AVINA
عضو جدید
گاهییییییییییییییهمه مي دونن زن اهل نازه و مرد نياز پس مرد بايد جلو بياد اين يه امر كاملا طبيعيه معذرت مي خوام ولي تو دنياي حيواناتم همين مدليه بي ادبيه عذر خواهي مي كنم يعني ما از حيوانات كمتريم؟
گاهییییییییییییییهمه مي دونن زن اهل نازه و مرد نياز پس مرد بايد جلو بياد اين يه امر كاملا طبيعيه معذرت مي خوام ولي تو دنياي حيواناتم همين مدليه بي ادبيه عذر خواهي مي كنم يعني ما از حيوانات كمتريم؟
شما اگه یه نفرو خیلی دوست داشته باشی و بدونی از همه نظر آدم درستیه ومطمئن باشی که میتونه خوشبختت کنههمه مي دونن زن اهل نازه و مرد نياز پس مرد بايد جلو بياد اين يه امر كاملا طبيعيه معذرت مي خوام ولي تو دنياي حيواناتم همين مدليه بي ادبيه عذر خواهي مي كنم يعني ما از حيوانات كمتريم؟
شما اگه یه نفرو خیلی دوست داشته باشی و بدونی از همه نظر آدم درستیه ومطمئن باشی که میتونه خوشبختت کنه
حاضر نیستی این پیشنهاد رو بهش بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من خانوما زیادی سخت میگیرنعزيزم اگه 2 نفر با هم كنار بيان خيلي فرق داره ولي من هچ وقت حاضر به اين كار نيستم
به نظر من خانوما زیادی سخت میگیرن
وگرنه چه اشکالی داره؟؟؟
مهم اینه که بتونند زندگی خوبی داشته باشن حالا این پیشنهاد چه از سمت پسر باشه چه از سمت دختر!
این سؤال از سؤالات بسیار مهم و قابل توجه است و شاید برای بسیاری از دختر خانم ها از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد. برخی معتقدند چرا فقط آقایان همیشه به خواستگاری دختر ها می روند؟ چه اشکالی دارد زمینه ای فراهم شود که در صورت مساعد بودن شرایط بعضی دختر خانم ها هم از آقایان مورد توجه و علاقه خود خواستگاری کنند؟
البته باید اذعان کرد که بسیاری از دخترها نیز چنین نمی اندیشند و دوست دارند شاهد آمد و شد خواستگاران متعدد باشند و از میان آنان، کسی را برگزینند که موجّه تر بوده ، از قابلیت همسری و بالاترین توان آرامشگری برخوردار باشد.
نظر شما چیه؟
نمی دونم تا حالا این حسو نداشتم که جوابتون بدمیه حسه تازه
کلا آدما برا خودشون زنده ان...بخاطر خودشون عاشق میشن...چون دلشون اونو خواسته...چون خودش بخاطر خودش اونو خواسته...خودخواهی...و اینکه احساس مسکنیم تمام دنیا برای ما(من)آفریده شده
خوب فکر کنییییید
همینجوره.مگه نه؟؟؟
من اصلا این حرفتونو قبول ندارمارزشش پایین میاد.
مردا قدر چیزهایی که راحت به دست میارن و نمیدونن!!
من اصلا این حرفتونو قبول ندارم
اصلا دلیل منطقی نیست چون آسون بدستش آوردی قدرشو ندونی
با ارزش بودن طرف مقابل ربطی به راحت بدست اومدنش نداره.
بعضي چيزا رو نميشه عوض كرد خدا هم خواسته كه اينجوري باشه كشش سلولهاي نر به سمت ماده براي توليد مثل ،كشش حيوانات نر به ماده براي جفت گيري و حتي بعضي وقتا دعواي اونا واسه تصاحب ماده ،حتي پرنده ها ،حشرات ، گياهان شما هر جا رو نگاه كنيد همين قانون حاكمه پس همون نظريه ي ناز و نياز هم واسه انسانها مطرح ميشه
مرسی تقریبا قانع شدم
اما این چیزی که شما میگی توی اکثریته
حرفتونو قبول دارم اما حرف من اینه که (باید) نباشه توی این موضوع.
مگه یه خانم کالاست که راحت یا سخت اونو بدست میارن؟؟؟؟؟؟؟؟ارزشش پایین میاد.
مردا قدر چیزهایی که راحت به دست میارن و نمیدونن!!
ميشه بايدها رو حذف كرد ولي عرف رو نميشه ناديده گرفت خيلي از ماها با اين موضوع نميتونيم كنار بيايم و اكثرا پسرها هم به اين نتيجه رسيدن اگه دختر چيزي رو ابراز كنه پس حتما مشكل داره من باز اين مطلبو واسه همه نميگم ولي كسايي كه نظرشون خلافه حرف منه 1 در 100 نفره
شماها هم از فرط بیکاری به همه چیز انگولک کنید تا کرمشو دربیارین![]()
مثل اینکه به یه نتیجه مشترک رسیدیم
پس شمام موافقید که میشه بایدهارو حذف کرد
این بحث ها برای کسی نون و اب نمیشه. همش چرند و پرنده. یه تاپیکهایی بزنید که کمی دیدمان را افزایش بده و کمک حالمون باشه. همش حرفای خاله زنکی و بی خاصیت. اه اه خسته شدم از بس این حرفا رو خوندم.
اگه یه سر تو قران نگاه کنید به خوبی می بینید که از زمان ادم و حوا بوده
ادم هوا به چند سال قبل میلاد بر میگرده ؟؟؟؟؟
این سؤال از سؤالات بسیار مهم و قابل توجه است و شاید برای بسیاری از دختر خانم ها از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد. برخی معتقدند چرا فقط آقایان همیشه به خواستگاری دختر ها می روند؟ چه اشکالی دارد زمینه ای فراهم شود که در صورت مساعد بودن شرایط بعضی دختر خانم ها هم از آقایان مورد توجه و علاقه خود خواستگاری کنند؟
البته باید اذعان کرد که بسیاری از دخترها نیز چنین نمی اندیشند و دوست دارند شاهد آمد و شد خواستگاران متعدد باشند و از میان آنان، کسی را برگزینند که موجّه تر بوده ، از قابلیت همسری و بالاترین توان آرامشگری برخوردار باشد.
نظر شما چیه؟
به نظر من پسر طالبه و دختر مطلوب.
پس بهتره ما این قانون و بهم نزنیم.![]()
عذر میخوام. ولی این یه دروغ محضه. دختران هم طالب هستن شاید بیشتر از پسران. اما این هنجار های اجتماع ماست که تا حدودی محدودیت ایجاد کرده.