eeeeeeeeeeeبیشتر دختران ایرانی تمایل دارن که فورم صورتشون خوشگل باشه تا هیکل. روزی 3 ساعت وقتشون رو جلوی آینه میگذرونن ولی حاضر نیستن 1 ساعت ورزش کنن.
دخترام ایرانی بقدری فکر هیکلشون هستن که دچار کمبود ویتامین و پوکی استخوان و کم خونی شدنبیشتر دختران ایرانی تمایل دارن که فورم صورتشون خوشگل باشه تا هیکل. روزی 3 ساعت وقتشون رو جلوی آینه میگذرونن ولی حاضر نیستن 1 ساعت ورزش کنن.
ماشالات باشه چه چشمــــــیایول رامین
یه سوال ، چرا اینقدر دخترا قدشون کوتاه شده؟ همه زیر 165!!!
اون جوری نیستش ، بعد از چند ماه میفهمی که کی چه جوری هستش دیگه ، بخوای نخوای متوجه میشی
پسرا قد کوتاه شدن؟؟؟؟؟ والا دوستام و همه ی پسرای دورو ورم قداشون نسبتا بلنده ( 183/ 186 / 185 / 193 / 197 / 2 ) ، 183 قد کوتاهی هستش؟
آمار دخترای قد کوتاه که وحشتناک شده![]()
یه دختر قد بلند هم پیدا میشه نمیدونم چرا بقیه مسخرش میکنن!!!!![]()
لابد اون پسرایی که مسخرش میکنن خودشون قد کوتاهن. یعنی مطمئنم.اون جوری نیستش ، بعد از چند ماه میفهمی که کی چه جوری هستش دیگه ، بخوای نخوای متوجه میشی
پسرا قد کوتاه شدن؟؟؟؟؟ والا دوستام و همه ی پسرای دورو ورم قداشون نسبتا بلنده ( 183/ 186 / 185 / 193 / 197 / 2 ) ، 183 قد کوتاهی هستش؟
آمار دخترای قد کوتاه که وحشتناک شده![]()
یه دختر قد بلند هم پیدا میشه نمیدونم چرا بقیه مسخرش میکنن!!!!![]()
چه ربطی داره خدامیدونه. نه قدامون بلنده ریز میبینیم دیگرانوای بابا ، شاید شما قداتون کوتاه هستش که همش به قد کوتاه ها بر میخورین!
قد شما چنده؟؟؟
ببین میپسندی یا نهاگه پسندیدی بگووو ارسالش کنم
رامین ، قدش 187 ، وزنش 80 . استیل بیست بیست![]()
البته این عکس قدیمیه
آخ آخ چه انسانهای بی شعوریخود دخترا بیشتر مسخرش میکنن.نمیدونم چرا ، به نظر من نشان عقده ای بودنشه یا یه جور حسادت.
پسرا هم از بس دختر قد بلند ندیدن همچین میشن!
شماکه گفته بودی بالای165.شما پسرا خودتون هنر کنین 175به بالا باشین نمیخواد به فکر قد ما باشی.گفتم شاید...
دختر قدبلند به کسی میگن که بالای 180 باشه . حالا هستی؟![]()
گفتم شاید...
دختر قدبلند به کسی میگن که بالای 180 باشه . حالا هستی؟![]()
سلام ماروهم بهشون برسونمن نگفتم همه ، اونایی که هستن میشن قد بلند!
ظرافت به کوتاه بودنه؟؟؟
من توی خیابون راه میرم زیاد پسر قد بلند میبینم
با گزینه ی 1و2 و 4 موافقم. (قد. هیکل. اخلاق)آخه شما که فقط مد نظرت قد نیستش ، باید هیکل خفن ، فیس خوشگل ، اخلاق بیست.(+ مایه داری) اون کسی که اینجوری باشه که....
شما که منو ندیدی از کجا میدونی...دور ور شما احتمالا اینجوریه .
لاغری رو قبول دارم
شما هم بهتره یه ورزشی انجام بدی که داری از دست میری![]()
والا هر چی دورو بر ماست که نرمالن...ایول رامین
یه سوال ، چرا اینقدر دخترا قدشون کوتاه شده؟ همه زیر 165!!!
بدون اگه زن مایه دار بگیری به نوکریش رفتیواقعا ایول به تو ، بیشتریاتون همین حرف رو میزنین ولی موقعش که میرسه سست میشین و مورد مایه داری و خوشگلی رو هم پذیرا میشین. اگه همچین موجودی بهتون بر بخوره که عمرا دست رد به سینش بزنین.![]()
از بحث هیکل به کجا رسید...بدون اگه زن مایه دار بگیری به نوکریش رفتی
اگه شوهر مایه دار کنم به کلفتیش رفتم
حالا اونموقع معلوم میشه دست رد زدم یا نزدم شما خون خودتو کثیف نکن
من شنیدم بی فایدسواسه خانوما دوچرخه سواری
من روی شکمم هیچ چربی ندارم دور کمرم 57هست ولی وقتی اب یا غذا میخورم شکمم میاد جلو واسه همین 4_5وعده ی کوچیکو ترجیح میدم شنیدم علتش ضعیف بودن ماهیچه های شکمه چکارش میشه کرد؟شاید بدونید ولی گفتنش خالی از لطف نیست . یه تفکر اشتباه در مورد توتال کور اینه که چربی های شکم و پهلو رو آب میکنه در صورتی که اینطوری نیس و بر عکس چربی ها رو سفت میکنه اصلا واسه دراز و نشست زدن از توتال کور نباید استفاده کرد چون خیلی راحت شما دراز نشست میزنی در صورتی که باید عضله ها در گیر بشن .
توتال کور فقط واسه کسایی خوبه که بدن خشکی دارن و برای شروع باید با توتال کور استفاده کنن همین
شدیدن به کمک احتیاج دارممیخواستم بدونم حرکت ورزشی یا راه دیگه ای واسه پهن شدن باسن وجود داره؟؟؟؟ مثلا ورزشی که باعث پهن شدن لگن یا افزایش توده عضلانی اون قسمت از بدن بشه.
ماشالات باشه چه چشمــــــی![]()
اتفاقا سوال من اینه چرا پسرا قدکوتاه شدن؟؟؟؟؟![]()
شماکه گفته بودی بالای165.شما پسرا خودتون هنر کنین 175به بالا باشین نمیخواد به فکر قد ما باشی.
دختره و ظرافت
نخیر167 افتخارم میکنم
با گزینه ی 1و2 و 4 موافقم. (قد. هیکل. اخلاق)
مرد خوشگل که مال دیگرانه. نه مال زنش
مایه دارم باشه شلوارش دوتا میشه. زود یا دیر
ایول رامین ، خوب شد اومدی
به نظرت اینا کجا زندگی میکنن که پسر قد بلند نمیبینن؟؟؟؟![]()
پسرا چقد اینروزا برج اعتماد به نفس شدنااااااااااکووووووووووووووو؟به منم نشون بده اگه دیدی.دور و اطراف من که همه بالای 180-190 هستش
ماشالله،شما مال کجایی که چنین پسرایی ندیدی؟
مرد خوشگل مال زن خوشگله !!!!
حالا چه مال خودش چه مال دیگرون!
پسرا چقد اینروزا برج اعتماد به نفس شدناااااااااا![]()
![]()
دروغ که حناق نیست دوستان(مرتبط به قسمت های تاکید شده)![]()
قد بلند...خوشگل.....قدبلند.......چه روباهایی...![]()
پسر خوشگل تو ایران یک در هزاره(قابل توجه بعضیااااااااااا)![]()
ایول رامین ، خوب شد اومدی
به نظرت اینا کجا زندگی میکنن که پسر قد بلند نمیبینن؟؟؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
T | مسی از دیدن فرش ایرانی هیجانزده شد + عکس | باشگاه ورزشی | 2 | |
م | حرکت ارزشمند بانوی محجبه ایرانی | باشگاه ورزشی | 198 |