gandolf 158
اخراجی موقت
منم برا یه پسر میگمموافقم خصوصا برای یه دختر
منم برا یه پسر میگمموافقم خصوصا برای یه دختر
اگه خوب دقت کرده بودین این اتفاق نمیفتاد......
میفهمم چی میگی و درکت میکنم عزیزم چون تو شرایطت تا حدودی بودم
منم یه خواستگار داشتم که فکر میکردم خیلی پسر خوبیه ولی عاشقش نشدم تو هر جمعی که میرفتیم همیشه ازش تعریف میکردن
یه روز اتفاقی یکی از دخترای اقواممون لو داد که قبلا با خواهرش و چند نفر دیگه دوست بوده وقتی فهمیدم بهش جواب رد دادم
اما من لطمه ای نخوردم چون عاشقش نبودم.....
ما ها عادت داریم که قبل از شناخت ادما عاشقفشون میشیم و از این بابته که ضربه میخوریم
بمیرم براتترس؟!
ترس مال یه دقیقشه!!!
من تا پای نامزدی یه بار رفتم ولی طوری بهم خیانت شد که اگه وحی هم نازل بشه یک مرد غیر خیانت کار هم وجود داره محاله باور کنم!
نه تنها من بلکه همه از اون اتفاق شوکه هستن!
اونم از کسی که من و سایرین روی پاکی و مظلومیتش قسم میخوردیم!
به شخصه میگم هیچ چیز وحشتناکتر و کمرشکنتر از خیانت نیست!
ببینم 3 سال برای شناخت یه فرد و خانوادش اونم با نظارت و بررسی دقیق والدین زمانه کمیه؟!!!!!!!![]()
نه من میشناختمش از قبل
3سال قبل از خواستگاری همکلاس بودیم![]()
یه روز اتفاقی یکی از دخترای اقواممون لو داد که قبلا با خواهرش و چند نفر دیگه دوست بوده وقتی فهمیدم بهش جواب رد دادم
چه خبرههههههههههههههه؟؟؟؟
هیچی بهش نگفتی؟؟؟![]()
بمیرم برات
نمیدونم چی کشیدی درکت نمی کنم ولی حتما سخت بوده خیلی خیلی
شاید الان بگی چرت می گم ولی مطمئنم یه روز به این حرفم میرسه
بهترین چیزها در بهترین زمان وبهترین مکان رخ میدن
یعنی نترس عزیزم بهترینها در انتظار توستممنون
ولی خط آخرش هااااان؟!![]()
البته تا حدودی بهت حق میدم چون خیانتکارا بازیگرای خوبی هستن.....
اما نمیتونی درباره ی بقیه هم اینو بگی....
یعنی نترس عزیزم بهترینها در انتظار توست
انشاالله
ولی چه کنم دیگه به همه چی و به آینده مشکوکم!
از قدیم گفتن از آن نترس که های و هوی دارد از آن بترس که سر به تو دارد.....
درکت میکنم،ولی مطمئنا طرف خیانتکار یه جا تقاص این کارشو میده،من به شدت اعتقا دارم اگه دل یکی رو بشکنی ،حتما خدا یه روز با یه اتفاق مشابه و بدتر حالتو میگیره.برا خودم خییییلی پیش اومده.
فقط بشینو نگاه کن!
موافقم
روزه ی مستحبی هم میگرفت کنار خیانتاش!![]()
نشستم و دیدم چند روز پیش عروسیشون بود!
کلی هم به کارش افتخار میکنه و خوشحاله!![]()
موافقم
روزه ی مستحبی هم میگرفت کنار خیانتاش!![]()
اتفاقا برا کسیا که ادعای مومن بودن میکنن باید بیشتر تحقیق کنی....
چرا کار میکنیم ؟؟؟ چون پول در بیاریم ؟؟ پول در میاریم چی کار کنیم ؟؟؟ تنهایی بخوریم همشو؟؟؟
چرا درس میخونیم ؟؟؟ چون تولید علم کنیم (زرشک ) ؟؟؟چون ادم معروفی بشیم ؟؟؟ چون با درس بریم کار گیر بیاریم ؟؟ چرا کار میکنیم ؟؟؟
چرا نفس میکشیم ؟؟؟ چون زندگی رو دوست داریم ؟؟؟ چرا زندگی رو دوست داریم ؟؟؟ چون عاشق عزیزان (مثل همسرت ) هستی ؟؟؟ چرا عاشقی ؟؟؟
هدف از زندگی چیه ؟؟؟ این همه تلاش برای چیه ؟؟؟ برای رسیدن به پول و ثروت یا نعوظ بالله علم و جاه و مقام ؟؟؟ کدوم اینا میمونه ؟؟؟ کدومش واقعا ارزش داره ؟؟؟
شما رو نمیدونم شاید شما با نگاهتون به این چیزا دلخوش کنین ولی من نمیتونم . من با این چیزا راضی نمیشم اینا واسه من خیلی کمه من جواب همه ی اینارو در معنویت پیدا میکنم .
چرا میگن ازدواج نصفه ایمانه ؟؟؟
یکی از دلایله مهمه من از ازدواج همین نصفه ایمانه .اون یکی نصفه شو که به باد دادم .
اصلا ازدواج در فطرت هر ادمی قرار داره . منتها هی به بهونه های مختلف به تاخیرش میندازه . مگه دوست دختر پارتنر (O0o0o0o0o0o0o0o0o) میتونه جای همسر رو پر کنه .حرف زیاده ولی سکوت میکنیم .![]()
نه عزیز برهان خلف بودخلاصه این که ازدواج نکنیم چی کار کنیم ؟؟
من صفحه های قبل رو چون خوندم دیدم دنبال دلیل برای ازدواج نکردنین گفتم یه جور دیگه بهتره جلو بریم . من اصلا سختی ها و دردسرها و مهریه و .... اینا رو کاری ندارم بالاخره اینا هم هست ولی این شتریه که رو هرکسی باید بخوابه .
ولی نه جدی حوصله کردی به جواب سوالام فکر کن بهت قول میدم به نیهیلیسم میرسی. پس سریعتر ازدواج کن ما رم دعوت کن .
![]()
من صفحه های قبل رو چون خوندم دیدم دنبال دلیل برای ازدواج نکردنین گفتم یه جور دیگه بهتره جلو بریم . من اصلا سختی ها و دردسرها و مهریه و .... اینا رو کاری ندارم بالاخره اینا هم هست ولی این شتریه که رو هرکسی باید بخوابه .
ولی نه جدی حوصله کردی به جواب سوالام فکر کن بهت قول میدم به نیهیلیسم میرسی. پس سریعتر ازدواج کن ما رم دعوت کن .
![]()
پس ما از این برهان خلف نتیجه میگیرم که ما به دنیا آمده ایم که فقط ازدواج کنیم و لاغیر!![]()
ازدواج به موقعش خوبه؟!!!!!!!!!!!!مطمئنی صفحه های قبلو خوندی؟؟ شک کردم!
مگه ضربه مغزی بشم که بخوام ازدواج کنم!
صفحه6 دلیلش هست.
اینو کی گفته عزیزم
پس تو برو هفت 8 ده تایی بگیر دیگه ثواب داره![]()
چرا کار میکنیم ؟؟؟ چون پول در بیاریم ؟؟ پول در میاریم چی کار کنیم ؟؟؟ تنهایی بخوریم همشو؟؟؟
چرا درس میخونیم ؟؟؟ چون تولید علم کنیم (زرشک ) ؟؟؟چون ادم معروفی بشیم ؟؟؟ چون با درس بریم کار گیر بیاریم ؟؟ چرا کار میکنیم ؟؟؟
چرا نفس میکشیم ؟؟؟ چون زندگی رو دوست داریم ؟؟؟ چرا زندگی رو دوست داریم ؟؟؟ چون عاشق عزیزان (مثل همسرت ) هستی ؟؟؟ چرا عاشقی ؟؟؟
هدف از زندگی چیه ؟؟؟ این همه تلاش برای چیه ؟؟؟ برای رسیدن به پول و ثروت یا نعوظ بالله علم و جاه و مقام ؟؟؟ کدوم اینا میمونه ؟؟؟ کدومش واقعا ارزش داره ؟؟؟
شما رو نمیدونم شاید شما با نگاهتون به این چیزا دلخوش کنین ولی من نمیتونم . من با این چیزا راضی نمیشم اینا واسه من خیلی کمه من جواب همه ی اینارو در معنویت پیدا میکنم .
چرا میگن ازدواج نصفه ایمانه ؟؟؟
یکی از دلایله مهمه من از ازدواج همین نصفه ایمانه .اون یکی نصفه شو که به باد دادم .
اصلا ازدواج در فطرت هر ادمی قرار داره . منتها هی به بهونه های مختلف به تاخیرش میندازه . مگه دوست دختر پارتنر (O0o0o0o0o0o0o0o0o) میتونه جای همسر رو پر کنه .حرف زیاده ولی سکوت میکنیم .![]()
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ازدواج موفقتر با 3 سوال | تالار مشاوره | 5 | |
![]() |
شکسته شدن حریمها با ازدواج موقت | تالار مشاوره | 14 | |
![]() |
با چنین شخصی ازدواج نکنید! | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |
جایگاه قسمت در ازدواج | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |