من نگفتم این حقوق رو دین ایجاد کرده
اره شما از نمی گم کلا استفاده کردین!(نمی گم کچلم! نمی گم مو دارم! پس چی؟)
میشه دقیق بگین چی میگن؟
==
2-اینم باز خودتون قبول دارید که اقایون تو ریاصیات قوی تر هستن و....
(بله قبول دارم اما نه هر مردی از هر زنی) این باعث میشه به همین نسبت مثلا 80 تا اقا ریاصیش قوی هست و 20 تا خانوم هم هستن که ریاصیاتشون باز قوی هست این 100 نفر باید برن تو بدنه و مثلا قاصی بشن و
(بایدش رو اثبات کنید
)... (البته باز بحث پیش میاد که یه خانوم که خداوند بهش قوی احساسات قوی داد ایا این حسن بهش اجازه می ده قاصی بشه یا نه! و....)
اره دیگه تک تک که مشخصه این حرف غلطه منظور نسبتی و درصدی هست از کل!
بایدش! پس کی بره؟ من برم خوبه؟ باید کسی بره که می فهمه دیگه!
=====
(تصاحب قدرت بله، مشروعیت قدرت مطمئن نیستم... گفتم اثبات کنید که برای اداره جهان قدرت منطق مردانه و ریاضیات کارآمدتر هست... دنبال زیرسوال بردن کل تاریخ بشری نیستم :دی ولی از شک کردن به همه چیز لذت می برم... ما می گیم برای اداره دنیا منطق مردانه لازم هست این به عنوان یک اصل پذیرفته شده... اما مگه ما تاریخ حاکمیتی با متد زنانه هم داشتیم که بگیم کدوم کارآمدتر هست؟؟؟ :دی
جهانی که با متد شما ساخته شده هم چندان جای زندگی نیست
)
اره یه نخست وزیر انگلیس داشت اومد خصوصی سازی رو اجرا کرد فیلمشم ساختن به عنوان شیر زن یا یادم نیست چی بود
اتفاقا انگلیس رو این زن نخست وزیر نجات داد!
مسله اینجاس که منم بدم نمیاد بوگاتی سوار شم اما این خواستنه کافی نیست ! اگر برسم قطعا رسیدم و نیازی به چونه و... نیست!
=========
راستی مشروعیت هم مهم نیست با پول شویی و.... هم میشه بوگاتی خرید!
و بعد بهش مشروعیت بخشید!!!
مهم پوله هستش!
=====
(1- زنان به دنبال سروری نیستن... به دنبال این هستن که مردان رو از فکر سروری خارج کنن
2-شیوه حرف زدن شما صرفا مهر تایید حرفهای من در مورد نوع نگاه به زنه... شما قائل به این هستید که بنا به این خصوصیات مردان حق سروری دارن؟؟ شاید بله شاید هم نه ... صرفا اون که قدرتمندتره ارزشمندتر و انسانتره؟؟؟)
خوب شما اینو بگید که چرا باید به خانوم ها اجازه بدیم که بتونن اقایون رو از فکر سروری خارج کنن؟
2-من لازم می دونم چنت توصیح در مورد خودم بدم! اسی هم تقریبا در جریان هست تو چنتا تاپیک قبلی
اگر پستی می دم یا حرفی میزنم قطعا منظورم اون نیست و...!
گاهی وقتا فقط و فقط قصدم شکستن یخ مجلس هست و.... که ترغیب بشن صحبت کنن(افرین ! من باهوش نیستم که از همچین روش ساده ای استفاده می کنم! شما باهوش هستید که تونستین این ببینید!)
اگر ناراحت هستید تا دیگه من اینجوری پست ندم! احتمالا بحث ابتر می موند و...
یادم میاد یه بار زدم هی چی شکستم و... می خواستم یکی بهم بگه چرا؟ولی فقط اومدن منو بازداشت کردن و گفتن هیچی نگو تهد و ... هم ندادم فقط یه نفر ازم نپرسید چرا اخه چرا واسه چی؟
الان وقتی به یک نفر میگم چرا قصدم فقط و فقط کمک بهش هست
اما معمولا این چرای منو مخالفت با نظرشون برداشت می کنن نمی دونم چرا وقتی به کسی می گم چرا انگار کلا با ذاتش مخالفم!
اگر دوستان اینجوری دوست دارن و فقط محتاج تایید هستن تا منم مثل بقیه بگم افرین و گل و به به چه چه و دیگر هیچ!
فکر می کنم نهی کردن و کلی گشتن و پیدا کردن فلسفه ی مخالف دارم به دوستان بیشتر کمک می کنم تا درست تر فکرشون رو ببینن و...
نمی دونم اما الان که دقت می کنم می بینم اکثرا از سر ناراحتی یه حرفی میزنن و بهش اعتقادم ندارن و فقط دوست دارن بخاطر این حرف تحسین بشن و.... تا حداقل چند لحظه حال خوشی داشته باشن
من دوست دارم کوبیده بشم (البته با احترام) تا فکر و ذاتم به چالش کشیده بشه (حتی حرفهایی که مال خودم نیست رو شاید بیان کنم تا به چالش کشیده شدن اونا رو هم ببینم این وسط فحش هم خوردم)
ممنون

===========
این حرف آخرتون زمانی قابل اثبات هست که اثبات شه اون دین واقعا چنین نگاهی رو القا می کنه... فکر نمی کنم سر این موضوع به تفاهم رسیده باشیم... مگه اینکه صرفا مهربان بودن با زن رو ارزش نهادن و انسان دونستن بدونم... عذر می خوام اما بلانسبت همه خانوما، بلاتشبیه آدم با حیوون خونگیشم مهربونه
.
سوال: اگه دین اینو نگه انسان دونستن خانوما برای آقایون کار سختیه؟
اره الان دوباره خوندمش خیلی مسخره نوشته بودم!(مال خودم بود! و دیتای خام و در لحظه!)
نه کار سختی نیست خیلی هم خوبه!
فقط بگین که چرا باید اقایون خانوم ها رو هم انسان بدونن؟ وقتی صعیف تر هستن!و میشه انسان حسابشون نکرد و حقشون رو خورد!(این چرا از اون چرا ها بود)
من به عنوان یک ادم قار نشین!به خانوم ها و موجودات صعیف تر از خودم احترام نمی ذارم!
اما وقتی مدرسه میرم و کم و کم آدم میشم و آدمیت برام ارزش پیدا می کنه! میبینم که بلـــه اونا هم مثل من ادم هستن حیوانات هم جالب هستند عاشق به همه عالم هستم که همه عالم از اوست!!!
حالا این مسله پیش میاد که از کی این نیاز پیش اومد که من باید به مدرسه می رفتم و ادم می شدم؟
بگردید ریشش میرسه به دین!
و خانوم های قار نشینی که که با لطافت این موصوع رو به فرزندانشون یاد دادن! و اونها رو ادم تربیت کردن
========