چجوری ببخشم و فراموش کنم :(

*sefid barfi

عضو جدید
تنها راحش آدب حساب نکردنش و محل ندادنشه
سعی کن اونو پیش خودت بی ارزش نشون بدی و به این باور برسی که آدم خیلی کوچیکیه و رفتاراش دست خودش نیست
این به معنای بخشیدن نیست بلکه به معنی بی ارزش شدن اون پیش خودته
اینطوری اگه یاد رفتارای گذشته اش هم بیوفتی ناخودآگاه میگی: بابا بیخیال این مشکل داره!
ارزش نداره خودمو به خاطرش ناراحت کنم

Harvard_eng

کاربر بیش فعال
ببین بستگی داره طرف چی کار کرده باشه اگه شخصیتت رو خورد کرده باشه نه قابل بخشش نیست
توی زندگی گاهی اوقات یه موقعیت هایی برات پیش میاد که واقعاً بخشش در مقابلش سخته ازش می گذری اما نمی بخشیش.

میهن مشرقی

عضو جدید
ببخش و حلالش کن
خدا در عوضش جواب خوبیت میده...
به این معتقدم :)
تنها راحش آدب حساب نکردنش و محل ندادنشه
سعی کن اونو پیش خودت بی ارزش نشون بدی و به این باور برسی که آدم خیلی کوچیکیه و رفتاراش دست خودش نیست
این به معنای بخشیدن نیست بلکه به معنی بی ارزش شدن اون پیش خودته
اینطوری اگه یاد رفتارای گذشته اش هم بیوفتی ناخودآگاه میگی: بابا بیخیال این مشکل داره!
ارزش نداره خودمو به خاطرش ناراحت کنم
من اینکارو کردم، اما خودمم اذیت شدم ، حس کردم بعدِ یه مدت رفته تو ضمیرِ ناخوداگام که باید همیشه هیچ توجهی بهش نکنم اما اینجوری حسِ بدِ کینه ای بودنو دارم...من نمیخوام کینه ای باشم :(
ببین بستگی داره طرف چی کار کرده باشه اگه شخصیتت رو خورد کرده باشه نه قابل بخشش نیست
توی زندگی گاهی اوقات یه موقعیت هایی برات پیش میاد که واقعاً بخشش در مقابلش سخته ازش می گذری اما نمی بخشیش.

دقیقاااااا، میگذری اما نمی بخشی...

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
این موقع ها من سعی میکنم یاد اشتباههای خودم بیافتم

همونطور که دوست دارم اشتباهاتم بخشیده بشه , اشتباهات طرفم رو هم خیلی راحت تر میبخشم ..

(البته این راه حل برای کسایی هست که مثل من گناهکارن .. اگر شما پاکید بحثتون جداست و فکر نکنم بخشیدن کسی اونوقت هم باز براتون سخت باشه)

بالا