شما نجابت رو چی معنی میکنید؟ چرا ما اینقدر ظاهربین هستیم؟!
هزار like تقدیم تو باد.
هزار like تقدیم تو باد.
شما اول ویژگی های یک دختر نجیب را بر شمارید بعد من شخصا خدمت شما عرض میکنم چرا به چشم نمی ایند
بذارین خیالتونو راحت کنم... بر ای مردها اساس رابطه , کیفیت رابطه ی جنسیه... و اصولا هم به افرادی نزدیک می شن که (به درست یا غلط) فکر می کنن بهتر نیازشونو برآورده می کنن... قطعا هم این رو در دخترانی تشخیص می دن که بهتر بتونن از فیزیک و رفتارش اطلاعات بگیرن (از ناحیه ادراکی) ...
خب قبلا چهره ی جامعه فرق داشت و ناچارا اونها این امر رو به خانواده ها می سپردن (رسم هایی در مناطقی از همین ایران وجود داره که برای درآوردن شاخ آدم کافیه) اما الان دیگه آقایون خودشون این نقش رو به عهده گرفتن... هرچقدر هم که مردی در مورد نجابت و مسائل دیگه حرف زد ممطمئن باشید برای همه ی اینها یک پیش شرط ذهنی داره و اون هم ظاهر و اندام طرف مقابلشه بخصوص در رابطه با مسائل جنسی (که شامل ازدواج هم می شه)
بذارین خیالتونو راحت کنم... بر ای مردها اساس رابطه , کیفیت رابطه ی جنسیه... و اصولا هم به افرادی نزدیک می شن که (به درست یا غلط) فکر می کنن بهتر نیازشونو برآورده می کنن... قطعا هم این رو در دخترانی تشخیص می دن که بهتر بتونن از فیزیک و رفتارش اطلاعات بگیرن (از ناحیه ادراکی) ...
خب قبلا چهره ی جامعه فرق داشت و ناچارا اونها این امر رو به خانواده ها می سپردن (رسم هایی در مناطقی از همین ایران وجود داره که برای درآوردن شاخ آدم کافیه) اما الان دیگه آقایون خودشون این نقش رو به عهده گرفتن... هرچقدر هم که مردی در مورد نجابت و مسائل دیگه حرف زد ممطمئن باشید برای همه ی اینها یک پیش شرط ذهنی داره و اون هم ظاهر و اندام طرف مقابلشه بخصوص در رابطه با مسائل جنسی (که شامل ازدواج هم می شه)
میشه بگید این طرف و اونطرف این گذار چیه؟؟؟ از کجا به کجا؟؟تعریف آدما از نجابت فرق میکنه،خیلی از تعاریف صحیح نیس
درضمن نجابت فقط واسه ی جنس خاص تعریف نمیشه
نجابت میتونه درعین ایجاد رابطه های قوی و سالم با جنس مخالف وجود داشته باشه و فرد نجیب ب چشم بیاد
اما درجامعه کنونی ما تا ازین گذار عبور نکنیم این سری مشکلات هست
و باز هم نسل دهه 60ی ها تاوان پس میدن
نسل سوخته.........
به هر حال طبیعت زن و مرد فرق داره ولی فکر نمیکنم به اون شوریی که شما میگید باشه :/
مردها موجودات تک بعدی و کوته فکری نیستن ! اونا هم آدمن به خدا :|
اونا هم یه معیارایی دارن و براشون خیلی مسائل مطرحه ...
به نظرم درست نیست یه نسخه کلی برای همه بپیچیم !
منظور از رابطه قوی ازدواجه ؟؟؟؟تعریف آدما از نجابت فرق میکنه،خیلی از تعاریف صحیح نیس
درضمن نجابت فقط واسه ی جنس خاص تعریف نمیشه
نجابت میتونه درعین ایجاد رابطه های قوی و سالم با جنس مخالف وجود داشته باشه و فرد نجیب ب چشم بیاد
اما درجامعه کنونی ما تا ازین گذار عبور نکنیم این سری مشکلات هست
و باز هم نسل دهه 60ی ها تاوان پس میدن
نسل سوخته.........
ای دوست عزیزی که این تاپیک رو ایجاد کردی بی زحمت ابتدا کلمه ی "نجیب" رو برای ما معنا کن تا بعد جواب این سوالتون رو بهتون بگم!
فک کنم حق با شماست و تعریف من از نجابت مبهمه،من نجابت یه خانوم رو اینطوری تعریف می کنم: خانمی که با توجه به دنیای امروزی آفتاب و مهتاب ندیده نیست اتفاقا توی اجتماع به صورت مثبت نقش داره (سر کاره،تحصیلکرده ست،سرگرمی و تفریح های اجتماعی سالم داره و...) از نظره ظاهری هم نمی گم زیبا رو ولی قابل قبول هستش(یعنی نمی شه به ظاهرش خرده گرفت)،با اقایون هم تعاملات اجتماعی سالمی داره (در قالب همکار،همکلاس و...) ولی باهاشون اهل گردش،تفریح و دوستی نیست،از نظر حجابم معمولیه نه خیلی بازه و نه خیلی بسته، اما با همه ی این ویژگی های حد اقل به نظره من مثبت یا خواستگار ندارن یا اگرم دارن مناسبشون نیست.حالا ممنون می شم که نظراتون کامل تر بهم بگین.مرسی
صبورانه در انتشار زمان بمان ، هر چیز در زمان خودش روی میدهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهد.فک کنم حق با شماست و تعریف من از نجابت مبهمه،من نجابت یه خانوم رو اینطوری تعریف می کنم: خانمی که با توجه به دنیای امروزی آفتاب و مهتاب ندیده نیست اتفاقا توی اجتماع به صورت مثبت نقش داره (سر کاره،تحصیلکرده ست،سرگرمی و تفریح های اجتماعی سالم داره و...) از نظره ظاهری هم نمی گم زیبا رو ولی قابل قبول هستش(یعنی نمی شه به ظاهرش خرده گرفت)،با اقایون هم تعاملات اجتماعی سالمی داره (در قالب همکار،همکلاس و...) ولی باهاشون اهل گردش،تفریح و دوستی نیست،از نظر حجابم معمولیه نه خیلی بازه و نه خیلی بسته، اما با همه ی این ویژگی های حد اقل به نظره من مثبت یا خواستگار ندارن یا اگرم دارن مناسبشون نیست.حالا ممنون می شم که نظراتون کامل تر بهم بگین.مرسی
مشکل این نیست که دختر خوب وجود نداره
مشکل اینجاست که دختر خوب را به ما نمیدن
آخی ,دلتون پر درد بودمشکل این نیست که دختر خوب وجود نداره
مشکل اینجاست که دختر خوب را به ما نمیدن
همگی ساکت بشین میخوام یه چیزی بگم ...
چقدر بعضیا مغرورن ...
من اصلا با کسی حرف نمیزنم ولی وقتی میخوام با یه خانم حرف بزنم سریع فکرش منحرف میشه ... چه بسا که بعضیا اصلا دلشون نمیخواد با یک خانم حرف بزنن... خوبه که ادما بذارن که از اطلاعات یکدیگر استفاده کنن .. :|
![]()
صورت مساله اشتباس!
پسری ک اصالت و نجابت براش مهمه نمیاد بگه گذشته طرف ب خودش مربوطه!چه جوری باید باشه ؟؟؟
موافقم باهات خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییپسری ک اصالت و نجابت براش مهمه نمیاد بگه گذشته طرف ب خودش مربوطه!
"چرا دخترای نجیب دیگه ب چش نمیان "...نه!
"چرا دخترای نجیب به چش پسرای غیر نجیب با سابقه ی طویل جی.افی نمیان؟!"
جوابشم مشخصه
چون بقول دکتر فرهنگ:هر کی مشابه خودشو جذب میکنه!
یه استثنام برا نجبای چش و گوش بسته وجود داره ک تور یه دختر هزار رنگ شدن و شازده وار ب مقابله ی همه ایلو تبار بنفع دختره رفتن...
ک اونام بعد ازدواج متوجه میشن
و میرن تو لیست طلاق
یاعمری میسوزنو میسازن...متاسفانه!!!!