اگه بخوام بگم فواید روزه چیه خب مبحثش بسیار طولانیه!!
اگه واقعاً علاقه مند باشی یه سرچ تو گوگل با عنوان "فواید روزه" بزن کلی مطلب برات میاره!!
اما برای خودم میگم:
«يا ايّها الّذين آمنوا كُتب عليكم الصيام كما كتب علي الّذين من قبلكم لعلّكم تتّقون» بقره/ 183.
دیشب داشتم قرآن می خوندم با زبان روزه (کاش به اون درجه برسم که در اعمالم هم روزه دار واقعی باشم)، دلم گرفته بود از سورهی فاتحه شروع کردم به خوندن، اما وقتی آیهی 32 سوره بقره رو خوندم حال عجیبی بهم دست داد:
«قَالُواْ سُبْحَنَكَ لاَ عِلْمَ لَنَآ إِلا مَا عَلَّمْتَنَآ إِنَّكَ اءَنْتَ الْعَلِيمُ الْحَكِيمُ» بقره/ 32.
ترجمه آيه :
فرشتگان گفتند: پروردگارا! تو پاك و منزهى ، ما چيزى جز آنچه تو به ما آموخته اى نمى دانيم ، همانا تو داناى حكيمى .
خدایا این بنده عاصی و گنهکارت همیجا می گه به عزت و جلالت قسم من هیچ علمی ندارم و فقط هرچه را تو به من آموخته ای انجام خواهم داد، تا مایهی سعادتم شود!
خدایا با اینکه می دونم فایده های روزه بسیاره، اما اگه نمی دونستم هم باز امر تو را اطاعت می کردم که تو دانای توانایی.
خدایا مرا به راه راست هدایت فرما!

اختیار داری عزیز ما همچین جسارتی نکردیم
اونجا هم گفتم قصد جسارت ندارم
من تو نوشته ام گفتم که مسلمان واقعی اعتقاد به روزه دارد و اگر سالم باشد تحط هر شرایطی باید بگیرد بجز شرایطی خاص مثلا مسافرت
استمناء را هم اولا برای نمونه گفتم که این دکترهای قلابی رو بشناسیم
ثانیا شما بهتر می دانید استمناء یک کار بسیار راحتی است (مثل کشیدن مثلا کراک یا شیشه در مقابل کشیدن تریاک یا قلیان) در مقابل عمل نزدیکی،
وقتی دکتری بخود اجازه می دهد که این کار را بدون عیب میبیند فرد نیز برای خود توجیه می آورد
که یکی می تواند و یکی ...... (در روز .....)
خوب انتظار داری وقتی دکتری واسه یه عملی ضرری نمیبینه چی بگه؟
با امکانات امروزیش میگه کع ضرری نداره؟
اگه نمیخوای بگیری دنبال بهانه نگرد
ولم کنید
ای بابا

لازم که نیست هر 43 تا رو بستونی
میری کتابخونه و به عاریه میگیریشون
اگه نه که میری کتاب فروشی و نگاه میکنی کدوم قسمتش بدردت میخوره همون جلد رو میخری که مطلب مورد نظر توشه.
هدفم گفتن این بود که در کتاب و سنن اندرزهای پزشکی هست و شما اگه میخواید دانش بدست بیاری یه نگاه به این کتاب بکنید در این زمینه ها
ممنون