چرا تلویزیون خصوصی هرگز در ایران وجود نداشته؟

• اعتماد کامل مردم به رسانه ملی و عدم اشتیاق به رسانه های غیرحکومتی

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    33
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

*Essi*

اخراجی موقت

1- ترس گروه حاکم از افزایش نقد و آگاه شدن مردم

2- اعتماد کامل مردم به رسانه ملی و عدم اشتیاق به رسانه های غیرحکومتی

3- عدم وجود قانون در این رابطه به خاطر کمبود ظرفیت های لازم

4- هیچ کدام از موارد فوق را پاسخی منطقی نمیدانم.

دوستان خواهشا،دلیل نظر خود را نیز مطرح بفرمایند.
مخصوصا دوستانیکه به گزینه 4 رای میدهند،علت عدم وجود تلویزیون خصوصی را حداکثر در یک خط بیان فرمایند.

آخرین ویرایش:

kabose 2

اخراجی موقت
البته از الانم میشه نتیجه نظرسنجی رو حدس زد ولی ممنون که موضوع خوبی واسه بحث انتخاب کردی

این یکی هم در این برحه از تاریخ که دیگه هر 100 نفرم واسه خودشون شبکه خصوصی دارند میشه میگفت یکی از نشانه های دیکتاتوری میتونه باشه

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اساساً گزینه 1 تون ایراد داره، چون هیچ قانونی مبنی بر ممنوعیت تاسیس تلویزیون خصوصی در هیچ کجای قوانین این کشور وجود نداره که بگذاریمش پای ترس حاکمان...

تا زمانی که تحزب گرایی در ایران شکل نگرفته تلویزیون خصوصی کاری است بیهوده...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این یکی هم در این برحه از تاریخ که دیگه هر 100 نفرم واسه خودشون شبکه خصوصی دارند میشه میگفت یکی از نشانه های دیکتاتوری میتونه باشه
پست بالایی رو یه نگا بندازید، اساساً قانونی برای منع تاسیس تلویزیون خصوصی وجود نداره که بذاریمش پای دیکتایتوری!!!!

*Essi*

اخراجی موقت
اساساً گزینه 1 تون ایراد داره، چون هیچ قانونی مبنی بر ممنوعیت تاسیس تلویزیون خصوصی در هیچ کجای قوانین این کشور وجود نداره که بگذاریمش پای ترس حاکمان...

ما هم نگفتیم که ممنوعه. :gol:
منظور از ترس ، ترس از عواقب تصویب قانون خصوصی سازی رسانه ها از جمله تلویزیون میباشد.

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید اینکه ایران تحریم هست رو همه قبول دارند.
شبکه خصوصی هم همانطور که پیداست باید با پشتوانه سهامداراش کار کنه نه با پول دولت.
اکثر برنامه هایی هم که شما میبینید در تلویزیون که غیر ایرانی هستند بر اساس نفروختن این برنامه ها به ایران از دیگر شبکه ها گرفته میشود (مثل جام جهانی). حالا فکر کنید یه شبکه خصوصی بخواد یه برنامه خارجی پخش کنه (هزینه؟) یا در برابر تحریمهایی که ایران میشه مقاومت کنه(هزینه؟) ببینید تا حالا کسی که اون پشتوانه مالی رو داشته باشه تا همچین کاری رو در ایران شروع کنه وجود نداشته (اکثر سرمایه دارها دنبال سود دو روزه هستند) و کسی ریسک این کار رو قبول نمیکنه.یه عده هم با کاسه گدایی سعی در ایجاد این شبکه ها میخواند بکنن که از نظر قانونی مشکل داره و این رسانه که هزینه اش رو مردم میدن که دیگه خصوصی نمیشه یه عده هم نه توانایی مالیش رو دارن نه ریسکشو میپذیرن و نه اصلا قصد شبکه زدن دارن و صرفا بخاطر اینکه عنوان کنن نمیذارن همچین کاری صورت بگیره سعی در امنیتی کردن فضای رسانه دارن.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مصطفی تو دیگه چرا:redface:
چی چرا؟:question::gol:
ما هم نگفتیم که ممنوعه. :gol:
منظور از ترس ، ترس از عواقب تصویب قانون خصوصی سازی رسانه ها از جمله تلویزیون میباشد.
خوب برداشت من اون بود از گزینه 1، در هر صورت نظرم رو دادم گزینه 3، چون هنوز حزب در ایران به طور مشخص تعریف نشده و به همین خاطر ظرفیت تلویزیون خصوصی در کشور وجود نداره.....

یه سرچی بکنید ببینید چرا اقای کروبی نخواستن یا نتونستن تلویزیونشونو تاسیس کنن انتخابات سال 84...

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته این حرف من محدود به شبکه تلویزیونی بودا

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز

تا زمانی که تحزب گرایی در ایران شکل نگرفته تلویزیون خصوصی کاری است بیهوده...
شما با این سوادت که حتی فکر میکنم قانون اساسی این کشور رو نخوندی میخوای تو مباحث بحث منطقی کنی و دیگران رو هم به این امر دعوت میکنی؟؟؟
برو یه دور اصل 44 قانون اساسی رو بخون بعد بیا

kabose 2

اخراجی موقت

عذر میخوام همینکه خواستم جواب بدم گوشیم زنگ خورد و نتونستم کاملش کنم
آقا مصطفی ملموستر حرف بزن
کتابی نباش
سعی نکن دفاع کنی
همه میدونیم چرا اجازه شبکه خصوصی داده نمیشه
الکی خودمون رو چرا قول بزنیم

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما با این سوادت که حتی فکر میکنم قانون اساسی این کشور رو نخوندی میخوای تو مباحث بحث منطقی کنی و دیگران رو هم به این امر دعوت میکنی؟؟؟
با هم میخونیمش...

نظام‏ اقتصادي‏ جمهوری اسلامي‏ ايران‏ بر پايه‏ سه‏ بخش‏ دولتي‏، تعاوني‏ و خصوصي‏ با برنامه‏ ريزي‏ منظم‏ و صحيح‏ استوار است‏. بخش‏ دولتي‏ شامل‏ كليه‏ صنايع بزرگ‏، صنايع مادر، بازرگاني‏ خارجي‏، معادن‏ بزرگ‏، بانكداري‏، بيمه‏، تامين‏ نيرو، سدها و شبكه‏ هاي‏ بزرگ‏ آبرساني‏، راديو و تلويزيون‏، پست‏ و تلگراف‏ و تلفن‏، هواپيمايي‏، كشتيراني‏، راه‏ و راه‏ آهن‏ و مانند اينها است‏ كه‏ به‏ صورت‏ مالكيت‏ عمومي‏ و در اختيار دولت‏ است‏.
بخش تعاونی شامل شرکتها و موسسات تعاونی تولید و توزیع است که در شهر و روستا بر طبق ضوابط اسلامی تشکیل می شود.
بخش‏ خصوصي‏ شامل‏ آن‏ قسمت‏ از كشاورزي‏، دامداري‏، صنعت‏، تجارت‏ و خدمات‏ مي‏ شود كه‏ مكمل‏ فعاليتهاي‏ اقتصادي‏ دولتي‏ و تعاوني‏ است‏.
مالكيت‏ در اين‏ سه‏ بخش‏ تا جايي‏ كه‏ با اصول‏ ديگر اين‏ فصل‏ مطابق‏ باشد و از محدوده‏ قوانين‏ اسلام‏ خارج‏ نشود و موجب‏ رشد و توسعه‏ اقتصادي‏ كشور گردد و مايه‏ زيان‏ جامعه‏ نشود مورد حمايت‏ قانون‏ جمهوري‏ اسلامي‏ است‏. تفصيل‏ ضوابط و قلمرو و شرايط هر سه‏ بخش‏ را قانون‏ معين‏ مي‏ كند.

ممنوعیت تاسیس شبکه خصوصی رو توش مشخص کنید.
قانون رو که متوجه هستید بخوا چیزی رو ممنوع کنه صراحتاً میگه؟؟؟؟

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما که خوندی کجاش مخالفت داره؟:gol:

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
با هم میخونیمش...

ممنوعیت تاسیس شبکه خصوصی رو توش مشخص کنید.
قانون رو که متوجه هستید بخوا چیزی رو ممنوع کنه صراحتاً میگه؟؟؟؟
شما مفهوم تلوزیون خصوصی رو با این جمله یه تطبیقی بده ببینیم چی میشه :
بخش‏ دولتي‏ شامل‏ كليه‏ صنايع بزرگ‏، صنايع مادر، بازرگاني‏ خارجي‏، معادن‏ بزرگ‏، بانكداري‏، بيمه‏، تامين‏ نيرو، سدها و شبكه‏ هاي‏ بزرگ‏ آبرساني‏، راديو و تلويزيون‏، پست‏ و تلگراف‏ و تلفن‏، هواپيمايي‏، كشتيراني‏، راه‏ و راه‏ آهن‏ و مانند اينها است‏ كه‏ به‏ صورت‏ مالكيت‏ عمومي‏ و در اختيار دولت‏ است‏.
طبق این قانون کلیه ....... و از جمله رادیو تلوزیون دولتی میباشد و در نتیجه در بخش خصوصی جای نمیگیرد
در این قانون به صراحت کسب و کار دولتی و خصوصی مشخص شده شما خودتون رو به کدوم راه زدید معلوم نیست

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عذر میخوام همینکه خواستم جواب بدم گوشیم زنگ خورد و نتونستم کاملش کنم
آقا مصطفی ملموستر حرف بزن
کتابی نباش
سعی نکن دفاع کنی
همه میدونیم چرا اجازه شبکه خصوصی داده نمیشه
الکی خودمون رو چرا قول بزنیم
گول زدن نیست، قانونی در این زمینه وجود نداره که بخواد منع کنه...

ضمن اینکه گفتم، باید بفهمیم چرا کروبی تلویزیونش رو تاسیس نکرد، چون من هیچ اطلاعی ندارم ازاینکه چرا نکرد، نذاشتن، نخواست یا نتونست؟؟؟

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که خوندی کجاش مخالفت داره؟:gol:
تو اصل 44 قانون اساسی این کشور رادیو تلوزیون به همراه برخی دیگر از موسسات دولتی اعلام شده و بخش خصوصی را اجازه ورود به انها نمیباشد
البته دو سه سالی سیاستهایی ابلاغی اصل 44 یا یه همچین چیزایی میگن که طبق اونا دارن برخی از این موسسات از جمله بانکها یا تلفن و نیروگاه و .... رو هم به خصوصیا میدن ولی این اصل هنوز از بین نرفته و همچنان مرجع تشخیص دهنده خصوصی شدن نهادی از جمله رادیو تلوزیون دولت بوده و با توجه به امنیتی بودن این نهاد به هیچ وجه تا کنون بحثی ازش نشده است و فکر کنم هیچوقت نشه

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بخش‏ دولتي‏ شامل‏ كليه‏ صنايع بزرگ‏، صنايع مادر، بازرگاني‏ خارجي‏، معادن‏ بزرگ‏، بانكداري‏، بيمه‏، تامين‏ نيرو، سدها و شبكه‏ هاي‏ بزرگ‏ آبرساني‏، راديو و تلويزيون‏، پست‏ و تلگراف‏ و تلفن‏، هواپيمايي‏، كشتيراني‏، راه‏ و راه‏ آهن‏ و مانند اينها است‏ كه‏ به‏ صورت‏ مالكيت‏ عمومي‏ و در اختيار دولت‏ است‏.
طبق این قانون کلیه ....... و از جمله رادیو تلوزیون دولتی میباشد و در نتیجه در بخش خصوصی جای نمیگیرد
در این قانون به صراحت کسب و کار دولتی و خصوصی مشخص شده شما خودتون رو به کدوم راه زدید معلوم نیست
عرض کردم خدمتتون، قانون بخواد چیز به این مهمی رو که به زعم شما پایه های حکومتش رو سست میکنه و مردم رو علیهش میشورونه، باید منع کنه در قانون اون هم صراحتاً...
تفسیر قاون هم بر عهده شورای نگهبانه، مطمئناً هیچ گاه یک مسئله جدی و درخواست جدی برای تاسیس تلویزیون خصوصی نبوده که شورای نگهبان این رو تفسیر کنه...

و مجدد سوال میکنم، شما اطلاعی دارید آقای کروبی چرا تلویزیون تاسیس نکرد، نخواست؟ نتونست؟ نذاشتن؟

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
گول زدن نیست، قانونی در این زمینه وجود نداره که بخواد منع کنه...

ضمن اینکه گفتم، باید بفهمیم چرا کروبی تلویزیونش رو تاسیس نکرد، چون من هیچ اطلاعی ندارم ازاینکه چرا نکرد، نذاشتن، نخواست یا نتونست؟؟؟
کروبی طبق همین قانون نتونست تو ایران تلوزیون تاسیس کنه و میخواست بره امارات این کارو بکنه یا یه کشور دیگه که بازم با توجه به وجود قانون ممنوعیت فعالیت ایرانیها در شبکه های خارجی یا باید از ایران خارج میشد که اونم اینو نمیخواست و یا اگه ایران بود و در خارج شبکه داشت طبق اون قانون مجرم میشد

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
عرض کردم خدمتتون، قانون بخواد چیز به این مهمی رو که به زعم شما پایه های حکومتش رو سست میکنه و مردم رو علیهش میشورونه، باید منع کنه در قانون اون هم صراحتاً...
تفسیر قاون هم بر عهده شورای نگهبانه، مطمئناً هیچ گاه یک مسئله جدی و درخواست جدی برای تاسیس تلویزیون خصوصی نبوده که شورای نگهبان این رو تفسیر کنه...

و مجدد سوال میکنم، شما اطلاعی دارید آقای کروبی چرا تلویزیون تاسیس نکرد، نخواست؟ نتونست؟ نذاشتن؟
بابا خیلی پرتی به خدا زیاد اینجا کلکل نکن فردا پس فردا برو با هر وکیلی قاضی شورای نگهبانی شورای شهری شورای محله ای با هر کی که بهش اعتماد داری و میدونی عامل بیگانه نیست مشورت کن در مورد قانون و این متن اگه حرف منو بهت نزدن بیا بگو ولی خداییش اگه هم حرف منو بهت زدن باز بیا مرد و مردونه بگو
عزیز من تو قانون قرار نیست وقتی چیزی در قسمی جای میگیرد برای برعکسش هم قانون بزنند
وقتی میگه رادیو تلوزیون دولتی است یعنی خصوصی نیست وسلام
برای مثالم مثلا در بندی از قانون نوشته شراب حرام است و دیگر لازم نیست در بندی دیگر بنویسند شراب حلال نیست و با همون بند اول معلوم میشود که شراب حرام است و خوردنش مستوجب جرم و مجازات و دیگر کسی نمیپرسد خب کجا نوشته شراب حلال نیست و باید اینو تفسیر کنیم
من حال و حوصله توضیح ندارم فقط اگه مردی برو کاری که میگم رو بکن و بیا نتیجه اش رو هم بذار

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز

یعنی رسانه جزء صنعت خدمات و تجارت نمیشه؟دوباره بخون

*Essi*

اخراجی موقت
ببینید اینکه ایران تحریم هست رو همه قبول دارند.
اگه حمایت همه ایرانیان داخل و خارج از کشور را داشتیم،کسی جرات نمیکرد مارا تحریم کند.
اما با ایجاد دودستگی عمدی،حمایت کم و تحریم گسترش میابد،متاسفانه.

شبکه خصوصی هم همانطور که پیداست باید با پشتوانه سهامداراش کار کنه نه با پول دولت.
اکثر برنامه هایی هم که شما میبینید در تلویزیون که غیر ایرانی هستند بر اساس نفروختن این برنامه ها به ایران از دیگر شبکه ها گرفته میشود (مثل جام جهانی). حالا فکر کنید یه شبکه خصوصی بخواد یه برنامه خارجی پخش کنه (هزینه؟) یا در برابر تحریمهایی که ایران میشه مقاومت کنه(هزینه؟)
هزینه از راه تبلیغات داخلی به دست میاد،حتی اگر تحریم صد درصد باشد.
در ضمن کار تلویزیون میتونه برای خیلی ها پردرآمد باشه.
مثلا شبکه national geographic با ساختن فقط برنامه های مستند،یکی از پردرآمدترین شبکه هاست که از راه تبلیغات پول در میاره.

:warn:حتما شبکه خصوصی ، نباید سیاسی باشه،ما شبکه خصوصی مستند یا شبکه خصوصی اجتماعی را هم نداریم!!!
به نظر من،مشکل اصلی جای دیگه است،نه این مواردی که شما اشاره فرمودید.:gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کروبی طبق همین قانون نتونست تو ایران تلوزیون تاسیس کنه و میخواست بره امارات این کارو بکنه یا یه کشور دیگه که بازم با توجه به وجود قانون ممنوعیت فعالیت ایرانیها در شبکه های خارجی یا باید از ایران خارج میشد که اونم اینو نمیخواست و یا اگه ایران بود و در خارج شبکه داشت طبق اون قانون مجرم میشد
لینک خبری، تحلیلی، چیزی، خوب منم میتونم بگم نه اینطور نبوده، حالا بیان ثابت کنن کی درست میگه!!!

این قانون قرمزه رو از کجا آوردید؟
ممنوعیت تبلیغ و فعالیت به نفع شرکتهای دولتی در تلویزیونهای مخالف جمهوری اسلامی ایران وجود داره، یه مدتی ایران موزیک بود نمیدونم یا شبکه مهاجر که با مجور میومد و در ایران مصاحبه مگرفت و فعالیت میکرد و برنامه پر میکرد....

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی رسانه جزء صنعت خدمات و تجارت نمیشه؟دوباره بخون
بابا اونجا به صراحت گفته رادیو تلوزیون طرف میگه باید تفسیر بشه حالا شما داری میگی رسانه جز صنعت و خدمات نمیشه؟؟؟ :)
شما هم برو کاری رو که به اون دوستمون گفتم انجام بده و با هر کسی که ازقانون سر در میاره اعم از وکیل - قاضی - حقوقدان - شورای شهر و روستا و محله و نگهبان و شهردار و فرماندار و ........... هر کی که فکر میکنی حقیقت رو بهت میگه مشورت کن و بعد بیا نتیجه رو اینجا بذار

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
لینک خبری، تحلیلی، چیزی، خوب منم میتونم بگم نه اینطور نبوده، حالا بیان ثابت کنن کی درست میگه!!!

این قانون قرمزه رو از کجا آوردید؟
ممنوعیت تبلیغ و فعالیت به نفع شرکتهای دولتی در تلویزیونهای مخالف جمهوری اسلامی ایران وجود داره، یه مدتی ایران موزیک بود نمیدونم یا شبکه مهاجر که با مجور میومد و در ایران مصاحبه مگرفت و فعالیت میکرد و برنامه پر میکرد....
میخوای من یکی یکی هزاران هزار قانون این کشور رو برات اینجا ریز کنم و توضیح بدم؟؟؟ یکی از اولین اصول حقوقی و قانونی اینه که جهل به قانون موجب رفع مسئولیت نمیشود حالا شما نمیدونی من از کجا اوردم و کجاست مشکل من نیست برو بپرس و جستجو کن و بخون و پیدا کن
اون شبکه ها هم مانند جام جم و سحر و .... ساخته خود صدا و سیمای ایران هستند پس مشمول این قانون نمی شوند

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه حمایت همه ایرانیان داخل و خارج از کشور را داشتیم،کسی جرات نمیکرد مارا تحریم کند.
اما با ایجاد دودستگی عمدی،حمایت کم و تحریم گسترش میابد،متاسفانه.

هزینه از راه تبلیغات داخلی به دست میاد،حتی اگر تحریم صد درصد باشد.
در ضمن کار تلویزیون میتونه برای خیلی ها پردرآمد باشه.
مثلا شبکه national geographic با ساختن فقط برنامه های مستند،یکی از پردرآمدترین شبکه هاست که از راه تبلیغات پول در میاره.

:warn:حتما شبکه خصوصی ، نباید سیاسی باشه،ما شبکه خصوصی مستند یا شبکه خصوصیاجتماعی را هم نداریم!!!

به نظر من،مشکل اصلی جای دیگه است،نه این مواردی که شما اشاره فرمودید.:gol:

جالبه
تا حالا چند تا خواستن شبکه علمی بزنن نشده یا چند نفر خواستن شبکه اجتماعی بزنن نشده؟ببینید همش بر میگرده به روحیه سرمایه دار که انتظار پارو کردن پول در دو روز را دارد اینکه شما دوست داشته باشی شبکه خصوصی باشد که نمیشه باید یکی هم باشه که پولشو بذاره وسط تا لااقل تا یک سال اول از اون هزینه بشه؟

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوباره این تیکه از قانون رو میذارم و قرمز میکنم دوباره و سه باره و سی باره بخونید شاید به نتیجه رسیدید:
بخش دولتی شامل رادیو تلوزیون به صورت مالکیت عمومی و در اختیار دولت است

هر وقت تونستین در اختیار دولت است رو با خصوصی بودن یکی بکنید ما دیگه حرف نمیزنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.