گفت در سر عقل باید بی کلاهی عار نیست!!!!!!
الاعمال بنیات.
خشوع در برابر خدا و اعلام بندگی خدا نیاز به این همه تفسیر نداره.
یعنی اگه یک نفر خالصانه با خدای خودش حرف بزنه و سجده کنه چون روی پلی استر بوده خدا به حرفاش گوش نمیده؟؟؟
این همه تفسیر همه چیزو خراب کرده!!!!!!
الاعمال بنیات.
یعنی اگه یک نفر خالصانه با خدای خودش حرف بزنه و سجده کنه چون روی پلی استر بوده خدا به حرفاش گوش نمیده؟؟؟
الاعمال بنیات.
جانا سخن از دل ما ميگويي !!
در عجبم از افرادي كه ادعاي خداشناسي دارند و انگاه براي راز و نياز با خدا اينهمه شرط و شروط مي گذارند .
اين چگونه نيايش به درگاه خداست كه با نبودن يك مهر خدشه دار ميشود ؟؟
اين فرق بين فلان نوع خاك و پلي استر و گياهان و غيره در ذهن ماست كه موجوداتي محدود هستيم وگرنه از ديدگاه بالاتر فرقي بين اين چيزها نيست .
در جواب دوست دیگه هم گفتم
اگه با یه مهر خدشه دار نشه پس بدون وضو هم نمیشه پس بدون سجده و رکوع هم نمیشه پس کجاش موند؟
وقتی قانونی هست باید بهش عمل کرد
در ضمن اینکه نظر شما چیز دیگه ای هست دلیل خدا نشناسی دیگران نیست آقای خداشناس
امام صادق(ع): سجده فقط باید بر زمین و آنچه از زمین می روید، باشد. البته به جز خوردنی ها و پوشیدنی ها.
هشام پرسید: علت آن چیست؟
فرمود: سجده، خشوع و اطاعت برای خداوند متعال است و شایسته نیست که بر خوردنی ها و پوشیدنی ها صورت پذیرد. سجده نمودن بر زمین، بالاتر و برتر است، زیرا با فروتنی و خضوع در برابر خداوند متعال تناسب بیشتری دارد.
وسائل شیعه، حر عاملی، کتاب الصلوه591/3
ائمه اهل بیت علیهم السلام که مفسرین حقیقی قرآن هستند، سجده بر غیر خاک را جائز نمی دانند. شیعه بر طبق دستور پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) عمل می کند.
در عجبم از افرادي كه ادعاي خداشناسي دارند و انگاه براي راز و نياز با خدا اينهمه شرط و شروط مي گذارند .
اين فرق بين فلان نوع خاك و پلي استر و گياهان و غيره در ذهن ماست كه موجوداتي محدود هستيم وگرنه از ديدگاه بالاتر فرقي بين اين چيزها نيست .
سلام دوست خوبم.
مرسی از اینکه در بحث شرکت کردی و نظرت را گفتی.
من بحث را طوری شروع کردم که علامت سوال وجود نداشته باشد...
در مورد جمله ای که از پست شما قرمز کردم، بیشتر توضیح دهید.
من حدیث از امام صادق برای شما آوردم، و شما از انسانهایی حرف می زنی که ادعای خداشناسی دارند!!! من نیز در عجبم که چطور این حرف را می زنی!!
اگر من اشتباه می کنم و شما منظورتان من بودم، خوب من ادعایی ندارم....
من نظر مرجع تقلیدم را نگفتم، حدیث با منبع آوردم. فکر نمی کردم جایی برای این بحث ها باشد.
ممنون می شوم بیشتر توضیح دهید.
الاعمال بنیات.
خير منظور من شخص شما نبوديد بلكه منظورم يك خط فكري است كه براي عبادت خدا و قبول اين عبادت شرط و شروط زياد تعيين ميكند .
من كاري به حديث از فلان امام و فلان شخص ندارم و عقيده اي هم به اينها ندارم .
در مورد توضيح بيشتر لطفا به پست قبلي من در همين صفحه مراجعه فرمائيد .
در حقيقت بيشتر اين قوانين و سخت گيري ها از طرف اونهائي هست كه دين رو تبديل به دكان و شركت كردند و از قبالش نون ميخورند .
اون حضرات براي اينكه بنده و جنابعالي هميشه حس كنيم كه به اونها نياز داريم و تخت خدايگاني اونها محفوظ بمونه اونقدر در مسائل ديني اگر و اما و چرا وارد كردند كه ميخواي تكان بخوري بايد به رساله اونها مراجعه كني و لذا دفتر و دستك اونها پابرجا مي ماند .
يه نگاهي به رساله بندازيد . اون حضرات براي هر مسئله ديني اونقدر تبصره و ماده و قانون وضع كردند كه متحير مي مانيد .
خدا شناسي هم ربطي به اين داستانها و افسانه ها نداره .
بله هر چيزي بايد قانون داشته باشه ولي نه اينكه ديگه اينهمه ملانقطه اي بخوايم رفتار كنيم .
در حقيقت بيشتر اين قوانين و سخت گيري ها از طرف اونهائي هست كه دين رو تبديل به دكان و شركت كردند و از قبالش نون ميخورند .
اون حضرات براي اينكه بنده و جنابعالي هميشه حس كنيم كه به اونها نياز داريم و تخت خدايگاني اونها محفوظ بمونه اونقدر در مسائل ديني اگر و اما و چرا وارد كردند كه ميخواي تكان بخوري بايد به رساله اونها مراجعه كني و لذا دفتر و دستك اونها پابرجا مي ماند .
يه نگاهي به رساله بندازيد . اون حضرات براي هر مسئله ديني اونقدر تبصره و ماده و قانون وضع كردند كه متحير مي مانيد .
خدا شناسي هم ربطي به اين داستانها و افسانه ها نداره .
من نگفتم شما خداشناس هستيد يا نيستيد . اينو خودتون ميدونيد . من گفتم اون خداشناسي يا عبادتي كه با بودن يا نبودن يك تكه مهر بخواد خدشه دار بشه از نظر من مردوده .
حالا اگه شما اينقدر به اون مهر اهميت ميديد كه بودنش رو لازم ميدونيد ( كه لابد مرجع تقليدتون اينطور گفته ) به خودتون مربوطه .
سلام،
اول اینکه، این بحث سجده، شامل سجده در نماز میشه و در غیر از اون رو (مثلاً در زمان سجده واجب و...) چنین شرایطی نیست. گرچه اگر اون هم بر خاک باشه باز بهتره.
دوم، نیایش میان مخلوق و خالق یعنی صحبت میان عاشق و معشوق. شما می تونید برای معشوق خودتون یک شاخه گل پلاسیده درب و داغون ببرید اما تمام سعی خودتون رو می کنید تا شکیل ترین و بهترین دسته گل رو انتخاب کنید تا او از شما راضی باشد. حال، بحث مهر و سجده بر سر این است که خداوند با کدامین شکل خرسند می شود نه آنکه ما با کدامین شکل راحت تریم. رضایت خدا رو از کجا می توانیم بفهمیم؟ از روایات پیامبر و ائمه. اینکه بیاییم بر همه چیز یک خط بطلان بکشیم به دلیل شک ما به خلایق، روش صحیحی نیست اگر واقعاً خواهان رضای معبود باشیم.
سوم، سجده بر خاک (یا مهر) معانی دارد و خالی از مفهوم نیست. هنگامیکه انسان سر از سجده و خاک بر می آورد، او را به یاد این می آورد که انسان از خاک است. هنگامی که سر به سجده می گذارد، به او متذکر می شود که نهایت انسان نیز خاک خواهد بود.
چهارم، هنگامیکه انسان در حال سجده است، طبق فرموده پیامبر، نزدیک ترین حال را به خدا خود دارد. پس آیا به نظر شما شایسته نیست که انسان خود و لباسش پاکیزه باشد و پیشانی و سر خود را بر روی یکی از پاکیزه ترین و والاترین مواد در این عالم قرار دهد تا در برابر پروردگار خویش نیکو قرار گیرد؟ می گویم پاکیزه ترین زیرا خاک از معدود مطهرات است و می گویم والا چرا که خداوند اشرف مخلوقاتش را از این ماده خلق کرده است.
دوست من ، مطالبی که در این تالار گفته میشه جنبه نظری داره ،
دوستان یا بر اساس احادیث و منابع طرح موضوع می کنند ، و یا سوالی رو جهت رفع شبهه مطرح می کنند ،
برای پاسخ دادن به تاپیک ها از دو روش می تونی استفاده کنی ، 1- نقلی 2 - عقلی
اگه نقلی باشه حتما باید منبع رو ذکر کنی ، و اگه عقلی باشه باید دقت کنی تا به کسی توهین نکنی ،
مطالبی که تا الان گذاشته شده جنبه نقلی داشته و احادیث و منابع اون هم ذکر شده ،
بنابراین این روش نظر دادن شما ، جنبه توهین پیدا می کنه ،
لطفا دقت کنید ...
سلام آقا
با عرض ارادت..
حرف هاي شما رو خيلي قبل پيش روشنفكرهاهم زدن و جوابشونو هم گرفتن.
فقط همينو ميگم كه...
اون چيز هايي كه تو احاديث اومده علت داره و عقل هم بهش حكم ميكنه
دانشمند هاي هسته اي به اين رسيدن كه آدم ها پر از امواج الكتريكي مزاحم هستن
بهترين جا براي تخليه اين نويز ها ( NOISE) پيشاني آدم، اون هم بر روي خاك است!
هر طريقت بي شريعت باطل استگفت در سر عقل باید بی کلاهی عار نیست!!!!!!
الاعمال بنیات.
آنكس كه گفته است سجده كن ........او نيز گفته است كه بر چه سجده كنيدجانا سخن از دل ما ميگويي !!
حرف شما درستهوهابیت شیعه را به پرستش مهر متهم می کند.
شیعه برای مهر موضوعیتی قائل نیست.
سجده کردن بر چیزی غیر از سجده کردن برای آن چیز است.
شیعه در نماز پیشانی خود را بر مهر می نهد اما فقط برای خدا سجده می کند. سجده او بر مهر است، نه برای مهر.
حرف شما درسته
اما میشه گفت یه عده از حدود خارج میشن
به نظر می رسه مشکل از همین قسمت به وجود میاد
یکی بوسیدن مهر
که از اصلی ترین دلایله
یا تاکید بر خاک یه منطقه(به طور مثال بین شیعیان خاک کربلا)
ولی به نظر من بوسیدن مهر می تونه اصلی ترین دلیل این موضوع باشه