چرا زنان نسبت به مردان دارای اعتقادات مذهبی قوی تری هستند؟

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
گرچه کامل با این حرفتون موافق نیستم اما بر فرض صحت پس چرا این نگاه بوجود نیومده؟
مشکل چیه این وسط؟
.
با اجازه تون من برم به دیار خواب... بیهوشم
فردا اگه زنده بودم ادامه می دم :)
شبتون خوش
راستی این بحث نیمه تمام موند...
سوال من این بود: اگه زنها برای رهایی از بردگی به نوع دیگه ای از بندگی روی آوردن پس چرا چنین نتیجه ای حاصل نشد...؟ یعنی اون نگاه انسانی که قرار بود جنس مرد به زن پیدا کنه پیدا نکرد...؟
یا شاید نظر شما چیز دیگه ایه؟؟

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
ghabl az har chi ozr mikham,gushim fonte farsi nadare!!
b nazare man intor nist! marda ham az shahrestaneshun ta Mashhad o ghom ba paie piade miran!azan zohr nagofte tu masajed saf mibandan! az sob ta shab vase y loghme nune halal sag doo mizanan!

cheshmashuno darvish mikonan o b namuse mardom khire nemishan.
pas ba in tafasil marda ham mitunan mazhabi tar bashan!

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی این بحث نیمه تمام موند...
سوال من این بود: اگه زنها برای رهایی از بردگی به نوع دیگه ای از بندگی روی آوردن پس چرا چنین نتیجه ای حاصل نشد...؟ یعنی اون نگاه انسانی که قرار بود جنس مرد به زن پیدا کنه پیدا نکرد...؟
یا شاید نظر شما چیز دیگه ایه؟؟

یک مقدار قسمت قرمز رو بیشتر توصیح می دید ؟
مثلا من الان میگم پیدا کرد! زن ها می تونن رای بدن(بگذریم از اینکه رای اقایون هم ..!) وقتی می خوای به نکاح خودت درشون بیاری لازم هست بله بگن !(بازم بگذریم از اون قبایلی که فکر کنم شما گفتین به زور دخترشون رو مجبور به ازدواج می کنن احتمالا دینشون صعیف هست!)
و ....
قسمت قرمز رو بیشتر توصیح بدید!

قبول دارید که همین دین باعث شده که حالا حداقلش تو ظاهر یا نسبت به زمان قبلترش بیشتر مثل یک انسان با خانوم ها رفتار بشه؟

چنتا مثال نقصم بد نیست بزنید

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک توصیحی رو هم من لازم می دونم بگم در واقع اقا اسی بیاد برای دوستان توصیح بده!

ببینید کسی نگفته اقایون کمتر از خانوم ها بی دین هستن یا ... اتفاقا همون طور که خانم ندا فرمودند و خودمون الان تو باشگاه تو همین تالار می بینیم چی هست

خود اسی که اقا تشریف دارن فکر و ذکر و... همین تاپیک ها و بحث و گفتگوهاست (خود این یک دین هست ! دین به معنای روش!)

الان حداقل خود من با این سابقه ی کمی که دارم می تونم 10 شایدم بیشتر از اقایون نام ببرم که دغدغه ی فکری و اعتقادی دارن

اما شاید تو خانوم ها یکی یا 2 نفر هم نباشه! (اکثر خانوم ها دنبال این هستن تو این باشگاه که چه زیبا چه متن خوشگلی و... حتی اقایون خوشحال و ...)

برید تو تاپیک اسلام قسمت صلوات فرستادن و دعا و ... چنتا اقا می بینید چنتا خانوم؟

همه خانوم هستن

بالای 90 درصد کسانی که صلوات میان می فرستن و دعا می خونن و میگن یا زهرا خانوم هستن

اقایون حتی تو جاده های لغزنده و سقوط درون دره هم جدیدا نمی گن یا ابوالفصل ! بگذریم از حسین رصازاده که ترک بود و توی یه خانواده سوپر مذهبی ترک بزرگ شده بود

اینجا تو این تالار کم نیستن اقایون

اگرم کسی یا علی علی یارت و ...می گه یا از دوران بچگی به صورت فشرده روش کار کردن یا این قدر تو پادگان های بسیج رژه رفته و از جلو نظام گفته که شده عادتش

ولی ذکر دعا و ... اکثرا خانوم ها هستن ! خیلی هم برام جالب هست یادم میاد کوچیک که بودم از قسمت زنونه می رفتم شاهچراغ معمولا نمی شد به زری مطهر دست بزنم از ازدیام جمعیت

اما وقتی از قسمت مردونه می رفتم نهایتش 2 -3 -4 نفر دستشونه رو به پنجره ها گره کرده بودن و خلوت بود

حتما قسمت زنونه بیشتر مراد میده!

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
این دیگه ادز اون حرفا بود
درسته شاید زنان بیش تر از مردا مجالس روضه و.... سفره ی صلوات و... بر پا کنند
و قبول دارم
ولی اصلا این ها دلیلی بر این نیست که اعتقادات مذهبیشون نسبت به مردا قوی تره...
دلیلشم اینه که اکثر خانم ها قبلا خانه دار بودند...

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینو یادم رفت اصافه کنم !

تا الان اقا پسر خوشگل النگو بدست از این پسر خوشگل جیگرای دخترنما منظورم هست از نزدیک ندیدم بیاد دعا بخونه یا حتی صلوات یا چه می دونم یه نیمچه کار مذهبی انجام بده! فوق فوقش تازه اینا هم النگو دستشون نیست بچه قرتی ان فقط روز عاشورا پشت ماشینشون می نویسن یزید خیلی بدی!

اما خانوم هایی می بینی عجب نمازها و دعاها و چشمان خیس و... دارن نشستن تو امکان مذهبی ! که اگر بیرون از این مکان می دیدشون حتما براشون بوق می زدید! پناه بر خدا

خانومها ته ته وجودشون هرچی باشن یه رگ مذهبی و... یا فاطمه ی زهرا دارن ! (این تیکه ی یا فاطمه ی زهرا مال یه داستانی بود بگردم ببینم پیداش می کنم یا نه!)
:gol:

*Essi*

اخراجی موقت
این دیگه ادز اون حرفا بود
درسته شاید زنان بیش تر از مردا مجالس روضه و.... سفره ی صلوات و... بر پا کنند
و قبول دارم
ولی اصلا این ها دلیلی بر این نیست که اعتقادات مذهبیشون نسبت به مردا قوی تره...
دلیلشم اینه که اکثر خانم ها قبلا خانه دار بودند...

من نگفتم حرف بنده حجت هست، هرگز هم جایی چنین چیزی رو نمیگم.
اول تاپیک نوشته ام، تجربیات من از زندگی و دیدن زنان در جامعه ایران و چند جامعه دیگر، بهم نشان داده زنان در مراسم های مذهبی حالا حتی به ظاهر اعتقاد بیشتری دارند.
حالا دوستان ممکنه نظر مخالفی داشته باشند و تجربه متفاوتی هم داشته باشند.

البته این قضیه همیشه بعد منفی نداره.

برای مثال، در بعد مسائل جنسی، پسرها خیلی راحت تر حاضرند با کسی رابطه ای خارج از عرف جامعه برقرار کنند تا دخترها.

در حالیکه همین جامعه، دید یکسانی به پسری که با ده ها دختر رابطه داره و دختری که با یک نفر رابطه داشته نداره.

زنان با وجودیکه به نظر من خیلی بیشتر از مردان به گسترش مراسم مذهبی در جوامع کمک کردند، در صورت لغزش هم به مراتب بیشتر تقبیح شدند !!!!

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من نگفتم حرف بنده حجت هست، هرگز هم جایی چنین چیزی رو نمیگم.
اول تاپیک نوشته ام، تجربیات من از زندگی و دیدن زنان در جامعه ایران و چند جامعه دیگر، بهم نشان داده زنان در مراسم های مذهبی حالا حتی به ظاهر اعتقاد بیشتری دارند.
حالا دوستان ممکنه نظر مخالفی داشته باشند و تجربه متفاوتی هم داشته باشند.

البته این قضیه همیشه بعد منفی نداره.

برای مثال، در بعد مسائل جنسی، پسرها خیلی راحت تر حاضرند با کسی رابطه ای خارج از عرف جامعه برقرار کنند تا دخترها.

در حالیکه همین جامعه، دید یکسانی به پسری که با ده ها دختر رابطه داره و دختری که با یک نفر رابطه داشته نداره.

زنان با وجودیکه به نظر من خیلی بیشتر از مردان به گسترش مراسم مذهبی در جوامع کمک کردند، در صورت لغزش هم به مراتب بیشتر تقبیح شدند !!!!

خب منم نگفتم که حرف شما حجته...
نه من بیش تر حرفات توی پست اول تاپیکتو قبول که دارم که خانم ها بیش تر اهل این کارا هستند حتی گرفتن حاجت و....
بحث من این بود اینا به خاطر شرایطه.....
.
.
.
در مورد این تیکه دوم بگم که باید هم این جوری باشه
زن مظهر حیاست که اگه بخواد اونم نباشه چی میشه دیگه ...واسه همینه که در صورت وجو رابطه نامشروع انگشت اتهام اول از همه به سمت زن است...بعدشم شما برو مثلا همین توی خیابون نگاه کن یه دفعه میبنی گوشه خیابون کلی ماشین نگه داشتند و ...بعدش میبینی بله یه خانم حالا با وضع شاید نامناسب ایستاده و کلی مردو به جون هم انداخته.....
البته تقصیر اون مرد ها هم هست ولی اصل موضوع یه چیز دیگست...

*Essi*

اخراجی موقت
در مورد این تیکه دوم بگم که باید هم این جوری باشه
زن مظهر حیاست که اگه بخواد اونم نباشه چی میشه دیگه ...واسه همینه که در صورت وجو رابطه نامشروع انگشت اتهام اول از همه به سمت زن است...بعدشم شما برو مثلا همین توی خیابون نگاه کن یه دفعه میبنی گوشه خیابون کلی ماشین نگه داشتند و ...بعدش میبینی بله یه خانم حالا با وضع شاید نامناسب ایستاده و کلی مردو به جون هم انداخته.....
البته تقصیر اون مرد ها هم هست ولی اصل موضوع یه چیز دیگست...

همین حیا که شما اشاره کردین، مگه بخشی از اعتقادات اخلاقی بشر نیست، که مذاهب هم بهش اشاراتی داشتند.

همین رو هم زنان خواسته یا اجبارا بیشتر رعایت میکنند.

من در کل که نگاه میکنم، پایبندی زنان به مسائل اعتقادی و مذهبی خیلی بیشتره، حالا چه به خواست خودشون چه اون باری که جامعه بهشون تحمیل میکنه.

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم داستان خدمت شما

بعد از 3 -4 ساعت سرچ کردن و.... فقط یه سایت داستانو داشت!

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/387537-آبروی-یک-زن-بدکاره-!!!?p=5252255#post5252255

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک مقدار قسمت قرمز رو بیشتر توصیح می دید ؟
مثلا من الان میگم پیدا کرد! زن ها می تونن رای بدن(بگذریم از اینکه رای اقایون هم ..!) وقتی می خوای به نکاح خودت درشون بیاری لازم هست بله بگن !(بازم بگذریم از اون قبایلی که فکر کنم شما گفتین به زور دخترشون رو مجبور به ازدواج می کنن احتمالا دینشون صعیف هست!)
و ....
قسمت قرمز رو بیشتر توصیح بدید!

قبول دارید که همین دین باعث شده که حالا حداقلش تو ظاهر یا نسبت به زمان قبلترش بیشتر مثل یک انسان با خانوم ها رفتار بشه؟

چنتا مثال نقصم بد نیست بزنید
ببینید
اول اینکه من نگفتم دین نگاه انسانی به زن نداره (بحث این نیست اصلا)، من گفتم دین باعث نشده چنین نگاهی در مردان به وجود بیاد... این دوتا کاملا متفاوتن... حتی اگر هم ادیان نگاهشون به زن اینطور بوده پس جواب مطلوب رو نگرفتن...
خب حالا شما می گین چنین نگاهی به طور نسبی ایجاد شده...
اینجا فکر کنم یکم تعاریف متفاوته... بخشی اونیه که شما می گین درسته برخی رفتارهای انسانی تر نسبت به زن ایجاد شده، اما چیزی که مدنظر من هست این نیست... همین تفکیکاتی هست که در ذهن تک تک افراد این جامعه وجود داره... نگاهی که زن رو به واسطه داشتن احساسات قوی و روحیه تعهد پذیریش تحسین نمی کنه بلکه به واسطه قدرت تحلیل ریاضی ضعیفتر تحقیر می کنه... نگاهی که خودشو قطب جهان آفرینش گذاشته و ملاک سنجش، که هرکی به اون شبیه تر بود اون برتره و محق تره
تا دیروز ضعیفه بودن بود و ناقص العقل بودن (که این یکیو هنوزم که هنوزه می شنویم) و امروز یه نگاه مستبدانه که تا مغز استخوان قوانین ما هم نفوذ کرده
برای تو شاید قابل درک نیست (البته فکر می کنم بیشتر بی ارزشه تا غیرقابل درک) که اون چیزی که زن می خواد اینه که فکر قیم بودنو از سر جنس مذکر بیرون کنه اما آقای محترم هنوز که هنوزه اصرار داره صلاح زن رو بهتر از خودش می دونه... چرا؟ چون تجزیه تحلیل ریاضیش قوی تره... :biggrin:
حق رای؟؟؟ وقتی من برای زندگی شخصی خودم فاقد اختیارم، و باید رای به کسانی بدم که حکم به عدم صلاحیت من برای تشخیص صلاح زندگی شخصی خود من می دن، واقعا این حق رای فقط یه شوخی مسخره نیست؟؟؟؟
گرچه بسیاری ازین تغییرات هم اصولا از دین ناشی نمی شن و تبعات موج فمنیسمی هست که از غرب صنعتی آغاز شد و جوامع دینی هم به اجبار به اون تن دادن...
.
همین جمله ی شما که قرمز رنگ کردم کاملا نوع نگاهی که به زن تو این جامعه وجود داره نشون می ده... رابطه ارباب و رعیت :smile:

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببینید
اول اینکه من نگفتم دین نگاه انسانی به زن نداره (بحث این نیست اصلا)، من گفتم دین باعث نشده چنین نگاهی در مردان به وجود بیاد... این دوتا کاملا متفاوتن... حتی اگر هم ادیان نگاهشون به زن اینطور بوده پس جواب مطلوب رو نگرفتن...
خب حالا شما می گین چنین نگاهی به طور نسبی ایجاد شده...
اینجا فکر کنم یکم تعاریف متفاوته... بخشی اونیه که شما می گین درسته برخی رفتارهای انسانی تر نسبت به زن ایجاد شده، اما چیزی که مدنظر من هست این نیست... همین تفکیکاتی هست که در ذهن تک تک افراد این جامعه وجود داره... نگاهی که زن رو به واسطه داشتن احساسات قوی و روحیه تعهد پذیریش تحسین نمی کنه بلکه به واسطه قدرت تحلیل ریاضی ضعیفتر تحقیر می کنه... نگاهی که خودشو قطب جهان آفرینش گذاشته و ملاک سنجش، که هرکی به اون شبیه تر بود اون برتره و محق تره
تا دیروز ضعیفه بودن بود و ناقص العقل بودن (که این یکیو هنوزم که هنوزه می شنویم) و امروز یه نگاه مستبدانه که تا مغز استخوان قوانین ما هم نفوذ کرده
برای تو شاید قابل درک نیست (البته فکر می کنم بیشتر بی ارزشه تا غیرقابل درک) که اون چیزی که زن می خواد اینه که فکر قیم بودنو از سر جنس مذکر بیرون کنه اما آقای محترم هنوز که هنوزه اصرار داره صلاح زن رو بهتر از خودش می دونه... چرا؟ چون تجزیه تحلیل ریاضیش قوی تره... :biggrin:
حق رای؟؟؟ وقتی من برای زندگی شخصی خودم فاقد اختیارم، و باید رای به کسانی بدم که حکم به عدم صلاحیت من برای تشخیص صلاح زندگی شخصی خود من می دن، واقعا این حق رای فقط یه شوخی مسخره نیست؟؟؟؟
گرچه بسیاری ازین تغییرات هم اصولا از دین ناشی نمی شن و تبعات موج فمنیسمی هست که از غرب صنعتی آغاز شد و جوامع دینی هم به اجبار به اون تن دادن...
.
همین جمله ی شما که قرمز رنگ کردم کاملا نوع نگاهی که به زن تو این جامعه وجود داره نشون می ده... رابطه ارباب و رعیت :smile:

بله پس یک سری حقوق رو قبول دارید برای خانوم ها ایجاد شد! خوب این تا اینجاش

2-اینم باز خودتون قبول دارید که اقایون تو ریاصیات قوی تر هستن و.... این باعث میشه به همین نسبت مثلا 80 تا اقا ریاصیش قوی هست و 20 تا خانوم هم هستن که ریاصیاتشون باز قوی هست این 100 نفر باید برن تو بدنه و مثلا قاصی بشن و... (البته باز بحث پیش میاد که یه خانوم که خداوند بهش قوی احساسات قوی داد ایا این حسن بهش اجازه می ده قاصی بشه یا نه! و....)

3-حق رای باور کنید برای منم ....!

4- و اما بحث بر سر این تفاوتی که هست
خوب ببینید 2 تا حالت وجود داره برای تصاحب قدرت ! یکیش فلسفه و ریاصیات و... هست که اقایون قوی تر هستن باز طبق گفته ی خودتون و بنابر این قدرت دستشون هست و حرف حدیثی نمی مونه!
این وسط دین و عقل میگه بابا اینا هم ادم هستن باهاشون مهربون تر باشین! در نتیجه شما تلاش می کنید دین رو نگه دارید و تا این دین از شما حمایت کنه !

حالت بعدی که قدرت میاره باز میشه قدرت بدنی و... که باز اقایون برتر هستن و حرف و حدیثی نمی مونه!

حالا شما بگید بر کدام اساس باید به خانوم ها سروری بدیم و چرا؟

باز دین میاد میگه اینا هم ادم هستن باهاشون مهربان باشید مادر فرزندانتون هستن منطقی باشین براشون ارزش قایل باشین و...!
حالا شما هر چقدر به عنوان یک مادر تونستین دین و... رو به فرزندتون یاد بدین ! این باعث میشه که فرزندتون با خانوم ها مهربان تر و یکسان تر و .... تر برخورد کنه! چون طبق دینی که یاد گرفته بهش میگه که اونم مثل تو ادم هست و....

*Essi*

اخراجی موقت
2-اینم باز خودتون قبول دارید که اقایون تو ریاصیات قوی تر هستن و.... این باعث میشه به همین نسبت مثلا 80 تا اقا ریاصیش قوی هست و 20 تا خانوم هم هستن که ریاصیاتشون باز قوی هست این 100 نفر باید برن تو بدنه و مثلا قاصی بشن و... (البته باز بحث پیش میاد که یه خانوم که خداوند بهش قوی احساسات قوی داد ایا این حسن بهش اجازه می ده قاصی بشه یا نه! و....)

البته من چون بخشی از کارم در ریاضیات هست باید عرض کنم، خانم ها در ریاضیات هیچ دست کمی از مردها ندارند.
در قضاوت هم خیلی وقت ها بهتر عمل میکنند چون ریز بین تر و دقیق تر هستند.

اما من به عنوان یک مرد (اگه بشه مرد نام نهاد) باید با کمال تاسف بگم، هیچوقت نگاه خوبی به زن ها نداشتیم.
خیلی وقت ها جسمشون برامون مهم تر از طرز فکرشون بوده.

اجازه نظر دادن رو ازشون گرفتیم، در واقع اعتماد به نفس رو ازشون سلب کردیم.

اینکه مدام تو سر یه عده بزنی، همش بُعد جسمیشون رو تقویت کنی چه اینجا که ملافه پیچش میکنن چه غرب که روی فشن، برهنه اش میکنند.

اینها باعث شده اکثرشون از نظر فکری اونی نباشند که باید.

مردها در طول تاریخ واقعا به زن ها بد کردن و هنوز هم میکنند و میکنیم.......

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته من چون بخشی از کارم در ریاضیات هست باید عرض کنم، خانم ها در ریاضیات هیچ دست کمی از مردها ندارند.

اما من به عنوان یک مرد (اگه بشه مرد نام نهاد) باید با کمال تاسف بگم، هیچوقت نگاه خوبی به زن ها نداشتیم.

اینکه مدام تو سر یه عده بزنی، همش بُعد جسمیشون رو تقویت کنی چه اینجا که ملافه پیچش میکنن چه غرب که روی فشن، برهنه اش میکنند.

اتفاقا بر عکس اسی جان همیشه نظرات خانوم ها برای من از اقایون هم حتی مهم تر بوده!

البته اکثرا مثل خانوم های موجود تو باشگاه پشیمون شدم چون چیزای مسخره ای رو می دیدن!(البته قطعا از نظر من مسخره بودن! مثلا بری تو تالار مشاوره 99 درصدشون به فکر شوهر هستن ! نمی گم بد هست اینا! اما خیلی مصحک هست فکراشون مثلا طرف زشت باشه یا چه می دونم از این سوال الکیا! مثل یه خانومی اومده میگه من سر فلشم گم شده یعنی حالا ویروسی میشه!!!)

البته قبول دارم همش تقصیر اقایون بوده هر وقت خواستن چیزی بگن یا بپرسن مجبور بودن کلی سبک سنگینش کنن
اخرشم بهشون خندیدم یا .... این باعث شده اعتماد به نفسشون نابود بشه

متنفرم از افرادی که اعتماد بنفس ندارن!

بدرک فوقش خراب میشم بهم می خندن که چی ! (فقط من مهم هستم ! چیزی که خانوم ها بیاد بتونن کمی یاد بگیرن و نترسن)
مهم این هست که یاد گرفت و رشد کرد و فهمید حالا هرچی می خواد تو این روند اتفاق بیوفته مهم نیست

نباید هم از هیچ مردی انتظار داشته باشن کمکشون کنه! چون ما می ترسیم که رعیت هامون اگاه بشن و...
دوست داریم همیشه محتاج ما باشن و...

البته یکم حرفام مسخره بود بذارید به حساب دیر وقت بودن و خواب الود بودن!

آخرین ویرایش:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله پس یک سری حقوق رو قبول دارید برای خانوم ها ایجاد شد! خوب این تا اینجاش
من نگفتم این حقوق رو دین ایجاد کرده :smile:
.
2-اینم باز خودتون قبول دارید که اقایون تو ریاصیات قوی تر هستن و.... (بله قبول دارم اما نه هر مردی از هر زنی) این باعث میشه به همین نسبت مثلا 80 تا اقا ریاصیش قوی هست و 20 تا خانوم هم هستن که ریاصیاتشون باز قوی هست این 100 نفر باید برن تو بدنه و مثلا قاصی بشن و (بایدش رو اثبات کنید:smile: )... (البته باز بحث پیش میاد که یه خانوم که خداوند بهش قوی احساسات قوی داد ایا این حسن بهش اجازه می ده قاصی بشه یا نه! و....)

3-حق رای باور کنید برای منم ....! (50 درصد موافقم)

4- و اما بحث بر سر این تفاوتی که هست
خوب ببینید 2 تا حالت وجود داره برای تصاحب قدرت ! یکیش فلسفه و ریاصیات و... هست که اقایون قوی تر هستن باز طبق گفته ی خودتون و بنابر این قدرت دستشون هست و حرف حدیثی نمی مونه!
این وسط دین و عقل میگه بابا اینا هم ادم هستن باهاشون مهربون تر باشین! در نتیجه شما تلاش می کنید دین رو نگه دارید و تا این دین از شما حمایت کنه !
(تصاحب قدرت بله، مشروعیت قدرت مطمئن نیستم... گفتم اثبات کنید که برای اداره جهان قدرت منطق مردانه و ریاضیات کارآمدتر هست... دنبال زیرسوال بردن کل تاریخ بشری نیستم :دی ولی از شک کردن به همه چیز لذت می برم... ما می گیم برای اداره دنیا منطق مردانه لازم هست این به عنوان یک اصل پذیرفته شده... اما مگه ما تاریخ حاکمیتی با متد زنانه هم داشتیم که بگیم کدوم کارآمدتر هست؟؟؟ :دی
جهانی که با متد شما ساخته شده
هم چندان جای زندگی نیست
)

حالت بعدی که قدرت میاره باز میشه قدرت بدنی و... که باز اقایون برتر هستن و حرف و حدیثی نمی مونه!
(بله در تصاحب قدرت مسئله ی مهمیه)

حالا شما بگید بر کدام اساس باید به خانوم ها سروری بدیم و چرا؟
(1- زنان به دنبال سروری نیستن... به دنبال این هستن که مردان رو از فکر سروری خارج کنن
2-شیوه حرف زدن شما صرفا مهر تایید حرفهای من در مورد نوع نگاه به زنه... شما قائل به این هستید که بنا به این خصوصیات مردان حق سروری دارن؟؟ شاید بله شاید هم نه ... صرفا اون که قدرتمندتره ارزشمندتر و انسانتره؟؟؟)

.
باز دین میاد میگه اینا هم ادم هستن باهاشون مهربان باشید مادر فرزندانتون هستن منطقی باشین براشون ارزش قایل باشین و...!
حالا شما هر چقدر به عنوان یک مادر تونستین دین و... رو به فرزندتون یاد بدین ! این باعث میشه که فرزندتون با خانوم ها مهربان تر و یکسان تر و .... تر برخورد کنه! چون طبق دینی که یاد گرفته بهش میگه که اونم مثل تو ادم هست و....
این حرف آخرتون زمانی قابل اثبات هست که اثبات شه اون دین واقعا چنین نگاهی رو القا می کنه... فکر نمی کنم سر این موضوع به تفاهم رسیده باشیم... مگه اینکه صرفا مهربان بودن با زن رو ارزش نهادن و انسان دونستن بدونم... عذر می خوام اما بلانسبت همه خانوما، بلاتشبیه آدم با حیوون خونگیشم مهربونه
.
سوال: اگه دین اینو نگه انسان دونستن خانوما برای آقایون کار سختیه؟
:smile:
.
.
راستی شما باهوشید اما نه اونقدر که کسی متوجه تلاشتون برای تحریک مخاطب نشه :smile:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز

حرفی که درمورد اعتمادبنفس زدین واقعا یکی از کلیدی ترین نکات در بحث تفاوتهای زن و مرده... بسیاری از تفاوتها از همینجا ناشی می شه (گرچه که تفاوتهای ذاتی هم وجود دارن)

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا شما هر چقدر به عنوان یک مادر تونستین دین و... رو به فرزندتون یاد بدین ! این باعث میشه که فرزندتون با خانوم ها مهربان تر و یکسان تر و .... تر برخورد کنه! چون طبق دینی که یاد گرفته بهش میگه که اونم مثل تو ادم هست و....​

شما منظورتان یا دین آخوندی است یا دینی که توسط قرآن معرفی میشود

دین آخوندی که تکلیفش مشخص است و من حتی خدای این آخوندها را هم قبول ندارم !
مورد بعدی دین خالص و اصیلی است که توسط پیامبر و قرآن معرفی شده
دینی که توسط پیامبر معرفی شده باید قبول کنید که ابعاد اجتماعیش مختص زمان و مکان حجاز 14 قرن پیش بوده و با جرات میتونم بگم برای زمان حال کاربردی ندارند
اظهار نظرهای قرآن در مورد حقوق زنان مربوط به زمانیست که داشتن فرزند دختر در بین مردم حجاز ننگ محسوب میشد
زن حائض حق نداشت پاش رو در خانه بگذاره !
کنیز جزو اموال محسوب میشد
و صدها مثال دیگر

حقوقی که قرآن برای زنان قائل شده در چنین محیطی بوده و قبول میکنیم که بیش از آنچه که اکنون در آیات قرآن در مورد زنان میخوانیم نمیتونسته وجود داشته باشه
بر فرض اگر قرآن میگفت زن در هر زمینه ای با مرد مساویست ، حتی خطر تکه تکه شدن پیامبر توسط مردم هم وجود داشت :D

میبینیم که زن امروزی نمیتونه با قوانین مکتوب در قرآن که برای 14 قرن پیش است در اکثر موارد موافقت کند.

پس من به عنوان یک مادر ترجیح میدهم مهربانی رو به روش خودم و نه به روش مردم حجاز به فرزندانم یاد بدهم

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
2-شیوه حرف زدن شما صرفا مهر تایید حرفهای من در مورد نوع نگاه به زنه... شما قائل به این هستید که بنا به این خصوصیات مردان حق سروری دارن؟؟ شاید بله شاید هم نه ... صرفا اون که قدرتمندتره ارزشمندتر و انسانتره؟؟؟)
مسلما نه
مردم دنیا اگر سروری را میخواستند قبول داشته باشند نظامهای شاهنشاهی قرون وسطایی را سرنگون نمیکردند
هر چند بدون عمل و فقط در سخن

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
این حرف آخرتون زمانی قابل اثبات هست که اثبات شه اون دین واقعا چنین نگاهی رو القا می کنه... فکر نمی کنم سر این موضوع به تفاهم رسیده باشیم... مگه اینکه صرفا مهربان بودن با زن رو ارزش نهادن و انسان دونستن بدونم... عذر می خوام اما بلانسبت همه خانوما، بلاتشبیه آدم با حیوون خونگیشم مهربونه
.
.
.
راستی شما باهوشید اما نه اونقدر که کسی متوجه تلاشتون برای تحریک مخاطب نشه :smile:

جانا سخن از زبان ما می گویی

من نمیدونم چرا این فرد علیرغم چند بار گفتگو و درخواستی که ازشو ن کردم و توضیح دادم براشون باز هم اصرار دارن از روش کالیبره کردن استفاده کنند.
یک فرد با هوش وقتی می بینه مخاطبش از روشی که اون در پیش گرفته ناراضی هست تغییر موضع میده مگر اینکه جنگ نرم وارد فاز جدیدی شده باشه که ازش بی خبریم !!!!

----------------------------------------------------

بخشی از بحث که متاسفانه داره به فراموشی سپرده میشه اختلاف در توانایی بروز احساسات درونی هست .

صحبت هام جنبه عام داره و خودم معترفم که استثنائات هم در اون وجود داره . ولی بطور عام میشه گفت در نظام خلقت هستی جنس ماده از توانایی بهتری برای بروز احساسات درونی برخوردار بوده . شما این مورد رو در حیوانات ماده هم می تونید ببینید . حیوان ماده گاهی تا حد فدا کردن جان خودش از فرزندش دفاع میکنه کاری که کمتر حیوان نری انجام میده .

یک زن به مراتب خیلی راحت تر و سریعتر از یک مرد احساسات درونی خودش رو برملا میکنه ( هرچند زنانی داریم که ظاهرشون از یک مرد هم سخت ترو سنگ تره :smile:)

زن ها معمولا وقتی یک کودک یا حتی یک حیوان کوچک رو می بینن بهش ابراز محبت می کنن ، سعی میکنن از اون حمایت کنن .

زن ها وقتی ناراحت هستن با یکدیگر صحبت میکنند . غمشون رو بروز میدن . بهم دلداری میدن . اشک می ریزند تا تخلیه روحی بشن .

ولی مردها به سختی میتونن در جمع ابراز احساساتی مثه اشک ریختن رو نشون بدن . دیدن گریه یک مرد خیلی خیلی دردناکه این حس رو به ادم میده که انگار یک کوه متلاشی شده تا بتونه از درونش اشک سرازیر بشه ( منظورم مرد واقعی هست نه اون موجوداتی که امروزه می بینیم و ناخوداگاه می خواهیم ازشون در مورد رنگ هایلایت و مدل ابرو و رنگ رژ و ارایشگرشون سوال کنیم )

زن ها به نذر و نیاز و سفره انداختن بیشتر روی میارن شاید چون طبیعتا به هنگام مشکل ترجیح میدن اون رو با جمع در میون بذارن و از نیرو و انرزی مثبت جمع و دعای خیرشون کمک بگیرن . اشک زن ها رو تسلی میده حتی سرد ترین و مغرورترین زن ها هم در خلوت خودشون اشک می ریزن .

زن ها بیشتر به خدا گرایش دارن چون خودشون رو به خدا نزدیکتر میدونن . یک زن میدونه پتانسیل این رو داره که در وجود خودش یک حیات جدید ، یک موجود جدید رو پرورش بده . در درون خودش رشد اون موجود رو حس کنه و اون رو بدنیا بیاره . خدا اونقدر زن ها رو دوست داشت که لذت افرینش رو به اونها اعطا کرد . خدا افریدگار کل هستی است و مطمئنم اونقدر افرینش و زن رو دوست داشته که بخشی از قدرت خودش رو در وجود زن به ودیعه نهاده .

این بخشی از متنی در باره خداست

اگر خدا خواهی

درون بغض زنان غریب، جای خداست

زن = زاده نور

آخرین ویرایش:

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان که اخبار علمی رو می دیدم متوجه این خبر شدم

دانشمندان كشف كردند: 99 ميليون رنگي كه فقط زنان درك مي‌كنند !

یاد اخبار علمی افتادم که موید همین مطلب اختلاف ادراکی زنان و مردان هست . شاید بخشی از جواب هم مربوط به اختلاف ادارکی و سطوح ادراکی زن و مرد باشه .

به هر حال جواب علمی بهتر از جواب های بی پایه و اساس و مبتنی بر حدس و گمان و غرض هست

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نگفتم این حقوق رو دین ایجاد کرده :smile:
اره شما از نمی گم کلا استفاده کردین!(نمی گم کچلم! نمی گم مو دارم! پس چی؟)
میشه دقیق بگین چی میگن؟
==
2-اینم باز خودتون قبول دارید که اقایون تو ریاصیات قوی تر هستن و.... (بله قبول دارم اما نه هر مردی از هر زنی) این باعث میشه به همین نسبت مثلا 80 تا اقا ریاصیش قوی هست و 20 تا خانوم هم هستن که ریاصیاتشون باز قوی هست این 100 نفر باید برن تو بدنه و مثلا قاصی بشن و (بایدش رو اثبات کنید:smile: )... (البته باز بحث پیش میاد که یه خانوم که خداوند بهش قوی احساسات قوی داد ایا این حسن بهش اجازه می ده قاصی بشه یا نه! و....)

اره دیگه تک تک که مشخصه این حرف غلطه منظور نسبتی و درصدی هست از کل!

بایدش! پس کی بره؟ من برم خوبه؟ باید کسی بره که می فهمه دیگه!
=====
(تصاحب قدرت بله، مشروعیت قدرت مطمئن نیستم... گفتم اثبات کنید که برای اداره جهان قدرت منطق مردانه و ریاضیات کارآمدتر هست... دنبال زیرسوال بردن کل تاریخ بشری نیستم :دی ولی از شک کردن به همه چیز لذت می برم... ما می گیم برای اداره دنیا منطق مردانه لازم هست این به عنوان یک اصل پذیرفته شده... اما مگه ما تاریخ حاکمیتی با متد زنانه هم داشتیم که بگیم کدوم کارآمدتر هست؟؟؟ :دی
جهانی که با متد شما ساخته شده هم چندان جای زندگی نیست
)
اره یه نخست وزیر انگلیس داشت اومد خصوصی سازی رو اجرا کرد فیلمشم ساختن به عنوان شیر زن یا یادم نیست چی بود
اتفاقا انگلیس رو این زن نخست وزیر نجات داد!
مسله اینجاس که منم بدم نمیاد بوگاتی سوار شم اما این خواستنه کافی نیست ! اگر برسم قطعا رسیدم و نیازی به چونه و... نیست!
=========
راستی مشروعیت هم مهم نیست با پول شویی و.... هم میشه بوگاتی خرید!
و بعد بهش مشروعیت بخشید!!!
مهم پوله هستش!
=====
(1- زنان به دنبال سروری نیستن... به دنبال این هستن که مردان رو از فکر سروری خارج کنن
خوب شما اینو بگید که چرا باید به خانوم ها اجازه بدیم که بتونن اقایون رو از فکر سروری خارج کنن؟

2-من لازم می دونم چنت توصیح در مورد خودم بدم! اسی هم تقریبا در جریان هست تو چنتا تاپیک قبلی
اگر پستی می دم یا حرفی میزنم قطعا منظورم اون نیست و...!
گاهی وقتا فقط و فقط قصدم شکستن یخ مجلس هست و.... که ترغیب بشن صحبت کنن(افرین ! من باهوش نیستم که از همچین روش ساده ای استفاده می کنم! شما باهوش هستید که تونستین این ببینید!)
اگر ناراحت هستید تا دیگه من اینجوری پست ندم! احتمالا بحث ابتر می موند و...

یادم میاد یه بار زدم هی چی شکستم و... می خواستم یکی بهم بگه چرا؟ولی فقط اومدن منو بازداشت کردن و گفتن هیچی نگو تهد و ... هم ندادم فقط یه نفر ازم نپرسید چرا اخه چرا واسه چی؟
الان وقتی به یک نفر میگم چرا قصدم فقط و فقط کمک بهش هست
اما معمولا این چرای منو مخالفت با نظرشون برداشت می کنن نمی دونم چرا وقتی به کسی می گم چرا انگار کلا با ذاتش مخالفم!

اگر دوستان اینجوری دوست دارن و فقط محتاج تایید هستن تا منم مثل بقیه بگم افرین و گل و به به چه چه و دیگر هیچ!
فکر می کنم نهی کردن و کلی گشتن و پیدا کردن فلسفه ی مخالف دارم به دوستان بیشتر کمک می کنم تا درست تر فکرشون رو ببینن و...

نمی دونم اما الان که دقت می کنم می بینم اکثرا از سر ناراحتی یه حرفی میزنن و بهش اعتقادم ندارن و فقط دوست دارن بخاطر این حرف تحسین بشن و.... تا حداقل چند لحظه حال خوشی داشته باشن

من دوست دارم کوبیده بشم (البته با احترام) تا فکر و ذاتم به چالش کشیده بشه (حتی حرفهایی که مال خودم نیست رو شاید بیان کنم تا به چالش کشیده شدن اونا رو هم ببینم این وسط فحش هم خوردم)

ممنون:gol:
===========
.
اره الان دوباره خوندمش خیلی مسخره نوشته بودم!(مال خودم بود! و دیتای خام و در لحظه!)

نه کار سختی نیست خیلی هم خوبه!
فقط بگین که چرا باید اقایون خانوم ها رو هم انسان بدونن؟ وقتی صعیف تر هستن!و میشه انسان حسابشون نکرد و حقشون رو خورد!(این چرا از اون چرا ها بود)

من به عنوان یک ادم قار نشین!به خانوم ها و موجودات صعیف تر از خودم احترام نمی ذارم!

اما وقتی مدرسه میرم و کم و کم آدم میشم و آدمیت برام ارزش پیدا می کنه! میبینم که بلـــه اونا هم مثل من ادم هستن حیوانات هم جالب هستند عاشق به همه عالم هستم که همه عالم از اوست!!!

حالا این مسله پیش میاد که از کی این نیاز پیش اومد که من باید به مدرسه می رفتم و ادم می شدم؟

بگردید ریشش میرسه به دین!

و خانوم های قار نشینی که که با لطافت این موصوع رو به فرزندانشون یاد دادن! و اونها رو ادم تربیت کردن
========
:gol:

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

حرفی که درمورد اعتمادبنفس زدین واقعا یکی از کلیدی ترین نکات در بحث تفاوتهای زن و مرده... بسیاری از تفاوتها از همینجا ناشی می شه (گرچه که تفاوتهای ذاتی هم وجود دارن)

اره الان تو قار زندگی نمی کنیم

هم شما ما را ادم می بینید
هم ما شما رو

این وسط شما اعتماد بنفس ندارین (بر می گرده حتما به خاطراتی که دارین) این باعث میشه انسان بودن خودتون رو نشون ندید

در نتیجه دیگر انسان دیدن شما مشکل میشه وقتی اینو نشون ندید!

در نتیجه نهایتا بعصی وقتا محبت و... اقایون به شما مثل محبتشون به همون حیوان خونگیشون میشه!

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما منظورتان یا دین آخوندی است یا دینی که توسط قرآن معرفی میشود

دین آخوندی که تکلیفش مشخص است و من حتی خدای این آخوندها را هم قبول ندارم !
مورد بعدی دین خالص و اصیلی است که توسط پیامبر و قرآن معرفی شده
دینی که توسط پیامبر معرفی شده باید قبول کنید که ابعاد اجتماعیش مختص زمان و مکان حجاز 14 قرن پیش بوده و با جرات میتونم بگم برای زمان حال کاربردی ندارند
اظهار نظرهای قرآن در مورد حقوق زنان مربوط به زمانیست که داشتن فرزند دختر در بین مردم حجاز ننگ محسوب میشد
زن حائض حق نداشت پاش رو در خانه بگذاره !
کنیز جزو اموال محسوب میشد
و صدها مثال دیگر

حقوقی که قرآن برای زنان قائل شده در چنین محیطی بوده و قبول میکنیم که بیش از آنچه که اکنون در آیات قرآن در مورد زنان میخوانیم نمیتونسته وجود داشته باشه
بر فرض اگر قرآن میگفت زن در هر زمینه ای با مرد مساویست ، حتی خطر تکه تکه شدن پیامبر توسط مردم هم وجود داشت :D

میبینیم که زن امروزی نمیتونه با قوانین مکتوب در قرآن که برای 14 قرن پیش است در اکثر موارد موافقت کند.

پس من به عنوان یک مادر ترجیح میدهم مهربانی رو به روش خودم و نه به روش مردم حجاز به فرزندانم یاد بدهم [/INDENT]

[/COLOR]

من بحث این مدلی بلد نیستم!
اگر دوست داشتید برید تو تالار اسلام یکم بحث کنید نترسید اعتماد به نفس داشته باشید و...
وقتی منطقی صحبت کنید حتی اگر بچه های تالار اسلام هم حرف شما رو قبول نکنن بقیه ی ناظران شما حرف شما رو قبول می کنن

و

اعتماد بنفس چیزی خوبی هست که ادم بتونه از حرفی که زده دفاع کنه!:gol:
==

فقط من یک نکته رو بپرسم از شما

پس من به عنوان یک مادر ترجیح میدهم مهربانی رو به روش خودم و نه به روش مردم حجاز به فرزندانم یاد بدهم

شما این مهربانی رو از کجا اوردین دقیقا؟ که می خواین یادش بدین به بقیه؟

شما هر چی هم که صد دین و... باشین باز هر چی دارین مال همین تربیت دینی و حداقل 12 سال تحصیل تو این مملکت هست

نکنه از داستان ادب اموزی سعدی استفاده کردین؟(آفرین من به شما افتخار می کنم):gol:

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونی که قدرتمند تره قدرتمند تره!

یه تاپیکی داشتن همین خانوم زوس در مورد ماکیااولیسم اگر اشتباه نکنم یه متفکر خاص ایتالیایی و....

فرقی به قدرتش نداره!

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جانا سخن از زبان ما می گویی

من نمیدونم چرا این فرد علیرغم چند بار گفتگو و درخواستی که ازشو ن کردم و توضیح دادم براشون باز هم اصرار دارن از روش کالیبره کردن استفاده کنند.
یک فرد با هوش وقتی می بینه مخاطبش از روشی که اون در پیش گرفته ناراضی هست تغییر موضع میده مگر اینکه جنگ نرم وارد فاز جدیدی شده باشه که ازش بی خبریم !!!!

----------------------------------------------------

بخشی از بحث که متاسفانه داره به فراموشی سپرده میشه اختلاف در توانایی بروز احساسات درونی هست .

صحبت هام جنبه عام داره و خودم معترفم که استثنائات هم در اون وجود داره . ولی بطور عام میشه گفت در نظام خلقت هستی جنس ماده از توانایی بهتری برای بروز احساسات درونی برخوردار بوده . شما این مورد رو در حیوانات ماده هم می تونید ببینید . حیوان ماده گاهی تا حد فدا کردن جان خودش از فرزندش دفاع میکنه کاری که کمتر حیوان نری انجام میده .

یک زن به مراتب خیلی راحت تر و سریعتر از یک مرد احساسات درونی خودش رو برملا میکنه ( هرچند زنانی داریم که ظاهرشون از یک مرد هم سخت ترو سنگ تره :smile:)

زن ها معمولا وقتی یک کودک یا حتی یک حیوان کوچک رو می بینن بهش ابراز محبت می کنن ، سعی میکنن از اون حمایت کنن .

زن ها وقتی ناراحت هستن با یکدیگر صحبت میکنند . غمشون رو بروز میدن . بهم دلداری میدن . اشک می ریزند تا تخلیه روحی بشن .

ولی مردها به سختی میتونن در جمع ابراز احساساتی مثه اشک ریختن رو نشون بدن . دیدن گریه یک مرد خیلی خیلی دردناکه این حس رو به ادم میده که انگار یک کوه متلاشی شده تا بتونه از درونش اشک سرازیر بشه ( منظورم مرد واقعی هست نه اون موجوداتی که امروزه می بینیم و ناخوداگاه می خواهیم ازشون در مورد رنگ هایلایت و مدل ابرو و رنگ رژ و ارایشگرشون سوال کنیم )

زن ها به نذر و نیاز و سفره انداختن بیشتر روی میارن شاید چون طبیعتا به هنگام مشکل ترجیح میدن اون رو با جمع در میون بذارن و از نیرو و انرزی مثبت جمع و دعای خیرشون کمک بگیرن . اشک زن ها رو تسلی میده حتی سرد ترین و مغرورترین زن ها هم در خلوت خودشون اشک می ریزن .

زن ها بیشتر به خدا گرایش دارن چون خودشون رو به خدا نزدیکتر میدونن . یک زن میدونه پتانسیل این رو داره که در وجود خودش یک حیات جدید ، یک موجود جدید رو پرورش بده . در درون خودش رشد اون موجود رو حس کنه و اون رو بدنیا بیاره . خدا اونقدر زن ها رو دوست داشت که لذت افرینش رو به اونها اعطا کرد . خدا افریدگار کل هستی است و مطمئنم اونقدر افرینش و زن رو دوست داشته که بخشی از قدرت خودش رو در وجود زن به ودیعه نهاده .

این بخشی از متنی در باره خداست

اگر خدا خواهی

درون بغض زنان غریب، جای خداست

زن = زاده نور

خودش هم نمی داند!
اما 2 حالت داره یا روش دیگه ای بلد نیست!(کمکش کنید یاد بگیره!مثلا چه روشی؟جواب میده؟)
مثلا روش تایید و افرین رو در پیش بگیرم خوبه؟ که کسی ناراصی نشه؟ (این تاپیک برای من دغدغه شده بود و از اسی خواستم کمکم کنه! برای همین خودم رو به هر دری میزنم که جواب بگیرم و ابتر نمونه موصوع
====

هدف این تاپیک همین بود دیگه که به بیراهه رفت

حالا زن ها می خوان تو تنهایی و خلوت اشک بریزن یا تو جمع باشن و از انرزی مثبت جمع استفاده کنن؟
دلیل این بروز دادن خانوم ها و بروز ندادن اقایون دقیقا چی هیت؟

تفاوت تو هورمون ها ؟
یا طرز و نحوه ی تربیت شدنشون باعث این شده که اهل سفره و گریه کردن تو خلوت بشن؟ (سوال دقیقا این بود چی شد که شما سفره پهن کردید و ما پهن نکردیم؟ فقط تفاوت های هورمونی؟ یعنی نیروی خارجی روی شما تاثیر نگذاشت که اهل سفره و.... بشید؟)

=====
الان که اخبار علمی رو می دیدم متوجه این خبر شدم

دانشمندان كشف كردند: 99 ميليون رنگي كه فقط زنان درك مي‌كنند !

یاد اخبار علمی افتادم که موید همین مطلب اختلاف ادراکی زنان و مردان هست . شاید بخشی از جواب هم مربوط به اختلاف ادارکی و سطوح ادراکی زن و مرد باشه .

به هر حال جواب علمی بهتر از جواب های بی پایه و اساس و مبتنی بر حدس و گمان و غرض هست​

این یکی دیگه فکر می کنم 100 درصد به داستان تفاوت هورمون ها اشاره می کنه

=========

پس شما این تفاوت و... رو دلیلش رو بیشتر و نزدیک به قطعا پدیده ای به اسم هورمون می بینید؟

بنظر شما اگر برای یه دختر اساب بازی پسرونه بخریم و تو نوجوانی سوار موتورش کنیم اسمشو بذاریم دختری به اسم تند باد!
باز این هورمون ها باعث میشه که ....؟

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
استاتر عزیز حرفات رو قبول دارم....
ولی به نظر من خانوما با غیبت کردن همه کارای خوبشونو از بین میبرن و در نتیجه:در این زمینه با اقایون برابرن!

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما این مهربانی رو از کجا اوردین دقیقا؟ که می خواین یادش بدین به بقیه؟
مشکل شما این است که فکر میکنید مبدا همه چیز و همه اتفاقات دنیا مبعث پیامبره و قبل آن اتفاق ، هیچ دنیا و آدم و انسانیتی وجود نداشته :smile:

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشکل شما این است که فکر میکنید مبدا همه چیز و همه اتفاقات دنیا مبعث پیامبره و قبل آن اتفاق ، هیچ دنیا و آدم و انسانیتی وجود نداشته :smile:

چرا دیگه استارتش از خلقت آدم خورده!

ابراهیم و نوح و موسی و عیسی

10 فرمان

و...

گفتار نیک پندار و...

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی سوال من شخصی بود

و از شخص خودتون پرسیدم

که این خوبیها و... رو از کجا اوردید

کاملا شخصی

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودش هم نمی داند!
اما 2 حالت داره یا روش دیگه ای بلد نیست!(کمکش کنید یاد بگیره!مثلا چه روشی؟جواب میده؟)
مثلا روش تایید و افرین رو در پیش بگیرم خوبه؟ که کسی ناراصی نشه؟ (این تاپیک برای من دغدغه شده بود و از اسی خواستم کمکم کنه! برای همین خودم رو به هر دری میزنم که جواب بگیرم و ابتر نمونه موصوع

مگر غیر از اینه که چند بار به شما توصیه کردم چه روش هایی رو دنبال کنید و هر بار یک چیزی در جوابی گفتید که بیشتر شبیه بهانه بود !!!!

باور کنید باحسن نیت تجارب خودم رو در اختیارتون گذاشتم ولی وقتی دیدم در جواب میگید حالشو ندارید یا حوصله ندارین خب منم دلیلی نمی بینم برای یه ادم بی حوصله بخواهم نسخه بپیچم

اما در مورد شما یه چیزی برام خیلی عجیبه و اون هوش بسیار شماست !!! شما اونقدر باهوشید که توجه منو به موضوعی جلب کردین که تا قبل بهش دقت نکرده بودم ( سوال نکنید چون بهتون نمی تونم جواب روشن و شفافی بدم )

هدف این تاپیک همین بود دیگه که به بیراهه رفت

حالا زن ها می خوان تو تنهایی و خلوت اشک بریزن یا تو جمع باشن و از انرزی مثبت جمع استفاده کنن؟
دلیل این بروز دادن خانوم ها و بروز ندادن اقایون دقیقا چی هیت؟

تفاوت تو هورمون ها ؟
یا طرز و نحوه ی تربیت شدنشون باعث این شده که اهل سفره و گریه کردن تو خلوت بشن؟ (سوال دقیقا این بود چی شد که شما سفره پهن کردید و ما پهن نکردیم؟ فقط تفاوت های هورمونی؟ یعنی نیروی خارجی روی شما تاثیر نگذاشت که اهل سفره و.... بشید؟)

=====

این یکی دیگه فکر می کنم 100 درصد به داستان تفاوت هورمون ها اشاره می کنه

=========

پس شما این تفاوت و... رو دلیلش رو بیشتر و نزدیک به قطعا پدیده ای به اسم هورمون می بینید؟

بنظر شما اگر برای یه دختر اساب بازی پسرونه بخریم و تو نوجوانی سوار موتورش کنیم اسمشو بذاریم دختری به اسم تند باد!
باز این هورمون ها باعث میشه که ....؟

نامی از هورمون نبردم پس شما هم به احترام کامنتم برداشت های خودتون رو بهش تزریق نکنید
صرفا اشاره به یک خبر علمی بود

ممکنه دانشمندان در اینده ای نزدیک به این همه سوال بی جواب شما پاسخ بدهند.

این خبرو بخونید

کشف رابطه سلول های خاکستری مغز و احساسات نوع دوستانه

شاید روزی برسه خبر کشف رابطه زن بودن و قوی تر بودن اعتقادات روحی رو هم بخونید . ماها که داریم بحث می کنیم هیچکدوم دانشمند نیستیم . رشته تخصصی ما ها این نیست . ابزار و وسایل علمی و ازمایشگاهی رو در اختیار نداریم و...........................

فقط خواهشا در پاسخ به کامنتم شونصد تا سوال طرح نکنید به جاش به این عبارت خوب دقت کنید . بارها با خودتون تکرار کنید تا درک کنید هدف از این کارم چیه

آخرین ویرایش: