چرا باید ازدواج کرد وقتی میتونیم ازدواج نکنیم!

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
شما خرج 1 نفر رو با خرج 5الی 6 نفر یکی میدانی ؟؟؟؟!!!!
1نفر تمام خرجش فقط غذا و پوشاک هست !
ولی 5 نفر خرجش بسیار بسیار بیشتر هست !!
ریاضیت خیلی ضعیفه !!

مشکل ما اینه که ازدواجو فقط در عروسی و زیر یک سقف رفتن میبینیم!اونم از به بسم الله.در صورتی که هیچ لزومی نداره از همون فردای بعد عقد فکر عروسی بود!
بله.بازم میگم.هزینه زندگی دو نفر که مشترکا با هم زندگی میکنن، از اینکه این دو نفر مجزا زندگی کنن،100 درصد کمتره و قابل اثبات.
متاسفانه خیلی از خونواده ها حاضرن ببینن دختر یا پسرشون به صورت پنهانی بی اف یا جی اف دارن، استرس یه رابطه پنهانی و تنش اون رو تحمل میکنن، اونم نه با یه نفر، با چند نفر، خیلی از نیاز هاشون به موقع برآورده نمیشه، یا سرکوب میشه یا نادرست برآورده میشه، کلی خاطره براشون شکل میگیره که درآینده هیچ کدومش پاک نخواهد شد و همیشه دچار مقایسه ناخودآگاه در درونشون هستن، مقایسه هایی که شاید از پایه و اساس در واقعیت اشتباه باشه اما بخاطر تصورات و تخیلات صورت میگیره و کلی عوارض و ناهنجاریای دیگه که سال ها بعد شاید خودشو نشون بده!عمر و انرژی این جوون که این وسط به فنا رفت هم بماند!

در صورتی که اگر پدر و مادرا یکم عاقلانه تر رفتار کنن، دختر پسرا یکم واقع بین تر باشن، میتونن ازدواج کنن، به راحتی نیازهای عاطفی و جنسیشونو برآورده کنن، شریک زندگی هم بشن در همه چی، از درس خوندن گرفته، تا کار، درآمد و ....هر وقت به شرایط تا حدودی مطلوب برای مستقل شدن از نظر اقتصادی رسیدن، عروسی کنن و برن زیر یه سقف جدا.دیگه نه قلب و فکرشون پارکینگ رفت و آمد این و اون میشه، و نه مجبورن سرکوب غرایز و احساساتشونو همیشه یدک بکشن و به جسمو روحشون بیخودی آسیب برسونن.همه اینا مستلزم فهم و شعور دختر و پسر و خونواده های دو طرفه...هیچ ربطی هم به سن و سال نداره.یکی ممکنه در 20 سالگی به این فهم برسه.یکی هم ممکنه در 35 سالگی همچنان به این فهم و درک متقابل برای شراکت در زندگی نرسه!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما خرج 1 نفر رو با خرج 5الی 6 نفر یکی میدانی ؟؟؟؟!!!!
1نفر تمام خرجش فقط غذا و پوشاک هست !
ولی 5 نفر خرجش بسیار بسیار بیشتر هست !!
ریاضیت خیلی ضعیفه !!
خرج یک نفر با 10 نفر هم فرق چندانی ندارد .....اتفاقا خرج یک بچه بیشتر است .....چرا که توقع بیشتری دارد .....شما ببینید اکثر کسانی که پیشرفت کردن در خانه های چند نفره بودن یا تک نفره
وقتی چند بچه باشد توقع خود به خود می آید پائین و اتفاقا بچه آن خانواده استقلال هم یاد میگیره و شادتر زندگی کردن رو هم یاد میگیره و عبوس و افسرده بزرگ نمیشه ....نه مثل الآن که زندگی برخی بچه ها شده نمیدونم تبلت و این ها .....انگار با پدر و مادر خودشون هم غریبه هستند چه رسد به دیگران
بایستی فکر اساسی در قبال بحث جمعیتی و ازدواج در کشور کرد .....البته حرف هایی هم که ما گفتیم به منزله این نیست که دولت شانه خالی کند از حداقل وظایفی که در قبال خانواده ها و بویژه زوج ای جوان دارد .....ولی فی الحال چیزی که محسوس تر است ......فرهنگ اشتباه و چشم هم چشمی افراطی است که خود مردم بایستی از خود شروع کنند

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خرج یک نفر با 10 نفر هم فرق چندانی ندارد .....اتفاقا خرج یک بچه بیشتر است .....چرا که توقع بیشتری دارد .....شما ببینید اکثر کسانی که پیشرفت کردن در خانه های چند نفره بودن یا تک نفره
وقتی چند بچه باشد توقع خود به خود می آید پائین و اتفاقا بچه آن خانواده استقلال هم یاد میگیره و شادتر زندگی کردن رو هم یاد میگیره و عبوس و افسرده بزرگ نمیشه ....نه مثل الآن که زندگی برخی بچه ها شده نمیدونم تبلت و این ها .....انگار با پدر و مادر خودشون هم غریبه هستند چه رسد به دیگران
بایستی فکر اساسی در قبال بحث جمعیتی و ازدواج در کشور کرد .....البته حرف هایی هم که ما گفتیم به منزله این نیست که دولت شانه خالی کند از حداقل وظایفی که در قبال خانواده ها و بویژه زوج ای جوان دارد .....ولی فی الحال چیزی که محسوس تر است ......فرهنگ اشتباه و چشم هم چشمی افراطی است که خود مردم بایستی از خود شروع کنند

فرمایش شما درست

اما چرا قبلن در دهه های ۶۰ و ۷۰ میگفتن فرزند کمتر زندگی بهتر؟

این شعار تا جایی که یادمه نهادینه شده بود تو جامعه

الان هم طی چند سال اخیر به دلیل اوضاع بد اقتصادی یک زوج تازه عروس

به زور میتوونن خرج خودشونو در بیارن زندگی دو نفره چه برسد به چندین بچه

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
فرمایش شما درست

اما چرا قبلن در دهه های ۶۰ و ۷۰ میگفتن فرزند کمتر زندگی بهتر؟

این شعار تا جایی که یادمه نهادینه شده بود تو جامعه

الان هم طی چند سال اخیر به دلیل اوضاع بد اقتصادی یک زوج تازه عروس

به زور میتوونن خرج خودشونو در بیارن زندگی دو نفره چه برسد به چندین بچه

مسئله اینجاست که آیا ازدواج نکردن یا بچه دار نشدن، باعث شده که جوونا هزینه هاشون واقعا پایین بیاد؟
خرجی که در حال حاضر دختر پسرا صرف دوستیای موقت میکنن، صرف روابط مجازی میکنن، صرف نگهداری حیوانات خانگی میکنن، صرف خرید کالاهای لوکس و دیجیتالی رنگ به رنگ میکنن، صرف برند فلانو پز دادن های اینستاگرامی میکنن، واقعا کمتر از هزینه ایه که یه زن و شوهر جوون صرف نیازهای معقول خودشون یا بچشون به عنوان یک نهاد خانواده که مهمترین رکن حیات یک جامعه انسانی هست میکنن هست؟

حقیقتا این خوی مصرف گرایانه مجردی روز به روز قویتر نمیشه؟

consl

عضو جدید
تجربه شخصی من میگه دختران ایرانی بسیار پرتوقع و اداباز هستند و خیال میکنند تافته جدا بافته و از واقعیات زندگی بسیار دور سیر میکنند و توقع دارند با مردی ازدواج کنند که بسیار ثروتمند و ابله باشد تا آنها بتوانند برای خود سلطنت کنند.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسئله اینجاست که آیا ازدواج نکردن یا بچه دار نشدن، باعث شده که جوونا هزینه هاشون واقعا پایین بیاد؟
خرجی که در حال حاضر دختر پسرا صرف دوستیای موقت میکنن، صرف روابط مجازی میکنن، صرف نگهداری حیوانات خانگی میکنن، صرف خرید کالاهای لوکس و دیجیتالی رنگ به رنگ میکنن، صرف برند فلانو پز دادن های اینستاگرامی میکنن، واقعا کمتر از هزینه ایه که یه زن و شوهر جوون صرف نیازهای معقول خودشون یا بچشون به عنوان یک نهاد خانواده که مهمترین رکن حیات یک جامعه انسانی هست میکنن هست؟

حقیقتا این خوی مصرف گرایانه مجردی روز به روز قویتر نمیشه؟

خو شما الان بچه پولدار ها رو داری مثال میزنی اما خب تو جامعه ما که همه مرفه بی درد نیستن که خرج های انچنانی داشته باشن

بعضی ها با حقوق کارمندی 500_600 تومن دارن سر میکنن از صبح تا شب میدوون بازم کم میارن

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
خو شما الان بچه پولدار ها رو داری مثال میزنی اما خب تو جامعه ما که همه مرفه بی درد نیستن که خرج های انچنانی داشته باشن

بعضی ها با حقوق کارمندی 500_600 تومن دارن سر میکنن از صبح تا شب میدوون بازم کم میارن

من طلبه میشناسم که با ماهی 300 هزار تومن(البته حد اکثر این مقدار) زندگی میکنه که یه دوقلو هم داره.

هروقت هم باهاش صحبت میکنم، میگه امام زمان میرسونه.

و من هنوز نفهمیدم چطوری داره زندگیش میچرخه. ولی میبینم عجیب داره میچرخه

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من طلبه میشناسم که با ماهی 300 هزار تومن(البته حد اکثر این مقدار) زندگی میکنه که یه دوقلو هم داره.

:d
.
.
.

تورو خدا مارو سیاه نکن برادر من .. الان اینجا ( ایلام ) یک کیلو گوجه و یک کیلو

سیب زمینی بخری بالای ۱۰ تومن میشه اونم تو شهرستان البته اینجا

قیمتا از تهران بیشتر هم شده حالا پول اب برق گاز و... بماند پول کرایه خونه و...

شما ی نون سنگک بخری باز هم حداقل روزی 30تومن خرجت میشه اگه فقط بخوای شکم خودتو سیر کنی ها
شاید خانواده ها هم دستشونو میگیرن کمک خرجی و اینا
حالا شما درست نیس چون ی نفرو با این شرایط دیدی بخوای به کل جامعه تعبیر بدی آیا واقعا درسته؟

شاید این اقایی که شما میگی خیلی شبا با شکم گرسنه میخوابه شما از کجا میدونی؟
حالا شما فرض کن من دروغ میگم ببنید بقیه با حرف من موافقن یا نه؟

من اگه جای دوستت بودم با این شرایط ترجیح میدادم ازدواج نکنم چون زندگی فقط خوردن و خوابیدن نیس شما

آسیب های اجتماعی ناشی از فقر رو میدونی چیا هستن؟

آصن حرفمو قبول داری؟ من که ترجیح میدادم فقط خودم بدبخت بشم تا اینکه بخوام سه نفر دیگه رو با خودم بدبخت کنم

الان شما و دوستان لابد میاین میگین خیلیم زندگی گل و بلبلی دارن :|

آخرین ویرایش:

شهریاری 2

کاربر ممتاز
.
.
.

تورو خدا مارو سیاه نکن برادر من .. الان اینجا ( ایلام ) یک کیلو گوجه و یک کیلو

سیب زمینی بخری بالای ۱۰ تومن میشه اونم تو شهرستان البته اینجا

قیمتا از تهران بیشتر هم شده حالا پول اب برق گاز و... بماند پول کرایه خونه و...

شما ی نون سنگک بخری باز هم حداقل روزی 30تومن خرجت میشه اگه فقط بخوای شکم خودتو سیر کنی ها
شاید خانواده ها هم دستشونو میگیرن کمک خرجی و اینا
حالا شما درست نیس چون ی نفرو با این شرایط دیدی بخوای به کل جامعه تعبیر بدی آیا واقعا درسته؟

شاید این اقایی که شما میگی خیلی شبا با شکم گرسنه میخوابه شما از کجا میدونی؟
حالا شما فرض کن من دروغ میگم ببنید بقیه با حرف من موافقن یا نه؟

من اگه جای دوستت بودم با این شرایط ترجیح میدادم ازدواج نکنم چون زندگی فقط خوردن و خوابیدن نیس شما

آسیب های اجتماعی ناشی از فقر رو میدونی چیا هستن؟

آصن حرفمو قبول داری؟ من که ترجیح میدادم فقط خودم بدبخت بشم تا اینکه بخوام سه نفر دیگه رو با خودم بدبخت کنم

الان شما و دوستان لابد میاین میگین خیلیم زندگی گل و بلبلی دارن :|

واقعا زندگی گل و بلبلی دارن!
آخه خانمش که عقیدش مثل خود رفیقمونه(ازهمون اولش خواستگاری باهم طی کردن که اگه لازم باشه، روی حسیر(املاشو بلد نیستم . ببخشید) زندگی کنن)!
بچه ها هم که وقتی چیز باحال مثل تبلت و این چیزارو تجربه نکنن، خب گلایه هم نمیکنن که بابا برای ماهم بخر!

این مقدار درآمد و شرایط زندگی، برای بچه طلبه ها خیلی عادیه!
این شهریه ای که رفیقمون میگیره ، از دفتر مراجع هست.
تازه من طلبه میشناسم که ازدواج کرده ولی همین شهریه رو هم نداره. آخه حوزه علیمه شون هنوز ثبت نشده که بخاد بهشون شهریه تعلق بگیره.

این رفیقمون چون امام جماعت یه مسجده، خب مسجد هم خونه داره. پول آب و برق و این چیزارو مسجد باید بده.
میمونه فقط پول خورد و خوراک که همیشه میگه خدا میرسونه.

در کل اینو بگم که همه ما داریم به زندگیش حسرت میخوریم. نمیدونم چرا ولی....
دله دیگه! گیر نده!

ما بچه مذهبیا اینطوری هستیم دیگه. انقدر اشکال نکن بهمون!:redface:

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا زندگی گل و بلبلی دارن!
آخه خانمش که عقیدش مثل خود رفیقمونه(ازهمون اولش خواستگاری باهم طی کردن که اگه لازم باشه، روی حسیر(املاشو بلد نیستم . ببخشید) زندگی کنن)!
بچه ها هم که وقتی چیز باحال مثل تبلت و این چیزارو تجربه نکنن، خب گلایه هم نمیکنن که بابا برای ماهم بخر!

این مقدار درآمد و شرایط زندگی، برای بچه طلبه ها خیلی عادیه!
این شهریه ای که رفیقمون میگیره ، از دفتر مراجع هست.
تازه من طلبه میشناسم که ازدواج کرده ولی همین شهریه رو هم نداره. آخه حوزه علیمه شون هنوز ثبت نشده که بخاد بهشون شهریه تعلق بگیره.

این رفیقمون چون امام جماعت یه مسجده، خب مسجد هم خونه داره. پول آب و برق و این چیزارو مسجد باید بده.
میمونه فقط پول خورد و خوراک که همیشه میگه خدا میرسونه.

در کل اینو بگم که همه ما داریم به زندگیش حسرت میخوریم. نمیدونم چرا ولی....
دله دیگه! گیر نده!

ما بچه مذهبیا اینطوری هستیم دیگه. انقدر اشکال نکن بهمون!:redface:
خب طبیعیه مثه هم باشن از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر

حالا باز خوبه این دوست شما پول اب و برقشو مسجد میده اگه ی ادم عادی باشه

که این امتیاز رو نداشته باشه باس بره برا خرجی دست به این و اون دراز کنه غیر اینه؟ رحمت الهی هم حدی داره درسته شما ممکنه ۲۰هزار تومن از ی کاری کسب کنی خدا برکت میندازه تو پولت اما اینجور نیس که از اسمون پول بباره برات
...

بهرحال من نظر خودمو گفتم شما هم نظرتو ..نه گیر دادم نه میخام نظرمو بهت غالب کنم شما فاز خودتو داری منم فاز خودمو...

ولی در کل حرفاتون با عقل جور در نمیاد :d
موفق باشی

آخرین ویرایش:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

با 300 تومن فقط میشه زنده موند نه اینکه زندگی کرد
من ترجیح میدم زندگی کنم تا اینکه از زنده موندنم صرفا خوشحال باشم و خودمو تبلیغ کنم که ببینید من نمردم هنوز!!

*محیا*

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
تجربه شخصی من میگه دختران ایرانی بسیار پرتوقع و اداباز هستند و خیال میکنند تافته جدا بافته و از واقعیات زندگی بسیار دور سیر میکنند و توقع دارند با مردی ازدواج کنند که بسیار ثروتمند و ابله باشد تا آنها بتوانند برای خود سلطنت کنند.
:eek:

consl

عضو جدید

بهش نگفتی امام زمان از کجا میرسونه؟؟؟

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال

اینایی که گفتم، فقط مختص بچه پولداراست؟یعنی از نظر شما قشر متوسط و متوسط به پایین جامعه ما درگیر این مسائل نیستن؟هزینه های روانی و جسمیشو متحمل نمیشن؟
ببخشید فساد اخلاقی در این اقشار ضعیفتر، از خودنمایی های ظاهری گرفته تا .... وجود نداره؟هجمه و تنش تجرد و این حس تنهایی در این اقشار دیده نمیشه؟پسرا و دخترای متوسط و متوسط به پایین جامعه ما از خرجی که برای دیده شدن ظاهریشون میکنن گرفته، از لوازم آرایش بی کیفیت و پر حجم تا تجربه ارتباطات متعدد و موقت این تنش رو یدک نمیکشن؟هزینشو نمیدن؟
در دانشگاه های دولتی که خیل عظیمی از دانشجوها از شهرستان ها وارد میشن، شاید از نظر علمی هم ظاهرا خیلی خوش فکر باشن، این ناهنجاری ها دیده نمیشه؟

هزینه عدم تمرکز و تاثیرات مغزی این تنش های وارده، چیز کمیه؟ طرف سر کلاس نشسته وسط درس استاد بخاطر زنگ گوشیش میزاره میره.چرا؟ چون ترس از دست دادن رابطه داره.در صورتی که اگر اون کسی که باهاش تماس گرفته، همسرش باشه، به راحتی میتونه با یه پیام کوتاه بهش بگه سر کلاسم، تماس میگیرم یا اصلا همسرش بای دیفالت میدونه که الان زن یا شوهرش سر کلاسه و نمیتونه صحبت کنه!این موضوع در محل کار یا جاهای دیگه هم صادقه.

شهریاری 2

کاربر ممتاز
بهش نگفتی امام زمان از کجا میرسونه؟؟؟

همیشه میگه اگه درست مدیریت کنی، هیچوقت کم نمیاری.

طلبه ها صبح تا شب درحال درس خوندن هستن. مثل ما نیستن که هی بخان خونشون رو بزرگتر کنن یا مبلمان بهتر بخرن. فکرشون فقط درسه!

یه مثال کوچیک:
یه روحانی بهم میگفت ، من به خانمم گفتم : حتما امام زمان میرسونه! مطمئن باش

بعد میگفت توی حرم داشتم با حضرت معصومه (س) صبحت میکردم که یهو یکی بهم گفت : من ازت خیلی خوشم اومده. این 200 هزار تومن باشه مال تو.

نمیخام بگم صبح تا شب درحال صدقه گرفتنن ولی خب این اتفاقات توی شرایط سخت براشون ممکنه پیش بیاد.

ولی لب مطلبش این بود که ادم اگه مدیریت داشته باشه، کم نمیاد.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زینب خانم من چی دارم میگم شما چی دارین میگین ؟ نه خداییش منظور منو متوجه شدین یا نه ؟ من میگم ی زوج تازه عروس این مشکلات ممکنه براشون پیش بیاد هر دو کم میرن سر کار بازم اخر ماه کم میاد دخل و خرجشون

اگه طرف خیلی پول براش مهم باشه ممکنه سراغ این چیزا نره ...دیگه نه
اسمی از دانشگاه بردم نه چیزی .. من چکار دارم مردم چکار میکنن تا بشینم تحیلیلشم بکنم طوری حرف میزنید که من مقصر همه اینا شدم :surprised:
بنده نه طرفدارم نه منتقد :| ینی کسی که ازدواج میکنه دیگه لوازم ارایش نمیخره؟ :|
بعدم ی نکته دیگه ازدواج الکی که نیس شما از هر قشری باشی ازدواج نیاز به شناخت طرفین هست حالا هرکی این شناخت و به یه طریقی به دست میاره

یه بنده خدایی داشت صبحت میکرد خانواده مذهبی و پایبند به اصول دینی و

خلاصه گفت که پسرم تازه رفته بوده سر کار با حقوق ماهی 500 خلاصه رفتیم

برای ایشون خواستگاری ... نسبت به خانواده هم شناخت داشتن که پایبند هستن

مادر گفته بود که پسرم اینا دیگه انتخاب با خودت خلاصه همه چی درست میشه

و داستان میمونه سر مهریه که گفته بودن 14 سکه .. دختر خانوم گفته بودن که من حاضرم رو یه حصیر هم که باشه زندگی کنم هیچ شرطی ندارم

فقط برای رضایت پدرم تو عقد نامه بنویسید 114سکه ولی اون صدتای اضافه

من هیچ حقی بهش ندارم اینام گفته بودن اوکی ...

هفته بعد عقد مادر پسره قسم خورد که عروسم رفته کل مهرشو گذاشته اجرا

بهش گفته بودن چون عقد هستین نصف میشه ینی 56سکه بهت تعلق میگیره

هر سه ماه یک سکه... خو این چه زندگیه برا این بدبخت پسره ساختن هرچی پول در میاره باید بده مهر عروس خانم

شما طوری از ازدواج تعریف میکنید انگار دیگه بعدش هیچ مشکلی نیست

و با ماهی 300 تومن هم زندگی میچرخه ... بله زندگی همه موجودات زنده دیگه

هم میچرخه و این فقط مختص انسان نیس حتی یک مورچه رو زمین هم زندگیش

میچرخه ولی مهم اینه که چطور زندگی بچرخه و محتاج کسی نباشی و رو پای خودت واسی

من دیگه حرفام تموم شما اگر دوست دارید ادامه بدید من دیگه لزومی در ادامه با شما نمیبینم

آخرین ویرایش:

شهریاری 2

کاربر ممتاز
:Dحالا مام که نگفتیم هرکی ازدواج کنه ، اول زندگی ، "پورشه سوار" میشه.
فقط میگیم اگه سطح توقعات بیاد پایین ، شدنیه!

من خودم نمیتونم توی شرایط طلبه ها زندگی کنم. اصلا!
ولی اینطوری شمام میگید که نشدنیه، مام مثال آوردیم.
همین!

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:Dحالا مام که نگفتیم هرکی ازدواج کنه ، اول زندگی ، "پورشه سوار" میشه.
فقط میگیم اگه سطح توقعات بیاد پایین ، شدنیه!

من خودم نمیتونم توی شرایط طلبه ها زندگی کنم. اصلا!
ولی اینطوری شمام میگید که نشدنیه، مام مثال آوردیم.
همین!

بزرگوار اگه سطح توقعاتمون رو در حد این مثالت بیاریم پایین، میریم دسته دو!!

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. با بقیه کاربرا هم موافقم که سخته و این حرفا. ولی در ادامه بحث و مثال آقای شهریاری؛
یه بار تو تلویزیون یه مردی اومده بود (یادم نمیاد چجور برنامه ای بود. فکرکنم هنری بود. چون مرده معرق کار بود فکرکنم)....بعد تعریف میکرد میگفت یه بار بچم مریض شده پول بیمارستان نداشتم سیصد تومن (چندسال پیشا که سیصد خیلی بود)، نمیدونستم چیکار کنم و یهو اول صبحی یه نفر از شمال بهم زنگ زده گفته من به قیمت سیصد تومن تابلو و معرق و این چیزا میخوام.
میگفت همیشه بالاخره یه جوری مشکلاتم (مالی و اینا...) برطرف میشه سریع.

consl

عضو جدید
من متوجه نشدم...
همیشه میگه اگه درست مدیریت کنی، هیچوقت کم نمیاری.

طلبه ها صبح تا شب درحال درس خوندن هستن. مثل ما نیستن که هی بخان خونشون رو بزرگتر کنن یا مبلمان بهتر بخرن. فکرشون فقط درسه!

یه مثال کوچیک:
یه روحانی بهم میگفت ، من به خانمم گفتم : حتما امام زمان میرسونه! مطمئن باش

بعد میگفت توی حرم داشتم با حضرت معصومه (س) صبحت میکردم که یهو یکی بهم گفت : من ازت خیلی خوشم اومده. این 200 هزار تومن باشه مال تو.

نمیخام بگم صبح تا شب درحال صدقه گرفتنن ولی خب این اتفاقات توی شرایط سخت براشون ممکنه پیش بیاد.

ولی لب مطلبش این بود که ادم اگه مدیریت داشته باشه، کم نمیاد.

حرف ما مدیریت نیست. حرف تو این بود که امام زمان میرسونه
من میخوام بدونم امام زمان از کجا میرسونه؟ چیه رو میرسونه؟ پول میرسونه از چه راهی میرسونه؟