تفسیرشو خوندین؟آیه های قبل و بعدش رو خوندین؟ خدای ما هیچ جا نمیگه بریزین بکشین! بهتره اگه میخواین در مورد دین ما بخونین برین درست بخونین کامل بخونین!
شرایطشو خوندیین؟نگفته اونایی که مورد تهاجم قرارتون میدن؟اگه اینجوری بود حضرت محمد همه رو از بین میبرد!
اونا فرقه های انحرافی هستن که ما مسلمونا هم قبولشون نداریم .... خودشون تکفیری هستن ... کارای اینا رو به پای اسلام اصیل ما نذارین!اینا ما رو هم گیر بیارن میکشن!
مکتبشون؟مکتب انحرافی که برای خودشون ساختن روقبول دارم...ولی احمق تر و پست تر از اونا بالاسریاشونن!که ادعای انسانیتشون هم میشه!
استدلال آسمانی نیست و شیطانیه!
دین من دین تفکره!تو دین من میگن یه ساعت تفکر برتر از هفتاد سال عبادته! تو دین من نژاد پرستی و برتری رو نفی میکنه چیزی که توی کشورهای غربی که شما ظاهرا تو پست قبل ازشون تعریف کردین چنین چیزی نیست هنوزم میبینم نژاد پرستی رو و اونا به بربرها شبیه تر هستن!
ادعای انسان دوست بودن خیلیاااا...واقعا حرفه ...بعضیا هم سرشون رو با این ادعا عین کبک میکنن زیر برف و طرفداری میکنن و خیلی چیزای دیگه رو نمیبینن!
واقعا برای شما متاسفم که نمیتونین حرف کسی رو که مخالفتون هست گوش کنین!!و سریع متوسل میشین به عباراتی که در شان خودتون هست!ما شانس آوردیم که دست شما ندادن وگرنه تو حرف نمیتونین مخالف رو تحمل کنین و حتما حمام خون راه مینداختین!
اگر هدفتون واقعا فهمیدن وشناختن و بحث درست کردن هست برین بی طرف کامل و دقیق تحقیق کنین که اینجوری نیاین بگین...با این جمله آخرتون سطح فکرتون رو مشخص کردین!من بارها به شما و امثال شما گفتم نه قراره من شما رو قانع کنم نه شما منو...پس درست باهم حرف بزنیم و از روی عصبانیت و تعصب نسبت به طرف مقابلمون بی احترامی نکنیم!!!! اول از هر چی هم من هم شما انسانیم! باید احترام همو نگه داریم شما که دستورات دین من رو نمیدونین و یا نمیخواین بدونین و بند کردین به یه سری گروه های تکفیری و نمیدونم چرا همه ماها رو با هم جمع میبندین!
هروقت تونستین بی احترامی نکنین هر وقت تونستین به خودتون بقبولونین!!!!!! نه ادعای انسان دوستی و این چیزا اونوقت بیاین بحث کنین!و آرامش بحث رو نگیرین!!!
شما در نوشته قبلی مدعی شدین، ما هیچ دستوری برای کشتن کفار نداریم.
الان دارین تبصره اضافه میکنین که با این شرط و شروط عیبی نداره.
تفسیر رو هم که نمیفهمم یعنی چی !!!
هرکس هرطور دلش بخواد میتونه تفسیر کنه، تفسیر در مورد کلامی که معتقد هستین از آن خداست معنا نمیده.
چون این یعنی ناتوانی در رساندن کلام. حرفی رو تفسیر میکنند که واضح بیان نشه وگرنه حرف واضح نیاز به تفسیر نداره.
حرفی هم در مورد تجاوز و حمله نزده، نمیفهمم شما این تجاوز و حمله رو از کجا در میارین !!!
این یک نمونه دیگر
فَإِذَا انسَلَخَ الأَشْهُرُ الْحُرُمُ فَاقْتُلُواْ الْمُشْرِكِينَ حَيْثُ وَجَدتُّمُوهُمْ وَخُذُوهُمْ وَاحْصُرُوهُمْ وَاقْعُدُواْ لَهُمْ كُلَّ مَرْصَدٍ فَإِن تَابُواْ وَأَقَامُواْ الصَّلاَةَ وَآتَوُاْ الزَّكَاةَ فَخَلُّواْ سَبِيلَهُمْ إِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ
پس چون ماههاى حرام سپرى شد
مشركان را هر كجا يافتيد بكشيد و آنان را دستگير كنيد و به محاصره درآوريد و در هر كمينگاهى به كمين آنان بنشينيد پس اگر توبه كردند و نماز برپا داشتند و زكات دادند راه برايشان گشاده گردانيد زيرا خدا آمرزنده مهربان است.
(سوره تویه آیه 5)
شما دقیقا نشون بده که گفته این مشرکان در حال تجاوز و حمله هستند اونارو بکشید.
هم تو قبل و هم تو بعد.
خیلی واضح مشخص فرمودن که یا توبه میکنن و تسلیمتون میشن یا میتونین هرجا پیداشون کردین دخلشون رو بیارین.
حرف داعش هم خطاب به مشرکین و کفار همین است.
یا توبه میکنید و به ما زکات میدین، یا میزنیم میکشیمتون.
مشرکین و کفار زمان حال هم در حال نبرد با داعش هستند و به داعش تجاوز میکنند، پس داعش حق داره بکشدشون.
ببین دوست لیمویی، این ایدئولوژی
خون در برابر خون و سر در برابر سر، با هر توجیه سفسطه و مغلطه ای که شما بخواهید جمعش کنید نمیشه.
علت اینکه غرب میتونه شمارو بازی بده و اینجور به جون هم بندازه همین حرفاس.
وگرنه شما خودت رو بکشی برای توی سوئیس نمیتونی مردمش رو به جون هم بندازی.
اما تو خاورمیانه خیلی راحت میتونی آدمارو به جون هم بندازی چون تفکراتشون خون در برابر خون و خودی و غیرخودی و کافر و مومن هست.