چرا خانم های زیبا با مردهای بدقیافه ازدواج می کنند؟
همه ی اینا کشکه...
.
..
.................Only..
.
.
مشاهده پیوست 100729
یه سوال دیگه
این وسط دختر پولدار چی میشه؟
هی هی هی
Forever Alone
بریم پس عوصی بشیم دیگه ؟
براي اينه كه مرد زيبا هيچ وقت براي خودت نيست براي ديگرونه اكي![]()
اگه واقعا میتونی بشی و دلت می خواد برو بشو ولی مطمئنم نمیتونی. آدمایی که باطنشون زیباست(البته اگه اینطور باشی
) حتی اگه بخوان هم نمیتونن بد بشن
تو با اون سيبيلات مدرن هم ميخاي؟مدرن باشه خوبه -برا هر چند سال که دوام بیاره
تو ایران قحطی شوهر اومده ...... به خاطر همین کور و کچلم باشه از خداشونه ازدواج کنند........
که اگه دید تو یه رستوران با یه خانوم دیگه نشستی و گل می گی و گل می شنوی خیلی راحت بدون هیچ فکر بدی یه صندلی بیاره بشینه کنارت و اگه من بهش طرفو معرفی نکردم تا آخرشم ازم نپرسه اینه کیه
نه بابا!
يعني مردا انقد جنبه دارن كه با يه خانوم ديگه گل بگن و گل بشنون و بعدشم هيچ نقشه ي ديگه نداشته باشن؟چه معصوميتي!!!!!!!!!!!!
اگه از اين مرداي با جنبه سراغ داري نذار بروبچ به خاطر بي جنبگي مردا بترشن!
که اگه دید تو یه رستوران با یه خانوم دیگه نشستی و گل می گی و گل می شنوی خیلی راحت بدون هیچ فکر بدی یه صندلی بیاره بشینه کنارت و اگه من بهش طرفو معرفی نکردم تا آخرشم ازم نپرسه اینه کیه
نه بابا!
يعني مردا انقد جنبه دارن كه با يه خانوم ديگه گل بگن و گل بشنون و بعدشم هيچ نقشه ي ديگه نداشته باشن؟چه معصوميتي!!!!!!!!!!!!
اگه از اين مرداي با جنبه سراغ داري نذار بروبچ به خاطر بي جنبگي مردا بترشن!
تازشم حالا شما یک درصد بگو بخواد زن دوم بگیره چه اشکالی داره همین جوری دارین می ترشین به قول خودتون
نسبت خانوم ها هم به آقایون 1.2 برابر است یعنی هر 5 تا آقا باید یکیشون 2 تا همسر اختیار کنه
من نمی دونم این خانوم ها چرا اینقدر حسودن چه اشکالی داره اصلا ؟؟؟cool:
)
تو ایران قحطی شوهر نیومده تو ایران مرد کم اومده اینایی که ما میبینیم مرد نما هستن........تو ایران قحطی شوهر اومده ...... به خاطر همین کور و کچلم باشه از خداشونه ازدواج کنند........
شما اگه خيلي زرنگي برو زن اول بگير دومي پيشكش!تازشم حالا شما یک درصد بگو بخواد زن دوم بگیره چه اشکالی داره همین جوری دارین می ترشین به قول خودتون
نسبت خانوم ها هم به آقایون 1.2 برابر است یعنی هر 5 تا آقا باید یکیشون 2 تا همسر اختیار کنه
من نمی دونم این خانوم ها چرا اینقدر حسودن چه اشکالی داره اصلا ؟؟؟cool:
)
مسئله این است........چرا؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چرا اقایون خشگل زن زشت میگیرن ؟
حالا چرا اقایون خشگل زن زشت میگیرن ؟
شما یکی از کتاب های اقتصاد ایران رو مطالعه بفرما بعد بگو جمعیت کدوم بیشتر
جمعیت پسرای ایران بیشتر از دخترای ایرانه ، قابله توجه شما که نمیدونی
هر وقت مردا تونستن تصور کنن که یه روزی هوو داشته باشه اون وقت زنا هم باهاش کنار میان
ماشالله توقعات مردا روز به روز بیشتر میشه
این گرونی اگه هیچ فایده ای نداشت اما این یکی قایده رو داشت که مردا دو زنه نشن
البته در خفا و مسائل از این قبیل وجود داره که خدا هم خوب خداییه یه روزی به حسابشون میرسه.............
نمیدونم چرا من یه زن معمولی را به یه زن خشگل ترجیح میدم ؟ ...به حاج حسین
چطوری؟
دلیلش اینه که اینا 100 تا خانوم خوشگل داشتن دیگه دلشونو زده
شبیه یه جور سبک مدرن و نقاشی های پیکاسو و....
و یه جورای دیگه اخلاق طرف براشون مهمه تا شکلش
چون دوست ندارید بگن سیب سرخ نصیب کلاغ شدنمیدونم چرا من یه زن معمولی را به یه زن خشگل ترجیح میدم ؟ ...![]()
تو ایران قحطی شوهر نیومده تو ایران مرد کم اومده اینایی که ما میبینیم مرد نما هستن........