چرا دخترای نجیب دیگه به چشم نمی یان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پسری ک اصالت و نجابت براش مهمه نمیاد بگه گذشته طرف ب خودش مربوطه!
"چرا دخترای نجیب دیگه ب چش نمیان "...نه!
"چرا دخترای نجیب به چش پسرای غیر نجیب با سابقه ی طویل جی.افی نمیان؟!"
جوابشم مشخصه
چون بقول دکتر فرهنگ:هر کی مشابه خودشو جذب میکنه!

یه استثنام برا نجبای چش و گوش بسته وجود داره ک تور یه دختر هزار رنگ شدن و شازده وار ب مقابله ی همه ایلو تبار بنفع دختره رفتن...
ک اونام بعد ازدواج متوجه میشن
و میرن تو لیست طلاق
یاعمری میسوزنو میسازن...متاسفانه!!!!

روشن شدم حسابی ممنون

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه استثنام برا نجبای چش و گوش بسته وجود داره ک تور یه دختر هزار رنگ شدن و شازده وار ب مقابله ی همه ایلو تبار بنفع دختره رفتن...
ک اونام بعد ازدواج متوجه میشن
و میرن تو لیست طلاق
یاعمری میسوزنو میسازن...متاسفانه!!!

خداییش اینجا حرف حق زدی چون بر عکسش واسه دخترا پیش نمیاد

tala1988

عضو جدید
بخشید ها یه دختر خیلی باید بیکار باشه که بشینه به این فک کنه که آیا به چشم میاد یا نه؟؟؟؟؟ مگه آدم ها واسه خودشون زندگی نمی کنند؟
دختری که با هزار قلم نقاشی و خنده های بی نمک سعی می کنه جلب توجه کنه به نظرتون چه دلیلی میتونه داشته باشه؟؟؟؟؟؟
بعدشم اصلا دخترای نجیب به چشم بیان چی میشه مثلا؟؟؟؟؟؟؟ دنیا گلستون میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی دخترها اینقدر روی مساله ی به چشم اومدن حساس اند و براشون مهم شده؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون چرا باید یه دختر بی کار باشه که به این مسئله فک کنه؟مثله این که شما پستای قبلی منو رو نخوندین منظوره من از به چشم اومدن این بود که چرا با داشتن خیلی از فاکتورهای مثبت این دخترا مثل گذشته ها کاندید واسه ازدواج نیستن؟اتفاقا یه آدم عاقل باید واسه ی خودش زندگی کنه نه واسه دله مردم اما بحث آقایون با خانوما یه ذره متفاوته،یه آقا می تونه تا سن 50 سالگی هم مجرد باشه و هر وقت که احساس کرد آمادگیه ازدواج رو داره اقدام کنه اما واسه ی خانوما اینطوری نیست،یه خانوم از نظر بیولوژیکی تا یه سنه خاصی قادر به بچه دار شدنه و بعد از اون دیگه امکان پذیر نیست،روی صحبت من به خانومی نیست که تو سنه 30 یا یه خرده بالاتره (چون سنه ازدواج بالا رفته و این موضوع عادیه) روی صحبت من به خانوم هایی هست که برغم داشتن شرایط خوب اما متاسفانه تو سنی هستن که شاید دیگه نتونن تشکیل خانواده بدن و چون این افراد رو دیدم متوجه یه موضوعی شدم و اون هم اینکه یه جورایی اعتماد به نفسشون رو از دست دادن و حتی بعضی موقع ها به این نتیجه می رسن که شاید اگه مثله بعضی از دخترا به ارزش هاشون پایبند نبودن الان این وضعیت رو نداشتن،واقعا چرا باید اینطوری باشه که خانوم های با ارزش و با کمالاتی که تعدادشون هم خدا رو شکر کم نیست احساس سر خوردگی بکنن؟و چرا بعضی از آقایون فقط بلدن شعارای قشنگ بدن و در عمل کاملا عکسش رو انجام می دن؟

tala1988

عضو جدید
همگی ساکت بشین میخوام یه چیزی بگم ...
چقدر بعضیا مغرورن ...
من اصلا با کسی حرف نمیزنم ولی وقتی میخوام با یه خانم حرف بزنم سریع فکرش منحرف میشه ... چه بسا که بعضیا اصلا دلشون نمیخواد با یک خانم حرف بزنن:surprised::razz: ... خوبه که ادما بذارن که از اطلاعات یکدیگر استفاده کنن .. :|:mad:
ببخشید،ولی اصلا متوجه منظورتون نشدم!!!:surprised:

شهلای تنها

عضو جدید
باز دخترای نجیب پیدا میشن.اما... کی اینارو میبینه؟؟؟مهره سوخته میشن چوب نجابتشون میخورن.

nazanin1811

کاربر فعال
جالبه پسرا اکثرا انکار کردن در صورتیکه ما که دختریم و تو این جامعه زندگی می کنیم می دونیم چه خبره

99.9999 درصد پیشنهاداتی که از طرف پسرا برای آشنایی میشه اول و آخرش درخواست های انحرافی رو شامل میشه

خوب تعریف نجابت اینه که دختری که نجیبه میگه نه و تنهایی رو انتخاب میکنه ولی خیلی از دخترای به قول دوستمون با عرضه با تجربه های فراوان از این مدل دوستی ها اتفاقا در انتها ازدواج های موفقی هم دارن و پسرا انتخابشون میکنن چون دقیقا حرف اون آقا خیلی هم درسته هرچند تلخه مسائل جنسی و جاذبه هاش برای پسرای امروزی واقعا در الویته

متاسفانه

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
جالبه پسرا اکثرا انکار کردن در صورتیکه ما که دختریم و تو این جامعه زندگی می کنیم می دونیم چه خبره

99.9999 درصد پیشنهاداتی که از طرف پسرا برای آشنایی میشه اول و آخرش درخواست های انحرافی رو شامل میشه

خوب تعریف نجابت اینه که دختری که نجیبه میگه نه و تنهایی رو انتخاب میکنه ولی خیلی از دخترای به قول دوستمون با عرضه با تجربه های فراوان از این مدل دوستی ها اتفاقا در انتها ازدواج های موفقی هم دارن و پسرا انتخابشون میکنن چون دقیقا حرف اون آقا خیلی هم درسته هرچند تلخه مسائل جنسی و جاذبه هاش برای پسرای امروزی واقعا در الویته

متاسفانه

خوشبختانه اینطور که شما میگید نیست! در مورد پسرها هم تقریبا همین موضوع صادقه ، خیلی از پسرا حاضر نیستن هرکاری رو انجام بدن تا به چشم یک دختر بیان، شمام پسرایی رو دیدی که مثل دخترایی که فقط میخوان به چشم بیان، بودن...بنابراین نمیتونید بگید همه پسرها اینجورین، نجابت و حیا و سنگینی یه دختر چیزیه که از چشم هیچ پسر با عفت و غیرتی پنهون نمیمونه و هیچ چیز جاشو نمیگیره، تکرار میکنم با عفت و غیرت!

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این تفاسیر بیشتر به قانون راز بقای داروین شباهت داره
قانون بقای داروین قطعا در مورد انسان ها هم کاربرد داره... شک دارین؟ انسان هم یه گونه از جاندارانه
البته حرف من در این حد هم به مسئله ی بقا مربوط نمی شد.
.
متاسفم...وقتی این پستتو خوندم واقعا از خیلی چیزا بدم اومد.حالم از هرچی مرد بود بهم خورد.
اما من فکر نکنم با این دلیل مردها خلق شده باشن.اگه اینجوری باشه که افتضاحه.نه فکر نکنم اساس یه رابطه این باشه.موقعی که یه مرد حس دلتنگی میکنه باز براش این موضوع ملاکه؟
قبول ندارم.
من هم جنس اون ها نیستم که بدونم در فکر و ذهنشون چی میگذره اما زیاد درست و منطقی نیست که فقط اون ها رو در قالب فقط یک بعد تفسیر کنیم
شاید این جور مسائلی که مطرح کردین ذهن اون ها رو بیشتر از مسائل دیگه درگیر کنه اما همه ی درگیری ذهنی اون ها درباره فقط همین بعد نیست مطمئنن
چون در این صورت زندگی طبیعشون مختل میشه:|
البته قصد من این نبود که شما حالتون از همه مردها بهم بخوره :D
و قطعا هم مردها به این دلیل خلق نشدن... اما به این شکل خلق شدن... متوجه تفاوت دو جمله هستین؟
و در مورد دلتنگی هم باید عرض کنم مسلما مردها هم دارای عواطف و احساسات هستن و کل فضای مغزشون به رابطه ی جنسی اختصاص نیافته :)... ولی اصولا برای یک مرد اول احساسات جنسی پیش میاد و بعد دلبستگی عاطفی و برای یک زن عکس این مسئله صادقه... البته همه چیز تو این دنیا استثنا هم داره

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
مخالفم شدید اساس رابطه درک مقابل هست خیلی دیگه شما ارزش مرد رو ارودی پایین رابطه جنسی یه جزئی از روابط مرد و زن همست همه اش که نیست

به هر حال طبیعت زن و مرد فرق داره ولی فکر نمیکنم به اون شوریی که شما میگید باشه :/

مردها موجودات تک بعدی و کوته فکری نیستن ! اونا هم آدمن به خدا :|

اونا هم یه معیارایی دارن و براشون خیلی مسائل مطرحه ...

به نظرم درست نیست یه نسخه کلی برای همه بپیچیم !

درسته شاید به این شدت که من گفتم نباشه یه اپسیلون کمتر باشه :)
ببین قبل اینکه یه رابطه پیش بره خواسته یا ناخواسته مرد بر اساس ظاهر تصمیم می گیره و اون هم بخاطر نحوه ی تکامل در دوجنس هست... بعد از بوجود اومدن رابطه هست که احتمال داره عواطف و احساسات دیگه ای پیش بیاد... من اصلا در مورد بدی یا خوبی مسئله حرف نمی زنم در مورد طبیعت مسئله حرف می زنم. بله رابطه ی جنسی جزئی از رابطه است اما جزء مهمیه... یه نگاه به قانون ازدواج و طلاق خودمون بندازین تا ببینین اهمیتش برای مردان قانونگذار در چه حد بوده... بعد هم اصلا هیچ جای حرف من اینو نمی گه که همه ی مسئله اینه اما احتمالا تاثیرگذارترینش همینه... حتی اگه خود طرف جور دیگه ای فکر کنه...
تک بعدی؟ کوته فکر؟
فکر نمی کنم بشه این برداشتو از حرفای من کرد... من گفتم هر معیار دیگه ای هم که وجود داشته باشه (که قطعا وجود داره) وابسته به همون معیار اول هست...
.

والا داداش من فک کنم شما یه گونه دیگه از انسان رو توصیف میکنید که عین حیوانات به طور غریضی دنبال جفته!!! والا ما مرد رو از گونه انسان اندیشمند(Homo Sapiens:D) میدونیم که تنها گونه منقرض نشده انسان هست و انسان مدرنم بش میگن!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز اگه یکم چشتون رو باز کنید، چه از لحاظ دینی و اخلاقی و چه از لحاظ عرفی و اجتماعی و چه از لحاظ فکری و علمی بررسی کنید، میفهمید که نگاه یه مرد (البته نه مردی که هوس،دست و پای عقلشو بسته و عفت و غیرتش رو از بین برده) به رابطه با جنس مخالف خیـــــلی فراتر از این نگاه جنسی صرفی هست که شما دارید، شاید نیاز جنسی بنیادیترین یا بهتره بگم اولین نیاز برای برقراری رابطه با جنس مخالف باشه اما مهمترین و تنها دلیل شروع رابطه نیست. فک میکنم این خیلی بدیهیه! نمیدونم چطور شما این حرفا رو زدید:w20:

اما خب نظر شخصی هر فرد به خودش مربوطه و محترم، درهرصورت من یه مردم و شدیدا مخالفم با این نظر شما.
این پست خیلی کامل و خوبه #84
نه اتفاقا همین گونه رو گفتم... فرق جالب این گونه با سایر گونه ها اینه که صراحتش در بیان خواست واقعیش کمتره....
در مورد "مهمترین" و "تنها " , هم توضیح دادم... امیدوارم مقبول افتد :)

nazanin1811

کاربر فعال
خوشبختانه اینطور که شما میگید نیست! در مورد پسرها هم تقریبا همین موضوع صادقه ، خیلی از پسرا حاضر نیستن هرکاری رو انجام بدن تا به چشم یک دختر بیان، شمام پسرایی رو دیدی که مثل دخترایی که فقط میخوان به چشم بیان، بودن...بنابراین نمیتونید بگید همه پسرها اینجورین، نجابت و حیا و سنگینی یه دختر چیزیه که از چشم هیچ پسر با عفت و غیرتی پنهون نمیمونه و هیچ چیز جاشو نمیگیره، تکرار میکنم با عفت و غیرت!

خوب مشكل همين پسر با عفت و با غيرت كه ديگه نسلش داره منقرض ميشه :cry: بازهم متاسفانه:(

3peh

عضو جدید
من فکر کنم برداشت عمومی از " دختر نجیب " دختری که مثلا حجابش رو به خوبی رعایت میکنه، آرایش کم میکنه یا نمیکنه، سر به زیره میره و میاد، دوست پسر نداشته و...
حالا چرا به چشم نمیاد؟
خب یه بخشش شاید طبیعی باشه مثلا یه پراید اسپرت و تیونینگ شده بیشتر از یه پراید فابریک به چشم میاد!

ولی یه سوال دیگه پیش میاد آیا دختر نجیب به تعریف بالا دختر خوبی میتواند باشد، از نظر شخصی من بله برای معیار اولیه از یک دختر خوب،
سوال دیگه اینکه آیا ازدواج با چنین دختری بهتر است با دختر غیر نجیب؟ آیا ازدواج با دختر نجیب نتیجه بخش تر است؟
یا برعکس در مورد پسرها هم همینطور

شهلای تنها

عضو جدید
من فکر کنم برداشت عمومی از " دختر نجیب " دختری که مثلا حجابش رو به خوبی رعایت میکنه، آرایش کم میکنه یا نمیکنه، سر به زیره میره و میاد، دوست پسر نداشته و...
حالا چرا به چشم نمیاد؟
خب یه بخشش شاید طبیعی باشه مثلا یه پراید اسپرت و تیونینگ شده بیشتر از یه پراید فابریک به چشم میاد!

ولی یه سوال دیگه پیش میاد آیا دختر نجیب به تعریف بالا دختر خوبی میتواند باشد، از نظر شخصی من بله برای معیار اولیه از یک دختر خوب،
سوال دیگه اینکه آیا ازدواج با چنین دختری بهتر است با دختر غیر نجیب؟ آیا ازدواج با دختر نجیب نتیجه بخش تر است؟
یا برعکس در مورد پسرها هم همینطور

با نظرت کاملا مخالفم اگه نجابت به چادر و ارایش نکردن باشه همون بهتر نباشه
چرا ما ادما فقط ظاهر قضیه رو میبینیم.و هیچ وقط به با طن نگاه نمیکنیم؟؟؟
یا شما زیاد نگشتین یا با هر جور ادمی نیفتادین
اگه می افتادین این عقیده و نظرتون نبود

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاقا دختر باید نجیب و خونه دار باشه
یعنی علاوه بر اینکه خونه داشته باشه، به جیب ( جیب شوهر :D ) هم کاری نداشته باشه
و من الله توفیق!
:D

3peh

عضو جدید
با نظرت کاملا مخالفم اگه نجابت به چادر و ارایش نکردن باشه همون بهتر نباشه
چرا ما ادما فقط ظاهر قضیه رو میبینیم.و هیچ وقط به با طن نگاه نمیکنیم؟؟؟

من که گفتم فکر کنم برداشتعمومی...
بعدش هم سوال پرسیدم که آیا چنین دختری میتونه خوب باشه؟ بعدش هم گفتم موارد بالا رو فقط به عنوان یک معیار اولیه از تعریف دختر نجیب میپسندم، بله من اگر روزی قصد ازداج کنم معیار های گفته شده میتونه توی تعریف اولیه نجابت از نظر من قرار بگیره، اسم چادر نباوردم ولی من از خانومی که آرایش غلیظ میکنه، چندتا دوست پسر عوض به در کرده باشه و... به عنوان کیس ازدواج نمیپسندم برای خودم
یا من پست قبلیم منظورمو بد گفتم یا شما دقت نکردی

من تا حالا با کسی نبودم و تا حالا تجربه دوست دختر نداشتم (اگه منظورتون اینه) و شاید حق با شما باشه
اینم بگم که نظر قاطع و خاصی هم نسبت به خوب بود یا نبودن مقوله دوست پسر یا دختر قبل از ازدواج ندارم و برای خودم مبهمه هنوز

در کل بنظر من نجابت تو هیچ تعریفی نمیگنجه

شهلای تنها

عضو جدید
من که گفتم فکر کنم برداشتعمومی...
بعدش هم سوال پرسیدم که آیا چنین دختری میتونه خوب باشه؟ بعدش هم گفتم موارد بالا رو فقط به عنوان یک معیار اولیه از تعریف دختر نجیب میپسندم، بله من اگر روزی قصد ازداج کنم معیار های گفته شده میتونه توی تعریف اولیه نجابت از نظر من قرار بگیره، اسم چادر نباوردم ولی من از خانومی که آرایش غلیظ میکنه، چندتا دوست پسر عوض به در کرده باشه و... به عنوان کیس ازدواج نمیپسندم برای خودم
یا من پست قبلیم منظورمو بد گفتم یا شما دقت نکردی

من تا حالا با کسی نبودم و تا حالا تجربه دوست دختر نداشتم (اگه منظورتون اینه) و شاید حق با شما باشه
اینم بگم که نظر قاطع و خاصی هم نسبت به خوب بود یا نبودن مقوله دوست پسر یا دختر قبل از ازدواج ندارم و برای خودم مبهمه هنوز

در کل بنظر من نجابت تو هیچ تعریفی نمیگنجه

اما اینم بهتون بگم ظاهر دلیل نجابت نیست
من خیلی هارو میشناسم که که چادرین...
خیلی هارم میشناسم که بی حجابن...
اما دلیل نمیشه بگم این چادری خوبه این بی حجابه بده
بعدشم
منم مثل شما با پسر جماعت نیفتادم اما دلیلی نمیبینم همینجوری جواب بدم بگم پسری که اینجوری باشه اونجوری باشه بده
در ضمن آمار نشون میده هر چقدر هم دختر شلوغ باشه به پسر نمیرسه.پسر حق دوست دختر داشتن داره اما دختر نداره؟؟؟
من کلا با دوستی مخالفم و اینکه چرا باید دو نفر که دوست میشن به جاهای دیگه ختم میشه.کلا برداشت ما از دوستی با جنس مخالف اشتباه تا اسم دوستی میاد فقط تنها چیزی که بفکرمون میاد هوسه

آخرین ویرایش:

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
درسته شاید به این شدت که من گفتم نباشه یه اپسیلون کمتر باشه :)
ببین قبل اینکه یه رابطه پیش بره خواسته یا ناخواسته مرد بر اساس ظاهر تصمیم می گیره و اون هم بخاطر نحوه ی تکامل در دوجنس هست... بعد از بوجود اومدن رابطه هست که احتمال داره عواطف و احساسات دیگه ای پیش بیاد... من اصلا در مورد بدی یا خوبی مسئله حرف نمی زنم در مورد طبیعت مسئله حرف می زنم. بله رابطه ی جنسی جزئی از رابطه است اما جزء مهمیه... یه نگاه به قانون ازدواج و طلاق خودمون بندازین تا ببینین اهمیتش برای مردان قانونگذار در چه حد بوده... بعد هم اصلا هیچ جای حرف من اینو نمی گه که همه ی مسئله اینه اما احتمالا تاثیرگذارترینش همینه... حتی اگه خود طرف جور دیگه ای فکر کنه...
تک بعدی؟ کوته فکر؟
فکر نمی کنم بشه این برداشتو از حرفای من کرد... من گفتم هر معیار دیگه ای هم که وجود داشته باشه (که قطعا وجود داره) وابسته به همون معیار اول هست...
.

نه اتفاقا همین گونه رو گفتم... فرق جالب این گونه با سایر گونه ها اینه که صراحتش در بیان خواست واقعیش کمتره....
در مورد "مهمترین" و "تنها " , هم توضیح دادم... امیدوارم مقبول افتد :)

بازم داری مطلق میگی و بازم اینطور نیست،بازم از نظر شما خواست واقعی یک مرد از یک زن نیاز جنسی اونه، که اینطور نیس...نگاهتو به مرد و زن عوض کن، با معرفت بیشتری نگاه کن.
نوشته ی شما که من در جوابش اینو گفتم، یک نگاه جنسی و غریضی صرف از طرف مرد به زن برای شروع رابطه رو میرسوند، تنها من این برداشت رو نکردم، چند نفر دیگه هم همین طور برداشت کردن..توی اون گفتتون مهمترین و تنها رو نیاز جنسی عنوان کردین

delbaar

کاربر فعال
فک کنم باید این سوالم بگیم، چرا پسرای نجیب به چشم نمیان؟!!!

هم پسر نجیب هم دختر نجیب هر دو به چشم میان
و نجابت رو نمیشه از ظاهر یه نفر فهمید
کسی که نجیبه نجابت توی وجودشه...به این هم فکر نمیکنه که به چشم میاد یا نه..چون نجابت بخشی از وجودشه و اینو به خاطر توجه کمتر دیگران زیر سوال نمیبره
البته منظور دوستمون که این تاپیک زده گزینه ای برای ازدواج بوده
و گفته دخترایی که نجیبن و سنشون یکم بالا رفته و کسی در نظر نمیگیرشون واسه ازدواج

خب من فکر نمیکنم بخاطر این بوده که نجیب بودن !
ازدواج کردن و گزینه ای برای ازدواج بودن شرایطش متفاوته...وهرکسی واسه ازدواج دنبال معیارای خودشه

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی که نجیبه نجابت توی وجودشه...به این هم فکر نمیکنه که به چشم میاد یا نه..چون نجابت بخشی از وجودشه و اینو به خاطر توجه کمتر دیگران زیر سوال نمیبره
و گفته دخترایی که نجیبن و سنشون یکم بالا رفته و کسی در نظر نمیگیرشون واسه ازدواج

ازدواج کردن و گزینه ای برای ازدواج بودن شرایطش متفاوته...وهرکسی واسه ازدواج دنبال معیارای خودشه

موافقم ;)

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

مطمئنا همینطوره، منم توی پستای قبلیم همینو گفتم، این که گفتم پسر نجیب به چشم نمیاد با جندتا علامت تعجب در جواب جمله اون دوستمون بود وگرنه کاملا با حرفات موافقم...دید خوب و بازی بود به مساله:smile:

maahbubeh

عضو جدید
چون چشم ها اونقد ناپاک شدن که نجیب بودنو پاکی دیگه به چشم هرکسی نمیاد...فقط علتش همینه...

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ها هم فقط توهم نجیب بودن رو دارند. با ده ها پسر دوستند و با هیچکدوم دوست نیستند ! ده ها داداش دارند بعد ادعای نجابت هم می کنند. با اجازه از خوب ها و پوزش ازشون اما باید بگم اینجور دخترها فاحشه های ذهنی هستند که از فاحشه های جسمی به مراتب بدتر هستند.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا