونفر شدی!نفر دوم رو انتخاب کن چون اگه عشق نفر اول بودی،عاشق نفر دوم نمیشدی!دی

kimiaye_hasti

عضو جدید
خوشبخت مردی است که اولین عشق یک زن باشه!!!
خوشبخت زنی است که آخرین عشق یک مرد باشه!!!

kimiaye_hasti

عضو جدید
من به عشق در یک نگاه اصلا اعتقاد ندارم. به هیچ وجه!!!
ازنظر من عشق با شناخت شروع میشه, وقتی با یک نفر آشنا میشی ازش خوشت میاد کم کم بهش وابسته میشی!
یه وقت چشم باز میکنی میبینی نمیتونی ازش دل بکنی!
اما بازهم نباید فکرکنی که عاشق شدی!
زمانی یه عاشق واقعی هستی که نتونی اون رو با هیچ کسی عوضش کنی!!! با هیچکسی!!!

عاشق پیشه

عضو جدید
فقط و فقط دلیلش اینه که میخایم تنها نباشیم!یکی باشه دوسمون داشته باشه و به زبون بیاره!
و یکی باشه واسش جونمونو بدیم!
اگه این چندتا خصلتو نداری بدون عاشق نشدی!قاشق شدی!
واسش جونمونو بدیم را خوب اومدی
احسنت
مثل اینکه تو هم مثل من عاشق پیشه ای