این حس تو دخترا بیشتر از پسراس
استارتر محترم چرا چیزی که در خودتون یا اطرافیانتون وجود داره به کل دختران جامعه نسبت میدید؟؟؟!!!!!!!!
به نظر من پسرا خیلی دوست دارن با دخترا دوست شن
همه دخترا اینطوری نیستن.
من به شخصه هیچ نیازی به جنس مخالف ندارم و هیچ وقت دوست ندارم با پسری دوست شم
چون ذات پسرارو میشناسم
دخترا موجودات احساساتی اند و همین امر باعث شده تا پسرا خیلی راحت دخترا رو گول بزنن و ....
پس بهتره بر احساساتمون غلبه کنیم
درود و تکبیرای بابا ...بازم این بحثهای تکراری همیشگی.....!بنظر من دوستی ها همشون وقت تلف کردنه ..! به هیچ دردی هم نمیخوره.!
هم دخترا هم پسرا خودشون باید برای خودشون شخصیت قائل بشن !برن بیان بگن بخندن شاد باشن اما باهم جنس خودشون چه اصراریه که حالا با کسی دوست بشن ..؟ اصلا که چی بشه ....؟؟؟؟؟پاک وسالم زندگی کنن اخرم وقتی موقعیتش پیش اومد ازدواج کنن .! یک زندگی پاک وسالم و دور از دغدغه ودر نهایت خوشبختی...!
والا به خداااا..............!
ای بابا ...بازم این بحثهای تکراری همیشگی.....!بنظر من دوستی ها همشون وقت تلف کردنه ..! به هیچ دردی هم نمیخوره.!
هم دخترا هم پسرا خودشون باید برای خودشون شخصیت قائل بشن !برن بیان بگن بخندن شاد باشن اما باهم جنس خودشون چه اصراریه که حالا با کسی دوست بشن ..؟ اصلا که چی بشه ....؟؟؟؟؟پاک وسالم زندگی کنن اخرم وقتی موقعیتش پیش اومد ازدواج کنن .! یک زندگی پاک وسالم و دور از دغدغه ودر نهایت خوشبختی...!
والا به خداااا..............!
چرا جمع میبندی دوست عزیز مگه همه مثل همن ..؟ مگه همه اهل دوستی هستن..؟ درسته که دوستی ها زیاد شده....!اما هنوزم هستن کسانی که پایبند عقاید و رسوم هستن.........!!پاسخ های تکراری و شعار ...
هه، آفرین آفرین
من نمیدونم اگه این همه مخالف دوستی و رابطه تو ایران وجود داره، پس این همه پسر و دختری که ما می بینیم چین؟
نکنه توریستن، از یه کشور دیگه اومدن؟ ماشالا چقدر هم تعدادشون بالاست!
موافقم...دخترهایی که مد نظر سوال این دختر فنج های 13 14 15 ساله است...نه شیر زنان دهه 60 اوایل 70جانلطف كن سوالتونو به برخي دختران تغيير بدين.......
به نظر شما دخترا چرا هرچقد هم از پسرا ضربه بخورن اما بازم میخوان با پسرا رابطه داشته باشن ودوست بشن !
واقعا دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟؟![]()
چرا جمع میبندی دوست عزیز مگه همه مثل همن ..؟ مگه همه اهل دوستی هستن..؟ درسته که دوستی ها زیاد شده....!اما هنوزم هستن کسانی که پایبند عقاید و رسوم هستن.........!!
من گفتم همه مثل همن؟چرا جمع میبندی دوست عزیز مگه همه مثل همن ..؟ مگه همه اهل دوستی هستن..؟ درسته که دوستی ها زیاد شده....!اما هنوزم هستن کسانی که پایبند عقاید و رسوم هستن.........!!
جامعه بازخورد فکر و اخلاق ماست یجوراییبخدا اگه من ی بار با ی پسر دوس شده باشم اصنم دوس ندارم ک باهاشون دوس شم ........اییییییییییی............. تازه تو پر کسیم ک جلو میاد برادوستی میزنم !!!!
این نظزیه غلطه ک میگید دخترا دوس دارن بااونا دوس شن !!!!!!!!!!
جالبه قدیم ها به کسی می فهمید که دختره دوست پسر داره
دختر از خجالت می مرد...
حالا دختر خوشحال و بهش افتخار میکنه
دوست پسرم دارم...
اونم دو تا...
اینو خوب اومدیاستارتر محترم چرا چیزی که در خودتون یا اطرافیانتون وجود داره به کل دختران جامعه نسبت میدید؟؟؟!!!!!!!!