یه شرط داره.
شما اگه پسری بگو چرا دختر نیستی؟ و اگر دختری چرا پسر نیستی؟
جوابت هم مثل سئوال کشکولی باشه واگه دو جنسه هستید مطرح کنید تا شک هامون برطرف بشه. اینجا هم هر کسی میتونه جواب بده حتی شاگردان مدرسه موش ها.
قارداشم . سوزون وار سوز دانوش. بو سرصفیه ایش لر نمنه دی گورورسن؟ اوزوی تاپ و آدام اوزلی سوزلر یاز قوی بیلوه افتخار ایداخ.
جماعتی بیر بیرینون جانینا سالما. آفرین
مردم سر خدا و قرآن و دین ش موندن نمیدونن راست و دروغ چیه . شما اومدی گیر دادی به مذهب؟ البته سن و سال کم این عوارض رو هم داره. نه سن شناسنامه ها . اون مثل بزرگی به عقل است و . . . .
همین دیگه . بشین دوباره فک کن. اول خداتو ثابت کن . بعد دین رو . اونوقت اگه نوبت رسید به این مقوله هم میپردازیم. فعلآ اصلآ شک نکن. برو بستنی تو بخور حالت جا بیاد .
همه شه یورقانوا گوره قیچوی اوزالت.
اولا شما فارسی حرف بزنی بهتره، به بستنی فکر نکن، تاپیک خوبیه ولی اینجا جاش نبود، در جواب دختر یا پسر بودن باید بگم که ان اختیارش دست کسی دیگه است، ولی دین دست خودت سوره بقره آیه الکرسی:لا اکراه فی الدین
هر کی یه دینی داره و یه طرز فکری
مهم اینه که به عقاید هم احترام بزاریم در کنار هم زندگی کنیم بدون هیچ مشکلی
این بحثا اصلا منطقی نیست شاید فراموش ردید قرن 21 هستیم عصر گفت و گوی تمدناست
شما یکم از خاور میانه برو بیرون ببین همه ادیان دارن در کنار هم زندکی میکنن ایران و چند تا کشور مثل ما هر روز دارن به عقیده هم و دلایلشان هر روز بحث میکنن
امیدوارم روزی جا بیافته که همه ادیان قابل احترامن
یعنی در قرن 21 نباید بحث دینی باشه، امام جعفر صادق (ع)می فرماید علم 27 کلمه است که تا ظهور حجه فقط 2 کلمه اش را شما خواهید دانست، می فهمیم یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
چون اونا بحث نمیکنن ما هم باید نکنیم اونا خیلی کارا می کنن ما هم بکنین،
همه ادیان قابل احترامن ما بی احترامی نمی کنیم، می خوایم اثبات بشه که دین کامل کدومه، ایا ما بودیم که تورات را سوزاندیم یا بعضی ها که قرآن را سوزاندند
با صحبتهای مینا به شدت موافقم. در کل باید بگیم نه شیعه و نه سنی. همه و همه و همه
همه تو اسلام خلاصه شده و اسلام در شیعه
ببين عزيز مشكل همينجاست ايا مذهبي هم كه دستور قتل سايرين را صادر كنه قابل احترامه؟اگر مذهبي دستورش زنده به گور كردن دحتران باشه باز هم خوبه؟اگر يك نزادي اعتقاد داشتند كه نزاد برترند و باقي ادما از جنس سگند و كشتنشان خدمت به بشريت است بازهم براي شما قابل احترامه؟ البته بايد به عقايد هم احترام گذاشت اما تا كجا؟اين رشته سر دراز دارد و موضوع چالشي است
احسنت اخوی
این بحثا(بحث های اعتقادی) اصلا فایده نداره و وقت تلف کردنه هرکسی به یه چیزی اعتقاد داره که معمولا ار دوران طفولیت باهاش در ارتباط بوده. و کسی رو نباید تفتیش عقاید کرد! چه سنی چه شیعه چه مسیحی چه بودایی و چه بت پرست!!
و من هیچوقت وارد بحثهای اعتقادی نشده و نخواهم شد.
والسلام
چون می ترسی، از دینت از خدای خودت و از همه چی، وگرنه من که تشیع هستم باید از دینم دفاع کنم و در بحث ها به مشکلات برسم تا شاید بقیه دینها کامل هستند و ما اشتباه می کنیم؟
من شیعه ام.چون مامان بابام و اجدادم شیعه اند....البته همشون تقریبا تو یه مایه اند...
قبلنا خیلی تعصب کورکورانه داشتم اما تازگیا در بیشتر در مورد دینم فکر میکنم و اینجوری تشیع رو بیشتر دوست دارم البته تشیع علوی نه تشیع صفوی و جمهوری اسلامی!!!
شیعه علوی وجود نداره، چون تشیع مال امام جعفر صادق(ع) است، شیعه علی نه تشیع علوی
کاملا درسته، اگر کسی عقلش کامل باشد خودش کامل می شود و وقتی خودش کامل شد خدای خود را پیدا می کند، امام علی (ع) می فرماید خود شناسی ,خدا شناسی؛ خود شناسی کامل نمی شود مگر اینکه عقل کامل شود
به نظر من دین یه جور بازی و وسیله برای اینه که مردم با یه چیزی سرگرم باشند.
هرکی نظرش واسه خودش محترمه ولی انموقع همه ندگی باید بازی باشه تا سرگرم بشیم
در مورد مذهب هم باید بدونید تنهایی جایی که از شما میپرسند دینه شما یا مذهبتون چیه کشورهای جهان سومی مثله کشور خودمونه و الا هیچ جای دنیا تا اعتقادات شما باعث مزاحمت برای بقیه افراد جامعه نشه کاری به دین و مذهبتون ندارن.
چرا در انگلیس به کلیسا می روند و استغفار می کنندو با مسلمونا مخالفا؟ یا در عربستان؟ پس زمان پیغمبر هم پیغمبر جهان سومی بود که از دین حرف میزد؟
نه شيعه نه سني......فقط اسلام ناب محمدي كه اين دو رو هم دربر ميگيره
احسنم ولی همین محمد که میگین برای خود مولایی قرار داد، کتاب ا... و عنرتی
دين و اعتقادات به طور كلي مسائل اقناعي هستند و نه اثباتي . يعني هرچقدر هم كه شما بحث كني نهايتا شاهكار كني طرف مقابل رو قانع ميكني و چيزي رو نمي توني ثابت كني. همه اديان و عقايد قابل احترامند دليلشم اينه كه
تمام پيامبران الهي در تأييد هم و اكمال هم آمدن و هيچ پيامبري و صاحب رسالتي در تاريخ دنيا با هم جنگ نكرده و ضد هم حرفي نزدن پس همه در نهايت يكي هستن
پس به جاي اين حرفا دوستي و محبت رو گسترش بدين اونم با احترام به عقايد هم و در نظر گرفتن اصل اوليه و حبل المتين توحيد و يكتاپرستي و احترام به انسانيت و شرف
همه پیامبران برای این امدن که آخرین رسول بیاید مثل امامن که همه برای یک امام آخر آمدند و در آن زمان کقته اند که کسی بعد از ما می آید و خودتان می دانید،
ایا پیمبران نگف تهاند که دین اخرین پیامبر دین ماست و به دین او بروید؟
توحید وقتی هست که به رسول اعتقاد پیدا کنی و به رسول باید با امامان رسید و به امامان یا اولیاء ا...، واعتصمو بحبل ا... جمیعا و لا ت
فرقو، طناب رو برای من معنی کنید
کاش مسلمون بودن یا نبودن هم اختیاری بود!
لا اکراه فی الدین بالا گفتم که کجاست، ختیاری است عزیز
man shie hastam cherasho nemidoonam!!!!!!!!!!!!!!!!!age ye soni peida beshe kheili khoob mishe koli soaal daram azashoon
فکر کن من سنی سوالاتت رو بپرس انشاا... که پاسخ خواهم داد
عزیزان فقط و فقط عملکرد مهمه من شیعه هستم ولی خیلی از سنی هارا میبینم که از ما بهتر ولی خیلی ها بد تر هستن چون عملکردها فرق داره
ابوبکر در کنار پیغمبر بزرگ شد و از ما خیلی بهتر بود ولی آخر چه شد؟ قصد توهین ندارم فقط آخرش را یادم رفته عزیزان سنی به من بگویند که آخر زندگی اش چه شد؟